-
http://kokkinhshmaia.blogspot.com/2011/ ... _4965.html
-
«εχει ειπωθει οτι ναι θα μπουν οσοι πληρωσουν στη λιστα φετος ΑΛΛΑ θα πρεπει εκτός απο το οποιο σεμηναριο να γραφει στο 'κοντερ' τους ΚΑΙ αγωνιστικη παρουσια για να παραμεινουν....»
Εδώ εστιάζετε το πρόβλημα!!!!.... γιατί είναι γνωστό, ότι έχουν δημιουργηθεί ‘ομάδες’, στης οποίες ο αρχηγός έχει εμπιστοσύνη σε ορισμένους ανθρώπους που του κάνουν την δουλειά του, και σωστά, φοβάται τους αγνώστους μην εκτεθεί.
Σήμερα παρουσιάζετε μια μεγάλη λίστα, από το πουθενά, που σίγουρα έχει άλλο σκοπό…..
Διότι είναι πασίγνωστο, ότι ορισμένοι τσιφ, είχαν δύναμη εμψύχου υλικού, δικτυωμένοι σωστά, και έτσι σε πρώτη ζήτηση, κάλυπταν μια ιδική πχ του ακρόπολις. Άλλοι με γνωριμίες έπαιρναν το χρίσμα του ‘τσιφ’, μα μην έχοντας έμψυχο υλικό, ‘προσελάμβαναν’ ‘γιδια’ περιστασιακά…..
Όπως είναι και σίγουρο, ότι ορισμένοι , από της πράξεις τους, είχαν αυτοδικαίως απομακρυνθεί από τους αγώνες.
Είναι δε σίγουρο, ότι πόλοι από αυτούς, που σήμερα προσήλθαν, ‘διάλεγαν’ τους αγώνες, η προτιμούσαν να μην χάσουν την εκδρομή τους…. Αυτοί είναι άχρηστοι για το αντικείμενο.
Έρχομαι τώρα εύλογα να αναρωτηθώ, όλοι αυτοί, που δεν εξέθεσαν ΠΟΤΕ το σπορ, θα είναι στο ίδιο καλάθι με τους άλλους?.
Σε μια εποχή οπού οι αγώνες συνεχώς εξευτελίζονται και ακυρώνονται, πως είναι δυνατόν, όλοι οι κριτές και , να γυρίσουν το «κοντέρ» τους, όταν με 400 άτομα, που σίγουρα δεν αυτοεπιλέγονται, θα υπάρξει χάος επιλογής?.
Και πως είναι δυνατόν σε έναν έμπυρο ‘τσιφ’ όπως είναι πχ ο Μανταλιας η ο Παπανακακις (έχω συνεργαστεί τελευταία) και άλλοι που γνωρίζω, να τους επιβάλει η αρχή του σπορ ανθρώπους εγκάθετα όσο και αδόκιμα, και να τους υποχρεώσει και να έχουν την ευθύνη?.
Εκτός εάν η ευθύνη για της ιδικές, μετακυλήσει στην αρχή του σπορ, και όχι στον τσιφ αυτής, πράγμα που το θεωρώ τουλάχιστον αστείο…..
Κατά συνέπια, αυτοί που δεν είναι πλαισιωμένοι, καταξιωμένοι, με πολλά δήγματα γραφής θα πρέπει να πλαισιώσουν, αντικαθιστώντας τα ‘γιδια’. Σίγουρα χρειάζονται εκπαίδευση, μα και να βάλουν την υπογραφή τους στο χαρτί, ότι θα πηγαίνουν οπού τους καλούν…….
Και τελειώνω, η πανσπερμία πανστρατιά, εξυπηρετεί κάποιο λόγο πολύ σωστά, μα δεν είναι και πανάκια για την επίτευξη υγιών αγώνων… δεν είναι δυνατόν να τα ισοπεδώνουμε όλα, όταν ορισμένα χρειάζονται απλός βελτίωση, και όχι εκ βάθρων ανασύσταση.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Επειδή μάλλον πέρασε στα ψιλά (ή κάποιοι έκαναν οτι δεν το είδαν) το λινκ, παραθέτω το πιο πρόσφατο δελτίο τύπου του ΠΑΣΚΜΑ.
