-
Ο χρήστης physikos13 έγραψε:
φυσικε καλοταξιδο ειναι κουκλι σκετο Αλλα αυτο το 21.5 στην καταναλωση
προφανως κανεις πλακα για την καταναλωση, ξερεις τι γραφουν στα πρωτα χιλιομετρα, κατσε ακομα με το πρωτο γεμισμα ειμαι
α το πηρα 22930 και μολις το πηγα στο βενζιναδικο και το φουλαρα ανεβηκε η αξια του στα...23030 (59,5 λιτρα επι 1,63)
σε λιγο το ρεζερβουαρ γεματο θα κοστιζει πιο πολυ απ το αυτοκινητο, εχουν ξεφυγει τελειωςΚαι βεβαια κανω πλακα.Το φουλαρισμα δεν πιανεται και στην μεταπωληση Και παλι καλοριζικη η κουκλα
-
τελικα δεν ειναι mercedes τα a και b class αλλα κατι σαν mercedes, γιατι και μια clk σε 3ωρο test και μια Ε-200 σαν αυτοκινητο αντικαταστασης μια φορα μου εδειξαν οδηγικα τι εστι mercedes, βεβαια λογικο αφου τα a και b class ειναι αλλης κατηγοριας, αλλα ας αφησω την οδηγικη συμπεριφορα και ας παω στην ποιοτητα που ειναι(;) ιδια :Iδια είναι . Και σε ML τωρινό μοντέλο πολλά προβλήματα . Τα φώτα κλασσικά . Αλλά ανακλύψαμε εμείς όχι τα σέρβις , ότι οι λάμπες δεν ήταν καμμένες , αλλά είχαν ασύμβατα υλικά και έκαναν ηλεκτρόλυση στις βάσεις τους .
Τριξίματα , κουτί υδραυλικού τιμονιού , ψιλοθέμα με το κιβώτιο και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα . Ευτυχώς που ήταν εταιρικό το αμάξι και τα έφαγε το λήζινγκ .Θα περάσεις καλά με την c4 . Η εταιρεία αυτή έχει ψυχή και καρδιά και σέβεται τα λεφτά που δίνεις .
Δεν την σέβονται βέβαια οι Ελληνες και έτσι δεν έχει μεταπώληση , αλλά αυτό το ξέρεις από πριν .
Ζήτα ένα πακέττο επέκτασης εγγύησης στα 5 χρόνια , να είσαι ήσυχος . -
Φυσικε μηπως κατεβαινες εσυ ή ισως η γυναικα σου την Παπανικολη σημερα κατα τις 14.30?
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Η εταιρεία αυτή έχει ψυχή και καρδιά και σέβεται τα λεφτά που δίνεις .
Μεγάλες κουβέντες που πηγάζουν προφανώς από.....προσυλητισμό.
Αυτό κι αν είναι η αντικειμενική όψη του θέματος!
Οσο αναφορά τον σεβασμό που αποκομίζει κάποιος από μια εταιρία προς τα λεφτά που δίνει, εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει.
Αλλά η ψυχή και η καρδιά φίλε μου αποτυπονώταν στα GS,2CV,XM και τόσα άλλα που έκαναν την εταιρία πραγματικά ξεχωριστή.
Πιστεύεις ότι αυτό ισχύει και σήμερα,οι μηχανικοί της Citroen δηλ έχουν το ίδιο ανήσυχο πνεύμα με τους προκατόχους τους και μιλάς για ψυχή γιατί εγώ βλέπω peugeot με άλλα σήματα.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό ως προιόν αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ψυχή έμεινε στην σήμερον εποχή μόνο στην Alfa.Δεν την σέβονται βέβαια οι Ελληνες και έτσι δεν έχει μεταπώληση , αλλά αυτό το ξέρεις από πριν .
