-
Ελπίζω να κλείσει στόματα φέτος ο Γιαννάκης.
-
Μανα μου τι μαυρη μερα ηταν αυτη για τα βαζέλια
Στο μπασκετ δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα,πολλα τριποντα που ειδικα απο τον Παπαλουκα δεν ξερω εαν θα τα ξαναδουμε.Οι αραπηδες μας απόντες ή 'απόντες',ο Τσιλι φιλοτιμος αλλα τιποτα εντυπωσιακο.
Ο Κλειζα βγαζει τα λεφτα του,αλλα για μια ακομη χρονια οι μαυροι μας δεν δινουν το παραπανω που χρειαζεται ο ΟΣΦΠ για να γινει ανικητη αρμαδα -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Παρά ένα το ιδιο πόσταρα αλλά για καποιο ανεξήγητο λόγο το υπεριπισι της δουλειάς το κατάπιε . Έστω και καθηστερημένα, άντε και στα σαλόνια της Α1 του χρόνου.
Πέρα απο τη πλάκα, ωραίο ματς το Τρίκαλα - Πανελλήνιος. Επίσης ωραίο παιχνίδι έγινε και στο ΟΑΚΑ. Πήγε κανείς;
(τα 2α γελια πάνε στα σαλόνια, μη φάω τσαμπα κράξιμο)
Τιμάω στο έπακρο το διαρκείας μου...
και απο οτι βλεπω και αρκετοι αλλοι απο το 4TF
ειμαι στην θυρα 27 τομεα 134. εσεις?
11, 106
Είχα πάει και όταν έπαιζε η ΕλλαδοΠανάθα με την Ουκρανία
Σήμερα η γκαντεμιά είχε συνέχεια και στο μπάσκετ... Αλλά ευτυχώς στο μπάσκλετ η ήττα αυτή είναι ανώδυνη
-
Θύρα 11 είμαι και γω αλλά δεν έχω κάτσει ποτέ εκεί .
Μπράβο στον ΟΣΦΠ για χθες. Όχι ότι έπαιξε καμιά μπασκετάρα αλλά επειδή πρόλαβε και συνήλθε από το στραπάτσο του Βελιγραδίου. Έπαιξε με πάθος, κυνηγούσε τα επιθετικά και στην άμυνα ήταν εξαιρετικός. Έκλεισε χώρους, δε δέχτηκε τα κλασικά καλάθια από πικ εν ρολ και γενικά ... έτρεχε. Καλή η μαγκιά του Γιαννάκη με τα 3-4άρια μέσα συγχρόνως. Του βγήκε και ευτυχώς για τον ΟΣΦΠ, δεν άρχισε το ροτέισον. 8 παίκτες τράβηξαν το κουπί, αυτοί που ήταν στα καλά τους.
Επιθετικά η ομάδα στηρίχτηκε σε ατομικές προσπάθειες και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα ελεύθερα (σε προκλητικό βαθμό) σουτ που έδινε ο ΠΑΟ. Οι πολλές δεύτερες (και τρίτες ...) επιθέσεις από τα 11-12 επιθερτικά ριμπάουντ έπαιξαν το ρόλο τους.
Ο ΠΑΟ από την άλλη ήταν νωθρός, κυρίως στην άμυνα. Πώς κατάφερε και ελεύθερα σουτ να δίνει αφειδώς και να του χουν πάρει μια ντουζίνα επιθετικά; Πέρυσι, που επίσης έδινε σουτ, τουλάχιστον κλείδωνε τα ρακέτα. Χθες τπτ!ΥΓ: Μήπως να σκεφτεί ο ΠΑΟ το ενδεχόμενο απόκτησης ενός καλού 4αριού (καλά κρασιά τώρα...). Με Σερμαντίνι μόνο, η χρονιά δε βγαίνει με τπτ.
-
Δυστυχως κερδισαμε κ εμεινε ο μπαναοτης . Αλλα μου αρεσε γτ εφαγε ΔΙΠΛΗ ΦΑΠΑ η αλογοτροφη ... ...Κατα τ αλλα ειδα πιο μεγαλη προσπαθεια στην αμυνα , κ εναν childress που πεταγε , ειδικα στα ριμπαουντ ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ . Btw , στην τελευταια φαση ταπωσε τον διαμαντιδη κ του ριξε ενα trashtalk που θα το θυμαται καιρο....
