-
Εχεις δικιο λαθος αλλα η βιασυνη καμμοια φορα
Σβησε λοιπον το β και βαλε στη θεση του το μ
Αν προσφερες πραγματικα στους τυπους αυτους. -
Ο χρήστης chr1rally έγραψε:
30 χρονακια στα βουνα σου λενε κατι anna1976 ??? μη μου γραφεις για προσφορες και κοινωνια αδικη και διαφορες κραυγες τυπου εγω κανω το ενα κ το αλλο!ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ.
Υ.Γ.η κουβεντουλα αυτη εγινε για μεσημβρινη ζωνη πια,ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙΟΑυτο το '30 χρονια στα βουνα...' αν το ελεγες απο την αρχη που σε ρώτησα απο ποία θέση γράφεις, θα ξεκαθάριζε το τοπίο... Γιατί το κάνουμε σήριαλ;;;
Κάποιοι λένε οτι τα Φορουμ χάλασαν τη πιάτσα...
Εγώ έχω να πώ οτι κατι ανωνυμίες μέσα στη πιάτσα 'μεσημεριάζοντας' κάθε τι που γράφετε, το χαλάνε καθημερινα...
Σε ένα πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου :
**Αντίο!!! **
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
30 χρονακια στα βουνα σου λενε κατι anna1976 ??? μη μου γραφεις για προσφορες και κοινωνια αδικη και διαφορες κραυγες τυπου εγω κανω το ενα κ το αλλο!ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ.
Υ.Γ.η κουβεντουλα αυτη εγινε για μεσημβρινη ζωνη πια,ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙΟΑυτο το '30 χρονια στα βουνα...' αν το ελεγες απο την αρχη που σε ρώτησα απο ποία θέση γράφεις, θα ξεκαθάριζε το τοπίο... Γιατί το κάνουμε σήριαλ;;;
Κάποιοι λένε οτι τα Φορουμ χάλασαν τη πιάτσα...
Εγώ έχω να πώ οτι κατι ανωνυμίες μέσα στη πιάτσα 'μεσημεριάζοντας' κάθε τι που γράφετε, το χαλάνε καθημερινα...
Σε ένα πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου :
**Αντίο!!! **
βλεπεις οτι η ενοτητα ελληνικοι αγωνες δεν σου παει αστο αλλωστε το υπογραφεις κι ολας.. και συχαρτηρια για το προεδρο σας.....μην χαλασουμε τα χατηρια μερικων εκει πανω.....
Θα το ανοιγα το παρασκηνιο αλλα αστο δεν ειναι ωρα ακομα.
Το θεμα ειναι οτι ολοι εδω φωναζουν διαμαρτυρωνται αντιπαραθεση στο φουλ οι τονοι ανεβαινουν απο ΤΕ απο ΒΕΛΤΙΩΤΕΣ απο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ απο ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ απο ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ απο ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ απο απο απο......το ζητουμενο??????
Αφου λοιπον σας φταει η μαμα του σπορ γιατι τρεχετε? γιατι δεν κανετε ΑΠΟΧΗ να κοπει η (Ματζαδουρα?) ολοι ομως και αφηστε το κρυφτουλι και τους κλεφτες κι αστυνομους καντε πραξη την αγανακτηση σας αλλα δυστυχως ολοι κατι θελετε που ουτε οι ιδιοι δεν ξερετε.
ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ....
ΥΓ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΨΟΓΟ τελος τωρα παμε για αλλα
-
Να με συμπαθάς κύριε Αντώνη και με όλο το σεβασμό, αλλά για ποια περιχαράκωση και οργάνωση λες; Σαν αυτή την 'αποχή' πριν από κάποια χρόνια που ξεφούσκωσε σαν κλαταρισμένο λάστιχο; Ή σαν αυτη των ιστορικών, που τελικά θα γεμίσουν τη Ριτσώνα; Και για να πάμε και στα των κριτών, τα έχω δει και εκεί τα κατορθώματά τους. Παλιοί και έμπειροι κριτές που μια πλακώνονται και μια αγκαλιάζονται με τις λέσχες, τη μια ορκίζονται στα παιδιά τους οτι δε θα ξαναπατήσουν σε αγώνα της τάδε λέσχης και την επόμενη βρίσκονται πρώτο τραπέζι πίστα, τη μια μέρα φτυνουν και την άλλη γλύφουν ακριβώς εκεί που έφτυσαν!