Προσωπικά χ@στηκα τι προτιμάει ο Ελληνας και με ποιά κριτήρια,απέχω μακράν απ το άθλημα και αδιαφορώ πλήρως.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φυσικε μηπως κατεβαινες εσυ ή ισως η γυναικα σου την Παπανικολη σημερα κατα τις 14.30?χα χα χα, ρε κατασκοπε που με ειδες;
ναι, αλλωστε δεν πρεπει να κυκλοφορει αλλο με την ιδια ζαντα και χρωμα, πως σου φανηκε; -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μεγάλες κουβέντες που πηγάζουν προφανώς από.....προσυλητισμό.
Αυτό κι αν είναι η αντικειμενική όψη του θέματος!
Οσο αναφορά τον σεβασμό που αποκομίζει κάποιος από μια εταιρία προς τα λεφτά που δίνει, εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει.
Αλλά η ψυχή και η καρδιά φίλε μου αποτυπονώταν στα GS,2CV,XM και τόσα άλλα που έκαναν την εταιρία πραγματικά ξεχωριστή.
Πιστεύεις ότι αυτό ισχύει και σήμερα,οι μηχανικοί της Citroen δηλ έχουν το ίδιο ανήσυχο πνεύμα με τους προκατόχους τους και μιλάς για ψυχή γιατί εγώ βλέπω peugeot με άλλα σήματα.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό ως προιόν αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ψυχή έμεινε στην σήμερον εποχή μόνο στην Alfa.Μα η citroen και η alfa είναι η μόνες εταιρείες που έχουν ψυχή και καρδιά και στους κινητήρες η bmw .
Δεν είμαι προσήλυτος , αλλά είχα 8 τέτοιες , ενώ οι 4 υπάρχουν ακόμα .
Και σήμερα οι σιτροέν διαφέρουν . Σε καμμιά περίπτωση δεν είναι πεζό , απλά γιατί η σιτροέν ψάχνεται και ρισκάρει , ενώ η πεζό παραμένει πολύ συντηριτική . Πές μου διαφορές 207-306-307-308 και πές μου διαφορές ΖΧ - ξαρά -c4I - c4 II και xantia - C5 I - C5 I f/l - C5 II , C6 .
Σχεδιαστικό ψάξιμο στο εξωτερικό και στο εσωτερικό , νεωτερισμοί με ψηφιακά ταμπλό , σταθερά τιμόνια , ηλεκτρικές τέντες στο pluriel , πάντα καλός εξοπλισμός και καλές τιμές .Δες τιμή γιά το δικίνητο χιουντάι ΙΧ-35 από 20-25000 γιά 1600άρι , ακριβότερο από το QQ και τα άλλα της αγοράς .
Και σήμερα που οι εταιρείες κάνουν τεράστιες επενδύσεις σε εξοπλισμό και σε εργοστάσια , είναι μεγάλο ρίσκο να βγάλεις ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που μπορεί να σε πετάξει έξω από μιά παγκοσμιοποιημένη αγορά .
Πριν 40-60 χρόνια , υπήρχε άλλη αγορά , με σύνορα , τελωνεία , δασμούς και οι εσωτερικές αγορές κάθε παραγωγού χώρας είχαν μεγάλη σημασία .
Σήμερα η citroen , παρουσιάζει 2 νέα μοντέλλα της μεγάλης κατηγορίας , στην Σανγκάη γιατί εκεί είναι το μέλλον .
Πέρσι πούλησε 45000 C5 στην Κίνα και περιμένει το μετρόπολις να ξεκινήσει από εκεί .Μην κρίνουμε λοιπόν τις εταιρείες με τα μέτρα του 70 . Αλλά από το να έχω ένα γκόλφ που το 6 είναι f/l του 3 και μιά κορόλλα που δεν ξέρω πόσων δεκαετιών σχεδιασμός είναι , η να βλέπω όλα τα εσωτερικά των γιαπωνέζικων και κορεάτικων με την ίδια σχεδιαστική λογική και τα ίδια υλικά , προτιμώ έστω και αυτές τις μικρότερες αλλαγές της εταιρείας .
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το νέο c4 . Το θεωρώ συντηρητικό και ότι μοιάζει με άλλα κυρίως το άστρα .
