-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
16 σελιδες σε 2 μερες.. Βρειτε γκομενα..μαζι με σας κι εγω...
εχω , παω για 4 χρονια..
δεν κοιμαμαι για να το πρλαβω ολα, δεν καταλαβαινεις?
Να τα κατοστησεις..τωρα δε ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο.. Παντως εσυ και κανα δυο αλλοι κι εγω συνηθως ειμαστε οι πιο νυχτωβιοι..Νταξ εγω ειμαι και νονος δικαιολογουμαι...
-
οχι ρε για μενα λεω που κοιμαμαι σπαστα 2ωρα μες στη μεραMake us two...
...εσυ μια χαρα θα ζησεις εκτος κι αν τρακαρεις με αλφα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βγες απτο alfisti αμέσως σάτηρε ματάκια!!
δεν κρατηθηκα με αυτα που γραφετε...
σας χρειαζεται παντως lkar σε μεγαλη δοση για να στρωσετε..
-
Κατάλαβα...όλοι δουλευταράδες είμαστε! Πάει σύννεφο η εκμετάλλευση πατρικής περιουσίας! Εγώ πάντως με ένα 5ωράκι το βράδυ και ένα 2ωράκι μετά τη δουλειά είμαι κομπλέ!
-
Κατάλαβα...όλοι δουλευταράδες είμαστε! Πάει σύννεφο η εκμετάλλευση πατρικής περιουσίας! Εγώ πάντως με ένα 5ωράκι το βράδυ και ένα 2ωράκι μετά τη δουλειά είμαι κομπλέ!Φοιτηται ημεθα κυριε...θα κανουμε αποσβεση σε μερικα χρονια..
-
Βγες απτο alfisti αμέσως σάτηρε ματάκια!!
δεν κρατηθηκα με αυτα που γραφετε...
σας χρειαζεται παντως lkar σε μεγαλη δοση για να στρωσετε..
Δεν τον ξέρω τον κύριο! Αλλά για να το λένε κάνας edit [mod] θα ταναι! Δεν μπορεί να αρέσκεσαι σε Golf και να μην είσαι τέτοιος!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Make us two...
ρε φιλε οι κατοχοι audi και γενικοτερα vag ειναι πολυ αλανια κανουν καταχρησεις και χαιρονται τη ζωη τους
ενω οι κατοχοι αλφα δουλεια, γυμναστηριο (γιατι μενουν συχνα χωρις αυτοκινητο), συνεργειο.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατάλαβα...όλοι δουλευταράδες είμαστε! Πάει σύννεφο η εκμετάλλευση πατρικής περιουσίας! Εγώ πάντως με ένα 5ωράκι το βράδυ και ένα 2ωράκι μετά τη δουλειά είμαι κομπλέ!
Φοιτηται ημεθα κυριε...θα κανουμε αποσβεση σε μερικα χρονια..
Καλά και γω φοιτητής είμαι! Μεταπτυχιακός μάλιστα (τρομάρα μου). Απλά είπα να δουλέψω και λίγο για τα μάτια του κόσμου! Τώρα θα σταματήσω για να προετοιμαστώ ψυχολογικά για το φανταριλίκι!
-
Make us two...
ρε φιλε οι κατοχοι audi και γενικοτερα vag ειναι πολυ αλανια κανουν καταχρησεις και χαιρονται τη ζωη τους
ενω οι κατοχοι αλφα δουλεια, γυμναστηριο (γιατι μενουν συχνα χωρις αυτοκινητο), συνεργειο..Not even close όμως....
-
Δεν τον ξέρω τον κύριο! Αλλά για να το λένε κάνας edit[mod] θα ταναι! Δεν μπορεί να αρέσκεσαι σε Golf και να μην είσαι τέτοιος!
ας μην κανουμε εδω αυτη τη κουβεντα και μαλιστα για ενα ατομο που δε γραφει πια σε κανενα φορουμ...απλα μου εκανε εντυπωση που ασχολουνται με ενα φαντασμα
-
Καλά και γω φοιτητής είμαι! Μεταπτυχιακός μάλιστα (τρομάρα μου). Απλά είπα να δουλέψω και λίγο για τα μάτια του κόσμου! Τώρα θα σταματήσω για να προετοιμαστώ ψυχολογικά για το φανταριλίκι!
Οσο εισαι φανταρος κι επειδη εγω αργω λιγο, δωσε μου να φυλαω την alfa.. Ενα ξεκαπνισματακι μια στο τοσο θα κανω μη τρελαινεσαι...
-
Not even close όμως....
καλα ας μη μιλησουμε με παραδειγματα γιατι δε θελω να θιξω ατομα
(δε μιλαω για σενα , εσυ καλο παιδι εισαι, απλα σε εχουν παρασυρει και δεχεσαι οσα σου λενε ) -
Make us two...
ενω οι κατοχοι αλφα δουλεια, γυμναστηριο (γιατι μενουν συχνα χωρις αυτοκινητο), συνεργειο..Οι γαλλοφιλοι πως την παλευουν? Αλλαζουν σασμαν...??
-
Βασικά υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν στο σπίτι (οι βραδυνές ώρες βολεύουν)...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο εισαι φανταρος κι επειδη εγω αργω λιγο, δωσε μου να φυλαω την alfa.. Ενα ξεκαπνισματακι μια στο τοσο θα κανω μη τρελαινεσαι...
Μεχρι να πάω θα χει έρθει η Brera...οπότε το πιθανότερο είναι να τη βάψω χακί και να την πάρω μαζί μου!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Make us two...
ενω οι κατοχοι αλφα δουλεια, γυμναστηριο (γιατι μενουν συχνα χωρις αυτοκινητο), συνεργειο..Οι γαλλοφιλοι πως την παλευουν? Αλλαζουν σασμαν...??
και οι γαλλοφιλοι ειναι αλανια
κι ας αλλαζουν σασμανΒασικά υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν στο σπίτι (οι βραδυνές ώρες βολεύουν)...
ειπαμε αλανι
**
(ε ρε edit που εχει να πεσει )** -
Μεχρι να πάω θα χει έρθει η Brera...οπότε το πιθανότερο είναι να τη βάψω χακί και να την πάρω μαζί μου!
Ετσι ετσι..επιτελους και ενα αρμα που θα στριβει..
-
Not even close όμως....
καλα ας μη μιλησουμε με παραδειγματα γιατι δε θελω να θιξω ατομα
(δε μιλαω για σενα , εσυ καλο παιδι εισαι, απλα σε εχουν παρασυρει και δεχεσαι οσα σου λενε )Εγώ πάντως ούτε γυμναστήριο πάω, ούτε συνεργείο...γιαλαντζί αλφίστας δηλ σύμφωνα με τα λεγόμενα σου!
Bold: εγώ τουλάχιστον ξέρω πόσα mm είναι ο δίσκος μου! 284!!
-
τι σου'πε ρε...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
τι σου'πε ρε...
εε ενταξει ενα ακομα λαθακι και τι εγινε...
αλλα λογικο ειναι να την πατας , δεν ηξερα οτι αυτο χρησιμοποιειται σαν φραση για να δηλωσει κατι συγκεκριμενο (την ελαχιστη ζαντα που μπορεις να βαλεις) και οτι το εβαλαν για να ψαρωσουμε
τωρα ξερω
1.75 TB vs 2.0 tfsi