-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
O χώρος αποσκευών είναι εφάμιλος με της Xsara, ουσιαστικά είναι το ίδιο και σε λίτρα 410Πςςςςς....Στην Xsara βεβαια αν ηταν και τετραγωνο το ανοιγμα του πορτ μπαγαζ οπως στην ΖΧ θα ηταν πολυ καλυτερα...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ο ημιακαμπτος παντως, παιζει το ρολο του στο χωρο αποσκευων...να το θυμωμαστε και αυτο.''Τρωει'' χωρο ή απελευθερωνει;
-
Ο ημιακαμπτος παντως, παιζει το ρολο του στο χωρο αποσκευων...να το θυμωμαστε και αυτο.Ναι και?
Εχει πορτμπαγκαζ αλλα δεν εχει το κρατημα που θα μπορουσε να εχει. Το νομισμα εχει 2 πλευρες. -
Οντως...
-
nonos τι υψος εχεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο ημιακαμπτος παντως, παιζει το ρολο του στο χωρο αποσκευων...να το θυμωμαστε και αυτο.
Ναι και?
Εχει πορτμπαγκαζ αλλα δεν εχει το κρατημα που θα μπορουσε να εχει. Το νομισμα εχει 2 πλευρες.Σε οικογενειαρχες απευθυνεται, παλι τα ιδια θα λεμε. Αλλωστε τα εχουμε πει...και η DS3 το ιδιο ειναι πισω, αλλα εχει αλλη ρυθμιση.
Ρυθμισεις ειναι...τα ιδια και τα ιδια?Οσες δοκιμες εχω διαβασει, καλα λογια λενε για την οδικη συμπεριφορα...το απολυτο δεν ειναι, ολα απολυτα θελουμε να τα εχουμε? φθηνο να ειναι...κτλ...ε δεν γινονται ολα μαζι
-
Σιγουρα δεν γινεται να εχεις πχ πολλαπλους ποιοτητα μονωσεις εξοπλισμο και ολα αυτα σε χαμηλη τιμη αλλα κερδιζεις αλλου...
-
Και η xsara και το zx οικογενειακα ηταν... Μαλλον αλλα διαβαζουμε γιατι εγω διαβαζω οτι ειναι στο μεσο της κατηγοριας και χαρακτηρισμους του στυλ ασφαλες ουδετερο και τετοια που τα διαβαζουμε για ολα..Αλιμονο του αν δεν ηταν ασφαλες..
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Σιγουρα δεν γινεται να εχεις πχ πολλαπλους ποιοτητα μονωσεις εξοπλισμο και ολα αυτα σε χαμηλη τιμη αλλα κερδιζεις αλλου...Αν τα ειχες ολα αυτα, ειναι που ειναι και το ονομα στη μεση για την Ελλαδα, δε θα πουλουσε καθολου η ερημη.
Τωρα με ολα αυτα, ειναι πιο προσιτη απο ποτε, ακομα και απο τη MK1. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
nonos τι υψος εχεις?1.75 αλλα στη c5 ειμαι οριακα..Σε αυτο το θεμα ειναι καλυτερο και απο τη xantia σιγουρα.
Στο c4 ειχα καμποσο αερα και πηγα με 2 φιλους πιο ψηλοι απο εμενα,οχι πολυ, και παλι ειχαν αερα..Χωρις να βγαλω υποδεκαμετρο μεχρι το 1.85 πρεπει να καθεσαι ανετοτατα πισω.Βρε blanc τι με νοιαζει αν πουλησει?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και η xsara και το zx οικογενειακα ηταν...Ναι και ηταν πουπουλα...το ιδιο βαρος εχουν? Το μεγαλο βαρος στους υστερουντες ηταν παντα μειον. Ω ρε Νονε...
Βρε blanc τι με νοιαζει αν πουλησει?
Σε νοιαζει εδω που τα λεμε, αλλιως δε θα ασχολιοσουν με τοπικ πωλησεων και θλιμενα προσωπακια οταν δεν πουλανε.
