-
http://www.ala-racingclub.gr/races_news.asp?id1=48
Να υποθεσω Χαλκιδα μερια? -
οι υποθεσεις δεν βλαπτουν και δεν κανουν κακο σε κανεναν
-
Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να δηλώνει ότι συμμαζεύει έναν αγώνα βάζοντας την ελάττωση του κόστους πάνω από οτιδήποτε άλλο. Μακάρι να ακολουθηθεί το παράδειγμα της ΑΛΑ και από άλλους.
-
Καλο πραγμα να συμμαζευτει το κοστος, αλλα μη γινουν τα περσινα αν ο αγωνας γινει στην ιδια περιοχη (αγροτικα μεσα στις ειδικες επειδη δεν υπηρχε κοσμος στις διασταυρωσεις)...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Καλο πραγμα να συμμαζευτει το κοστος, αλλα μη γινουν τα περσινα αν ο αγωνας γινει στην ιδια περιοχη (αγροτικα μεσα στις ειδικες επειδη δεν υπηρχε κοσμος στις διασταυρωσεις)...εδω θα διαφωνησω μαζι σου στο εξης γεγονος:
κοσμος υπηρχε στις διασταυρωσεις και μαλιστα περισσοτερος απο καθε αλλον αγωνα που εχει γινει ποτε στην ελλαδα και τα μετρα ασφαλειας του αγωνα μονο με αυτα του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ μπορουν να συγκριθουν.Ομως αν καποιοι ανεγεφαλοι θελουν να δειξουν οτι ταχα μου καποιοι ειναι και δεν καταλαβαινουν τιποτα και βγαζουν τα αγροτικα τους στον δρομο τοτε ο οποιοσδηποτε κριτης τι να κανει; ειδικα αν υπαρχουν και οι κυνηγοι και απειλουν και αυτοι με τις καραμπινες;
αυτα προς γνωσιν οσων ξερουν μονο να κρινουν καποια περιστατικα αλλα δυστυχως δεν εχουν σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα των αγωνων
-
Ο χρήστης leonakias έγραψε:
εδω θα διαφωνησω μαζι σου στο εξης γεγονος:
κοσμος υπηρχε στις διασταυρωσεις και μαλιστα περισσοτερος απο καθε αλλον αγωνα που εχει γινει ποτε στην ελλαδα και τα μετρα ασφαλειας του αγωνα μονο με αυτα του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ μπορουν να συγκριθουν.Φιλε μου ανετρεξε στην περιγραφη περιστατικου που εχω ζησει στο περσινο Μαυρο Ροδο. Αν υπηρχε λοιπον πολυς κοσμος ας μοιραζοταν καλυτερα μιας και εκει που ημουν εγω τουλαχιστον και με τοσους αγροτικους δρομους να πεφτουν στην ειδικη εγινε ο,τι εγινε...
viewtopic.php?f=3&t=31879&start=105
Αν εγιναν -που θα εγιναν- αυτα που λες απο τους τοπικους ( λεγεται μαλιστα πως στο κορδελιασμα νομιζαν οτι ηρθαν να τους παρουν τα χωραφια ) , τοτε ας ΜΗΝ γινει στην Ευβοια.
-
Γνωρίζει κανείς τον αριθμό των συμμετοχών; Ακούγεται μια φήμη αλλά αρνούμαι να την πιστέψω.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τον αριθμό των συμμετοχών; Ακούγεται μια φήμη αλλά αρνούμαι να την πιστέψω.Η ΦΗΜΗ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τον αριθμό των συμμετοχών; Ακούγεται μια φήμη αλλά αρνούμαι να την πιστέψω.30 πριν μια ωρα που πηρα το road book
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τον αριθμό των συμμετοχών; Ακούγεται μια φήμη αλλά αρνούμαι να την πιστέψω.
30 πριν μια ωρα που πηρα το road book
Αγωνας κυπελου και πανω πρεπει για να ειναι σε ισχυ να εχει το ελαχιστο 30 συμμετοχες.Ετσι ειχε γραφτει σε αλλα θεματα ,ετσι για το παραπανω λογο εαν ηταν λιγοτερες προσπαθουσαν το νουμερο να ειναι 30 και 30ΣΥΝ.
Αγωνας πρωταθληματος ομως με 30?????? -
Ο χρήστης leonakias έγραψε:
Καλο πραγμα να συμμαζευτει το κοστος, αλλα μη γινουν τα περσινα αν ο αγωνας γινει στην ιδια περιοχη (αγροτικα μεσα στις ειδικες επειδη δεν υπηρχε κοσμος στις διασταυρωσεις)...
