-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eμενα παντως, αν και δεν ειναι ιδιαιτερα δικαιες οι συνθηκες κατω απο τις οποιες
ενιωσα τα δυο μοτερ, -σε βαρος 1,500 παρα κατι κιλων της 159, και 1,300 και κατι κιλων
του Golf GTI, και του rocco 2.0 Tsi, σε πρωτη φαση, και για λογους ελαφρως μεγαλυτερου συνολικου ευρους στροφων, και απουσιας μικρου σκορτσαρισματος ελαχιστα πανω απο το ρελαντι, με κερδισε συνολικα ο Γερμανικος κινητηρας...Αντίστοιχα στα 1800 κιλά του Q5 και στα 1500 της 159 με κέρδισε μακράν ο TBi. Όπως και να το κάνουμε το βάρος είναι βάρος!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
2.0 πιστευω πιο αξιοπιστος κινητηρας και εχει παραπανω προοπτικες βελτιωσης απο οτι ο 1.75 της αλφα.Αν και μου αρεσει πολυ η ιδια 159+200 αλογα.
Αυτό πως ακριβώς προκύπτει?? Δεν λέω ότι μπορεί να μην ισχύει αλλά πως βγάζουμε συμπέρασμα για ένα μοτέρ που είναι 3-4 μήνες στην αγορά?? BWT ο TFSI ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αξιόπιστο μοτέρ. Αξιόπιστα μοτέρ είναι κάτι Vtec, κάτι Mitsubishi 4G63T κτλ...you get the point φαντάζομαι...
Ενταξει κοιταξε εγω πιστευω πως ειναι πιο αξιοπιστος απο τον 1.75 της αλφα.Και το προανεφερα εμενα μου αρεσει παραπανω η αλφα παρα η vw σε σχεση με τον κινητηρα σχεδιασμο.Η 159 ειναι μια κουκλα!!!!
ΟΚ! Μαζί σου! Το ΓΙΑΤΙ δεν μας εξηγείς όμως?? Επειδή για τους ΧΥ λόγους υπαρχει η φήμη της αναξιοπιστίας των Ιταλικών?? Επειδή είχες TBi και σου χάλασε?? Που στηρίζεις αυτή σου την άποψη?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Eμενα παντως, αν και δεν ειναι ιδιαιτερα δικαιες οι συνθηκες κατω απο τις οποιες
ενιωσα τα δυο μοτερ, -σε βαρος 1,500 παρα κατι κιλων της 159, και 1,300 και κατι κιλων
του Golf GTI, και του rocco 2.0 Tsi, σε πρωτη φαση, και για λογους ελαφρως μεγαλυτερου συνολικου ευρους στροφων, και απουσιας μικρου σκορτσαρισματος ελαχιστα πανω απο το ρελαντι, με κερδισε συνολικα ο Γερμανικος κινητηρας...Αντίστοιχα στα 1800 κιλά του Q5 και στα 1500 της 159 με κέρδισε μακράν ο TBi. Όπως και να το κάνουμε το βάρος είναι βάρος!
+1
τελικα εσυ τι εισαι,θα μας πεις?βαγκελης η αλφαδι?αποφασισε για να δουμε!!
-
το αλφαδι του βαγγελη.. Μην ξεχναμε οτι το θεμα οπως το δημιουργησε ο εμπνευστης του εξεταζει τα δυο μοτερ και οχι δυο οποιαδηποτε αυτοκινητα που τα φορουν μεταξυ τους.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
+1
Έχουν περάσει 4 Alfa απτα χέρια μου και περιμένω την 5η... Τι να είμαι άραγε??
Ο VAGelis από σπόντα βρέθηκε στην οικογένεια για να δω αν όντως είναι τόσο καλά όσο λένε γιατί κυκλοφορούν και πολλά!! -
2.0 πιστευω πιο αξιοπιστος κινητηρας και εχει παραπανω προοπτικες βελτιωσης απο οτι ο 1.75 της αλφα.Αν και μου αρεσει πολυ η ιδια 159+200 αλογα.