-
H ταπα στο Διαμαντίδη στο τέλος, που έκλαιγε σαν κοριτσάκι προκλητικότατα σε όλο το ματς στους φίλους του τους γκρι (αλλιώς τους έχει συνηθίσει βλέπεις), ήταν από τις πιο ηδονικές στιγμές που έχω δει σε αγώνα μπάσκετ...
Ρισπεκτ ΤΕΡΑΣΤΙΟ στον Τσίλι (που ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα σαν παίκτης) για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ματς που έκανε ενώ είχε πεθάνει ο πατέρας του! Αλλοι στη θεση του θα ήταν συντετριμμένοι...
Το παλικαρι δειχνει @@.
Ο Κλέιζα δίνει κάτι που έλειπε πολύ από την ομάδα: Τρέλα και κρίσιμα σουτ. Το 3ποντο που έβαλε μετά από 15 πιβοτ μπροστα στο ΔΔ και ενω δεν έχει πάσα είναι όλα τα λεφτά. Μεγάλη παικτούρα.
Αν είχαμε πάρει και ένα 2αρι κιλλερ αντι του Βον που πάει να καεί (άλλος ένας στη λίστα) θα λέγαμε για φαβορί..
Ο Σόφο απέδειξε ότι οταν τον παίζουν στοιχειωδώς σωστά οι κορακες (αν και πάλι του σφύριξαν κάτι γελοια αμυντικα φαουλ σε χρονο dt) κάτι Πεκοβιτς τους εχει για πρωϊνο, χώρια που ο τελευταίος έπρεπε να βγαίνει με 5 φάουλ σε ΚΑΘΕ ματς του βάζελου...
Παπαλουκας τα σερνει, αλλά αυτό το ξέραμε, σε μέτρια βραδιά (1 ασσιστ 3 λαθη αν θυμαμαι καλα) εβαλε 20αρού.
Γενικά πολύ καλή εμφάνιση, παθος στην άμυνα (επιτέλους) και πειστική εμφανιση, αλλά και καλούτσικη (περιέργως) διαιτησία - τα φυλάνε για όταν θα έχει σημασία μάλλον - ΑΛΛΑ δε λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.
Όταν θα κριθούν οι τίτλοι θέλω να τους δω έτσι.ΥΓ: Ηδονική η χτεσινή βραδιά (2μπαλο αντί 5άρας στη μπάλα στο χαλαρο, ανετη νικη περα απο καθε προσδοκια στο μπασκετ, νικη της Μπαρτσα που επαιζε με 10 παίκτες απ' το 60' με τη σιχαμένη πουτα Ρεαλ).
Ολα τέλεια! -
σαν ουδετερος,μιας κ δεν υποστηριζω καμια απο τις 2 ομαδες,μπορω να πω οτι το χθεσινο παχνιδι μου φανηκε ελαφρως σοφτ..δεν ηταν τυπικο ντερμπι..κ ομολογω οτι μου φανηκε ο παο να εχει συμπεριφορα ''δε βαριεσαι''..
εχω να δηλωσω συγχαρητηρια στον τσιλντρες για τον επαγγελματισμο του κ το ηθος του..εδειξε οτι εχει φιλοτιμο..
μπραβο κ στον δδ που ηταν ο μονος που εβγαζε παθος στο παιχνιδι απο τους πρασινους..(τα σχολια περι κλαψας τα λενε πιθανως μονο οι οπαδοι του οσφπ,γιατι αλλιως θα εβλεπαν-σχολιαζαν κ τις ,συνηθισμενες κ αναμενομενες-σηματα κατατεθεν,κλαψες του λιλ τζον κ του παπαλουκα) κ ειδικα μετα το χτυπημα στο προσωπο κ το μη σφυριγμενο φαουλ,ηταν ακομα καλυτερος..κ εννοειται στο τελος παρολο που ολοι οι καφροι αρχισαν παλι να πετουν παπαριες,ηταν ο μονος που καθησε κ χαιρετησε-εδωσε το χερι σε ολους τους αντιπαλου πριν φυγει(αυτο σημαινει αθλητης)..