εδω θα διαφωνησω μαζι σου στο εξης γεγονος:
κοσμος υπηρχε στις διασταυρωσεις και μαλιστα περισσοτερος απο καθε αλλον αγωνα που εχει γινει ποτε στην ελλαδα και τα μετρα ασφαλειας του αγωνα μονο με αυτα του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ μπορουν να συγκριθουν.Ομως αν καποιοι ανεγεφαλοι θελουν να δειξουν οτι ταχα μου καποιοι ειναι και δεν καταλαβαινουν τιποτα και βγαζουν τα αγροτικα τους στον δρομο τοτε ο οποιοσδηποτε κριτης τι να κανει; ειδικα αν υπαρχουν και οι κυνηγοι και απειλουν και αυτοι με τις καραμπινες;
αυτα προς γνωσιν οσων ξερουν μονο να κρινουν καποια περιστατικα αλλα δυστυχως δεν εχουν σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα των αγωνων
Τα ατομα που θα ειναι μεσα στις Ε.Δ.ειναι κριτες??? η τοπικοι... χωρις κοστος?
-
Θα γίνει ο αγώνας με 30 συμμετοχές;;; Εγώ, πάντως, αν ήμουν πρόεδρος λέσχης δε θα γούσταρα καθόλου να πάρω δάνειο από την τράπεζα για να τρέξουν 30 τύποι.
Και όσον αφορά τους 'τσάμπα' ενδιάμεσους, ε, ολόκληρες δεκαετίες υπήρχαν 'τσάμπα' εθελοντές ενδιάμεσοι που απλά είχαν την κ@βλ@ να βοηθήσουν. Τι έπαθαν ο Μοσχούς, ο Στράτης και τόσοι άλλοι;; Τι άλλαξε τώρα που πληρώνονται;; Μήπως δε γίνονται φαινόμενα όπως του Φωκίδας στην Αμφίκλεια ή το θεόκουφο με την καθυστέρηση στο Σελινούντα Ι στο προχθεσινό Αχαιός;; (η νεαρή και κατά τα άλλα συμπαθέστατη κριτής της αφετηρίας δεν έδινε νέο χρόνο στους συνοδηγούς αλλά τους έλεγε 'δείτε τον μπροστινό σας τι ώρα φεύγει και ακολουθήστε τον'!!! και αυτό δεν είναι φήμη, το άκουσα με τα αυτιά μου και δεν ειπώθηκε μόνο στο δικό μου συνοδηγό.)Τα υπόλοιπα σε εκείνο το δύσμοιρο topic 'Προκήρυξη αγώνων 2009' όταν τελειώσει και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Θα γίνει ο αγώνας με 30 συμμετοχές;;; Εγώ, πάντως, αν ήμουν πρόεδρος λέσχης δε θα γούσταρα καθόλου να πάρω δάνειο από την τράπεζα για να τρέξουν 30 τύποι.
Και όσον αφορά τους 'τσάμπα' ενδιάμεσους, ε, ολόκληρες δεκαετίες υπήρχαν 'τσάμπα' εθελοντές ενδιάμεσοι που απλά είχαν την κ@βλ@ να βοηθήσουν. Τι έπαθαν ο Μοσχούς, ο Στράτης και τόσοι άλλοι;; Τι άλλαξε τώρα που πληρώνονται;; Μήπως δε γίνονται φαινόμενα όπως του Φωκίδας στην Αμφίκλεια ή το θεόκουφο με την καθυστέρηση στο Σελινούντα Ι στο προχθεσινό Αχαιός;; (η νεαρή και κατά τα άλλα συμπαθέστατη κριτής της αφετηρίας δεν έδινε νέο χρόνο στους συνοδηγούς αλλά τους έλεγε 'δείτε τον μπροστινό σας τι ώρα φεύγει και ακολουθήστε τον'!!! και αυτό δεν είναι φήμη, το άκουσα με τα αυτιά μου και δεν ειπώθηκε μόνο στο δικό μου συνοδηγό.)Τα υπόλοιπα σε εκείνο το δύσμοιρο topic 'Προκήρυξη αγώνων 2009' όταν τελειώσει και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς.
