-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όχι Κάρολε δεν είναι αυτή. Το Γερμανικό ebay το έχω κάνει πλούσιο, .............Το κορυφαίο έχει γίνει από Έλληνα συλλέκτη και παντογνώστη της φίρμας (ο οποίος έκανε ένα σύντομο θυελλώδες πέρασμα από το φόρουμ πρόπερσι) που μου είχε ζητήσει 500 ευρώ για ΜΙΑ βάση!!!!
' ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΑΣΗ ' ...μαζι με τ'αυτοκινητο
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όχι Κάρολε δεν είναι αυτή. Το Γερμανικό ebay το έχω κάνει πλούσιο, το παρακολουθώ συστηματικά. Κάποιες ελάχιστες που έχουν βγει κατά καιρούς έχουν φτάσει ψηλά, κάποιες άλλες έδειχναν πολύ μεταχειρισμένες. Επίσης σε όλη τη διάρκεια ζωής του μοντέλου είχαν αλλάξει δύο-τρεις φορές, έτσι ακόμα και το part number είναι σημαντικό.Το κορυφαίο έχει γίνει από Έλληνα συλλέκτη και παντογνώστη της φίρμας (ο οποίος έκανε ένα σύντομο θυελλώδες πέρασμα από το φόρουμ πρόπερσι) που μου είχε ζητήσει 500 ευρώ για ΜΙΑ βάση!!!!
Kαι εσύ βρε χριαστιανέ δεν του έδινες ένα χιλιάρικο, θα είχες και 500 ρέστα.
-
Μπαααα, ο συγκεκριμμένος δεν δίνει εύκολα ρέστα.... Μια τετράδα μεταχειρισμένα τάσια ίσως.....
-
Tρομερο link για ηλεκτρικα θεματα αυτοκινητων !!!
-
Πολύ καλό συγχαρητήρια ! ! .
Να προσθέσω και την 'Βίβλο' σε θέματα αυτοκινήτου :
Bosch Automotive Handbook :
Στην Ελλάδα : http://www.papasotiriou.gr/product.eboo ... rid=924817
και βέβαια καθαρά για ενημέρωση (για μη μέλη) σε θέματα τεχνολογίας ο περίφημος SAE (Societe Automotive Engineering)
Ακολουθήστε στο ίδιο site και το link Store->Books
-
Ρε παιδια μιας και εσεις εχετε δοκιμασει αρκετα παραπανω την καπνα απο τους αυλους εισαγωγης και εξαγωγης πως την βγαζετε? Εχω δοκιμασει οτιδηποτε (βουρτσα με βενζινη, συρμα με βενζινη, διαλυτικο νιτρου σουαζ και οτι αλλο υπαρχει σε αγορα χημικου) χωρις αποτελεσμα
επισης καλο θα ηταν αν μπορουσατε να μου πειτε πω βγαζω τα καμμενα λαδια που εχουν κολλησει (και πολυ καλα κιολας) πανω σε δυσκολα σημεια για το χερι (μιλαω για πτερυγια ψυξης κεφαλης και κατι περιεργες κοιλοτητες στην μεση της).
Μου βγηκαν τα χερια σημερα ολη μερα και δεν εχω φτασει ουτε στο 10%!!!!!!! -
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Ρε παιδια μιας και εσεις εχετε δοκιμασει αρκετα παραπανω την καπνα απο τους αυλους εισαγωγης και εξαγωγης πως την βγαζετε? Εχω δοκιμασει οτιδηποτε (βουρτσα με βενζινη, συρμα με βενζινη, διαλυτικο νιτρου σουαζ και οτι αλλο υπαρχει σε αγορα χημικου) χωρις αποτελεσμα
επισης καλο θα ηταν αν μπορουσατε να μου πειτε πω βγαζω τα καμμενα λαδια που εχουν κολλησει (και πολυ καλα κιολας) πανω σε δυσκολα σημεια για το χερι (μιλαω για πτερυγια ψυξης κεφαλης και κατι περιεργες κοιλοτητες στην μεση της).
Μου βγηκαν τα χερια σημερα ολη μερα και δεν εχω φτασει ουτε στο 10%!!!!!!!Mπορείς να βάλεις καμμία φωτό ?
-
Το μυστήριο με τα φώτα που τρεμοπαίζουν δεν έχει λυθεί!
Δείτε το βίντεο που τράβηξα από το ami.
http://www.youtube.com/watch?v=X3UBS4Le0u0
Τα φώτα λοιπόν (όλα τα φώτα και όχι μόνο του καντράν) τρεμοπαίζουν όπως βλέπετε.
Το πόσο γρήγορα τρεμοπαίζουν όμως αλλάζει και με βάση τις στροφές της μηχανής.Έχω δοκιμάσει και 2ο αυτόματο και πάλι το κάνει (και μηχανικό και ηλεκτρικό)
Έχει γίνει δοκιμή και με 2ο αλτερνέιτορ και πάλι τα ίδια...Σας ακούω!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Το μυστήριο με τα φώτα που τρεμοπαίζουν δεν έχει λυθεί!Δείτε το βίντεο που τράβηξα από το ami.
Τα φώτα λοιπόν (όλα τα φώτα και όχι μόνο του καντράν) τρεμοπαίζουν όπως βλέπετε.