Από την άλλη έχεις πολλά νεαρά άτομα, ικανότατα (και ας τους λείπει η πειρα, θα έρθει και αυτή με τον καιρό) που μέσα σε 4-5 χρόνια εμπλοκής έχουν καταλάβει το όλο σκηνικό, έχουν αηδιάσει και έχουν ρίξει και μια μαυρη πέτρα πίσω τους φευγοντας (η οποια δυστυχώς δεν έπεσε και σε κανένα κεφάλι από αυτά που φταίνε). Και φυσικό είναι να αηδιάζουν, όταν βλέπουν οτι μπαινουν στις ίδιες θέσεις τα ίδια άτομα, που το μόνο προσόν τους ειναι τα κολλητηλίκια ή η βροντερή φωνή και αν τους πεις να συμπληρώσουν καρνέ ή να ρυθμίσουν το tag heuer σε κοιτάνε σαν εξωγήινοι. Να μην πω για βραβευσεις κριτών που τους βλέπεις σε πλάνα του Φωτεινέλη να κάνουν τη σημαδούρα ακριβώς στην έξοδο της στροφής ή ακριβώς πάνω στα φρένα. Και μάλιστα το γεγονός αυτό έχει κοστίσει και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα! Την ίδια στιγμή, εξαιτίας της ανικανότητας μερικών, οι άρχοντες του αγώνα έχουν φτάσει στο σημείο να μην ακούνε τι τους λέει ο ενδιάμεσος-φύλακας-Κ και να κάνουν του κεφαλιού τους, επειδή κρίνουν οτι ο κριτής δεν έκρινε σωστά. Τελικά τι δουλειά κάνει εκεί; Είναι τα μάτια ή το διακοσμητικό στοιχείο του αλυτάρχη; Ή ο αλυτάρχης έχει το απυρόβλητο, όπως έγινε σε εκείνο το ιστορικό που έδωσε χύμα στο κύμα το φάκελο με τις εναλλακτικές; Η κυρία Ανίτα άσχετη είναι δηλαδή που διπλοσφραγγίζει το φάκελο και γράφει πάνω με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα 'να ανοιχτει μόνο με εντολή αλυτάρχη';
Το έχω πει και αλλού. Δεν ειναι μακριά η μέρα που οι λέσχες θα αρχίσουν να μαζευουν Πακιστανούς από τα φανάρια, αν λάβουμε υπ'οψη μας και τον μέσο όρο ηλικίας των κριτών που εμφανίζονται στους αγώνες. Του πυρήνα που αναφέρθηκε και πιο πάνω.
-
Ουδείς αλάνθαστος κυρ-Αντώνη... ούτε η μεγάλη σιδηρά κυρία. Το παράδειγμα με τα τζέρσει στη Ριτσώνα πολύ φρέσκο.
Όσο για το αν κάποιοι τα έχουν σπάσει και τα έχουν ξαναφτιάξει 3-4 φορές με τις λέσχες, κατά πώς τους συνέφερε ανα περίοδο, άσε καλύτερα να μην προχωρήσω σε ονόματα...
Σαν ζευγάρια που έχουν 20 χρόνια φαγούρα κάνουν. -
Γκουχ-γκουχ... Έχει γεμίσει βαρβατίλα ο χώρος!
Οι νέοι κυρ-Αντώνη δεν την έκαναν με μικρά πηδηματάκια, τρέχοντας την έκαναν!
Την ερώτησή μου την επαναλαμβάνω... Ποιοι οδηγοί έκατσαν στα Κ της Ριτσώνας; Αυτοί που αγνοούν την ύπαρξη της κόκκινης σημαίας; Εκτός αν τη γνωρίζουν και όταν δε σταματάνε επί τη εμφανίσει (sic) το κάνουν επίτηδες!