Μου αρεσει η σιγουρια σου για το οτι ηταν κριτες (?) τα ατομα που αναφερεις στα συμβαντα που αναφερεις!Το οτι σου καλυπτουν τα εξοδα σου σαν κριτης αυτο δε λεει τιποτε,πιθανον να γνωριζεις το κοστος διαμονης,διατροφης και βεβαια τις φθορες των αυτ/των μας που καλουνται να περασουν απο δρομους συχνα αδιαβατους.Κανεις λοιπον δεν υποχρεωσε κανεναν απο εμας να παμε στα βουνα με τις οποιες καιρικες συνθηκες να εχουμε να κανουμε με το καθε τυπο και τις διαθεσεις του Την κ@βλ@ μας οπως γραφεις κανουμε, εσεις πισω απο το τιμονι εμεις απο την οποια θεση εχοντας και την ευθυνη να διαφυλαξουμε εσας αλλα τον εκαστοτε θεατη, περαστικο, κατοικο προσπαθωντας να προλαβουμε η και να παρεμβουμε σε μια ατυχη στιγμη.Εαν λοιπον ορισμενα ατομα μας θεωρουν επαγγελματιες προβλημα τους,εγω παντος αν ειμουν αγωνιζομενος θα ηθελα επαγγελματιες κριτες και οχι τον οποιο τυχοντα,τελος θα ηθελα να σου πω οτι πριν λιγα χρονια τα σεμιναρια στελεχων-κριτων υπηρξαν γι αυτο το λογο,για το ατομο μου δηλωνω οτι δε πασχω ουτε με ενδιαφερει η λεξη επαγγελματιας,απλα σε οτι κανω το κανω με αυτη τη νοοτροπια.
Φιλικα
Χρ.Κουτρας -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Μου αρεσει η σιγουρια σου για το οτι ηταν κριτες (?) τα ατομα που αναφερεις στα συμβαντα που αναφερεις!Το οτι σου καλυπτουν τα εξοδα σου σαν κριτης αυτο δε λεει τιποτε,πιθανον να γνωριζεις το κοστος διαμονης,διατροφης και βεβαια τις φθορες των αυτ/των μας που καλουνται να περασουν απο δρομους συχνα αδιαβατους.Κανεις λοιπον δεν υποχρεωσε κανεναν απο εμας να παμε στα βουνα με τις οποιες καιρικες συνθηκες να εχουμε να κανουμε με το καθε τυπο και τις διαθεσεις του Την κ@βλ@ μας οπως γραφεις κανουμε, εσεις πισω απο το τιμονι εμεις απο την οποια θεση εχοντας και την ευθυνη να διαφυλαξουμε εσας αλλα τον εκαστοτε θεατη, περαστικο, κατοικο προσπαθωντας να προλαβουμε η και να παρεμβουμε σε μια ατυχη στιγμη.Εαν λοιπον ορισμενα ατομα μας θεωρουν επαγγελματιες προβλημα τους,εγω παντος αν ειμουν αγωνιζομενος θα ηθελα επαγγελματιες κριτες και οχι τον οποιο τυχοντα,τελος θα ηθελα να σου πω οτι πριν λιγα χρονια τα σεμιναρια στελεχων-κριτων υπηρξαν γι αυτο το λογο,για το ατομο μου δηλωνω οτι δε πασχω ουτε με ενδιαφερει η λεξη επαγγελματιας,απλα σε οτι κανω το κανω με αυτη τη νοοτροπια.Δε βρίσκω τίποτα στραβό σε αυτά που λες και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Αλλά δε βρίσκω, επίσης, τίποτα στραβό στο να χρησιμοποιούνται και 'εθελοντές τοπικοί' για τη φύλαξη των κάθετων δρόμων. Ειδικά αυτή τη στιγμή που είναι απαραίτητη η σημαντική ελάττωση κόστους αν θέλουμε να συνεχίσουν να υπάρχουν ελληνικοί αγώνες.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Μου αρεσει η σιγουρια σου για το οτι ηταν κριτες (?) τα ατομα που αναφερεις στα συμβαντα που αναφερεις!Το οτι σου καλυπτουν τα εξοδα σου σαν κριτης αυτο δε λεει τιποτε,πιθανον να γνωριζεις το κοστος διαμονης,διατροφης και βεβαια τις φθορες των αυτ/των μας που καλουνται να περασουν απο δρομους συχνα αδιαβατους.Κανεις λοιπον δεν υποχρεωσε κανεναν απο εμας να παμε στα βουνα με τις οποιες καιρικες συνθηκες να εχουμε να κανουμε με το καθε τυπο και τις διαθεσεις του Την κ@βλ@ μας οπως γραφεις κανουμε, εσεις πισω απο το τιμονι εμεις απο την οποια θεση εχοντας και την ευθυνη να διαφυλαξουμε εσας αλλα τον εκαστοτε θεατη, περαστικο, κατοικο προσπαθωντας να προλαβουμε η και να παρεμβουμε σε μια ατυχη στιγμη.Εαν λοιπον ορισμενα ατομα μας θεωρουν επαγγελματιες προβλημα τους,εγω παντος αν ειμουν αγωνιζομενος θα ηθελα επαγγελματιες κριτες και οχι τον οποιο τυχοντα,τελος θα ηθελα να σου πω οτι πριν λιγα χρονια τα σεμιναρια στελεχων-κριτων υπηρξαν γι αυτο το λογο,για το ατομο μου δηλωνω οτι δε πασχω ουτε με ενδιαφερει η λεξη επαγγελματιας,απλα σε οτι κανω το κανω με αυτη τη νοοτροπια.
