-
φοβερη συναντηση παιδιά!
αντε να ξανακανονίσουμε αλλά την επόμενη φορά θέλω και εγω βόλτα με s3!!
για όσους δεν κατάλαβαν είμαι ο αδελφός του κάβουρα(Γιώργου)
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
καλό σκ παιδιά!καλό Σ/Κ σε όλους!!!
Καλό δρόμο σε όσου ψηφίζουν 'μακριά' από το σπίτι τους.Βολβο-δία, το αμάξι σου πάντως είναι πολύ...incognito.Αν δεν ψηλιαστεί κάποιος κάτι από τις εξατμίσεις δεξιά-αριστεριά, τότε το 'ξαφνικό' θα του έρθει από το 'πουθενά'.
σχετικό-άσχετο:
κυκλοφορεί στην Καλλιθέα -κοντά στα λημέρια του dimgster - S60R χρυσαφί αλλά ο τύπος είναι τραγικός...το παρκάρει έξω κάθε μέρα και δεν έχει μάθει το αμάξι με αποτέλεσμα κάθε φορά που πρέπει να κάνει όπισθεν, ακουμπάει-σπρώχνει τον πίσω
(ο dimgster σίγουρα το έχει 'μπανίσει' )ΥΓ:και προσοχή στην ψήφο.
-
ειλικρινής ερώτηση:
μόνο σε μένα φάνηκε κάπως 'μικρή' η ζάντα του Gti (του Δημήτρη-dimgster)?
Παρότι 17άρα, χανόταν μέσα στο θόλο ρε γαμώτο και ότι ήταν οριακά normal μάτι, ενώ αντίθετα στο Golf V gti (που χιλιοκυκλοφορεί κιόλας ), η ίδια ζάντα στο ίδιο μέγεθος μου φαίνεται πιο...'γεμάτη'.Δημήτρη...δεν το γράφω για να στην πω...απλά ξέρεις, είδα τις φωτογραφίες και το (ξανα)θυμήθηκα.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Παιδια η επομενη συναντηση πρεπει να γινει Χαλκιδα και μαλιστα στην διαδρομη προς Αγιο Ιωννη τον
Ρωσσο.Εκει να δειτε απιστευτη στροφοδιαδρομη μεσα στα ελατα και με απιστευτες ταβερνες.Αλλα το
κλου της ολης φασης ειναι οτι θα τα στησουμε εξω απο την εκκλησια και θα βγει ο παπας να μας τα
ευλογησει με ειδικη ευχη για τα αμαξια και να ριξει αγιασμο στο δοχειο που ριχνουμε το νερο για τα
τζαμιαEπιβεβαιωνω την διαδρομη!!!Την εχω κανει απειρες φορες με το πολο και την εχω καταευχαριστηθει...με το σιροκκο ο χαζος οχι ακομα Οπου θελετε κανονιστε εγω ειμαι μεσα.
@Καβουρας... σιγα μη βαλω lsd ρε!Για τετοιος φαινομαι...πλακα κανουμε -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ειλικρινής ερώτηση:
Παρότι 17άρα, χανόταν μέσα στο θόλο ρε γαμώτο και ότι ήταν οριακά normal μάτι, ενώ αντίθετα στο Golf V gti (που χιλιοκυκλοφορεί κιόλας ), η ίδια ζάντα στο ίδιο μέγεθος μου φαίνεται πιο...'γεμάτη'.Δημήτρη...δεν το γράφω για να στην πω...απλά ξέρεις, είδα τις φωτογραφίες και το (ξανα)θυμήθηκα.
Συμφωνώ...επίσης ήθελε και xenon
-
σχετικό-άσχετο:
κυκλοφορεί στην Καλλιθέα -κοντά στα λημέρια του dimgster - S60R χρυσαφί αλλά ο τύπος είναι τραγικός...το παρκάρει έξω κάθε μέρα και δεν έχει μάθει το αμάξι με αποτέλεσμα κάθε φορά που πρέπει να κάνει όπισθεν, ακουμπάει-σπρώχνει τον πίσω
(ο dimgster σίγουρα το έχει 'μπανίσει' )ΥΓ:και προσοχή στην ψήφο.