Μου αρέσει περισσότερο το παλιό . Μιλάω γιά το εξωτερικό όμως . Το εσωτερικό της νέας είναι πολύ ωραιότερο .Αλλά το αμάξι πρέπει να αρέσει στους πολλούς , γιατί έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα πάνω του και τυχόν αποτυχία του θα είναι μεγάλος κίνδυνος γιά την εταιρεία .
-
Μα η citroen και η alfa είναι η μόνες εταιρείες που έχουν ψυχή και καρδιά και στους κινητήρες η bmw .
Αν κι εγώ στη θέση της BMW(ποτέ δεν τη συμπάθησα αυτή την εταιρία) θα επέλεγα Honda,προφανώς το λες επειδή ο νέας γενιάς ΕΡ6 είναι προιόν συνεργασίας (κυρίως στην κυλινδροκεφαλή) με την BMW.
Αν ήταν η VW θα επέλεγες VW κοκ.
Τεσπά είμαι απ τους τυχερούς που αντικατέστησα κυλινδροκεφαλή από EP6 στα πλαίσια της εγγύησης και είδα εκ των έσω το μοτέρ αυτό σε τεχνικό επίπεδο πριν καλά καλά κυκλοφορήσει και όντως είναι απ τα καλά μοτέρ σε επίπεδο απόδοσης,λειτουργίας,γραμμικότητας και αμνεσότητας,μακάρι να βγει και αξιόπιστο θα δείξει ο χρόνος,αν και πιστεύω πως κάτι ψιλοπαπαριές τις έχουν διορθώσει.Δεν είμαι προσήλυτος , αλλά είχα 8 τέτοιες , ενώ οι 4 υπάρχουν ακόμα .
Και σήμερα οι σιτροέν διαφέρουν . Σε καμμιά περίπτωση δεν είναι πεζό , απλά γιατί η σιτροέν ψάχνεται και ρισκάρει , ενώ η πεζό παραμένει πολύ συντηριτική . Πές μου διαφορές 207-306-307-308 και πές μου διαφορές ΖΧ - ξαρά -c4I - c4 II και xantia - C5 I - C5 I f/l - C5 II , C6 .
Σχεδιαστικό ψάξιμο στο εξωτερικό και στο εσωτερικό , νεωτερισμοί με ψηφιακά ταμπλό , σταθερά τιμόνια ,Δες ένα 307 κι ένα C4,δύο ίδια αυτοκίνητα ουσιαστικά και παρατήρησε ότι η ποιότητα κατασκευής του 307 στο εσωτερικό δεν έχει καμία σχέση με την C4,άσε που τα αναλογικά όργανα του 307 είναι κουκλιά
Τα ψηφιακά ταμπλώ εκτός ότι ποτέ δεν μου αρέσανε δεν κάνουν ένα αμάξι διαφορετικό απ τον ανταγωνισμό ούτε αυτό προσθέτει διαχρομική αξία.
Οι έξυπνες τενικές λύσεις στις αναρτήσεις,οι διαφορετικότητα των κινητήρων (πχ boxer αερόψυκος) είναι στοιχεία κουλτούρας και διαφορετικότητας.ηλεκτρικές τέντες στο pluriel , πάντα καλός εξοπλισμός και καλές τιμές .
Καλά εδώ κι αν μιλάμε πλήρη αποτυχία,δε νομίζω να υπάρχεει Pluriel που να μη βάζει νερά.......
Δες τιμή γιά το δικίνητο χιουντάι ΙΧ-35 από 20-25000 γιά 1600άρι , ακριβότερο από το QQ και τα άλλα της αγοράς .
Αδιαφορώ,αυτός όμως που θέλει να το πάρει καλά κάνει το αγοοράζει,εξάλλου η hyundai δεν είναι τυχαία εταιρία πλέον.
Και σήμερα που οι εταιρείες κάνουν τεράστιες επενδύσεις σε εξοπλισμό και σε εργοστάσια , είναι μεγάλο ρίσκο να βγάλεις ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που μπορεί να σε πετάξει έξω από μιά παγκοσμιοποιημένη αγορά .