-
Aντωνη στο ακουσμα των παραπανω δε ξερω τη να,πω! το μονο που μπορω απο πλευρας μου να πω ειναι, μηπως προκειτε για καποια παρεξηγηση??? δε ξερω και δε θελω να πιστεψω κατι αλλο.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Aντωνη στο ακουσμα των παραπανω δε ξερω τη να,πω! το μονο που μπορω απο πλευρας μου να πω ειναι, μηπως προκειτε για καποια παρεξηγηση??? δε ξερω και δε θελω να πιστεψω κατι αλλο.
Διστιχος καλέ μου φίλε.
Δεν έγραψα τίποτα διφορούμενο, τίποτα αφιζβιτισιμο, τίποτα ‘σαλτσατο’.
Σκέφτηκα πολύ την περιγραφή μου, σκέφτηκα καλά την κάθε λέξη μου.
Μάλιστα όταν πρότεινα κορυφές κριτών, δεν περιέλαβα και εσένα που είσαι top, καθώς και άλλους τρις, καθώς και το εαυτό μου, για να μην πει κανένας ‘ξινός’ ότι ευλογώ τα γένια μου, μια και είσαστε ‘κολιτοι’ μου.
Και τελειώνοντας εκείνη την εγγραφή μου, γράφοντας δηκτικά για έναν επί χρόνια φίλο μου (σκάτα στα μούτρα μου), το πιεσόμετρο χτιπισε 19-12, μετά από 10 μέρες, στο μιχανιμα ξεβουλώματος 4 ώρες ,που δεν έγινε τίποτα. Και μπορεί να μην μπορώ να κόψω το κάπνισμα, να μην μπορώ να κόψω το χυμό Σκωτίας μετά της 9 το βράδυ, και να μην μπορώ να αρχίσω περπάτημα, μα μπορώ να ‘ξεβρακώνω’ αστεία άτομα, που καταστρέφουν το σπορ που ΛΑΤΡΕΥΩ, όπως αλώστε και εσύ.
Και σίγουρα, δεν πρόκριτε περί παρεξιγισης, μα για διατεταγμένη υπηρεσία, για εκφοβισμό προς εμένα, για να το βουλώσω, «ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ»
Πάντως να ξέρεις καλέ μου φίλε, που γνωρίζεις ότι σε αγαπώ, ότι κάθε θυσία από μέρους μας, δεν είναι εις μάτην. Είναι θεμέλιο, είναι υπόβαθρο για τους νεότερους, και ευελπιστώ, ότι μαζί μου θα ‘πάρω’ και ‘σαβούρα’ ‘βαρίδια άνομα’ που λιμενωντε τον χώρο, για να ξεκαθαρίσω με όση δύναμη μου μένει, το τοπίο της αγάπης μας, το ΣΠΟΡ ΜΑΣ.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣΔε ξερω τη να γραψω
-
Και άλλος κριτής(?) για ... βράβευση!
http://kokkinhshmaia.blogspot.com/2010/ ... -post.html
...αν είναι αλήθεια -
Καλησπέρα,
λέγομαι Δ.Κυπαρισσάς και είχα την τύχη να συνοδηγήσω στο πλάι του Δ.Μαυροδή στο Ράλλυ Θερμαϊκού.
Ο λόγος που ποστάρω εδώ (αν και πολέμησα αρκετά μέσα μου) είναι γιατί θα ήθελα την άποψη περισσότερο έμπειρων από εμένα ανθρώπων στο θέμα της συνοδήγησης (την οποία λατρεύω παρότι είμαι κατά βάση οδηγός) στο περιστατικό που μας έτυχε και 'φάγαμε' ποινή 20'...Παίρνουμε εκκίνηση και πηγαίνουμε στο ΣΕΧ 1 (εκκίνηση Παλαιόχωρα Ι). Παραδίδω καρνέ στο λεπτό μου και ακούγοντας 'καλή επιτυχία κτλ' παίρνω το καρνέ μου πίσω, τσεκάρω ότι είναι +3 λεπτά και προχωράμε. Να μην πλατιάζω το ξαναδίνουμε το καρνέ και στο ίδιο σημείο σημπληρώνει Πραγματική Ωρα Εκκίνησης και το επόμενο τραπεζάκι!! Εμείς ντυμένοι, στολισμένοι να εκκινήσουμε...Παίρνω το καρνέ και ετοιμαζόμαστε για Go..