Μετά τη συνέλευση του Πανελλήνιου Σώματος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που έλαβε χώρα την Κυριακή 20/3/11, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα εξής:
α) Καλούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΟΜΑΕ σε συνάντηση για συζήτηση με θέματα την ασφάλεια των αγώνων, τη σχέση κριτών και ΟΜΑΕ και την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν/έχουν προκύψει αναφορικά με τους κριτές.
β) Εκφράζουμε τον προβληματισμό μας σχετικά με κάποιες εκπτώσεις στην ασφάλεια που παρατηρήσαμε στην 2η Ανάβαση Σχίνου, οι οποίες είναι αντίθετες με τα πρότυπα που έχουν προβάλει η αρχή του σπορ και ο ΣΟΑΑ.
Συγκεκριμένα, είμαστε αντίθετοι με τη χρήση ενός κριτή ανά «Κ», ενώ η οδηγία που είχε δοθεί από τον σύνδεσμο οδηγών και από τη διοργανώτρια αρχή ήταν να χρησιμοποιούνται δύο. Επιπροσθέτως, δε συμφωνούμε με την κατάργηση του warm-up στις αναβάσεις, ιδιαίτερα όταν συντρέχουν λόγοι, όπως το γλιστερό οδόστρωμα λόγω υγρασίας, το οποίο οδήγησε σε πολλές εξόδους και καθυστερήσεις σήμερα στο πρώτο σκέλος.
Επιπλέον, θα θέλαμε να θίξουμε ξανά το θέμα της σωστής εκπαίδευσης και αξιολόγησης των κριτών, με αφορμή μια έξοδο που σημειώθηκε στο δεύτερο σκέλος των δοκιμαστικών του Σαββάτου, μεταξύ Κ5 και Κ6, όπου η κριτής του Κ5 δεν εμφανίστηκε στο συμβάν, καθ’ όλη τη διάρκειά του, μέχρι να αποκατασταθεί η κατάσταση της διαδρομής του αγώνα. Σημειωτέον, η απόσταση της από το συμβάν δεν ξεπερνούσε τα 100 μέτρα.
γ) Θεωρούμε απαράδεκτες τις φήμες που κυκλοφορούν για κάποια πρόσωπα του Δ.Σ. του σωματείου και ιδιαίτερα αυτές τις οποίες αφορούν στον πρόεδρο, ο οποίος κατηγορήθηκε ψευδώς και αδίκως ότι έχει κάνει αγωγή έναντι της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ και απαιτούμε να σταματήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε ένδικα μέσα.
δ) Ευχαριστούμε θερμά τον κο Κολοτούρο για την προσφορά παραχώρησης των γραφείων της λέσχης Classic Microcars Club, στον Βοτανικό, για τις συναντήσεις του σωματείου μας.
ε) Επίσης ευχαριστούμε τον κο Πουλιάση για την πρόταση προσφοράς ανάλογου χώρου.
Με τιμή,
Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του ΠΑ.Σ.Κ.Μ.Α.Εμένα αυτό το δ/τ μου λέει πολλά. Είναι μια κίνηση εξωστρέφειας, που δίνει πολλές απαντήσεις, ιδιαίτερα σε κακεντρεχεις. Ο ΠΑΣΚΜΑ δηλώνει το παρόν, ζητάει ανοιχτά το διάλογο και αποδεικνύει οτι δεν υπάρχει μόνο για να συζηταει για 30άρια, αλλά και για άλλα, σοβαρότερα θέματα. Μακάρι να βλέπαμε τέτοιου ύφους επιστολές και από άλλους εκπροσώπους του χώρου.
-
«Εμένα αυτό το δ/τ μου λέει πολλά. Είναι μια κίνηση εξωστρέφειας, που δίνει πολλές απαντήσεις, ιδιαίτερα σε κακεντρεχεις. Ο ΠΑΣΚΜΑ δηλώνει το παρόν, ζητάει ανοιχτά το διάλογο και αποδεικνύει οτι δεν υπάρχει μόνο για να συζηταει για 30άρια, αλλά και για άλλα, σοβαρότερα θέματα. Μακάρι να βλέπαμε τέτοιου ύφους επιστολές και από άλλους εκπροσώπους του χώρου.»