Πριν 40-60 χρόνια , υπήρχε άλλη αγορά , με σύνορα , τελωνεία , δασμούς και οι εσωτερικές αγορές κάθε παραγωγού χώρας είχαν μεγάλη σημασία .
Αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα το είπες με μια λέξη,παγκοσμιοποίηση.
Αφού οι κουλοί δεν μπορούν να βγάλουν αυτοκίνητα οι ικανοί πρέπει να απαξιώσουν την ιστορία τους για να ρθούν στα μέτρα των υποδεέστερων και να κρίνονται όλα στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ.
Η παγκοσμιοποίηση δυστυχώς 'εχει καταστρέψει κουλτούρες ήθη κι έχει στείλει στον αγύριστο τεχνικά μυαλά που θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα.
Το 2cv είναι αξεπέραστο κατόρθωμα για τα μέτρα της εποχής ακόμα και σήμερα,τότε δούλευε το μυαλό κι όχι οι επεξεργαστές,η εύκολη λύση και το κουκούλωμα των μηχανολογικών αδυναμιών,η υδροπνευματική επίσης και τόσα άλλα.Σήμερα η citroen , παρουσιάζει 2 νέα μοντέλλα της μεγάλης κατηγορίας , στην Σανγκάη γιατί εκεί είναι το μέλλον .
Πέρσι πούλησε 45000 C5 στην Κίνα και περιμένει το μετρόπολις να ξεκινήσει από εκεί .Μην κρίνουμε λοιπόν τις εταιρείες με τα μέτρα του 70 . Αλλά από το να έχω ένα γκόλφ που το 6 είναι f/l του 3 και μιά κορόλλα που δεν ξέρω πόσων δεκαετιών σχεδιασμός είναι , η να βλέπω όλα τα εσωτερικά των γιαπωνέζικων και κορεάτικων με την ίδια σχεδιαστική λογική και τα ίδια υλικά , προτιμώ έστω και αυτές τις μικρότερες αλλαγές της εταιρείας .
Ολοι εκεί στοχεύουν πλέον κι όταν κάποτε κορεστεί η αγορά κι εκεί (πιθανόν να μη ζούμε μέχρι τότε) τότε θα ανασύρουν απ τα συρτάρια τους την ιστορία και θα αξιοποιήσουν εκ νέου τις λύσεις του παρελθόντος,τότε που η παγκοσμιοποίηση δεν θα έχει κανένα νόημα,η ιστορία επαναλαμβάνετε.
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το νέο c4 . Το θεωρώ συντηρητικό και ότι μοιάζει με άλλα κυρίως το άστρα .
Μου αρέσει περισσότερο το παλιό . Μιλάω γιά το εξωτερικό όμως . Το εσωτερικό της νέας είναι πολύ ωραιότερο .Αλλά το αμάξι πρέπει να αρέσει στους πολλούς , γιατί έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα πάνω του και τυχόν αποτυχία του θα είναι μεγάλος κίνδυνος γιά την εταιρεία .
Το νέο C4 μάλλον θα το αγόραζα,όχι γιατί είναι ο γνήσιος εκπρόσωπος της σχεδιαστικής και μηχανολογικής κουλτούρας της Citroen αλλά γιατί πράγματι πείθει με την συνολική αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής (αν και ουσιαστικά μιλάμε για φεις του προηγούμενου) το καντράν που επιτέλους είναι ανθρώπινο και δεν ψάχνεις μια ώρα να βρεις ποιά ένδειξη είναι που και επειδή γενικότερα ακόμα και στην εποχή της παγκοσμιοποίησης οι Γαλλοι έχουν άλλο στήσιμο στο δρόμο,αυτό μως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί το μέτρο σύγκρισης,θα μπορούσαν και καλύτερα με πολύ ποιο απλές τεχνικές λύσεις (ράβδος στρέψης,η καλύτερη ανάρτηση EVER όλων των εποχών) σήμερα να τους ανταγωνίζονται για τα επόμενα 200 χρόνια.