Γιατι αν ειχε 22.000+ η βασικη φτωχη εκδοση θα την κραζατε παλι. Κανω λαθος? -
Και η xsara και το zx οικογενειακα ηταν...
Ναι και ηταν πουπουλα...το ιδιο βαρος εχουν? Το μεγαλο βαρος στους υστερουντες ηταν παντα μειον. Ω ρε Νονε...
Δλδ εσυ πιστευεις οτι επειδη ειναι βαρια τα νεα μικρομεσαια δεν εχουν υστερουντες? Με λιγα λογια η φυσικη απαγορευει στα νεα μικρομεσαια να παρουν υστερουντες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι και ηταν πουπουλα...το ιδιο βαρος εχουν? Το μεγαλο βαρος στους υστερουντες ηταν παντα μειον. Ω ρε Νονε...
Δλδ εσυ πιστευεις οτι επειδη ειναι βαρια τα νεα μικρομεσαια δεν εχουν υστερουντες? Με λιγα λογια η φυσικη απαγορευει στα νεα μικρομεσαια να παρουν υστερουντες..
Υποθετω...μηχανολος της PSA και της καθε PSA ειμαι? Αυτοι ξερουν κατι παραπανω, αλλα οτι ηταν μειον το βαρος για τον πισω αξονα, ηταν. Μηπως δεν ηταν και αυτο? Κανω παλι λαθος?
-
Υποθετω...μηχανολος της PSA και της καθε PSA ειμαι? Αυτοι ξερουν κατι παραπανω, αλλα οτι ηταν μειον το βαρος για τον πισω αξονα, ηταν. Μηπως δεν ηταν και αυτο? Κανω παλι λαθος?
Ε σου λεω οτι δεν εχει σχεση.
Χεσμενες τις εχω και δε ξερεις κιολας ποιος μου ανεθεσε το συγκεκριμενο τοπικ και αν εγω ηθελα....
-
Σιγουρα δεν γινεται να εχεις πχ πολλαπλους ποιοτητα μονωσεις εξοπλισμο και ολα αυτα σε χαμηλη τιμη αλλα κερδιζεις αλλου...
Αν τα ειχες ολα αυτα, ειναι που ειναι και το ονομα στη μεση για την Ελλαδα, δε θα πουλουσε καθολου η ερημη.
Τωρα με ολα αυτα, ειναι πιο προσιτη απο ποτε, ακομα και απο τη MK1.Να πω οτι εχεις αδικο;Οχι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ε σου λεω οτι δεν εχει σχεση.Παιζει να σαι και ο μοναδικος που το λεει αυτο...και πρωτη φορα το ακουω απο σενα οτι οι υστερουντες δεν επιρεαζονται απο το πολυ βαρος.
-
Να ανεβασω φωτο απο φορτωμενη Xsara...;
-
Οι υστερούντες έχουν μεγαλύτερο βάρος απο έναν ημιάκαμπτο. Το βάρος του αυτοκινήτου δεν έχει σχέση με το αν μπορεί να έχει υστερούντες ή όχι
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Να ανεβασω φωτο απο φορτωμενη Xsara...;Μας πας πολυ πισω τωρα...εδω φτασαμε ΜΚ2...
-
Ε σου λεω οτι δεν εχει σχεση.
Παιζει να σαι και ο μοναδικος που το λεει αυτο...και πρωτη φορα το ακουω απο σενα οτι οι υστερουντες δεν επιρεαζονται απο το πολυ βαρος.
Βρε χρυσο μου αγορι αλλο επηρεαζεται απο το φορτωμα (αυτο το εχω υποστηριξει, θα το βρεις σε δημοσιευσεις μου) και αλλο επηρεαζονται απο το ιδιο το βαρος του αυτοκινητου..Αυτο δεν υφισταται. Εσυ μου λες οτι θα ερχεται ακθισμενο το αμαξι απο το εργοστασιο..οτι δε θα αντεχουν οι υστερουντες το βαρος του σασσι..Ειναι δυνατον?
Citroen C4