Και εμένα!!!.... συζήτηση – διαβούλευση – οριοθέτηση της θέσης του καθ’ ενός μας. Όλοι χρειάζονται, μα με διάθεση συμβιβαστική, τεκμηριωμένα τοποθετημένη, με προσηνή διάθεση. Όλοι πιστεύω έχουμε τον ίδιο σκοπό, με διαφορετικές προσεγγίσεις. ΘΕΤΙΚΟ.
ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ότι όταν έχουμε να κάνουμε μια δουλειά, και όχι εγωκεντρικά πολλές, έχουμε θετικότερα αποτελέσματα. Αφού βεβαίως απομακρύνουμε τους εξτρεμιστές του αντικειμένου, τους πονηρούς….
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Επειδή μάλλον πέρασε στα ψιλά (ή κάποιοι έκαναν οτι δεν το είδαν) το λινκ, παραθέτω το πιο πρόσφατο δελτίο τύπου του ΠΑΣΚΜΑ.Μετά τη συνέλευση του Πανελλήνιου Σώματος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που έλαβε χώρα την Κυριακή 20/3/11, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα εξής:
α) Καλούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΟΜΑΕ σε συνάντηση για συζήτηση με θέματα την ασφάλεια των αγώνων, τη σχέση κριτών και ΟΜΑΕ και την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν/έχουν προκύψει αναφορικά με τους κριτές.
β) Εκφράζουμε τον προβληματισμό μας σχετικά με κάποιες εκπτώσεις στην ασφάλεια που παρατηρήσαμε στην 2η Ανάβαση Σχίνου, οι οποίες είναι αντίθετες με τα πρότυπα που έχουν προβάλει η αρχή του σπορ και ο ΣΟΑΑ.
Συγκεκριμένα, είμαστε αντίθετοι με τη χρήση ενός κριτή ανά «Κ», ενώ η οδηγία που είχε δοθεί από τον σύνδεσμο οδηγών και από τη διοργανώτρια αρχή ήταν να χρησιμοποιούνται δύο. Επιπροσθέτως, δε συμφωνούμε με την κατάργηση του warm-up στις αναβάσεις, ιδιαίτερα όταν συντρέχουν λόγοι, όπως το γλιστερό οδόστρωμα λόγω υγρασίας, το οποίο οδήγησε σε πολλές εξόδους και καθυστερήσεις σήμερα στο πρώτο σκέλος.
Επιπλέον, θα θέλαμε να θίξουμε ξανά το θέμα της σωστής εκπαίδευσης και αξιολόγησης των κριτών, με αφορμή μια έξοδο που σημειώθηκε στο δεύτερο σκέλος των δοκιμαστικών του Σαββάτου, μεταξύ Κ5 και Κ6, όπου η κριτής του Κ5 δεν εμφανίστηκε στο συμβάν, καθ’ όλη τη διάρκειά του, μέχρι να αποκατασταθεί η κατάσταση της διαδρομής του αγώνα. Σημειωτέον, η απόσταση της από το συμβάν δεν ξεπερνούσε τα 100 μέτρα.
γ) Θεωρούμε απαράδεκτες τις φήμες που κυκλοφορούν για κάποια πρόσωπα του Δ.Σ. του σωματείου και ιδιαίτερα αυτές τις οποίες αφορούν στον πρόεδρο, ο οποίος κατηγορήθηκε ψευδώς και αδίκως ότι έχει κάνει αγωγή έναντι της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ και απαιτούμε να σταματήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε ένδικα μέσα.
δ) Ευχαριστούμε θερμά τον κο Κολοτούρο για την προσφορά παραχώρησης των γραφείων της λέσχης Classic Microcars Club, στον Βοτανικό, για τις συναντήσεις του σωματείου μας.
ε) Επίσης ευχαριστούμε τον κο Πουλιάση για την πρόταση προσφοράς ανάλογου χώρου.
