-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
το s3 ή το gti? το gti ναο ξερω οτι δεν εχει στανταρ
(μολις ξυπνησα και δε στροφαρω ουτε λιγο )...S3 standard, GTI extra.
Βασικά τα μοναδικά αυτοκίνητα που έχουν xenon standard στη βασική τους έκδοση είναι το S3 και η 3άρα Coupe.
Και το δικο μου ειχε στανταρ στην εκδοση sport απο 1,600κυβικα
εν ετη 2000 παρακαλω, οταν τοτε οι περισσοτεροι δεν ηξεραν καν
οτι υπαρχει τετοιος τυπου φωτισμου...Πολύ σωστό! Το Vectra μαζί με το Polo GTI & S3 τότε είχαν στάνταρ xenon.
-
σοβαρα εκανε τετοιο σκηνικο η οπελ?
ε ρε γρηγορη τι μαθαινω απο σενα τις τελευταιες μερες για ενα αυτοκινητο που ειχαμε σχεδον μια 10ετια και γω δεν ειχα παρει χαμπαριαυτο με τους καθρεφτες πραγματικα με αφησε μ@@@κα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σοβαρα εκανε τετοιο σκηνικο η οπελ?
ε ρε γρηγορη τι μαθαινω απο σενα τις τελευταιες μερες για ενα αυτοκινητο που ειχαμε σχεδον μια 10ετια και γω δεν ειχα παρει χαμπαριαυτο με τους καθρεφτες πραγματικα με αφησε μ@@@κα
Που να εβλεπες και τα τυπου μπακετ με πτυσσομενο παγκο οπως του Νικου...
Αλλα και το στανταρ RCD της Αμερικανικης (νομιζω) Delco με 10 ηχεια (συμπεριλαμβανονται και τα tweeter )
(εγω εμεινα μ@λ@κ@ς οταν ενιωσα το σφιξιμο, απο την ηλεκτρικη ρυθμιση των πλαινων
των καθισματων της 120i. Koλπα τυπου Μ5 ) -
... και για ατομο που ζεσταινεται χειμωνα καλοκαιρι ...
Για τον εξαερισμό θα συμφωνίσω αλλά για την καταπολέμιση της ζέστης θα πω ανάλογα. Για το τωρινό S3 βλέπω στο audi.de ότι μάλλον είναι 'στερεό/σκληρό' το εσωτερικό καπάκι (δεν έχω ιδέα από ορολογίες ) ενώ στο σμαρτ πχ είναι σαν σίτα. Το καλοκαίρι περνάει ήλιος και σε περίπτωση που δεν είναι 'σκληρό' την έκατσες... Πολύ ζέστη... Και στο S3 θα έχει απώλεια αλλά παλεύεται.
Γιατί στα audi/vw έχουν τις ηλιοροφές τόσο πίσω;
Edit: Τα α3/σ3 sportsback έχουν σίτα. Μπες στο σάιτ και θα καταλάβεις. Επέλεξε το μοντέλο, πάτα 360-Grad-Ansicht και μετά κάτω δεξιά από το αμάξι innenansicht.
το κουρτινακι στο σμαρτ συγκεκριμενα το ξερω απο πρωτο χερι και ειναι οντως γτπ
εμενα εχει υφασμα σαν αυτο της οροφης και χοντρο πλαστικο απο πανω (εκει που ακουμπαει με το τζαμι) , οποτε οπως καταλαβαινεις δεν περναει απολυτως τιποτα μεσα.
τα 5θυρα Α3 εχουν κουρτινακια αλλα δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο αυτα
οι χρηστες τους λενε οτι δε τους πολυενοχλουν , εγω δε ξερω να σου πω
σε τριθυρο παντως διγουρα δεν ενοχλει.το μονο σπαστικο ειναι οτι πεφτει το υψος της οροφης για τους πισω.