Η Citroen διαθέτει στο μηχανολογικό οπλοστάσιό της αξεπέραστες τεχνικές λύσεις κι αυτοί πεδεύονται με ημιάκαμπτους και 17άρες ζάντες
Το θέμα είναι να γνωρίζει κάποιος τι αγοράζει και γιατί ΄κι όχι επειδή είναι citroen και τα μυαλά στα κάγκελα,ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί κοκ.Αλλά το αμάξι πρέπει να αρέσει στους πολλούς , γιατί έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα πάνω του και τυχόν αποτυχία του θα είναι μεγάλος κίνδυνος γιά την εταιρεία
Πρέπει να αρέσει στους πολλούς κι ανίδεους,συμφωνείς επομένως στους λόγους για τους οποίους διαφοροποιήθηκε η εταιρία τα τελευταία 10 χρόνια(τουλάχιστον).
-
Φυσικε μηπως κατεβαινες εσυ ή ισως η γυναικα σου την Παπανικολη σημερα κατα τις 14.30?
χα χα χα, ρε κατασκοπε που με ειδες;
Όχι κατάσκοπος φίλε μου NONOΣ μέ όλα κεφαλαία .Γι αυτό πρόσεχε
Το συνηθίζει να βλέπει καινούρια αυτοκίνητα συμφορουμιτών (ναι ναι και το δικό μου είχε δει μόνο που το δικό μου ήταν μηνών ) -
χα χα χα, ρε κατασκοπε που με ειδες;
ναι, αλλωστε δεν πρεπει να κυκλοφορει αλλο με την ιδια ζαντα και χρωμα, πως σου φανηκε;Οχι παιζουμε..
Νταξ δε σου κρυβω οτι ειναι γομαρι.. Και η ζαντα της παει πολυ..Ορεστη..Υπερβολες...
-
μπρος στα καλη (ζαντες) τι ναι ο πονος (σαμαρακια, λακουβες)
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αν κι εγώ στη θέση της BMW(ποτέ δεν τη συμπάθησα αυτή την εταιρία) θα επέλεγα Honda,προφανώς το λες επειδή ο νέας γενιάς ΕΡ6 είναι προιόν συνεργασίας (κυρίως στην κυλινδροκεφαλή) με την BMW.Νομίζω ότι η bmw ψάχνεται στους κινητήρες περισσότερο από τις άλλες ευρωπαικές εταιρείες . Η χόντα επίσης έχει μεγάλη ιστορία στο θέμα .
Επειδή υπήρξα γιά αρκετά χρόνια δυστυχής κάτοχος ενός γκόλφ Ι , δεν επρόκειτο ποτέ να πω κάτι γιά την λαική εταιρεία .Γενικά δεν διαφωνούμε στην λογική αυτών που λές , απλά επισημαίνω ότι μέσα στην παγκοσμιοποίηση η σιτροέν κάνει προσπάθειες νεωτερισμών , άλλοτε πετυχημένες , άλλοτε αποτυχημένες , κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην εποχή του μηδενικού ρίσκου .
Πάρε παράδειγμα την πίσω ανάρτηση του ΖΧ που ήταν πολλαπλών συνδέσμων το 1991 , ενώ το γκόλφ είχε ημιάκαμπτο .
Πούλησε περισσότερο στην Γερμανία ? Οχι γιατί στις παραγωγούς χώρες κυριαρχεί ο αυτοκινητικός πατριωτισμός .Εχω βάλει παλιότερα συγκρίσεις πωλήσεων από Γερμανία , Γαλλία , Ιταλία και εκεί φαινόταν ξεκάθαρα αυτό το πράγμα .
Αρα ο στόχος πλέον των εταιρειών είναι η εσωτερική αγορά , οι μη αυτοκινητοπαραγωγές χώρες της Ευρώπης και οι νέες αγορές της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής .
Στο άλλο σημείο που εστίασα ήταν ότι παρ' όλα τα προαναφερόμενα , η σιτροέν συνεχίζει να προσπαθεί να πρωτοπορεί και σε καμμιά πέρίπτωση δεν είναι πεζό , παρ' ότι το 207 είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Γαλλία και πάει πολύ καλά πανευρωπαικά .
