-
Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε για αγορα και γιατι.Θα εκτιμουσα κατι τυπου θετικα-αρνητικα για το καθενα.
-αφορα την στρογγυλοφαναρη toyota και το civic 97~(2πορτο ισως και το coupe).ειναι 1ο αυτοκινητο. -
Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε για αγορα και γιατι.Θα εκτιμουσα κατι τυπου θετικα-αρνητικα για το καθενα.
-αφορα την στρογγυλοφαναρη toyota και το civic 97~(2πορτο ισως και το coupe).ειναι 1ο αυτοκινητο. -
σιβικ βιτεκ με τα 160 αλογακια
-
θελω να πιστευω οτι αναφερεσε στην κορολλα την 1.600αρα με το 6ταχυτο...
και τα δυο αμαξαρες με μια παροτρινση.
οποιο και να παρεις απο τα δυο , βελτιωσε αμεσως φρενα και αναρτηση (χειροποιητητη) για δεις τι πραγματικα μπορουν να κανουν τα εν λογω αυτοκινητα...
-
Καλημέρα.Γράψε αν θέλεις λίγες πρόσθετες πληροφορίες.Θέλεις για παράδειγμα, μόνο να τα μαζέψεις λίγο αν χρειάζεται; Τα θέλεις, μόνο για να κάνεις τη δουλειά σου;Θέλεις και διαθέτεις κάποια χρήματα για σκάλισμα ή για βελτίωση των φρένων και της ανάρτησης όπως είπε ο ποπολάρος;Έτσι απλά όπως τα γράφεις, ότι και να πάρεις καλό είναι.Για την Corolla επιπρόσθετα μπορώ να σου πω, πως από ανταλλακτικά υπάρχει αφθονία τόσο σε καινούρια όσο και σε μεταχειρισμένα (μιλώ για ανταλλακτικά φανοποιείας, κιβώτια, φρένα κλπ κλπ) ενώ από αυτά που χρησιμοποιούνται στη συνηθισμένη συντήρηση υπάρχουν τα πάντα και πολύ προσιτά σε όλες τις αντιπροσωπείες Toyota.
-
Πηγαινε για το honda, μονο και μονο για το ανελεητο στροφαρισμα... Ακομα ειναι πιο ομορφο,πιο γρηγορο..Εννοειται βελτιωσε φρενα και αναρτηση οποιο και να παρεις γιατι εκει πασχουν..
-
Δεν τα θελω απλα για μετακινησεις.Προκειται να τα πειραξω αλλα με περιορισμο γιατι ειναι σχετικα παλια αυτοκινητα.Τωρα για την corolla η 1.6 ειναι αρκετα σπανια,αξιζει πολυ σε σχεση με την 1.3?Πχ συγκριση η 1.3g6 με το 1.4 το civic?
--To vtec ειναι μονο 1600 η βγηκε και 1500? γτ βλεπω αρκετους που λενε vtec 1500 122~αλογα
Εγω το γνωριζω ως 1600 125 -
Αμα πάρεις civic θα πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε μπλε πιτσιλίθρες, κόκκινες ψίρες και μπλε νεον από κάτω για να είσαι in!
-
Ο χρήστης Xrated έγραψε:
Δεν τα θελω απλα για μετακινησεις.Προκειται να τα πειραξω αλλα με περιορισμο γιατι ειναι σχετικα παλια αυτοκινητα.Τωρα για την corolla η 1.6 ειναι αρκετα σπανια,αξιζει πολυ σε σχεση με την 1.3?Πχ συγκριση η 1.3g6 με το 1.4 το civic?
--To vtec ειναι μονο 1600 η βγηκε και 1500? γτ βλεπω αρκετους που λενε vtec 1500 122~αλογα
Εγω το γνωριζω ως 1600 125αν θα παρεις , να παρεις 1.600αρα με 110 αλογα ή και πιο καλα τον απογονο με τα 110 (VVTI)
το ιδιο και το civic 1.600αρι με 160 αλογα... να τα ευχαριστηθεις... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Εγω το γνωριζω ως 1600 125αν θα παρεις , να παρεις 1.600αρα με 110 αλογα ή και πιο καλα τον απογονο με τα 110 (VVTI)
το ιδιο και το civic 1.600αρι με 160 αλογα... να τα ευχαριστηθεις...Aυτο ειναι το vti..δεν εχω τα χρηματα..
-
ποσα δινεις?
-
5 αν αξιζει και κατι παραπανω.Απλα δε δινω εγω ολα τα χρηματα.Τα πιο πολλα τα δινει ο πατερας που δεν θα συμφωνησει για αμαξι 160hp.Εχεις μηπως να προτινεις κανα παρομοιο αμαξι σε αυτα τα πλαισια?
-
-
το ειχα δει...αλλα προτιμω το στρογγυλοφαναρο..μλκια? ειναι vvti ε?
--το δα μολις και με φρυδια φτιαχνει αρκετα
-
Ο χρήστης Xrated έγραψε:
το ειχα δει...αλλα προτιμω το στρογγυλοφαναρο..μλκια?πλακα πλακα αυτο πρεπει να ειναι το 5ταχυτο
να κοιταξεις να ειναι απο το 2000 και μετα (για τα τελη κυκλοφοριας και τιποτε παραπανω)
το στρογγυλοφαναρο ειναι ιδια αυτοκινητα περαν του κινητηρα....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το ειχα δει...αλλα προτιμω το στρογγυλοφαναρο..μλκια?
πλακα πλακα αυτο πρεπει να ειναι το 5ταχυτο
να κοιταξεις να ειναι απο το 2000 και μετα (για τα τελη κυκλοφοριας και τιποτε παραπανω)
το στρογγυλοφαναρο ειναι ιδια αυτοκινητα περαν του κινητηρα....
λεει g6 Οποτε το 6ταχυτο θα ειναι...τι ενοεις περαν του κινητηρα τι αλλαζει?
-
Έχω την corolla που εννοείς από τον 10/1997 sedan και μέχρι σήμερα δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα. Προχθές στη Θεσ/νικη είχαν πλημμυρισει δεκάδες αμάξια λόγω βροχης, το δικο μου είχε γεμισει νερό εσωτερικά μέχρι το χειρόφρενο και πήρε μπρος με στο νερό (μπουρμπουλήθρες έβγαλε!!) Σου προτεινω το corolla 1.6 ανεπιφύλακτα!
-
Λοιπον, θα πάρεις την corolla 1.6 G6R στρογγυλοφάναρη
η 1.6 vvti είναι ελάχιστα πιο αργή...το civic καλύτερα να πας σε αυτό με τα 160, αλλά είναι σχετικά ακριβό κ λίγο δυσεύρετο
p.s. ανάρτηση στην corolla μια χαρά είναι. στα φρένα πάσχει μόνο
-
aggelos αν το πειραξει λιγο το civic (οπως λεει) θα σου εχει σταθερα μια κολωνα κρατημενη για το σιροκακι σου ...Αντε με τα σουπερκαρ των αυτοκινητων του λαου....
Corolla g6 ή Civic v-tec