δε βρισκει το κεφαλι τους , απλα κανει πιο κλειστοφοβικο το μεροςμια χαρά είναι η νορμάλ οροφή με τη ζέστη, είχα σε όλα τα πρηγούμενα μου κλειστά αυτοκίνητα... θα συμφωνίσω στο ότι αυτές οι οροφές που έχουν ένα υφασματάκι όπως και του smart μου είναι γτπ... έτσι και στο S3 σπορτμπακ, αν την ξεχάσεις ανοιχτή με ήλιο την έκατσες!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Συμφωνώ...επίσης ήθελε και xenon
εμένα πάλι τα xenon παρότι ακριβά είναι πολυ χρήσιμα για την Ελλάδα, ειδικά εαν ταξιδεύεις νύχτα στο εθνκό ή επαρχιακό δίκτυο.
Επίσης δεν σου βγαίνει κανένας από stop πια! γιστί ο δρόμος μπροστά τους γίνεται μέρα οπότε κι ο πιο πανηλίθιος καταλαβαίνει ότι έρχεται άλλο αυτοκίνητο στην διασταύρωση!
-
Aντε να μεγαλωσω και εγω σιγα σιγα να ανεβω καμια Αθηνα γιατι οι Αχαϊτες δε μαζευονται.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
τα ειδα ρε συ, τα ρυθμισα μαλιστα για να οδηγησω γιατι ο νικος ειναι πιο λεπτος κι εγω δε χωρουσα
εχουν φαση...μαλιστα τα δικα μου εμενα μου φαινονται πολυ καλα σε στηριξη, αλλα ο νικος ψιλοκολυμπουσε μεσα τους και ξενερωνε που δε μπορουσε να τα ρυθμισει
βεβαια το εχουμε ξαναπει.. οι audisti ειναι ατομα που απολαμβανουν τη ζωη τους και για αυτο ειναι και λιγο πιο ζουμπουρλοι
-
τα ειδα ρε συ, τα ρυθμισα μαλιστα για να οδηγησω γιατι ο νικος ειναι πιο λεπτος κι εγω δε χωρουσα
εχουν φαση...μαλιστα τα δικα μου εμενα μου φαινονται πολυ καλα σε στηριξη, αλλα ο νικος ψιλοκολυμπουσε μεσα τους και ξενερωνε που δε μπορουσε να τα ρυθμισει
βεβαια το εχουμε ξαναπει.. οι audisti ειναι ατομα που απολαμβανουν τη ζωη τους και για αυτο ειναι και λιγο πιο ζουμπουρλοι
...κολυμπούσα...άστα
-
Καλά ρε καμμένοι συναντηθήκατε και ούτε μία φωτό ; Μόνο την ιταλική σημαία σκεφτήκατε να κάνετε ; Να δώσετε πάτημα στους μακαρονάδες ; Αίσχος!
-
jntaras βάλε τη φωτό από το εργαλείο ρε!
-
Τα αυτοκίνητα της σημαίας τα είδαμε. Κατι 1800αρια Α3 SW κάποιου εδώ μέσα που κυκλοφορεί με vag.com και κάτι S3 γνωστού γκαντέμη δεν βλέπουμε.
-
Εδώ υποτίθεται ότι κανονίστηκε η συνάντηση για να δούμε από κοντά τις δυνατότητες του vag.com, ή όπως σκ@τά λέγεται, και δεν το κάναμε καν κι εσύ περίμενες να τραβήξουμε φωτογραφίες;
-
VAG Driving Experience το κάναμε...
-
17 σελιδες πηγε μια χαρα....αντε δεν ανοιγετε τωρα μια καινουρια για το επομενο meet?
(και αργηστε το λιγο να εχω βαλει αμορτισερ!! )
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
17 σελιδες πηγε μια χαρα....αντε δεν ανοιγετε τωρα μια καινουρια για το επομενο meet?(και αργηστε το λιγο να εχω βαλει αμορτισερ!! )
πάμε μαζί για αμορτισέρ δηλαδή φίλε?
άσε και δεν μου περισσεύει δραχμή! εεεε, ευρώ sorry!
στείλε κανά πμ...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
17 σελιδες πηγε μια χαρα....αντε δεν ανοιγετε τωρα μια καινουρια για το επομενο meet?
