Συμφωνώ και έκραζα και για το παιχνίδι με το Πανιώνιο και για τον ΠΑΟΚ και πέρυσι για την ΑΕΚ. Στο περσινό με την ΑΕΚ ήμουν μέσα μάλιστα και τα φαλτσοσφυρίγματα έβγαζαν μάτι από τέρμα θεού. Και δεν καταλαβαίνουν οι μλκς ότι έτσι δεν αφήνουν το άθληξμα να ζωντανέψει. Αντί να ευνοούν και λίγο τέτοιες εκπλήξεις, απλώς τις απαγορεύουν.
Αλλά διαφωνώ στο ότι αυτά που γίνονται εδώ (δλδ η αισχρή διαιτησία στο Πανιώνιος-ΠΑΟ και δευτερευόντως στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ) δε γίνονται πουθενά αλλού.
Στο ΝΒΑ δλδ πριν 5 χρόνια δεν έγινε της πουτ με τους Σπερς. Σώνει και καλά να το δώσουν στους αντιπαθέστατους. Χώρια τα άπειρα βιντεάκια για τους φλόπερς που οι προαναφερθέντες σαρώνουν τα βραβεία.
Και για το Κόμπι, άστα. Δεν επιτρέπουν στο πιτσιρικά σόφομορ να κόψει το θεό Κόμπι, μπας και στάξει η ουρά του γαϊδάρου. Δλδ έτσι και πάρει φόρα για μπάσιμο, το λιγότερο που θα πάρει είναι 2 βολές. Θέαμα δεν είναι το κόψιμο πάνω στο Κόμπι, αλλά το ακροβατικό που θα κάνει, φωνάζοντας στο τέλος and1. Σφυρίξτε δλδ για την 60άρα και τα τριπλ νταμπλ.
Το ΝΒΑ έχει πέσει πάρα πολύ στα μάτια μου. Ήμουν μέγας φαν αυτού του 'μαγικού -και καλά- πλανήτη' αλλά τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευτεί. Επειδή πέφτουν τα νούμερα και τα έσοδα, προσπαθεί ο τρανός Στερν, με διάφορα τεχνάσματα, πότε να διοργανώνει τελικούς LAL-Celtics, καταδικάζοντας άξιες και ικανές ομάδες (βλέπε Πόρτλαντ, Ντένβερ κα), πότε αστεία ιβέντ με ομάδες από τη Κίνα και ... τη Μελανησία και δε ξέρω γω τι άλλο.
Ε, αυτό δε το λες μπάσκετ. Μάλλον μπουλούκι απ' τα παλιά.
Σόρρυ για το σεντόνι, θα σας 'τελειώσω' σε επόμενο ποστ