2 τραπεζάκια δεν είδαν ότι αντί να συμπληρώσουν το ΣΕΧ 1 συμπλήρωναν το ΣΕΧ4...και μαζί με αυτά και το stop της ειδικής....3 τραπεζάκια δηλαδή! Απαράδεκτος εγώ (έτσι ακούστηκε) που δεν το παρατήρησα...σε άδειο καρνέ!Πρώτη ειδική. Έχω μερίδιο ευθύνης, ναι, αλλά η λογική τί προστάζει?!?!?πραγματικά με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό το συμβάν. Δηλαδή είναι εκεί 3 συνεργεία και κανένα μα κανένα δεν έχει το νου του? Αλλά τί να λέμε..όταν έφτασε η ώρα να γράψουν στο ΣΕΧ 4 απλά μου γράψαν την ώρα (κάπου μία και κάτι ήταν) και ρώτησα τον χρόνο μου και μου είπαν.. 'κάνε την αφαίρεση'...υπάρχουν και incar για όλα αυτά φυσικά.
Δεν ζητάω υπευθυνους δεν με νοιάζει, απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου γιατί πραγματικά ήταν η συγκλονιστικότερη αγωνιστική μου εμπειρία αυτός ο αγώνας και τον επισκίασε η..δεν θέλω να μπω σε χαρακτηρισμους, θα πω απλά η κακιά στιγμή 3 συνεργείων...
Ευχαριστώ ΚΑΙ αυτούς που με έκριναν ΚΑΙ αυτούς που απλά..κατάλαβαν. Τονίζω ότι η λέσχη δεν θεωρώ ότι φταίει, ίσα ίσα οι άνθρωποι ήταν στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή που επικοινώνησα μαζί τους.Φιλικά,
Δημήτρης Κυπαρισσάς -
tria xronia proedros stin lesxi mou , tria diaforetika karne.
i krites kai na mi theloun na kanoun lathos , den tha to katafernan.
stin ptolemaida diapistosa oti to xanalaxane.
eleos . oli i krites den exoun tin empiria tou k,alitarxaaaaaaaaaaaa.i ,agonodikaaaaaaaaaa. -
Ο χρήστης tsosmi έγραψε:
Καλησπέρα,
λέγομαι Δ.Κυπαρισσάς και είχα την τύχη να συνοδηγήσω στο πλάι του Δ.Μαυροδή στο Ράλλυ Θερμαϊκού.
Ο λόγος που ποστάρω εδώ (αν και πολέμησα αρκετά μέσα μου) είναι γιατί θα ήθελα την άποψη περισσότερο έμπειρων από εμένα ανθρώπων στο θέμα της συνοδήγησης (την οποία λατρεύω παρότι είμαι κατά βάση οδηγός) στο περιστατικό που μας έτυχε και 'φάγαμε' ποινή 20'...Παίρνουμε εκκίνηση και πηγαίνουμε στο ΣΕΧ 1 (εκκίνηση Παλαιόχωρα Ι). Παραδίδω καρνέ στο λεπτό μου και ακούγοντας 'καλή επιτυχία κτλ' παίρνω το καρνέ μου πίσω, τσεκάρω ότι είναι +3 λεπτά και προχωράμε. Να μην πλατιάζω το ξαναδίνουμε το καρνέ και στο ίδιο σημείο σημπληρώνει Πραγματική Ωρα Εκκίνησης και το επόμενο τραπεζάκι!! Εμείς ντυμένοι, στολισμένοι να εκκινήσουμε...Παίρνω το καρνέ και ετοιμαζόμαστε για Go..