εννοείται οτι το έχω μπανίσει
ο τύπος ειναι πολύ τραγικός αφου το αφήνει ΟΠΟΥ να ειναιΓιώργο έχει και τετραπιστονα εμπρός και για αρκετο καιρό το είχε με το έν αφανάρι σπασμένο
κατα τα άλλα το αμάξι μαμαει -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
To δικο σου σε momentum καινουργιο 31κ, και το S60R, μτχ παλι γυρω στα 30-31κ, ειχα δει ενα που φαινοταν καλο, σαν και αυτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/358330/
αλλα το τσιμπισανε, γιατι δεν το βρηκα τωρα...
Για το R ειναι μια χαρα τα λεφτα...Το δικο μου καινουριο εστω και στη βασικη εκδοση σιγουρα τοσο το βρηκες? Μηπως ειχε και την αποσυρση μεσα?
Eτσι γραφει σε τευχος Οκτωβριου...
S40 T5 AWD Momentum - 30.719
V50 T5 AWD -//- - 32.902Δεν το γνωριζω....αλλα με εβαλες σε σκεψεις και θα περασω να ρωτησω...παντως δεν ηταν τοσο λιγο ουτε με την μειωση του φορου...
τόσο έκανε με την μείωση -50% του ΕΤΤ. τώρα αν έχουν στοκαρισμένα ... χλωμό το κόβω ....
με την απόσυρση θα μπορούσε να πάσει και στα 28.719 ......
-
ειλικρινής ερώτηση:
Παρότι 17άρα, χανόταν μέσα στο θόλο ρε γαμώτο και ότι ήταν οριακά normal μάτι, ενώ αντίθετα στο Golf V gti (που χιλιοκυκλοφορεί κιόλας ), η ίδια ζάντα στο ίδιο μέγεθος μου φαίνεται πιο...'γεμάτη'.Γιώργο εμένα η ζάντα μου φαίνεται νορμαλ. Ούτε μικρή ούτε μεγάλη.
Επίσης το αμάξι κοπανάει αρκετά έτσι οπότε η μεγαλυτερη ζάντα θα το έκανε πολύ χάλια στο θέμα της άνεσης, χωρις να μου έδινε κάτι παραπανω.
Το θέμα ειναι οτι μου είπε ο Κωνσταντίνος οτι με 18αρες θα κοπάναγε λιγότερο. Μόνο αν βάλω φρένα θα το σκεφτώ για μεγαλύτερη ζάντα.Το 5αρι το golf ηταν πιο ωραίο και πιο αρμονικό εξωτερικά. Επίσης ηταν πιο στογγυλεμένο και γενικά ειχε πιο αρμονικο σχήμα.
Το δικό μου ειναι σχετικα χοντροκομμενο (το απλό ειναι εντελώς άχαρο) και αδιαάφορο σχεδιαστικά, αν εκαιρέσεις κάποιες πινελιές.Δημήτρη...δεν το γράφω για να στην πω...απλά ξέρεις, είδα τις φωτογραφίες και το (ξανα)θυμήθηκα.
ελπιζω απο την απάντηση να καταλάβεις οτι δεν τιθεται τέτοιο θεμα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Συμφωνώ...επίσης ήθελε και xenonΝίκο οι λόγοι που δεν εχω xenon ειναι πολλοι...
ο πιο βασικός ειναι οτι δεν τα θεωρώ απαραίτητα
μαζί με xenon θα έπαιρνα και φώτα στροφής πράγμα που σημαίνει οτι κάποια στιγμά κάτι θα χαλάσει
τα 1300 € περίπου που ήθελαν δεν ηταν και λίγα
η χοντροκομμενη μούρη του γκολφ 6 δεν παει (άποψη μου) με τα προτζεκτοράκια των xenonείμαι κατά του ακριβού επιπλέον εξοπλισμου στα αμάξια...
γι΄αυτό και δεν πήρα DSG αν και μου άρεσε πολύ η συμβίωση μαζί του
ήθελα να αγοράσω την ουσία του αμαξιού και οχι τον επιπλέον εξοπλισμό
...αν ανέβαινε και άλλο δε θα έπαιρνα VW
-
ρε μην τους ακους μια χαρα ειναι το αυτοκινητο σου
αλλωστε το θεμα ειναι να παρουμε το αυτοκινητο, οχι να το στολισουμε
καλο ειναι και αυτο βεβαια αλλα δευτερευονεγω εχω στανταρ xenon, αλλα οχι χειριστηρια στο τιμονι γιατι ειναι εξτρα
ουτε εγω θα τα βαζα τα xenon και γενικα δεν τους εδινα σημασια, ομως μετα απο τη διετη συμβιωση μαζι τους τα εκτιμησα και πλεον δε τα αλλαζω με τιποτα..