ο παπαλουκας προσωπικα δεν μου αρεσε χτες(οπως δεν μου αρεσε το οτικατσει μπασκετ του οσφπ στην επιθεση),γιατι απλως του βγηκαν καποια ελευθερα σουτ,δεν εκανε κατι αλλο.αν τα εχανε,δεν θα γινοταν ο ντορος που εγινε σημερα..περιμενα αλλα πραγματα απο τον μυ-τεο..οπως κ απο περπερογλου(ξεχασε να ερθει στο γηπεδο),φωτση(κοιμοταν ορθιος),βασιλοπουλο(επιθεση 0,αμυνα μπορουσε καλυτερη),τσαρτσαρη
το καλο ηταν οτι δεν διεκοπει ο αγωνας κ οταν αυνανιζοταν οι καφροι,οι παικτες αλληλοπροστατευοντουσαν..+1υ.γ.
εντυπωσιακη η ταπα του τσιλντρες στον δδ,(αλλα μακαρι να κανει κ αλλα τετοια εντυπωσιακα,ομως σε φασεις που μετρανε κ οχι στα τελευταια δευτερα ενος ηδη τετελεσμενου γεγονοτος..),ακομα εντυπωσιακοτερη η αμυνα του δδ στον τσιλντρες σε μια φαση στο πρωτο ημιχρονο που του πηρε την μπαλα απο τα χερια στον αερα..μπραβο κ στους 2.. -
Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια σου.
Γενικά διαφωνώ απόλυτα με την απαξίωση του ΟΛυμπιακου μετα την Παρτιζάν καθώς και με τη χτεσινή αποθέωση. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και θα δουμε ακόμα αρκετές μάχες μέχρι το τέλος της σεζόν, απλά φυσικά δε σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα μάτσο ξοφλημένων και ο Ζοτς ταβερνιάρης
-
Φίλοι (λέμε τώρα) Ολυμπιακοί, μηδένα προ του τέλους ... κακάριζε (sic).
Κι άλλες φορές ο Παναθηναϊκός σας χάριζε το ματς κι εσείς δεν το παίρνατε. Αυτή τη φορά δεχτήκατε το δώρο. Εκτός από μεμονωμένες φάσεις δεν είδαμε κανένα σπουδαίο αγώνα, απλά ο Ολυμπιακός ήταν πιο μαχητικός.
Για τη δική μου ομάδα (ΠΑΟΚ) προτιμώ να συνεχίσω το αθόρυβο κλάμα και να μην πω τίποτα. -
clab , δεν διαφωνω πως στην επιθεση καποια σουτ ηταν κ τυχερα η ατομικες προσπαθειες . Αλλα οποιος ειδε το ματς θα ειδε οτι κ η αλογοτροφη τα ιδια εκανε . Ποσες επιθεσεις πηρε μονος του ο σπανουλης? Κ δεν ηταν βασει συστηματος σε καμια περιπτωση . Ισως τελικα ο ολυμπιακος να χρειαζοταν ενα κλειζα να ξεκολλαει την ομαδα . Παρολαυτα γιαννακη δεν θελω με τπτ ακομα κ αν παρουμε ευρωπαικο....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ΥΓ: Ηδονική η χτεσινή βραδιά (2μπαλο αντί 5άρας στη μπάλα στο χαλαρο, ανετη νικη περα απο καθε προσδοκια στο μπασκετ, νικη της Μπαρτσα που επαιζε με 10 παίκτες απ' το 60' με τη σιχαμένη πουτα Ρεαλ).
Ολα τέλεια!Ξες ποιο είναι το θέμα.
Χθες οι περισσότεροι ήμασταν κομμάτια. Κατάκοποι πέσαμε πάνω στις καρέκλες και περιμέναμε να τελειώσει το ματς να πάμε σπίτια μας να δούμε τις μπιστόλες του Μήτρογλου (ευτυχώς μας ξύπνησαν οι γκρι στην τρίτη περιοδο και το τερατάκι ο Κλέιζας).
