-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Με το ένα χέρι κάρφωνα και εγώ σε αιφνιδιασμούς κλπ ... -
-
-
-
citius altius fortius
πάντα εσείς μας τρώγατε τα γκομενάκια πο#στηδες, κανένας δεν εκτιμούσε τον εγκέφαλο του παιχνιδιού
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
θα πάμε να σε παίξω ένα μόνονα φωνάξουμε kovathe, asimov, 3 εναντίων ενός, σας έχω
(μετά από σχεδόν 10 χρόνια, ξαναξεκίνησα το μπασκετάκι εεπ, οι μόνοι που παίζουν μπάσκετ εδώ, εκτός απ τους σέρβους είναι οι κινέζοι μιλάμε είναι πορωμένοι)
τώρα σοβαρά, θες να προβώ σε αποκαλύψεις;;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
θα πάμε να σε παίξω ένα μόνο
να φωνάξουμε kovathe, asimov, 3 εναντίων ενός, σας έχω
(μετά από σχεδόν 10 χρόνια, ξαναξεκίνησα το μπασκετάκι εεπ, οι μόνοι που παίζουν μπάσκετ εδώ, εκτός απ τους σέρβους είναι οι κινέζοι μιλάμε είναι πορωμένοι)
τώρα σοβαρά, θες να προβώ σε αποκαλύψεις;;
-
Βγαλ' τον στη σέντρα. Ολλανδοί και μπάσκετ . Θυμάμαι ένα ψιλοκρεμαστό ξανθό 2 εικοσιτόσο Σμιτς που έπαιζε Ιντιάνα Πέισερς καμιά 10ετία πριν.
Καμπά μ'αρέσει που το κάνεις με στυλάκι . Επειδή μου φαίνεται σα σχολείο το γηπεδάκι, ελπίζω να ναι κανονθκές οι μπασκέτες και όχι οι των γυμννασίων στα 240-250 εκ. ;
Ακάλυπτε πότε κανονίζουμε το μονάκι. Όχι διπλό γιατί θα χουμε κατασκηνωτές . -
Το περίμενα δε λέω, απλά όχι τόσο τσόντα..
Βεβαια το βαλαν το χεράκι τους κι οι γκρι, αν και δεν εχω δει τραγικοτερο κοουτσαρισμα σε τελικο.
Τεσπα, παμε για triple crown αφου σκίσουμε (ξανα-μανα) την πούτα μαδριτη...
Οσο για το Θρυλο πιστευω μπορεί το πρωτάθλημα φετος και με καλες προσθήκες αντί των τραγικών ξένων (Χαλπεριν-κασπερ, Πεν, Μπεβερλι, Βουισιτς-παιχταρας αλλα πλεον τελειωμένος, κλπ) μπορεί να φτάσει και στην κορυφή της Ευρώπης.Για μπασκετάκι είμαι μέσα όποτε γουστάρετε (αν και λόγω βαρους και γονατου πλέον δεν καρφώνω) αλλά τα χώνω από μακριά!
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Καμπά μ'αρέσει που το κάνεις με στυλάκι . Επειδή μου φαίνεται σα σχολείο το γηπεδάκι, ελπίζω να ναι κανονθκές οι μπασκέτες και όχι οι των γυμννασίων στα 240-250 εκ. ;
Στανταρ όμως.
Ακάλυπτε πότε κανονίζουμε το μονάκι. Όχι διπλό γιατί θα χουμε κατασκηνωτές .
Και γω μεσα.
Αρκει να τρωγεται και το γηπεδο (να μην ειναι χωραφι ) και να εχει δυχτακι να τα χλατσωνω. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
citius altius fortiusπάντα εσείς μας τρώγατε τα γκομενάκια πο#στηδες, κανένας δεν εκτιμούσε τον εγκέφαλο του παιχνιδιού
οι Φιλιππινεζοι να δεις!!!!!!!!!!!
-
Στο κλειστο ειναι πιο ευκολο να καρφωσεις
Δεν γλιστραει κατω και μπορεις να μεταφερεις ακομα περισοτερη κινητικη ενεργεια στο αλμα σου,
ειδικα αν βολευεσαι να πατας με τα 2 ποδια πριν απ'το αλμα.Εχετε χαρη που εχω κατεβασει τα βιντεακια με τα καρφωματα απ'το youtube ...
