-
Eίδα στην τηλεόρση οτι σαν χθες έγινε το σκηνικό με τον Μπόμπαν...
Πέρα από την υπερβολή της κίνησής του (αν και πολλές φορές όταν μας πνίγει το άδικο, ξεφεύγουμε), είναι κατάφωρη αδικία να μη σέβεσαι τον κόπο του άλλου και να τον ακυρώνεις, επειδή έτσι. Ιδιαίτερα όταν παίζεται κάτι τόσο σημαντικό, όπως πχ μια πρόκριση, η οποία μπορεί να τον ωφελήσει ποικιλοτρόπως στο μέλλον... -
Lebron James ..
Youtube Video -
Κτηνοβασία σήμερα στην πλατεία!!!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Lebron James ..
Youtube VideoΜια ωραιοτατη διαφημιση του Powerade
Ειναι μια σειρα διαφημισεων βασικα με γνωστους αθλητες, πολυ πετυχημενη !Ξενερα και φετος το ΝΒΑ, παλι θα αναγκαστουμε να επιλεξουμε μεταξυ ομαδων που αντιπαθουμε ...
Καλα κανω εγω και ασχολουμε μονο με την regular season, που κανεις δεν παιζει αμυνα και εχει θεαμα. -
Τουναντίον, τώρα αρχίζει το πραγματικό μπάσκετ
-
Ευτυχώς πάντως που δεν θα μεταδώσει από όσο ξέρω τουλάχιστον κανένας ΣΚΑΙ το final 4 γιατί δεν παλεύονται!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ευτυχώς πάντως που δεν θα μεταδώσει από όσο ξέρω τουλάχιστον κανένας ΣΚΑΙ το final 4 γιατί δεν παλεύονται!Και ποιός θα το μεταδώσει?
-
Κάτι είδα στο Nova αλλά ξαναλέω πως δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Κάτι είδα στο Nova αλλά ξαναλέω πως δεν είμαι καθόλου σίγουρος.Ειναι ελευθερη η μετάδοση
http://www.skai.gr/tv/show/?showid=63939Και ευτυχως δηλαδη γιατι δεν εχουμε ολοι Νοβα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ευτυχως δηλαδη γιατι δεν εχουμε ολοι Νοβα .Eυτυχώς γιατί η αλήθεια είναι πως και εμένα μου τη δίνει το Nova!
-
Παει χωρις τραυματιες ο Ολυμπιακος,καλο σημαδι αυτο.
Με τον Αρη ειχαμε παλι προβληματα στην περιφερειακη αμυνα κατα διαστηματα,φανταζομαι απο εκει θα προσπαθησουν οι αντιπαλοι μας να χτυπησουν. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τουναντίον, τώρα αρχίζει το πραγματικό μπάσκετΤωρα αρχιζει το πραγματικο στημενο παιχνιδι οπως γινεται καθε χρονο, ωστε ο φετινος παιχτης που
παρουσιαζοταν ολη την χρονια σαν υπερηρωας, να καταληξει στο τελος με την κουπα και εζησαν αυτοι
καλα και εμεις καλυτερα ... Το ΝΒΑ για μενα (πλεον) αξιζει μονο στην κανονικη περιοδο, παρακολουθεις
ενα show εν γνωσει σου και ολα καλα. -
Μπαρτσα στον τελικο .
-
ηταν οντως καλυτερη ομαδα αν και τσσκα το παλεψε πολυ...
για να δουμε τι θα κανει και ο ολυμπιακος σε λιγο! -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ηταν οντως καλυτερη ομαδα αν και τσσκα το παλεψε πολυ...E όχι και πάλεψε... μπάσκετ Άρη έπαιζαν 35 λεπτά
-
ναι αλλα ειναι μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας και οπως ειπες ηταν 35 λεπτα μεσα στο παιχνιδι...
πωπωπω αυτο το σκαι τραγικο...δεν αφησε ειδηση για ειδηση λες και θα χασουμε τιποτα και θα συνδεθει κατευθειαν για το τζαμπολ...
-
Με βάση την εικόνα και των δυό ημιτελικών, ξεκάθαρο φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Στην χειρότερη της βραδιά πήρε σχεδόν αναμενόμενα το παιχνίδι με τους Ρώσους. Την δεδομένη στιγμή ο ΟΣΦΠ, με μια ομάδα 4-5 πιο φθηνή και λίγη σε μπάτζετ και λύσεις ουσιαστικά θα πάει τελικό απο το πουθενά, δείχνοντας κάπως ανέτοιμος για τέτοια παιχνίδια. Μακάρι την Κυριακή να διαψευστώ αλλά οι καταλανοί σε πλήρη φόρμα δύσκολα θα βρούν αντίσταση.
-
Τζαμπα ρε γκρομπαρι το κανατε δωρο
-
της τελείωσε η ρέντα με τα τρίποντα της παρτιζάν
πάμε να κρυφτούμε τώρα
-
Χαλια αδιορθωτα...κερδισαμε μονο γιατι βρηκαμε αντιπαλο να χανει τις βολες οπως κι εμεις.
Στον τελικο παει για διψήφιο η διαφορα..
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)