EDIT MOD -
Δεν το γραψα εγώ το παραπάνω post, τουλάχιστον όχι έτσι. Έγινε edit από mod και αλλάχτηκε το όλο νόημα.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν το γραψα εγώ το παραπάνω post, τουλάχιστον όχι έτσι. Έγινε edit από mod και αλλάχτηκε το όλο νόημα.Aπο το ποστ σου αφαιρεθηκε η τελευταια προταση γιατι περιείχε υβριστικες εκφρασεις.Αν νομιζεις οτι αλλαζει το νοημα ξαναγραψτο αλλα χωρις να χρησιμοποιήσεις υβριστικες ή απρεπεις εκφρασεις .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν το γραψα εγώ το παραπάνω post, τουλάχιστον όχι έτσι. Έγινε edit από mod και αλλάχτηκε το όλο νόημα.
Aπο το ποστ σου αφαιρεθηκε η τελευταια προταση γιατι περιείχε υβριστικες εκφρασεις.Αν νομιζεις οτι αλλαζει το νοημα ξαναγραψτο αλλα χωρις να χρησιμοποιήσεις υβριστικες ή απρεπεις εκφρασεις .
Αυτές οι «υβριστικές» εκφράσεις που λες ολοκλήρωναν το νόημα. Έχω άδικο;
Δεν πειράζει.
Μέχρι τα παπούτσια. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
H ταπα στο Διαμαντίδη στο τέλος, που έκλαιγε σαν κοριτσάκι προκλητικότατα σε όλο το ματς στους φίλους του τους γκρι (αλλιώς τους έχει συνηθίσει βλέπεις), ήταν από τις πιο ηδονικές στιγμές που έχω δει σε αγώνα μπάσκετ...Πιστεύω ότι όμως η τάπα του ΔΔ στον Άκερ σου είχε αρέσει πιο πολύ!!
Για πλάκα το μπασκετάκι.... απλώς να ευθυμήσουν λίγο και τα παιδιά του πειραιά, δεν τους παίρνει πάντα στην φάπα
BTW προς OAKA residents: Πάντως η 11 είναι μ@μ@τη θύρα για το μπασκετάκι που παίζει η υπερομάδα! Ειδικά το pick-n-roll φαίνεται ασύληπτο εάν βλέπεις το παιχνίδι πίσω από την ρακέτα.
-
Πού έχει χαθεί ο τραβελερ ρε κοβάθε
όχι τπτ άλλο θα έτρωγε τρελό τρολάρισμα σήμερα
-
http://www.sport-fm.gr/article/206390
Την εχουν ακουσει στερεοφωνικα οι Ισπανοι η νομιζω? -
H ταπα στον ακερ μια χαρα ηταν , αλλα κ τo non-call του πηλοιδη δεν ξερω αν το θυμασαι φιλε μου.....Εν πασει περιπτωσει εγω χαιρομαι για οτι του κανουν του διαμαντιδη γτ ειναι απο τα μεγαλυτερα κωλοπαιδα που κυκλοφορουν κ κρυβεται σε μια ξενερωτη φατσουλα . Παικταρας σιγουρα , αλλα κ πολυ ανεντιμος παικτης , γτ για μενα στον non-call αφου θεωρεισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ βγες κ πες την αληθεια οτι εκανες φαουλ κ οτι ο ολυμπιακος αξιζε να κερδισει εκεινη την μερα . Αλλα οταν εχεις μαζι σου στρατους που τους φοβασαι πως να βγεις κ να μιλησεις....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πού έχει χαθεί ο τραβελερ ρε κοβάθεόχι τπτ άλλο θα έτρωγε τρελό τρολάρισμα σήμερα
Το τρώει αλλού
Όσο για τους Ισπανούς δε βρίσκω κάτι το παράξενο. Με ποιους να παίξουν άλλωστε. Όλη η Ευρώπη τους προσκύνησε. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
....... Ποσες επιθεσεις πηρε μονος του ο σπανουλης? Κ δεν ηταν βασει συστηματος σε καμια περιπτωση . Ισως τελικα ο ολυμπιακος να χρειαζοταν ενα κλειζα να ξεκολλαει την ομαδα ευρωπαικο ........Το Σπανουλη τον θυμάμαι σε 3-4 φάσεις να βγαίνει με το Μπουρούση στο τρίποντο, στις αλλαγές. Εκεί επιβάλλεται να πάει μόνος του στο ντράιβ. Και καλά έκανε, όπως αποδείχτηκε στην εξέλιξη της φάσης.
Προχθές δλδ ο Κλέιζα ήταν ο καταλύτης της νίκης;
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)