Με τιμή,
Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του ΠΑ.Σ.Κ.Μ.Α.Εμένα αυτό το δ/τ μου λέει πολλά. Είναι μια κίνηση εξωστρέφειας, που δίνει πολλές απαντήσεις, ιδιαίτερα σε κακεντρεχεις. Ο ΠΑΣΚΜΑ δηλώνει το παρόν, ζητάει ανοιχτά το διάλογο και αποδεικνύει οτι δεν υπάρχει μόνο για να συζηταει για 30άρια, αλλά και για άλλα, σοβαρότερα θέματα. Μακάρι να βλέπαμε τέτοιου ύφους επιστολές και από άλλους εκπροσώπους του χώρου.
δεν νομιζω να εχει περασει τιποτα στο ντουκου
απλα οταν καποιοι διαστρεβλωνουν την αληθεια τοτε δεν απαντανε στην αληθεια -
Η ιστορια για τους γνωριζουν παιρνει ασχημη τροπη.Κριμα και παλι κριμα!
-
Bεβαίως και κρίμα γι' αυτούς που εθελοτυφλούν και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, προσβάλοντας και ρίχνοντας λάσπη απέναντι σε ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, που είτε θέλουν, είτε όχι, συνέβησαν. Όσο και να ουρλιάζουν, να ωρύονται και να βρίζουν, ένα είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ γεγονός, αυτό που ανέφερα στο θέμα της ανάβασης. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ!
-
Παιδιά, πολλή εσωστρέφεια έχει πέσει με αποτέλεσμα όσοι δεν είναι 'από μέσα' να μην καταλαβαίνουν. Επειδή όσα λέτε τα λέτε στους 'από μέσα', μήπως, από σεβασμό στους υπόλοιπους, να ήσασταν λίγο σαφέστεροι ? Αλλιώς ποιός είναι ο λόγος να τα λέτε στο Forum, μιλήστε και τηλεφωνικά...
-
viewtopic.php?p=2162178#p2162178
και αυτό:
viewtopic.php?p=2164316#p2164316
Βεβαίως, για κάποιους αυτό δε συνέβη ποτέ και όσοι το είδαν ήταν μαστουρωμένοι και έβλεπαν οράματα...
-
Παρεπιπτόντως, αυτός που φωνάζει πιο πολύ απ' όλους, με τα πιο προσβλητικά λόγια και την πιο αχαρακτήριστη συμπεριφορά είναι ένας άνθρωπος που βρισκόταν 9 Κ πιο πάνω από το συμβάν και δεν έχει πάρει μυρωδιά τι έγινε εκεί. Τα καλά και συμφέροντα...
-
Mηπως λεω μηπως ειναι η ωρα για να χαλαρωσουν λιγο οι δηλωσεις???
και μηπως πρεπει κατι να γινει με την ανωνυμια εδω μεσα,αν και αργα η γρηγορα φωναζουν το ονομα τους!!!
Οι αποψεις ειναι δικαιωμα του καθενος κ στη κριση των οσων διαβαζουν τα γραφομενα.
Οι αγωνες του σημερα εχουν απολυτη αναγκη την ομαλοτητα γιατι μονο αγωνες δε θα δουμε φετος,κριτες εναντιον κριτων κ διαφορα σχετικα. -
«….ένα είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ γεγονός, αυτό που ανέφερα στο θέμα της ανάβασης. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ!»
…και βεβαίως δεν μου αρέσει….. το ΓΕΓΟΝΟΣ που ανάφερες…
Και θα μου άρεσε εάν έγραφες και το όνομα του.
Και για τους φίλους που παρακολουθούν γράφω, ότι δουλειά του κριτή είναι και να τρέχει σε ένα ατύχημα, που γίνετε στην περιοχή του, για να βοηθήσει με τα χέρια του, και να ενημερώσει και τον αλυτάρχη.
Σίγουρα ο 9Κ ήταν έμμισθος βαριεστημένος θεατής!!!....
Όπως και θα ήταν σωστό, να υπάρχει δελτίο κριτή, το όποιο θα ενημερώνετε για παραβάσεις του, καθώς και για την αναποτελεσματικότητα του. Βεβαίως αυτό δεν το περιμένω να γίνει, διαβάζοντας την λίστα ορισμένων που έδωσαν το 30αρι…..
