-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η μαύρη αυτή σακούλα όπως λες όχι μόνο δεν ενοχλεί αλλά δένει και ωραία με τον υπόλοιπο ρετρό σχεδιασμό του εσωτερικού και τέλος πάντων δεν είναι κάτι που ένας σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί όταν κρίνει ένα αυτοκίνητο.
Εγώ να δεις πόσα έχω ακόμα να πω ειδικά για τον σχεδιασμόΕ ΟΧΙ!!!!!!
Καλα δεν το περιμενες?
-
]Ε ΟΧΙ!!!!!!
ειπαμε να λεμε υπερβολες , οχι κι ετσι βρε παιδι μου
σουτ εσυ!
Ασ'τον να γραψει κι αλλα τετοια,ωραια περναμε!
-
Για να μην πουμε για την μαυρη σακουλα που εβαλαν αναμεσα στο τελειωμα της κολωνας του τιμονιου και τα οργανα του ταμπλω...
κατα τα αλλα τα τζαμια χωρις πλαισιο που ανεβοκατεβαινουν τους μαραναν
(με του συνοδηγου να κατεβαινει μονο αυτοματα και οχι να ανεβαινει και αυτοματα )Τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού ανεβαίνουν και κατεβαίνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ
-
του συνοδηγου ανεβαινει αυτοματα απο το διακοπτη του συνοδηγου???
-
του συνοδηγου ανεβαινει αυτοματα απο το διακοπτη του συνοδηγου???Και από το διακόπτη του συνοδηγού και από τον διακόπτη του οδηγού...
-
ρε κιουση αφου δεν το κατεεις το θεμα,ασχολεισου εκει με το ψοροκο και τους πολλαπλασιαστες σου κι ασε μας εμας να λεμε καμια σωστη κουβεντα..
Αποκτησαμε τωρα ολοι και γνωμη ενω δεν ξερουμε που παν τα 3... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Και από το διακόπτη του συνοδηγού και από τον διακόπτη του οδηγού...
μολις πηρα τηλεφωνο φιλο μου που την εχει και μου ειπε οτι απο του συνοδηγου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ανεβαινει αυτοματα μονο κατεβαινει..
τωρα τι να σου πω ειναι χαλασμενοι οι διακοπτες δεν ξερω
θυμαμαι πολυ ξεκαθαρα οτι μαζι το βλεπαμε και το σχολιαζαμε
Αποκτησαμε τωρα ολοι και γνωμη ενω δεν ξερουμε που παν τα 3...
κλαιν ξερω πολυ καλα γιατι μιλαω και αν κανω λαθος το διορθωνω, εδω δεν κανω
-
Δεν μιλαω μονο για τους διακοπτες ρε οργιο (γενικα μιλαω ποιος τους μαμει τους διακοφτες)
-
@ qsis-red monster
ειλικρινα μου φαινεται πολυ παραξενο που αμφοτεροι δηλωνετε αντιθετα πραγματα με την ιδια σιγουρια..ο μεν οτι δεν ειναι αυτοματο ο δε οτι ειναι..σαν να το εχετε δοκιμασει κ οι 2 με αντιθετα αποτελεσματα..μηπως υπαρχουν εκδοσεις στις οποιες ειναι αυτοματο κ εκδοσεις στις οποιες δεν ειναι?γιατι το ξαναλεω,τοση σιγουρια αλλιως πως να δικαιολογηθει? -
μολις πηρα τηλεφωνο φιλο μου που την εχει και μου ειπε οτι απο του συνοδηγου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ανεβαινει αυτοματα μονο κατεβαινει..
Απλα τα πραγματα....quality control Αλφα....Σε αλλα ανεβαινει σε αλλα οχι.....Ειναι θεμα χαρακτηρα!!
-
μηπως επειδη το κοκκινο κτηνος εχει το αμαξι; Λεω εγω..