αλλα αυτο που θα βαζω σε οτι παρω απο δω και περα ειναι η ηλιοροφη..
το καλυτερο αξεσουαρ για καπνιστη και για ατομο που ζεσταινεται χειμωνα καλοκαιρι και θελει να αεριζεται ακομα και οταν ριχνει καρεκλοποδαρα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
... και για ατομο που ζεσταινεται χειμωνα καλοκαιρι ...Για τον εξαερισμό θα συμφωνίσω αλλά για την καταπολέμιση της ζέστης θα πω ανάλογα. Για το τωρινό S3 βλέπω στο audi.de ότι μάλλον είναι 'στερεό/σκληρό' το εσωτερικό καπάκι (δεν έχω ιδέα από ορολογίες ) ενώ στο σμαρτ πχ είναι σαν σίτα. Το καλοκαίρι περνάει ήλιος και σε περίπτωση που δεν είναι 'σκληρό' την έκατσες... Πολύ ζέστη... Και στο S3 θα έχει απώλεια αλλά παλεύεται.
Γιατί στα audi/vw έχουν τις ηλιοροφές τόσο πίσω;
Edit: Τα α3/σ3 sportsback έχουν σίτα. Μπες στο σάιτ και θα καταλάβεις. Επέλεξε το μοντέλο, πάτα 360-Grad-Ansicht και μετά κάτω δεξιά από το αμάξι innenansicht.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
... και για ατομο που ζεσταινεται χειμωνα καλοκαιρι ...
Για τον εξαερισμό θα συμφωνίσω αλλά για την καταπολέμιση της ζέστης θα πω ανάλογα. Για το τωρινό S3 βλέπω στο audi.de ότι μάλλον είναι 'στερεό/σκληρό' το εσωτερικό καπάκι (δεν έχω ιδέα από ορολογίες ) ενώ στο σμαρτ πχ είναι σαν σίτα. Το καλοκαίρι περνάει ήλιος και σε περίπτωση που δεν είναι 'σκληρό' την έκατσες... Πολύ ζέστη... Και στο S3 θα έχει απώλεια αλλά παλεύεται.
Γιατί στα audi/vw έχουν τις ηλιοροφές τόσο πίσω;
Edit: Τα α3/σ3 sportsback έχουν σίτα. Μπες στο σάιτ και θα καταλάβεις. Επέλεξε το μοντέλο, πάτα 360-Grad-Ansicht και μετά κάτω δεξιά από το αμάξι innenansicht.
το κουρτινακι στο σμαρτ συγκεκριμενα το ξερω απο πρωτο χερι και ειναι οντως γτπ
εμενα εχει υφασμα σαν αυτο της οροφης και χοντρο πλαστικο απο πανω (εκει που ακουμπαει με το τζαμι) , οποτε οπως καταλαβαινεις δεν περναει απολυτως τιποτα μεσα.
τα 5θυρα Α3 εχουν κουρτινακια αλλα δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο αυτα
οι χρηστες τους λενε οτι δε τους πολυενοχλουν , εγω δε ξερω να σου πω
σε τριθυρο παντως διγουρα δεν ενοχλει.το μονο σπαστικο ειναι οτι πεφτει το υψος της οροφης για τους πισω.
δε βρισκει το κεφαλι τους , απλα κανει πιο κλειστοφοβικο το μερος -
Αυτό που έχεις είναι μια χαρά. Το έχω συζητήσει και με ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας με φιμέ. Μακρία από κουρτινάκια.-
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Συμφωνώ...επίσης ήθελε και xenon
Νίκο οι λόγοι που δεν εχω xenon ειναι πολλοι...
ο πιο βασικός ειναι οτι δεν τα θεωρώ απαραίτητα
μαζί με xenon θα έπαιρνα και φώτα στροφής πράγμα που σημαίνει οτι κάποια στιγμά κάτι θα χαλάσει
τα 1300 € περίπου που ήθελαν δεν ηταν και λίγα
η χοντροκομμενη μούρη του γκολφ 6 δεν παει (άποψη μου) με τα προτζεκτοράκια των xenonείμαι κατά του ακριβού επιπλέον εξοπλισμου στα αμάξια...
γι΄αυτό και δεν πήρα DSG αν και μου άρεσε πολύ η συμβίωση μαζί του
ήθελα να αγοράσω την ουσία του αμαξιού και οχι τον επιπλέον εξοπλισμό
...αν ανέβαινε και άλλο δε θα έπαιρνα VW
...όπως σ'αρέσει.