Και είναι σίγουρα θετικό, να αναφέρεται σε κάθε αγώνα ο τσιφ, γράφοντας τα ευτράπελα που παρατήρησε στο επίπεδο της ‘γειτονιάς’ του.«Mηπως λεω μηπως ειναι η ωρα για να χαλαρωσουν λιγο οι δηλωσεις???
και μηπως πρεπει κατι να γινει με την ανωνυμια εδω μεσα»
Όχι καλέ μου φιλέ Χρήστο, για να δηλώνουμε και να μαθαίνουμε, υπάρχουν οι ενότητες!!!....
….και δεν διάβασα κανέναν από εμάς να λέει, ότι στο Κ του ‘σόου’ που σκοτώθηκε το παιδάκι, ΥΠΙΡΧΕ ΚΡΗΤΗΣ , ο όποιος είδε τον ‘κακό χαμό’ από τον κόσμο, δεν εξετίμησε (λάθος του), την επικινδυνότητα του σημείου, φοβήθηκε να βγάλει σημαία επιβράδυνσης, και να ενημερώσει τον αλυτάρχη . Αντ’ αυτής της κίνησης, και μετά το ατύχημα, έγινε ‘λαγός’ , και έτσι φορτώθηκε την όλη υπόθεση ο Μανώλης . Βεβαία ο αλυτάρχης φέρει την κατά νόμο ευθύνη, ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ?.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΟΠΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΜΕ…. .
Όσο για της επώνυμες παραθέσεις, πάντα θα συμφωνώ μαζί σου. Οι επώνυμοι, περνούν το ρίσκο των παραθέσεων τους, οι ανώνυμοι μπορεί, ΛΕΩ μπορεί, να πετάνε και λάσπη στον ανεμιστήρα…… όχι πως δεν το κάνουν και οι επώνυμοι….. όχι πως δεν έχουν φτιάξει και προσωπικές ομάδες ‘κρούσης’, προκειμένου να σπιλώσουν κάποιον γράφοντα… . Όλα γίνονται, μα όταν είναι επώνυμα, το διαβάζεις το σκέπτεσαι και το μελετάς.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«….ένα είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ γεγονός, αυτό που ανέφερα στο θέμα της ανάβασης. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ!»
…και βεβαίως δεν μου αρέσει….. το ΓΕΓΟΝΟΣ που ανάφερες…
Και θα μου άρεσε εάν έγραφες και το όνομα του.
Και για τους φίλους που παρακολουθούν γράφω, ότι δουλειά του κριτή είναι και να τρέχει σε ένα ατύχημα, που γίνετε στην περιοχή του, για να βοηθήσει με τα χέρια του, και να ενημερώσει και τον αλυτάρχη.
Σίγουρα ο 9Κ ήταν έμμισθος βαριεστημένος θεατής!!!....
Όπως και θα ήταν σωστό, να υπάρχει δελτίο κριτή, το όποιο θα ενημερώνετε για παραβάσεις του, καθώς και για την αναποτελεσματικότητα του. Βεβαίως αυτό δεν το περιμένω να γίνει, διαβάζοντας την λίστα ορισμένων που έδωσαν το 30αρι…..
Και είναι σίγουρα θετικό, να αναφέρεται σε κάθε αγώνα ο τσιφ, γράφοντας τα ευτράπελα που παρατήρησε στο επίπεδο της ‘γειτονιάς’ του.«Mηπως λεω μηπως ειναι η ωρα για να χαλαρωσουν λιγο οι δηλωσεις???
και μηπως πρεπει κατι να γινει με την ανωνυμια εδω μεσα»
Όχι καλέ μου φιλέ Χρήστο, για να δηλώνουμε και να μαθαίνουμε, υπάρχουν οι ενότητες!!!....
….και δεν διάβασα κανέναν από εμάς να λέει, ότι στο Κ του ‘σόου’ που σκοτώθηκε το παιδάκι, ΥΠΙΡΧΕ ΚΡΗΤΗΣ , ο όποιος είδε τον ‘κακό χαμό’ από τον κόσμο, δεν εξετίμησε (λάθος του), την επικινδυνότητα του σημείου, φοβήθηκε να βγάλει σημαία επιβράδυνσης, και να ενημερώσει τον αλυτάρχη . Αντ’ αυτής της κίνησης, και μετά το ατύχημα, έγινε ‘λαγός’ , και έτσι φορτώθηκε την όλη υπόθεση ο Μανώλης . Βεβαία ο αλυτάρχης φέρει την κατά νόμο ευθύνη, ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ?.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΟΠΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΜΕ…. .