στείλε κανά πμ...
Κωνσταντίνε τι θα αλλάξεις πρώτα;
Αμορτισέρ ή δίσκο;
Πάντως για αμορτισερ γιατι δεν κοιτας κάτι σε coilover;
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
στείλε κανά πμ...
Αμορτισέρ ή δίσκο;
Ο δισκος αντεχει ακομα, παρα την τραγικη χρηση που του κανω (εξακολουθω στην κινηση να ξεκιναω με 2α ακομα και με 3 ατομα μεσα ) και το κοστος αλλαγης ειναι κοντα στα 1000ευρω...προτιμω να με αφησει πρωτα..
Οσο για την αναρτηση, το αυτοκινητο εχει ηδη πολυ καλο setup με την dynamic αναρτηση (μια βολτα θα σε πεισει κι εσενα ), οποτε δεν βλεπω τον λογο να αρχησω να ψαχνομαι. ΟΕΜ αμορτισερ και ειμαστε οκ! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
στείλε κανά πμ...
Αμορτισέρ ή δίσκο;
Ο δισκος αντεχει ακομα, παρα την τραγικη χρηση που του κανω (εξακολουθω στην κινηση να ξεκιναω με 2α ακομα και με 3 ατομα μεσα ) και το κοστος αλλαγης ειναι κοντα στα 1000ευρω...προτιμω να με αφησει πρωτα..
Οσο για την αναρτηση, το αυτοκινητο εχει ηδη πολυ καλο setup με την dynamic αναρτηση (μια βολτα θα σε πεισει κι εσενα ), οποτε δεν βλεπω τον λογο να αρχησω να ψαχνομαι. ΟΕΜ αμορτισερ και ειμαστε οκ!Dimgster > γιατί θα μου πάει ο κούκος αηδόνι! και δεν σκοπεύω να κατέβω ενιαίο οπότε θα γλιτώσω την μέση μου και γύρω στο χιλιάρικο...
Το είχα δοκιμάσει με PSS9 στο A3 2.0TFSI Quattro S-Line που είχα και έστριβε παράνομα
αντίθετα, στο πρώτο μου S3, είχα βάλει απλά bilstein Sprint με ελατήρια προοδευτικά της Vogtland και πάλι έστριβα όπως ερχόμουν αλλά ήταν λίγο πιο άγαρμπο στις ανωμαλίες, η PSS9 δούλευε πιο γλυκά κ σφιχτά.
είδωμεν (είπαμε πάιζει κι ένα φρέσκο Golf R )
VolvoZEUS > νομίζω ότι θα πρέπει να το οδηγήσω εγώ για να έχω γνώμη...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Dimgster > γιατί θα μου πάει ο κούκος αηδόνι! και δεν σκοπεύω να κατέβω ενιαίο οπότε θα γλιτώσω την μέση μου και γύρω στο χιλιάρικο...Το είχα δοκιμάσει με PSS9 στο A3 2.0TFSI Quattro S-Line που είχα και έστριβε παράνομα
Κάτι τέτοιο πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις αν δεν αλλάξεις αμάξι και του χώσεις κάποια φράγκα. Απο pss9 έχω τις καλύτερες εντυπώσεις σε ΤΤ 225 που είχα οδηγήσει.
αντίθετα, στο πρώτο μου S3, είχα βάλει απλά bilstein Sprint με ελατήρια προοδευτικά της Vogtland και πάλι έστριβα όπως ερχόμουν αλλά ήταν λίγο πιο άγαρμπο στις ανωμαλίες
όπως συμπεριφέρεται δηλαδή το δικό μου golf
από Audi σε VW δεν το πιστεύω...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
από Audi σε VW δεν το πιστεύω...
μεταξύ μας έχεις ένα δίκιο...
ΥΓ:εγώ θα περίμενα το RS3 ή το νέο S3, αντί να πάρω το Golf R.Νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο λογικό για κάποιον που έχει ήδη το (τωρινό) S3.
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)