-
Πού τον θυμήθηκες τον Σμιτς ρε θηρίο?
Για μπασκετάκι μέσα και εγώ. Δεν έχω σουτ, δεν έχω ύψος, αλλά παίζω ξύλο στη ρακέτα και πρέπει να είσαι +15 πόντους για να μου πάρεις ριμπάουντ.Στα της επικαιρότητας... αναγκάστηκα να ακούσω τον τελικό από το ραδιόφωνο, ταξίδευα. Ας πει κάποιος σε αυτόν τον τραγικό το μαλάκα τον Πεδουλάκη οτι κάποια στιγμή όταν μεταδίδει ο άλλος αγώνα πρέπει να βγάλει το σκασμό για να ακούσουμε τι γίνεται. Σαν την πορδή πεταγόταν συνέχεια να σχολιάσει.
Κατά τα άλλα δεν ξενερώνουμε λέμε ρε!
-
Kι άλλος πικραμένος
ψάχνω να βρώ ένα mail που είχαμε στείλει με τον σέρβο στο mailing list του γκρουπ όταν είχαν πάει ελλάδα σερβία στο final four, θα το βρω να το ποστάρω
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
.......................Ακάλυπτε πότε κανονίζουμε το μονάκι. Όχι διπλό γιατί θα χουμε κατασκηνωτές .
Και γω μεσα.
Αρκει να τρωγεται και το γηπεδο (να μην ειναι χωραφι ) και να εχει δυχτακι να τα χλατσωνω.Κοβάθε επειδή σε κόβω για φαν των Πίστονς, έλα άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι που χει και αλυσιδένια διχτάκια. Μη ξεχάσεις να βάλεις και κορδέλα στο κεφάλι .
ήταν μορφή ο άνθρωπος. Παρά τη αντιτουριστικότητά του δεν ήταν κακός. Σίγουρα πολύ καλύτερος από άλλους περίεργους στυλ Μουρεσάν, Μπράντλεϋ .
Α για το μονό άμα τα βρεις σκούρα (αν και πρέπει να σαι ψηλος ... ) θα μας κεράσεις νεράκια .
Καλά μωρέ 15 χρόνια μετά και ακόμα σας το κράταγαν -
O Μπατιστ λεει θα νικαγε την Μπαρτσελονα
Εχουν παιξει 4 συνεχομενα ματς και η Μπαρτσα του εχει κανει τον λωκο σουρωτηρη και βγαζει ακομα γλωσσα. Εχουν χασει με 35αρα και 20αρα και βγαζει γλωσσα.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
O Μπατιστ λεει θα νικαγε την ΜπαρτσελοναΕχουν παιξει 4 συνεχομενα ματς και η Μπαρτσα του εχει κανει τον λωκο σουρωτηρη και βγαζει ακομα γλωσσα. Εχουν χασει με 35αρα και 20αρα και βγαζει γλωσσα.
4 συνεχόμενα;;; Πότε;;; Εννοείς προφανώς 2 φέτος και 2 πέρυσι, ε;
Οκ δύσκολα, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι, ο ΠΑΟ είχε κάνω σουρωτήρι την Μπάρτσα (προσοχή, ο ΠΑΟ που έπαιζε χάλια τότε) και μετά απλώς αυτοκτόνησε....
-
Μπράβο στα γεροντάκια των Celtics! Έστειλαν στο σπίτι του τον ημίθεο (και μου έδωσαν μερικά € μέσω στοιχήματος). Τους πίστευα για αυτή τη σειρά, ωστόσο θεωρώ ότι με τους Magic είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μέχρι στιγμής πάντως κάνουν αυτό που πρέπει.
-
Εγω απο εδω κατεβαζα --> http://bt.davka.info/
Ενημερωνεται καθημερινα με τους χθεσινους αγωνες.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Eυχαριστω αλλα δεν εχει σε vod, ειδικα suns - lakers, μονο live.Σορρυ τωρα ξανατσεκαρα το woop..
Την δευτερα το απογευμα ειχε σε vod το 3ο παιχνιδι lakers-suns γιατι και εγω απο εκει το ειδα...
Δεν ξερω τι εγινε και το κατεβασαν...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)