Όσο για της επώνυμες παραθέσεις, πάντα θα συμφωνώ μαζί σου. Οι επώνυμοι, περνούν το ρίσκο των παραθέσεων τους, οι ανώνυμοι μπορεί, ΛΕΩ μπορεί, να πετάνε και λάσπη στον ανεμιστήρα…… όχι πως δεν το κάνουν και οι επώνυμοι….. όχι πως δεν έχουν φτιάξει και προσωπικές ομάδες ‘κρούσης’, προκειμένου να σπιλώσουν κάποιον γράφοντα… . Όλα γίνονται, μα όταν είναι επώνυμα, το διαβάζεις το σκέπτεσαι και το μελετάς.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Δε θελω να παρω το ρολο του δικαστη η του συνηγορου οπως εγραψα πιο πανω, ο καθε ενας απο τους εμπλεκομενους ανα περιπτωση μπορει κ πρεπει να κριθει απο το καταληλο οργανο που υπαγεται.
Τωρα υβρεις,απαξιωση και τα σχετικα με βρισκουν αντιθετο οπου κ αν γραφονται,σε σχεση με την ανωνυμια εχω γραψει τη γνωμη μου αν και ισχυει κ εδω η παροιμια,ρωτωντας πας στην πολη!!! -
«Δε θελω να παρω το ρολο του δικαστη η του συνηγορου οπως εγραψα πιο πανω, ο καθε ενας απο τους εμπλεκομενους ανα περιπτωση μπορει κ πρεπει να κριθει απο το καταληλο οργανο που υπαγεται.
Τωρα υβρεις,απαξιωση και τα σχετικα με βρισκουν αντιθετο οπου κ αν γραφονται,σε σχεση με την ανωνυμια εχω γραψει τη γνωμη μου αν και ισχυει κ εδω η παροιμια,ρωτωντας πας στην πολη!!!»+1000……..
-
Ας ελπισουμε οτι ο μπακαλιαρος θα ηρεμησει τα πνευματα,καλο τριημερο.
-
Το καθε φορά που αναναιωνεται η λιστα να μπαινουν ατομα το καταλαβαινω
το να βγαινουν???
( οσοι εχουν παρακολουθησει τη... εξελιξη της λιστας καταλαβαινουν τι εννοω..) -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μηπως θα επρεπε στη 'φορα παρτιδα' λιστα να ΜΗΝ ειναι εμφανη τα τηλεφωνα?? Φυσικά δε αναφερωμαι σε λιστα που θα σταλει στις λεσχες... εκει προφανως και θα υπαρχουν
Αντε πες το e-mail παει στο καλο, αλλα το τηλεφωνο του σπιτιου σου ?????ευγε! νομιζω ειναι πιο σωστο
Το καθε φορά που αναναιωνεται η λιστα να μπαινουν ατομα το καταλαβαινω
το να βγαινουν???διορθωθηκε κι αυτο.
Μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε οποιον ακουει κρινει και πραττει
396 ζωη να 'χουμε
-
Kαλά, βγάλε κάτι!
Οι αθεόφοβοι έβαλαν στη λίστα και κριτές που ανήκουν σε λέσχη που δε διοργανώνει καν αγώνα. -
ε και???
κι εγω ισως ειμαι ΤΕ σε αγωνα αλλης λεσχης κι η δικη μου να μην κανει αγωνα φετος ( δεν ισχυει αλλα λεμε)...
τι σημαινει αυτο?ασε δε που δεν τους βαζω εγω στη λιστα για να 'βγαλω κατι'..
-
Σίγουρα το τηλέφωνο, και μάλιστα στο σπίτι, παραβιάζει τον χρόνο ησυχίας σου. Μάλιστα όταν αυτό μπορεί και να το μάθει κακόβουλος ‘φίλος’ σου…… αυτοί που πρέπει να ξέρουν, τα ξέρουν όλα.