Να πω όμως ότι τα xenon είναι για μένα το νούμερο ένα στη λίστα με τα έξτρα μου ΠΑΝΤΑ καθώς παρέχει εξαιρετική ασφάλεια και ασύγκριτη ορατότητα το βράδυ. Προσωπικά τα θεωρώ το κορυφαίο έξτρα, ειδικά για γρήγορο αυτοκίνητο. Αν έχεις οδηγήσει αυτοκίνητο με xenon μετά απλά δε μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητο με αλογόνου.
Πιστεύω ότι ο επιπλέον εξοπλισμός απλά προσωποποιεί το αυτοκίνητο και την επιλογή του καθένα.
Κιούση...ανέβα μια νύχτα τη Πεντέλη που δεν έχει φώτα ο δρόμος με το S3 και μετά πάρε ένα με φώτα αλογόνου. ...γράψε μετά πως σου φάνηκε η διαφορά με τα xenon
-
Να πω όμως ότι τα xenon είναι για μένα το νούμερο ένα στη λίστα με τα έξτρα μου ΠΑΝΤΑ καθώς παρέχει εξαιρετική ασφάλεια και ασύγκριτη ορατότητα το βράδυ. Προσωπικά τα θεωρώ το κορυφαίο έξτρα, ειδικά για γρήγορο αυτοκίνητο. Αν έχεις οδηγήσει αυτοκίνητο με xenon μετά απλά δε μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητο με αλογόνου.+1
Και φυσικά μιλάμε για μαμά xenon γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι για τον
-
Κιούση...ανέβα μια νύχτα τη Πεντέλη που δεν έχει φώτα ο δρόμος με το S3 και μετά πάρε ένα με φώτα αλογόνου. ...γράψε μετά πως σου φάνηκε η διαφορά με τα xenon
το s3 εχει στανταρ xenon (κι ας μην εχει στανταρ πισω πατακια ) , το gti ομως δεν εχει
και μου κανει εντυπωση που δεν εχει, ποσο κανουν τελοσπαντων τα ρημαδια?
παλιοτερα νομιζα οτι εχει και το gti στανταρ, γιατι τις περισσοτερες φορες που το πετυχαινω στο δρομο εχει xenonYΓ ανεβαινα στην πεντελη (ειχα κοπελα στο Ντραφι) με c2 απειρες φορες και μετα αρκετες με s3..
τα xenon ειναι τελειως αλλου σε σχεση με απλα φωτα ειδικα οταν γυρω σου ειναι θεοσκοτεινα..
στη μεγαλη σκαλα ειδικα φωτιζουν το υπερπερα -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Να πω όμως ότι τα xenon είναι για μένα το νούμερο ένα στη λίστα με τα έξτρα μου ΠΑΝΤΑ καθώς παρέχει εξαιρετική ασφάλεια και ασύγκριτη ορατότητα το βράδυ. Προσωπικά τα θεωρώ το κορυφαίο έξτρα, ειδικά για γρήγορο αυτοκίνητο. Αν έχεις οδηγήσει αυτοκίνητο με xenon μετά απλά δε μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητο με αλογόνου.
+1
Και φυσικά μιλάμε για μαμά xenon γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι για τον
Ναι εννοείται. Όλα τα υπόλοιπα είναι δολοφονικά θα έλεγα και χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
@Κιούση...δεν είχε standard, τα έβαζαν έξτρα...το θυμάμαι γιατί το κοίταζα πριν λίγα χρόνια αντί της 1.
-
το s3 ή το gti? το gti ναο ξερω οτι δεν εχει στανταρ
(μολις ξυπνησα και δε στροφαρω ουτε λιγο ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(μολις ξυπνησα και δε στροφαρω ουτε λιγο )...S3 standard, GTI extra.
Βασικά τα μοναδικά αυτοκίνητα που έχουν xenon standard στη βασική τους έκδοση είναι το S3 και η 3άρα Coupe.
-
(μολις ξυπνησα και δε στροφαρω ουτε λιγο )...S3 standard, GTI extra.
Βασικά τα μοναδικά αυτοκίνητα που έχουν xenon standard στη βασική τους έκδοση είναι το S3 και η 3άρα Coupe.
Και το δικο μου ειχε στανταρ στην εκδοση sport απο 1,600κυβικα
εν ετη 2000 παρακαλω, οταν τοτε οι περισσοτεροι δεν ηξεραν καν
οτι υπαρχει τετοιος τυπου φωτισμου...
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)