-
Αφού πια μάθαμε την ημερομηνία των εκλογών,μπορώ να γράψω δυο λόγια για το φετινό ΑΧΑΙΟΣ προς γενική ενημέρωση.
Λοιπόν,ο αγώνας θα έχει κέντρο την Πάτρα και συγκεκριμένα το Πανπελοπονησιακό Στάδιο.
Εκεί θα είναι το S.P.,η εκκίνηση,ο τερματισμός,η γραμματεία,ο Τ.Ε. κλπ.
Ο αγώνας θα ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου και αφού θα κάνει 4 ειδικές θα επιστρέφει στο στάδιο για διανυκτερευση.
Την Κυριακή το πρωί αφού κάνει άλλες 4 ειδικές θα τερματίσει στο στάδιο.
Θα είναι 400κμ αγώνα εκ των οποίων τα 120κμ - 8 ειδικές(4 επαναλαμβανόμενες).
Θεωρώντας, οτι στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε πια τα κλεφτά που δαπανώντε θα πρέπει να πιάνουν τόπο,σχεδιάσαμε έτσι τον αγώνα προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι να απολαυσουν ένα χορταστικό και γνήσιο πρωταθληματικό αγώνα.Κούλης Κ.
Υ.Γ.1)Ο Τ.Ε. θα είναι το Σαββάτο το πρωί 8.30 με 11.00 περίπου.
2)Τελικές ανακοινώσεις θα ακουλουθήσουν απο το γρ.τύπου του ΑΟΠ -
Αφού πια μάθαμε την ημερομηνία των εκλογών,μπορώ να γράψω δυο λόγια για το φετινό ΑΧΑΙΟΣ προς γενική ενημέρωση.
Λοιπόν,ο αγώνας θα έχει κέντρο την Πάτρα και συγκεκριμένα το Πανπελοπονησιακό Στάδιο.
Ο αγώνας θα ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου και αφού θα κάνει 4 ειδικές θα επιστρέφει στο στάδιο για διανυκτερευση.
Θεωρώντας, οτι στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε πια τα κλεφτά που δαπανώντε θα πρέπει να πιάνουν τόπο,σχεδιάσαμε έτσι τον αγώνα προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι να απολαυσουν ένα χορταστικό και γνήσιο πρωταθληματικό αγώνα.Κούλης Κ.
Θα έχει και υπερειδική SSS στο στάδιο?????
-
τουλαχιστον ας εχει μια νυχτερινη ειδικη οπως περυσι
-
Το εχει απαγορευσει ο Μοσλεη ........... οταν θα ερθει ο Τοντ , κατι μπορει να γινει .......
-
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
Επειδή το προηγούμενο σαββατοκύριακο είναι εκλογές και πολλοί από εμάς είμαστε ετεροδημότες ή έχουμε συζύγους ετεροδημότες, θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδύνατο να κάνουμε αναγνωρίσεις. Γι' αυτό και παρακαλώ πάρα πάρα πολύ, κατ' εξαίρεση και μόνο γι' αυτό τον αγώνα, ανακοινώστε τις Ε.Δ. 16 μέρες και όχι 10 πριν τον αγώνα, ώστε να κάνουμε τις αναγνωρίσεις το προ-προηγούμενο σαββατοκύριακο.
Για παράδειγμα τόσο εγώ όσο και ο συνοδηγός μου, παρ' ό,τι έχουμε προγραμματίσει τη συμμετοχή μας εδώ και μήνες, ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να συμμετάσχουμε στον αγώνα αν δε γίνει αυτό (είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδύνατο να αφήσουμε τις δουλειές μας κάποια καθημερινή).Υ.Γ. Έχω να συμμετάσχω σε Αχαιός από το '99, όπου ο αγώνας έλειξε άδοξα με τον ουρανό σε ένα χαντάκι. Από τότε έχω πει άλλες 2 φορές να συμμετάσχω αλλά όλο κάτι τυχαίνει. Είναι κρίμα να μην τρέξω ούτε φέτος για τόσο χαζό λόγο.
-
αν γινουν επαναληπτικες εκλογες τι θα γινει με τον αγωνα?
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
αν γινουν επαναληπτικες εκλογες τι θα γινει με τον αγωνα?εαν γινουν επαναληπτικες θα γινουν 24 νοεμβρη.