Η λίστα έχει και διαφορετική ανάγκη και χρήσης, που σίγουρα δεν περιμένει κάνης να δημοσιεύσω, είναι προϊόν δίκης μου σκέψης. Μα σίγουρα έχει σωστό σκοπό.
Φιλέ Φωκίωνα, πάντα υπήρχαν ‘λίστες’, σήμερα λεξικογραφούνται!!!.
Μα θα δεις και στην πράξη, ότι λίγοι θα ενεργοποιηθούν, γιατί πολύ πιστεύουν ότι ο ‘κριτής’ είναι καλό μεροκάματο!!!.... όταν αντιληφτούν ότι ένας κριτής απαραίτητα πρέπει να είναι ‘ψωναρα’ με το σπορ, (όπως εγώ και ο Χρήστος), και υπάρχει περίπτωση να μην δούναι αγώνα ούτε με το ‘μακαρόνι’, λόγο θέσεις που θα τοποθετηθούν, και όταν καταλάβουν ότι η ‘αμοιβή’ δεν είναι τίποτα άλλο, από μια ημερήσια και όχι οκτάωρη αποζημίωση, τότε θα «ανακρούουν πρίμας!». Είναι λυπηρό, διότι εάν μελετήσεις τον μέσο όρο ηλικίας Κρίτων είναι….
Και σίγουρα οι εναπομείναντες εμπνέουν εμπιστοσύνη στους τσιφ….
Είναι διάχυτη αυτή η νοοτροπία που εδραιώνετε, που βλάπτει αφάνταστα το σπορ, και από πλευράς στελεχών μα και θεατών….
Κανένα σεμινάριο, δεν φτιάχνει κριτές. Η βελτίωση των συνθηκών υγιών αγώνων, από υγειά στελέχη, διεγείρει το πνεύμα του κριτή και του θεατή. Και δυστυχώς, οι ‘κολλημένες’ νοοτροπίες υψηλόβαθμων στελεχών, ‘παγώνουν’ το ελεύθερο πνεύμα, πόλων εν εξελίξει παραγόντων…. Και δεν είναι ντε και καλά για το χρήμα.
«Εγώ κάνω την δουλειά μου, με τους δικούς μου…» και οι υπόλοιποι πως θα μάθουν παλικάρι μου?. Πως θα απαλλαχτείς παλληκάρι μου από το σαθρό κατεστημένο, και θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις/γεις, ανθρώπους που δεν τα κάνουν ‘πλακάκια’?. Μόνον οι yes master θα επιβιώνουν? (τρίτο πρόσωπο....). και σκέφτηκα ποτέ ότι και εγώ… δεν είμαι σαθρό παρελθών??.... (και εδώ τρίτο πρόσωπο!!!....).Σήμερα συζητώντας με έναν ΜΕΓΑΛΟ τσιφ, από πλευράς μυαλού, ( που δεν τον έχουν βραβεύσει…. λάθος τους!!!!.....) του ζήτησα να μου δώσει και δυο ‘πιπίνια’, στο δύσκολο σημείο που θα πάω, (το φαί μου..), μα προς θεού όχι πάλη ζευγάρι, ( για να μην κολλήσουν τα αγωνιστικά στο μέλη…). Ξεράθηκε στο γέλιο, λέγοντας του σκηνικά, « δικό σου το πρόβλημα,» μου είπε, και να είστε σίγουροι, ότι δυο ακόμα κριτές, θα πλαισιώνουν το σώμα αυτών. Το εκτιμώ αφάνταστα αυτόν τον τσιφ,(καθώς και άλλους) και τον αγαπώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ.
ΥΓ. OF TOPIC επειδή ορισμένες κρίσεις, με βάση τον τρόπο έκφρασης μου, είναι ‘παρεξηγήσιμες’ ιδεολογικά, ενημερώνω: η ελληνική γλώσσα είναι για όλους. Ο χαρακτηρισμός που μου εγένετω ως «ΠΑΠΑΡΙΓΑ», «πόρων απέχει» ιδεολογικά , από της προσωπικές μου πεποιθήσεις και ιδεολογία, από την εν λόγο σεβαστή κατά τα άλλα κυρία.
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)