2 τραπεζάκια δεν είδαν ότι αντί να συμπληρώσουν το ΣΕΧ 1 συμπλήρωναν το ΣΕΧ4...και μαζί με αυτά και το stop της ειδικής....3 τραπεζάκια δηλαδή! Απαράδεκτος εγώ (έτσι ακούστηκε) που δεν το παρατήρησα...σε άδειο καρνέ!Πρώτη ειδική. Έχω μερίδιο ευθύνης, ναι, αλλά η λογική τί προστάζει?!?!?πραγματικά με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό το συμβάν. Δηλαδή είναι εκεί 3 συνεργεία και κανένα μα κανένα δεν έχει το νου του? Αλλά τί να λέμε..όταν έφτασε η ώρα να γράψουν στο ΣΕΧ 4 απλά μου γράψαν την ώρα (κάπου μία και κάτι ήταν) και ρώτησα τον χρόνο μου και μου είπαν.. 'κάνε την αφαίρεση'...υπάρχουν και incar για όλα αυτά φυσικά.
Δεν ζητάω υπευθυνους δεν με νοιάζει, απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου γιατί πραγματικά ήταν η συγκλονιστικότερη αγωνιστική μου εμπειρία αυτός ο αγώνας και τον επισκίασε η..δεν θέλω να μπω σε χαρακτηρισμους, θα πω απλά η κακιά στιγμή 3 συνεργείων...
Ευχαριστώ ΚΑΙ αυτούς που με έκριναν ΚΑΙ αυτούς που απλά..κατάλαβαν. Τονίζω ότι η λέσχη δεν θεωρώ ότι φταίει, ίσα ίσα οι άνθρωποι ήταν στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή που επικοινώνησα μαζί τους.Φιλικά,
Δημήτρης ΚυπαρισσάςΚΑΙ οι κριτές στα τραπεζάκια είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη...
Κατά τα άλλα:
Γενικός Κανονισμός ράλλυ 2009 (του 2010 δεν υπάρχει στην σελίδα της ΕΘΕΑ)http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=84&page_id=1252
Aρθρο 17 ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ TOY AΓΩNA (KAΡNE)
17.1 Στην εκκίνηση του αγώνα θα παραδοθεί σε κάθε πλήρωμα ένα καρνέ, στο οποίο θα αναγράφονται οι χρόνοι κάλυψης της απόστασης μεταξύ δύο συνεχομένων σταθμών ελέγχου χρόνου. Tο καρνέ αυτό θα παραδοθεί κατά την άφιξη στον τερματισμό του τμήματος και θα αντικατασταθεί με νέο πριν την εκκίνηση για το επόμενο τμήμα.
Για κάθε τμήμα ή σκέλος του ράλλυ θα εκδοθεί ένα καρνέ που θα περιλαμβάνει όλους τους ΣEX και τις ειδικές.
Kάθε πλήρωμα είναι το μόνο υπεύθυνο για το καρνέ του.
Tο πλήρωμα κάθε αυτοκινήτου είναι το μόνο υπεύθυνο για την παρουσίαση του καρνέ στους διάφορους σταθμούς ελέγχου και για την ακρίβεια των εγγραφών του χρόνου σ’αυτό.