-
Οριστε,βγαλαμε λαβρακι!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μηπως επειδη το κοκκινο κτηνος εχει το αμαξι; Λεω εγω..ρε φιλε κι εμενα το εχει φιλος μου 2 τετραγωνα πιο πανω
απλα νομιζω οτι απο του οδηγου ανεβαινει αυτοματα και αυτος σαν οδηγος δε θα εχει προσεξει τι παιζει στο διακοπτη του συνοδηγου
ας το δοκιμασει να μας πει και το βραδυ ή οποτε ξαναδω το παιδι να το δοκιμασω κι εγω
-
Αποκτησαμε τωρα ολοι και γνωμη ενω δεν ξερουμε που παν τα 3...
κλαιν ξερω πολυ καλα γιατι μιλαω και αν κανω λαθος το διορθωνω, εδω δεν κανω
Σε μερικές από τις πρώτες παρτίδες δεν ήταν αυτόματο, αν και σε φίλου μου που την πήρε από τους πρώτους ήταν...
Στη δικιά μου φυσικά όλα δουλεύουν ρολοι... -
θα το ξανακοιταξω να βεβαιωθω τοτε
το εχεις ακουσει κι εσυ παντως οτι σε καποιες δεν ηταν αυτοματο μη βγουμε τρελοι εδω μεσα -
να ρωτησω κατι?αν απο τη μερια του αδηγου ηταν κ ειναι αυτοματη,τοτε ποιο το προβλημα?οτι ο συνοδηγος ο οποιος συνηθως απολαμβανει την θεα,θα επρεπε παλαιοτερα να κραταει το διακοπτη μεχρι να ανεβει το παραθυρο?κ το μινι το ειχε αυτο.κ αυτο το θεωρουμε προβλημα η μειονεκτημα?νομιζω εχετε ξεφυγει λιγο..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Απλα τα πραγματα....quality control Αλφα....Σε αλλα ανεβαινει σε αλλα οχι.....Ειναι θεμα χαρακτηρα!!
Ρε αδερφέ ,ένα διακοπτάκι σε πείραξε , που στο κάτω κάτω δεν ήταν χαλασμένο αλλά προστέθηκε μετά σαν επιπλεόν λειτουργία??
Εδώ στου λέει ο qsis οτι του έκαψε 3 φορές πολλ/στη και εσύ κολλάς σε μια αναβάθμιση? -
2 παρακαλω και βασικα θα ηταν μια αν μου τους αλλαζαν ολους αμεσως (και οχι μονο τον 1) οπως πρεπει να γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις ανεξαρτητως αυτοκινητου και μαρκας
στα 40.000 χλμ εκαψε πολλαπλασιαστες μεγαλη καταστροφη...
(μαλακια βεβαια που εμεινα) -
Του κιουση ομως ειναι γιδι..εεε...αουδι σορρυ.Το χει πληρωσει 3 φορες την αντικειμενικη του αξια οποτε ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να βγαζει προβληματα που βγαζουν τα ιταλικα.. (αλλο αν οι πολλαπλασιαστες εχουν γινει βουνο στην αποθηκη της καρεντα και της καρεντα εδω και χρονια.. )
-
2 παρακαλω και βασικα θα ηταν μια αν μου τους αλλαζαν ολους αμεσως (και οχι μονο τον 1) οπως πρεπει να γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις ανεξαρτητως αυτοκινητου και μαρκαςστα 40.000 χλμ εκαψε πολλαπλασιαστες μεγαλη καταστροφη...
(μαλακια βεβαια που εμεινα)σε άφησε στο δρόμο και σου έφαγε μέρα από τη δουλειά σου...
κανένα ιταλικό , ακόμα και η προβληματική για πολλούς 33 16v imola (η δικιά μας , πέρα από μια στραβή ανάρτηση από το εργοστάσιο δεν έβγαλε τπτ)δεν με άφησε στα κρύα του λουτρού...
Mito 155 η 120(135)?