σαν ουδετερος,μιας κ δεν υποστηριζω καμια απο τις 2 ομαδες,μπορω να πω οτι το χθεσινο παχνιδι μου φανηκε ελαφρως σοφτ..δεν ηταν τυπικο ντερμπι..κ ομολογω οτι μου φανηκε ο παο να εχει συμπεριφορα ''δε βαριεσαι''..
εχω να δηλωσω συγχαρητηρια στον τσιλντρες για τον επαγγελματισμο του κ το ηθος του..εδειξε οτι εχει φιλοτιμο..
μπραβο κ στον δδ που ηταν ο μονος που εβγαζε παθος στο παιχνιδι απο τους πρασινους..(τα σχολια περι κλαψας τα λενε πιθανως μονο οι οπαδοι του οσφπ,γιατι αλλιως θα εβλεπαν-σχολιαζαν κ τις ,συνηθισμενες κ αναμενομενες-σηματα κατατεθεν,κλαψες του λιλ τζον κ του παπαλουκα) κ ειδικα μετα το χτυπημα στο προσωπο κ το μη σφυριγμενο φαουλ,ηταν ακομα καλυτερος..κ εννοειται στο τελος παρολο που ολοι οι καφροι αρχισαν παλι να πετουν παπαριες,ηταν ο μονος που καθησε κ χαιρετησε-εδωσε το χερι σε ολους τους αντιπαλου πριν φυγει(αυτο σημαινει αθλητης)..
ο παπαλουκας προσωπικα δεν μου αρεσε χτες(οπως δεν μου αρεσε το οτικατσει μπασκετ του οσφπ στην επιθεση),γιατι απλως του βγηκαν καποια ελευθερα σουτ,δεν εκανε κατι αλλο.αν τα εχανε,δεν θα γινοταν ο ντορος που εγινε σημερα..περιμενα αλλα πραγματα απο τον μυ-τεο..οπως κ απο περπερογλου(ξεχασε να ερθει στο γηπεδο),φωτση(κοιμοταν ορθιος),βασιλοπουλο(επιθεση 0,αμυνα μπορουσε καλυτερη),τσαρτσαρη
το καλο ηταν οτι δεν διεκοπει ο αγωνας κ οταν αυνανιζοταν οι καφροι,οι παικτες αλληλοπροστατευοντουσαν..+1
υ.γ.
εντυπωσιακη η ταπα του τσιλντρες στον δδ,(αλλα μακαρι να κανει κ αλλα τετοια εντυπωσιακα,ομως σε φασεις που μετρανε κ οχι στα τελευταια δευτερα ενος ηδη τετελεσμενου γεγονοτος..),ακομα εντυπωσιακοτερη η αμυνα του δδ στον τσιλντρες σε μια φαση στο πρωτο ημιχρονο που του πηρε την μπαλα απο τα χερια στον αερα..μπραβο κ στους 2..