Το πλήρωμα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε εγγραφή χρόνου που έγινε πάνω στο καρνέ. Για τον λόγο αυτό το πλήρωμα πρέπει να παραδώσει στον έφορο του σταθμού ελέγχου το καρνέ στον σωστό χρόνο και να βεβαιωθεί ότι η εγγραφή του χρόνου έγινε σωστά. Oι ώρες και τα πρώτα λεπτά θα αναφέρονται πάντοτε σαν 00.01 - 24.00, τα δε πρώτα λεπτά μετρούν εφόσον συμπληρωθούν.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η επίσημη ώρα είναι αυτή που μεταδίδει ο τηλεφωνικός αριθμός “14844”. -
Ο χρήστης tsosmi έγραψε:
Ευχαριστώ ΚΑΙ αυτούς που με έκριναν ΚΑΙ αυτούς που απλά..κατάλαβαν. Τονίζω ότι η λέσχη δεν θεωρώ ότι φταίει, ίσα ίσα οι άνθρωποι ήταν στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή που επικοινώνησα μαζί τους.Δημήτρη, συγχαρητήρια για την νίκη σας,
Θέλω σε παρακαλώ να μου πεις, αν ζήτησες από τους αγωνοδίκες να σου αιτιολογήσουν βάσει ποίου άρθρου του Γενικού Κανονισμού και του Ε.Α.Κ. σου επέβαλαν την ποινή των 20¨ -
παρόλα αυτά μίλησα για λογική αγαπητέ κύριε..
τον ασαφή και γενικό κανονισμό τον διάβασα και μόνος μουπάντως ήμασταν το 2ο αυτοκίνητο που πήγε εκεί, ήταν κάπως νωρίς για λάθη. Λίγη λογική.
Αλλά μια και ακολουθούμε πιστά τους κανονισμούς, ευχαριστώ για την απάντηση.Κύριε Μιχάλη ευχαριστώ να είστε καλά. Μίλησα με τους αγωνοδίκες από την πρώτη στιγμή και μου είπαν ότι θα το δουν όπως επίσης μίλησα και με τον αλυτάρχη.
Η απάντηση στο τέλος της ημέρας ήταν ότι φταίμε καθαρά εμείς μια και η ασάφεια του κανονισμού που παρατέθηκε παραπάνω δεν μου δίνει περιθώρια..
ευτυχώς αυτό το λάθος του κριτή και η δική μου (που να πάει ο νους μου) απειρία σε τέτοιες γκάφες στελεχών δεν μας κόστισε πολλά περισσότερα και δεν εννοώ την νίκη (η νίκη ήταν αυτό που ζούσαμε μέσα). -
Δημήτρη, αυτά τα λάθη των κριτών (να γράφουν σε άλλη σελίδα από την σωστή) συνηθίζονται δυστυχώς σε πολλούς αγώνες και κυρίως στις πρώτες διελεύσεις όπου υπάρχει απο την πλευρά τους καποιος εκνευρισμός και άγχος.
Σε καμμία περίπτωση όμως το αποτέλεσμα αυτού του άγχους του κριτή δεν πρέπει να το επωμίζεται ο αγωνιζόμενος και τελικά να αποβαίνει εις βάρος του.
Γιαυτό τον λόγο ο Οργανωτής επιβάλλει στα 2 πλοηγά ( το 0 και 00 ), να χρησιμοποιούν τα καρνέ σε κάθε κοντρόλ, ούτως ώστε οι κριτές να εξοικειώνονται και να συνηθίζουν την χρήση τους.
Σε παρόμοιες περιπτώσεις σε πολλούς αγώνες το πρόβλημα δεν φτάνει κάν στους αγωνοδίκες, αλλά αντιμετωπίζεται από τους επόμενους κριτές γράφοντας δίπλα από την προηγούμενη εγραφή, και μεταδίδοντας ή πληκρολογώντας τον σωστό χρόνο από το σωστό Σταθμό Ελέγχου.
Η απόψή μου είναι ότι κακώς σας επεβλήθηκε η ποινή των 20', που σημειωτέον δεν πηγάζει από καμμία διάταξη του Γ.Κ. και του Ε.Α.Κ. -
Πηγάζει κ. Μιχάλη γιατί απλά αργήσαμε να πάμε στο επόμενο ΣΕΧ. Κανονικά στο ΣΕΧ 1 είχαμε 35' λεπτά απλή ως το ΣΕΧ 2 ενώ στο ΣΕΧ 4 είχαμε 40'. Ευτυχώς είδαμε τον κύριο Τόψη να περνάει νωρίτερα (με βάση το λανθασμένο ωράριο μου) και κάπου ψάχτηκα και είπα τον Διονύση να πάμε στο τραπεζάκι. Αυτά τα 20' θα μπορούσαν να είναι 50' με λίγα λόγια εαν καθόμασταν μακρυά να 'ζεστάνουμε' λάστιχα.