Επίσης μην ξεχνάς ότι πλέον οι εταιρικές πωλήαεις στην Ευρώπη , ίσως είναι μεγαλύτερη αγορά από τις ιδιωτικές , στις κατηγορίες B,C,D & E και εκεί δεν γουστάρουν νεωτερισμούς , αλλά αυτοκίνητα γρήγορης ανάλωσης . -
Πάρε παράδειγμα την πίσω ανάρτηση του ΖΧ που ήταν πολλαπλών συνδέσμων το 1991 , ενώ το γκόλφ είχε ημιάκαμπτο .
συγγνώμη αλλα αξονα με υστερουντες βραχιονες δεν ειχε η ΖΧ? όπως τα 306?
ή κανω λαθος?
-
Ναι υστερουντες φοραει..
-
Γράψτε λάθος . Πάντως τό θέμα είναι ότι τότε δεν είχε ημιάκαμπτο που τώρα κατηγορείται , χωρίς αυτό να του δώσει πωλήσεις πέραν του Ρήνου .
-
Kουκλα κουκλα** φτου φτου μη στην ματιασω**! Σε βολευει το βραδυ το φουλ μπλε στα οργανα...? Εμενα με βολεψε καλυτερα με ασπρα οργανα και μλε τις οθονες!
εχω φροντισει, η φωτο που βλεπεις ειναι εξω απο εκκλησια που την πηγα για μια ...ευχη
τωρα οσο για το αν θα πουλησει πολυ, εδω ειναι ελλαδα
ολοι μου λενε γιατι πουλησα mercedes 3,5 ετων για να παρω (να ξεπεσω εννοουν) σε citroen
φυσικα δεν εχουν ιδεα τι τραβηξα με την αστερω, και ουτε ετυχε να μπουν προσφατα σε καποια καινουρια citroen, οποτε πανε ...παραδοσιακα οπως και οταν ψηφιζουνκαλοτάξιδη φίλε! εμένα με κέντρισε αυτά που σου έλεγαν για τη μετάβαση από τη mercedes στη citroen. Το ίδιο μου έλεγαν και μένα, όταν πούλησα ένα focus, και σκεπτόμουν το leon ή το megane. Πόσο μάλλον εσένα που η μετάβαση σε θέμα 'prestige', ήταν πολύ μεγαλύτερη. Έχω την εντύπωση ότι με την οικονομική κρίση, και το δεδομένο ότι δύσκολα θα μπορούμε να αλλάξουμε αυτοκίνητο πια, τα κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου θα αλλάξουν. Θα υπάρξουν δηλαδή αυτοί που θα αγοράζουν μόνο με βάση την τιμή αγοράς και τις εγγυήσεις, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα, και κάποιοι που θα αγοράζουν αυτό που πραγματικά γουστάρουν και καλύπτει τις ανάγκες τους, δεδομένου ότι δύσκολα θα το αλλάξουν. Οι αγορές καθαρά για λόγους 'μούρης' σιγά σιγά θα περιοριστούν.
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
καλοτάξιδη φίλε! εμένα με κέντρισε αυτά που σου έλεγαν για τη μετάβαση από τη mercedes στη citroen. Το ίδιο μου έλεγαν και μένα, όταν πούλησα ένα focus, και σκεπτόμουν το leon ή το megane. Πόσο μάλλον εσένα που η μετάβαση σε θέμα 'prestige', ήταν πολύ μεγαλύτερη.
τι σου έλεγαν δηλ ;
-
οτι πάω να πάρω αυτοκίνητο με χαμηλότερο prestige και καλά.
-
Γιατί? Έχει το Leon ή το Megane χειρότερο πρεστίζ από το Focus? Ή μάλλον καλύτερα, ποιο από τα μεσαία έχει πρεστίζ...?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
OMG + LOLs
το Focus ; Να μου λεγες το Golf, η Delta να πω ΟΚ. Αλλά το Focus ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
OMG + LOLsτο Focus ; Να μου λεγες το Golf, η Delta να πω ΟΚ. Αλλά το Focus ;
you mean A3
Citroen C4