Αυτό πως ακριβώς προκύπτει?? Δεν λέω ότι μπορεί να μην ισχύει αλλά πως βγάζουμε συμπέρασμα για ένα μοτέρ που είναι 3-4 μήνες στην αγορά?? BWT ο TFSI ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αξιόπιστο μοτέρ. Αξιόπιστα μοτέρ είναι κάτι Vtec, κάτι Mitsubishi 4G63T κτλ...you get the point φαντάζομαι...
Ενταξει κοιταξε εγω πιστευω πως ειναι πιο αξιοπιστος απο τον 1.75 της αλφα.Και το προανεφερα εμενα μου αρεσει παραπανω η αλφα παρα η vw σε σχεση με τον κινητηρα σχεδιασμο.Η 159 ειναι μια κουκλα!!!!
ΟΚ! Μαζί σου! Το ΓΙΑΤΙ δεν μας εξηγείς όμως?? Επειδή για τους ΧΥ λόγους υπαρχει η φήμη της αναξιοπιστίας των Ιταλικών?? Επειδή είχες TBi και σου χάλασε?? Που στηρίζεις αυτή σου την άποψη?
Απο τις λιστες αξιοπιστιας που υπαρχουν σε περιοδικα τα προβληματα που βγαζουν τα αμαξια απο εκει βγαζω αυτο το συμπερασμα και βαπτιζω την αλφα ως λιγοτερη αξιοπιστη απο την vw.Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
το αλφαδι του βαγγελη.. Μην ξεχναμε οτι το θεμα οπως το δημιουργησε ο εμπνευστης του εξεταζει τα δυο μοτερ και οχι δυο οποιαδηποτε αυτοκινητα που τα φορουν μεταξυ τους.Και ποιος σου είπε ρε γέιτονα ότι θα το κρατήσουμε ontopic το θέμα?? Για σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε τα λόγια σου...
Αλλά σε καταλαβαίνω..μάλλον έχεις πάθει jet lag από την υπεργαλαξιακή ταχύτητα της μπάλας που παίζει η Θρυλάρα μας!!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Απο τις λιστες αξιοπιστιας που υπαρχουν σε περιοδικα τα προβληματα που βγαζουν τα αμαξια απο εκει βγαζω αυτο το συμπερασμα και βαπτιζω την αλφα ως λιγοτερη αξιοπιστη απο την vw.Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
Μάλιστα! ΟΚ! Δεκτόν!
-
Ασε την θρυλαρα στον θρονο της και λεγε ποτε ερχεται η μπρερα για να πλυνω την 59..
υγ: μαρεσει που σου δινω χιντ στη μουρη κατευθειαν αλλα εισαι κυριος και μου το παιζεις κυριλε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι: Δεν πήρες χαμπάρι ότι προσπαθώ να βάλω στη συζήτηση και το θέμα της απόκρισης στο γκάζι,
off topic.Γιατι; Ειναι θεμα ηλεκτρονικης διαχειρησης ισχυος. Οχι κινητηρα. Και σορρυ οχι,δε μυρισα τα νυχια μου για το τι εννοεις στο μυαλο σου..
Δε χρειαζόταν να μυρίσεις τα νύχια σου, απλά να διαβάσεις το πρώτο ποστ μου που έκανες quote.
Για να καταλάβω [επειδή αποκλείεται να νομίζεις αυτό που φαίνεται ότι νομίζεις από το παραπάνω που γράφεις]: Ποιο δεν είναι θέμα κινητήρα? Η απόκριση στο γκάζι? Το τούρμπο λαγκ? Τι ακριβώς?...
-
γιωργοςφοκους ειλικρινα αισθανθηκα ασχημα οταν σε εκριναν βαση της ηλικιας σου(γιατι για μενα η ηλικια δεν παιζει ρολο οσο οι εμπειριες κ ο τροπος που αφομοιωνεις αυτα που ζεις..) αλλα ρε παιδι μου κανε κ εσυ κατι να μην δινεις δικαιωματα!!γιαυτο γιωργοσφοκους σου προτεινω να focus..ακου απο τις λιστες αξιοπιστιας!!