Δε βρίσκω τίποτα στραβό σε αυτά που λες και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Αλλά δε βρίσκω, επίσης, τίποτα στραβό στο να χρησιμοποιούνται και 'εθελοντές τοπικοί' για τη φύλαξη των κάθετων δρόμων. Ειδικά αυτή τη στιγμή που είναι απαραίτητη η σημαντική ελάττωση κόστους αν θέλουμε να συνεχίσουν να υπάρχουν ελληνικοί αγώνες.
Καλε μου φιλε yugo, τοτε μην κανεις παραπονα την κοπελια που ηταν στη Χ Ψ θεση στον ταδε αγωνα (που ειναι παρατυπο βαση κανονισμου περι στελεχων ,κριτων ,χρονομετρων) δεχομαι οτι το κοστος ειναι προβλημα , εαν ενας οργανωτης δε του επιτρεπουν τα οικονομικα του κανει κατι απλα δε πρεπει να το κανει!!! Ενα παραδειγμα, γνωριζεις το κοστος σε βεγγαλικα σε μια τελετη εκκινησης? ριχνεις λιγοτερα η καθολου και αμεσα καποια ευρω παραπανω στη τσεπη σου που μπορεις να τα σπρωξεις σε αλλο τομεα του αγωνα.Σε σχεση με τους τοπικους εθελοντες και τους κριτες που αναφερονται στους καταλογους της αρχης του σπορ Ε Θ Ε Α πολλες φορες οι πτυχιουχοι ειναι ανεπαρκεις οπως και καποιοι τοπικοι εχουν φιλοτιμο και διαθεση ,ολοι οι καλοι χωρουν νομιζω στο χωρο μας αλλα δε πρεπει να ξεχναμε και τα διαφορα συμβαντα με κακη καταληξη.
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
30 πριν μια ωρα που πηρα το road book
τελικα οι συμμετοχες κλεισανε στις 32 δυστυχως για το αθλημα
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
χρηστο δυστυχως το κοστος του αγωνα σε συγκριση με τις συμμετοχες και τις χορηγιες μας αναγκαζουν να παρουμε κριτες και ατομα απο την ευρυτερη περιοχη της ευβοιας
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα δωσουμε εμφαση στην ασφαλεια του αγωνα η οτι θα επαναλαβουμε καποια λαθη απο παλιοτερους αγωνεςσκοπος μας ειναι να κανουμε εναν ασφαλη αγωνα που ολοι μαζι αγωνιζομενοι θεατες κριτες αλλα και στελεχη του αγωνα θα τον ευχαριστηθουμε
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
η καθυστερηση στον σελινουντα, επειδη ακουω διαφορα απο εκεινη την μερα, εγινε γιατι εμεινε απο λεβιε ταχυτητων το πλοηγο με οδηγο μελος της λεσχης ΑΟΠ.
ως εκ τουτου ο αλυταρχης εδωσε εντολη να γυρισει στην αφετηρια αναποδα το 00 και να εκτελεσει χρεη πλοηου 0για αυτο και η μισαωρη περιπου καθυστερηση
οσο για την νεαρα κριτη της αφετηριας αυτη ηταν στο ΣΕΧ και ορθως δεν εδινε προτεινομενο χρονο στην αφετηρια γιατι κανεις ακομα δεν ηξερε ποτε θα αρχισει ο αγγωνα , ποτε θα μπει το 0 και ποσος χρονος θα ξεκινησει μετα το Νο 2 που ηταν το πρωτο αυτοκινητο που θα επερνε εκκινηση
περιπτωση καπελου για τους αγωνιζομενους δεν ηπηρχε
ο αγωνας θα ξεκινουσε κανονικα οπως και ξεκινησε ανα λεπτο αο την στιγμη που πηραμε εντολη να τον ξεκινησουμε και η αεκινηση δινοταν συμφωνα με την σειρα που ειχαν μπει στο ΣΕΧ
οπως ολοι ελπιζω να ξερουμε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ το προσπερασμα μεταξυ ΣΕΧ και ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 25-10-2009