Το πόσο γρήγορα τρεμοπαίζουν όμως αλλάζει και με βάση τις στροφές της μηχανής.Έχω δοκιμάσει και 2ο αυτόματο και πάλι το κάνει (και μηχανικό και ηλεκτρικό)
Πάρε και κανένα βολτόμετρο και μέτρα την τάση που πάει στη μπαταρία, και μέτρα και την τάση επάνω στα φώτα, μπορεί κάποιο καλώδιο να είναι κοντά στο να ξεψυχίσει, μπορεί κάποια γείωση να είναι χαλαρή, μπορεί όλη η καλωδίωση των φώτων να είναι πολλή ψιλή και η μεγάλη αντίσταση να γονατίζει την τάση, ο διακόπτης των φώτων σε τι κατάσταση είναι ? Μήπως έχει διαρροή προς τη γείωση ? Ψάξε και πες μας.
-
χμ, ωραία... με την πρώτη ευκαιρία θα τα κοιτάξω όλα αυτά αν και δεν είναι πολύ εύκολο να κοιτάξω κάθε γείωση.
Το σημαντικό πάντως είναι ότι συμβαίνει με όλα τα φώτα. Ακόμα δηλαδή και αν έχω τα φώτα κλειστά και ανοίξω μόνο την πλαφονιέρα τότε το φαινόμενο μεταφέρεται εκεί
-
Μηπως ειναι απλα χαλαρος πολος μπαταριας?
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Μηπως ειναι απλα χαλαρος πολος μπαταριας?Δεν θα έπαιρνε μπροστά.
-
μην το λες γιατι στην ΒΧ που ειχε χαλαρωσει επαιρνε μπροστα (ακουμπαγε η μπαταρια) απλα τα ηλεκτρικα τρεμοεπαιζαν....
τωρα οσον αφορα το θεμα μου ιδου και οι εικονες!!!!
http://img191.imageshack.us/g/p1050117qk.jpg/
εχω βαλει μια που την καθαρισα οσο καλυτερα μπορουσα και το αντικειμενο προς καθαρισμο που με βγαζει νοκ αουτ!!!!!! -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Το μυστήριο με τα φώτα που τρεμοπαίζουν δεν έχει λυθεί!Δείτε το βίντεο που τράβηξα από το ami.
Εμενα μου εκανε αυτο στην ds και ηταν απο αυτοματο δοκιμη εκανες με καινουργιο αυτοματο?
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Μου βγηκαν τα χερια σημερα ολη μερα και δεν εχω φτασει ουτε στο 10%!!!!!!!κανε υπομονή, αύριο φώτο η οποία θα λύσει ως δια μαγείας το πρόβλημα σου.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χμ, ωραία... με την πρώτη ευκαιρία θα τα κοιτάξω όλα αυτά αν και δεν είναι πολύ εύκολο να κοιτάξω κάθε γείωση.Το σημαντικό πάντως είναι ότι συμβαίνει με όλα τα φώτα. Ακόμα δηλαδή και αν έχω τα φώτα κλειστά και ανοίξω μόνο την πλαφονιέρα τότε το φαινόμενο μεταφέρεται εκεί
citroen δεν είναι κανένα ευχέλαιο το σκέφτηκες.
ξεκίνα από το ποιο εύκολο. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ γείωση μεταξύ μπαταρίας-μηχανής-σασί.
-
- όταν άλλαξα το μηχανικό αυτόματο με τον ηλεκτρικό, το πρόβλημα παρέμεινε...
2)Θα κοιτάξω και πάλι την γείωση αν και την τελευταία φορά που το είδα ήταν οκ.
-
Προς GeZ: Η μαυρίλα στους αυλούς εισαγωγής- εξαγωγής βγαίνει αποτελεσματικά με συρματόβουρτσα, ή ακόμη καλύτερα με 'flap wheel' (αυτό το τροχουδάκι με τα εύκαμπτα πτερύγια απο σμυριγδόπανο). Ακόμη καλύτερα αν έχεις ταχυτροχό ( ει δυνατόν με 'φλεξίμπλ') αντί για δράπανο, θα σε βοηθήσει να μπείς και στα δυσπρόσιτα σημεία.
Μέσα στα πτερύγια είναι όντως ένα πρόβλημα να φτάσεις (αερόψυξη δε θέλατε? τί να πούμε κι εμείς που ακόμη ψάχνουμε τρόπους αφαίρεσης της σκουριάς απο τους υδροθαλάμους του μπλοκ ). Εκεί το μόνο που σε σώζει είναι το καθαριστικό καρμπυρατέρ, το οποίο δε μασάει μία, αλλά δυστυχώς πουλιέται σε μεγάλες ποσότητες (20άλιτρα) σε αυτούς που έχουν ανταλλακτικά καρμπυρατέρ. -
υπομονή μέχρι αύριο, δεν πρόλαβα σήμερα.
για την ακρίβεια δεν μου ήρθε το υλικό στα χέρια(ειναι σε σπρέι) -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Εκεί το μόνο που σε σώζει είναι το καθαριστικό καρμπυρατέρ, το οποίο δε μασάει μία, αλλά δυστυχώς πουλιέται σε μεγάλες ποσότητες (20άλιτρα) σε αυτούς που έχουν ανταλλακτικά καρμπυρατέρ.Οι καρμπυρατεράδες έχουν την λύση, εγώ παίρνω από αυτούς καθαριστικό καρμπυρατέρ σε spray.
TΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