ποτε βγηκαν λιστες αξιοπιστιας για τον 1.75τβι?αφου μολις κυκλοφορησε!!ενταξει,καποτε οι αλφα ηταν χαλια σε αξιοπιστια..καποτε ομως δεν ειχαμε κ αβς..τι σημαινει αυτο?οτι τα παντα μενουν στασιμα?οχι,αλλα ολα εξελισσονται!! -
nidosan
Συγνωμη δεν ειδα το ποστ σου στην 3η σελιδα και νομιζα οτι σ αυτο που εκανα παραθεση αναφερθηκες στην αποκριση.
Η αποκριση στο γκαζι δεν ειναι θεμα κινητηρα,αλλα ηλεκτρονικης διαχειρησης.Που διαφωνεις; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ασε την θρυλαρα στον θρονο της και λεγε ποτε ερχεται η μπρερα για να πλυνω την 59..υγ: μαρεσει που σου δινω χιντ στη μουρη κατευθειαν αλλα εισαι κυριος και μου το παιζεις κυριλε..
Ναι μόνο το παπιγιόν μου λείπει! Πλύνε εσύ και εδώ είμαστε...αν δεν μπορείς να περιμένεις πάντως έχω και το VAGeli διαθέσιμο και του χω βάλει και Ultimate σαν κι αυτή που βάζει ο Κιούσης (την αντρική) !
Θα χαρώ πολύ (να χάσω)... -
+1
Ο VAGelis από σπόντα βρέθηκε στην οικογένεια για να δω αν όντως είναι τόσο καλά όσο λένε γιατί κυκλοφορούν και πολλά!!Κατά έναν περίεργο λόγο όμως τελευταία όλο αυτό προτιμάς να οδηγείς και όχι τα ιταλικά...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hahaiv:Ναι γέλα εσύ που μόλις είδες την έρευνα του AutoΤριτη την 2η-3η μέρα που το είχατε πάρει, άρχισε να τρέμει το φυλλοκάρδι σου και να ρωτάς πανικόβλητος τι προβλήματα βγάζουν...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
+1
Ο VAGelis από σπόντα βρέθηκε στην οικογένεια για να δω αν όντως είναι τόσο καλά όσο λένε γιατί κυκλοφορούν και πολλά!!Κατά έναν περίεργο λόγο όμως τελευταία όλο αυτό προτιμάς να οδηγείς και όχι τα ιταλικά...
Κρατάς χιλιόμετρα ή χτυπάω καμιά κάρτα και το ξέρεις??
Με άφησες πολύ μ@λ@κ@ πάντως...Λέγε όνομα και λοιπά στοιχεία...Ξέρεις και τπτ άλλο?? -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
nidosanΣυγνωμη δεν ειδα το ποστ σου στην 3η σελιδα και νομιζα οτι σ αυτο που εκανα παραθεση αναφερθηκες στην αποκριση.
Η αποκριση στο γκαζι δεν ειναι θεμα κινητηρα,αλλα ηλεκτρονικης διαχειρησης.Που διαφωνεις;Μου φαίνεται πρέπει να ξανακάψει πολλαπλασιαστές ο Κιούσης για να έρθεις στα ίσα σου εσύ....
-
Για τις ψήφους πάνω δεν βλέπω κάνα σχόλιο πάντως...
Εγώ δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω μόνο ΕΝΑ (1) λογαριασμό στο φόρουμ (για να μην παρεξηγούμαστε) -
Αυτή τη στιγμή έχουν ψηφίσει 33 άτομα. Πιστεύεις ότι έστω το 1/2 αυτών έχει οδηγήσει και τα δύο μοτέρ και μπορεί να έχει αντικειμενική άποψη;
Διαφορετικά, είτε το βλέπουν μονομερώς (ψηφίζω αυτό που οδήγησα δλδ) είτε ψηφίζουν αυτό που διάβασαν σε περιοδικό (άρα τι σημασία έχει η γνώμη τους, αφού είναι η γνώμη κάποιου συντάκτη)
1.75 TB vs 2.0 tfsi