-
Tωρα θυμηθηκα το κορυφαιο του Χατζηπαπαρα: Ο Λαβ ειναι ενας πανεξυπνος ψηλος, εδω παιρνει ενα πανεξυπνο ρημπαουντ και κανει ενα πανεξυπνο χουκ ... αιρμπολ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τα συγχαρητήρια μου στο дрзже гто, δυστυχώς είναι λίγο μακριά για να παίξουμε καρεκλιές
ο βλάντο απαρηγόρητος, δε σήκωνε ούτε τηλέφωνο ο κακομοίρηςνομίζω ήρθε η ώρα του γηραιού να μας ανοίξει το καινούργιο τοπικό
Μπα κι εγω με την ορθοδοξια ημουν εχτες ,αλλα μετα το -12 ειδα οτι εγερνε το γηπεδο και πηγα να φτιαξω (ξανα) κανα τσαγακι.(Να ηρεμησω τα πνευματα )
Ρε συ τον ειδες τον Σαμπονις στο ημιχρονο για το hall of fame? Αυτα ειναι, στο Βιλνιους μου λεγανε οτι ειναι ο μονος που οταν περναει απο κανα καφε,ταβερνα ολοι μενουν καγκελο,πεφτουνε κουταλια,χυνονται καφεδες κλπ.ειναι και ντουκι ρε πστη μου.
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Ρε συ τον ειδες τον Σαμπονις στο ημιχρονο για το hall of fame? Αυτα ειναι, στο Βιλνιους μου λεγανε οτι ειναι ο μονος που οταν περναει απο κανα καφε,ταβερνα ολοι μενουν καγκελο,πεφτουνε κουταλια,χυνονται καφεδες κλπ.ειναι και ντουκι ρε πστη μου.
Το γυρισα στο ημιχρονο και τον ειδα αφου ειχε παρει την πλακετα και δεν μπορουσα να θυμηθω ποιος ηταν
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
τα συγχαρητήρια μου στο дрзже гто, δυστυχώς είναι λίγο μακριά για να παίξουμε καρεκλιές
ο βλάντο απαρηγόρητος, δε σήκωνε ούτε τηλέφωνο ο κακομοίρηςνομίζω ήρθε η ώρα του γηραιού να μας ανοίξει το καινούργιο τοπικό
Μπα κι εγω με την ορθοδοξια ημουν εχτες ,αλλα μετα το -12 ειδα οτι εγερνε το γηπεδο και πηγα να φτιαξω (ξανα) κανα τσαγακι.(Να ηρεμησω τα πνευματα )
από τσάγια φέτος, άλλο τπτ
το μουσάκι το είδες έτσι
έλα, και με αυτόγραφο του χρόνου -
Τον είχα δει από πολύ κοντά όταν έπαιζε στη Ρεάλ και είχε έρθει στο ΣΕΦ. Μεγαλοπρεπέστατος ο φούστης και σαν παίχτης και σαν παρουσία. Αν δεν είχε θέμα με τα γόνατά του θα ήταν ΙΜΟ ο καλύτερος σέντερ του κόσμου.
-
Χακίμαρος Ολάζουον και μετά όλοι οι άλλοι. Άμα είχε ο Μπουρούσης το 0,5% των κινήσεών του στο λόου ποστ, θα ταν μια χαρά.