Ήταν θέμα απειρίας δικιάς μου γιατί σε ένα άδειο καρνέ δεν τσέκαρα το ΣΕΧ, αλλά πού να πάει ο νους μου. Απλά θα μπορούσε να μην υπάρχει πρόβλημα εαν και τα 3 τραπεζάκια έκαναν σωστά την δουλειά τους..Τέλος καλό όλα καλά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
-
Ο χρήστης tsosmi έγραψε:
Πηγάζει κ. Μιχάλη γιατί απλά αργήσαμε να πάμε στο επόμενο ΣΕΧ. Κανονικά στο ΣΕΧ 1 είχαμε 35' λεπτά απλή ως το ΣΕΧ 2 ενώ στο ΣΕΧ 4 είχαμε 40'. Ευτυχώς είδαμε τον κύριο Τόψη να περνάει νωρίτερα (με βάση το λανθασμένο ωράριο μου) και κάπου ψάχτηκα και είπα τον Διονύση να πάμε στο τραπεζάκι. Αυτά τα 20' θα μπορούσαν να είναι 50' με λίγα λόγια εαν καθόμασταν μακρυά να 'ζεστάνουμε' λάστιχα.
Ήταν θέμα απειρίας δικιάς μου γιατί σε ένα άδειο καρνέ δεν τσέκαρα το ΣΕΧ, αλλά πού να πάει ο νους μου. Απλά θα μπορούσε να μην υπάρχει πρόβλημα εαν και τα 3 τραπεζάκια έκαναν σωστά την δουλειά τους..Τέλος καλό όλα καλά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Γ.Κ.ΡΑΛΛΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ CARNET ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ROAD BOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΑΚΟΜΑ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ 'ΨΑΧΤΕΙΣ' ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΧ.
ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ 'ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΤΑΙΝΕΙ' ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΦΙΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΟΥ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΝΙΚΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κύριε Λόρη ευχαριστώ για την απάντηση,
σαφώς έχετε δίκιο όσο αν αφορά την τελική ευθύνη αλλά τίποτα δεν θα γινόταν εαν τα 3 τραπεζάκια έκαναν σωστά κάτι τόσο απλό.
Όσο για την αντιπαραβολή του καρνέ με το road book, να μία νέα διάσταση που μόλις μου δώσατε
Συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποια σημείωση στον κανονισμό για τα λάθη και τις ευθύνες που φέρουν οι κριτές. Όλα αποφέρουν εμπειρίες στο τέλος της ημέρας..τώρα για την αδικία που νιώθω από μέρους μου, δυστυχώς μπορώ να την καταλάβω μόνο εγώ, μια και ο κανονισμός απλά 'δίνει' τον συνοδηγό. -
Ο χρήστης tsosmi έγραψε:
Κύριε Λόρη ευχαριστώ για την απάντηση,
σαφώς έχετε δίκιο όσο αν αφορά την τελική ευθύνη αλλά τίποτα δεν θα γινόταν εαν τα 3 τραπεζάκια έκαναν σωστά κάτι τόσο απλό.
Όσο για την αντιπαραβολή του καρνέ με το road book, να μία νέα διάσταση που μόλις μου δώσατε
Συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποια σημείωση στον κανονισμό για τα λάθη και τις ευθύνες που φέρουν οι κριτές. Όλα αποφέρουν εμπειρίες στο τέλος της ημέρας..τώρα για την αδικία που νιώθω από μέρους μου, δυστυχώς μπορώ να την καταλάβω μόνο εγώ, μια και ο κανονισμός απλά 'δίνει' τον συνοδηγό.OΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CARNET ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ROAD BOOK ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ CARNET.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΤΟ ΠΝΙΞΕΙΣ' ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Θα το πνίξουμε, τί να κάνουμε
Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)