-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΥΓ πασχο αμα μεινω απο τουρμπινα θα σου δωσω πολυ μεγαλο τασακι οπως μπορεις να δεις κι απο πανω
Eχω καβατζα καμια 10ρια απ το γκολφ του vasgti.. Κ04 αλλωστε εχω αρκετες απο fr..
το fr εχει 3αρα το cupra εχει 4αρα σαν κι εμενα
μαθε και τιποτα απο vag , σου εχουν φυρανει το μυαλο τα ιταλικα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ πασχο αμα μεινω απο τουρμπινα θα σου δωσω πολυ μεγαλο τασακι οπως μπορεις να δεις κι απο πανω
Eχω καβατζα καμια 10ρια απ το γκολφ του vasgti.. Κ04 αλλωστε εχω αρκετες απο fr..
μαθε και τιποτα απο vag , σου εχουν φυρανει το μυαλο τα ιταλικα
Τι μονο του το εχουν φυρανει του το εχουν κανει κοκκινο ασπρο πρασινο το μυαλλο.
-
Δε μιλαω για μαμα τουρμπινα ρε.Ελεος,αδαη..
Αν και τωρα που το σκεφτομαι παιζει να χω και τασακι Κ03s .. καλα απο 28rs οσες θες..[κανει και ριμα (ριμα=ιταλικη λεξη.. ) ] -
να σου πω pasxo, εσυ ξερεις τι πιεση δουλευει η χυτρα σου γιατι το συζητουσαμε πριν και δεν ηταν σιγουρος ο busso..
-
να σου πω pasxo, εσυ ξερεις τι πιεση δουλευει η χυτρα σου γιατι το συζητουσαμε πριν και δεν ηταν σιγουρος ο busso..Τώρα είμαι....
Δουλεύει 0.8bar σταθερή με 1.25bar overboost -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
να σου πω pasxo, εσυ ξερεις τι πιεση δουλευει η χυτρα σου γιατι το συζητουσαμε πριν και δεν ηταν σιγουρος ο busso..
Τώρα είμαι....
Δουλεύει 0.8bar σταθερή με 1.25bar overboostμικρουλα πιεση δηλαδη..μια χαρα
-
Busso συμφωνώ ότι το παν δεν είναι τα άλλογα και οι ιταλοί το ξέρουν καλά αυτό!
Απο την άλλη όμως θα έλεγα ότι στα μεγαλύτερα κυβικά την καλύτερη διαχείρηση την έχουν οι γερμαναραδες.
Ολα αυτά βεβαια συμπερασματικά είναι.Αποψή μου ότι ο γερμανός δεν προτιμά αν θέλετε τα λίγα κυβικά και είμαι υπέρ αυτού.
Ομως στην χρήση τούρμπο για αυτό και μόνο τον λόγο την πρωτιά την έχει ο ιταλός.
Φυσικο και επόμενο! -
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Busso συμφωνώ ότι το παν δεν είναι τα άλλογα και οι ιταλοί το ξέρουν καλά αυτό!
Απο την άλλη όμως θα έλεγα ότι στα μεγαλύτερα κυβικά την καλύτερη διαχείρηση την έχουν οι γερμαναραδες.
Ολα αυτά βεβαια συμπερασματικά είναι.Αποψή μου ότι ο γερμανός δεν προτιμά αν θέλετε τα λίγα κυβικά και είμαι υπέρ αυτού.
Ομως στην χρήση τούρμπο για αυτό και μόνο τον λόγο την πρωτιά την έχει ο ιταλός.
Φυσικο και επόμενο!Και τα 1.2Τ 105 , 1.4Τ 122-125 και 1.4(ΤC) 160-180 τι είναι;
-
-
-
Πως και δε πήρε 159 ΤΒΙ?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πως και δε πήρε 159 ΤΒΙ?Έχει να πάρει 'κούρσα' από το 99 που πήρε ένα Ε46. Από τότε παίρνει μόνο SUV! Να σαι σίγουρος ότι αν υπήρχε Ιταλικό SUV και δη Alfa αυτό θα έπαιρνε (θέλοντας και μη)!
-
-
Πασχο κατι μου λεει πως το επομενο σου αμαξι θα ειναι Βαγγελης.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Πασχο κατι μου λεει πως το επομενο σου αμαξι θα ειναι Βαγγελης.Ωωωωωωωωωωωωωω τι σου ειπε....!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ωωωωωωωωωωωωωω τι σου ειπε....!!!!!!!!!
Που να μην ειχα ποσταρει και ακριβως πανω απ τον μικρο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αυτο το θεμα ουτε θα θαφτει ουτε τιποτα θα χρησιμοποιειθει μεχρι τελους!!!Πασχο ετοιμασου να αλλαξεις το νικ σε βαγγελης οσο ειναι καιρος για να κανεις παρεα με τον qsivts μπας και τουρμπισεις λιγο!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αυτο το θεμα ουτε θα θαφτει ουτε τιποτα θα χρησιμοποιειθει μεχρι τελους!!!Πασχο ετοιμασου να αλλαξεις το νικ σε βαγγελης οσο ειναι καιρος για να κανεις παρεα με τον qsivts μπας και τουρμπισεις λιγο!
Εμ τώρα γίνεσαι εριστικός! Εμ τον βρίζεις λέγοντας του ότι θα πάρει VAgeli εμ του λες να κάνει παρέα με τον 'ορκισμένο' εχθρό του! Θα σου ρθει πληρωμένη απάντηση...
1.75 TB vs 2.0 tfsi