Τέτοια διαιτητική ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί σε τελικό. Η κάθε ομάδα έπαιζε με 6 παίκτες (λίγο δυνατότερος ο 6ος της Τουρκίας). Σε μια φάση στο α΄ημίχρονο, ο γνωστός τρόμπας Αρτεάγκα ακυρώνει την απόφαση κάποιου συν-τρόμπα του (σωστά μάλλον) και δίνει τη μπάλα στους αμερικανούς. Ευτυχώς δεν επαναλήφθηκε τέτοιο σκηνικό, όπου γκρι θα τσουρομαδιόντουσαν για τη θέση του καλύτερου τσάτσου. Κατάντια , με αποκορύφωμα τη συμμετοχή 10τόσα λιμών στο επόμενο ευρωμίλκο καπ.Καλά αυτός ο Ασίκ τι πάει να κάνει στο ΝΒΑ; Γνώριζα ότι είναι αμπαλόπαιδο, αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Δηλαδή πέρα απ' την οργιά του ουδέν; Περίπτωση Φανσέκας να πούμε;
Μου θύμιζε και λίγο ένα ηθοποιό, τον Ράινχολντ από το μπάτσο του Μπέβερλυ Χιλς , στο πιο κρεμανταλάδικο βεβαίως;
Και κάτι άλλο. Ωραίος παίκτης ο Ιλιασόβα. Αλλά ρε γμτ σε κάθε σημαντικό ματς εξαφανίζεται. Στην ευρωλίγκα, από τη φάση των 16, εξαφανιζόταν. Και εδώ, από τους 8 δεν υπάρχει το παλληκάρι. Τι διάολο;; -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Καλά αυτός ο Ασίκ τι πάει να κάνει στο ΝΒΑ; Γνώριζα ότι είναι αμπαλόπαιδο, αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Δηλαδή πέρα απ' την οργιά του ουδέν; Περίπτωση Φανσέκας να πούμε;
Μου θύμιζε και λίγο ένα ηθοποιό, τον Ράινχολντ από το μπάτσο του Μπέβερλυ Χιλς , στο πιο κρεμανταλάδικο βεβαίως;Ναι, αλλά έχει ύψος 2.14 και άνοιγμα χεριών 2.24 (δηλαδή όσο θα έπρεπε να έχει), πράγμα που μας το έλεγαν τουλάχιστον 2456 φορές σε κάθε αγώνα της τουρκίας (κι έτσι το εμπέδωσα)
-
Απο τις περιπτωσεις που η εκφραση 'το κορακι ειχε μυωπία' ειναι λαθος. Τοσο κοντά στην φαση πρεπει να ειχε πρεσβυωπία:
Youtube Video -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Btw2 O Ολυμπιακος ειχε 2 παιχτες στην καλυτερη πενταδα του μουντομπασκετ Ενα μεγαλο μπραβο στον Γιαννακη.
Milos και Κλειζα στην καλύτερα πεντάδα του τουρνουά, αλλά στην Ελλάδα πήρε πρωτάθλημα ο Περπερογλου, ο Καλάθης και ο Τέπιτς!
YASU ELLADA!Φαντάσου δηλαδή πόσο χάλια μουντομπάσκετ είδαμε...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο τις περιπτωσεις που η εκφραση 'το κορακι ειχε μυωπία' ειναι λαθος. Τοσο κοντά στην φαση πρεπει να ειχε πρεσβυωπία:
Youtube VideoΔε φαίνεται να κάνει και βήματα;
-
καλος μπετατζης αυτος ο ασικ, θα χει πολυ γελιο στο nba... το 4αρι που ειχαν οι τουρκοι ηταν θετικος, δε θυμαμαι το ονομα του, ενας ξανθος γενιτσαρος που θυμιζε καλιφορνεζο το παλευε καπως το αθλημα
ο ντουραντ εκανε μερικα σουτακια, κατι ξερει απο μπασκετακι μπραβο στους λιθουανους
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Youtube VideoΚαι κατα σατανικη συμπτωση αυτο δεν φαινοταν απο την τηλεοπτικη αναμεταδοση με την καμια, οτι ναναι... φαινεται τον διαιτητη τον ειχε συνεπαρει το ματς.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κ ενας ξανθος γενιτσαρος που θυμιζε καλιφορνεζο το παλευε καπως το αθλημαΣέρβο θύμιζε αγαπητέ..
-
σεμιχ ερντεν, ινσταμπουλεζος
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Youtube VideoΔε φαίνεται να κάνει και βήματα;
Οχι αλλα φαινεται οτι πατησε ... (βασικα δεν πρεπει να το ειδες ολοκληρο το βιντεακι)
-
Απ' τα σχόλια του video:
'Turkey national basketball team : 2 medals in 25 appearances
- 2001 Eurobasket,Host Nation: Turkey , Silver Medal , Winner: Serbia
-2010 World Baksetball Championship . Host Nation : Turkey , Silver Medal , Winner:Usa
It seems like outside of their country they can't reach a major achievement , even with referees they almost get their ass kicked and win nothing
You will never reach Serbian, Lithuanian and Greek achievements ... next medal next time you host a tournament'
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)