-
Τι επαναληπτικές ρε παιδιά, δεν είναι δημοτικές εκλογές για να έχουν και 2ο γύρο. Αρα αποκλείεται να γίνουν το ΣΚ του ράλι (επόμενο ΣΚ των εκλογών). Αν κανείς δεν μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση, υποψιάζομαι πως οι διαβουλεύσεις (εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ψήφοι εμπιστοσύνης, διάλυση Βουλής κτλ.) θα πάρουν αρκετό χρόνο και εν πάσει περιπτώσει θα έχουμε σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθούμε από το ελληνικό Motorsport (sic).
-
Αυτο που ζηταει ο yugo ειναι σοβαροτατο θεμα και αλλοι αγωνιζομενοι το συζητανε και δεν πρεπει να ενοχλησουμε και τον τοπικο κοσμο τις ημερες εκεινες .....
Ο αγωνας οπως ακουγεται θα ειναι special ,και αν πραγματι εχει κλασικες διαδρομες οπως ψιθυριζεται ....... τυφλα να εχουν τα αλμπι οριενταλι και τα αδελφια τους ... τετοιες ειδικαρες μονον εμεις εχουμε .........
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
Επειδή το προηγούμενο σαββατοκύριακο είναι εκλογές και πολλοί από εμάς είμαστε ετεροδημότες ή έχουμε συζύγους ετεροδημότες, θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδύνατο να κάνουμε αναγνωρίσεις. Γι' αυτό και παρακαλώ πάρα πάρα πολύ, κατ' εξαίρεση και μόνο γι' αυτό τον αγώνα, ανακοινώστε τις Ε.Δ. 16 μέρες και όχι 10 πριν τον αγώνα, ώστε να κάνουμε τις αναγνωρίσεις το προ-προηγούμενο σαββατοκύριακο.
Για παράδειγμα τόσο εγώ όσο και ο συνοδηγός μου, παρ' ό,τι έχουμε προγραμματίσει τη συμμετοχή μας εδώ και μήνες, ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να συμμετάσχουμε στον αγώνα αν δε γίνει αυτό (είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδύνατο να αφήσουμε τις δουλειές μας κάποια καθημερινή).Υ.Γ. Έχω να συμμετάσχω σε Αχαιός από το '99, όπου ο αγώνας έλειξε άδοξα με τον ουρανό σε ένα χαντάκι. Από τότε έχω πει άλλες 2 φορές να συμμετάσχω αλλά όλο κάτι τυχαίνει. Είναι κρίμα να μην τρέξω ούτε φέτος για τόσο χαζό λόγο.
To Ενδεχόμενο να μην ψηφίσετε????
-
Τίποτα νεώτερο έχουμε;
-
Καλησπέρα αν κανονιστεί κάτι για μεταφορά απο Αθήνα είμαστε 2 106
Ευχαριστώ
-
Εχουμε 5 δηλαδη μεχρι τωρα ..........
-
Μέχρι στιγμής δε φαίνεται καμία πρόθεση να μην ενοχληθούν/κινδυνέψουν οι εκατοντάδες ψηφοφόροι που θα πάνε στο Δήμο Καλαβρύτων, να μην πέσουν εκατοντάδες μούτζες και να μην εμποδιστούν να ψηφίσουν οι αγωνιζόμενοι το σαββατοκύριακο των εκλογών. Κρίμα...
Υ.Γ. Το αστείο είναι ότι κάποιοι ξέρουν τις ειδικές εδώ και ένα μήνα.
-
Ούτε στο site του ΑΟΠ έχει κάτι. Κανονικά από σήμερα δεν ανοίγουν οι συμμετοχές;....Κάποια ενημέρωση ρε παιδιάααα!!!
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Μέχρι στιγμής δε φαίνεται καμία πρόθεση να μην ενοχληθούν/κινδυνέψουν οι εκατοντάδες ψηφοφόροι που θα πάνε στο Δήμο Καλαβρύτων, να μην πέσουν εκατοντάδες μούτζες και να μην εμποδιστούν να ψηφίσουν οι αγωνιζόμενοι το σαββατοκύριακο των εκλογών. Κρίμα...Υ.Γ. Το αστείο είναι ότι κάποιοι ξέρουν τις ειδικές εδώ και ένα μήνα.
σωστες παρατηρησεις!!!!!
λυση 1. ντυνεις το αυτοκινητο με ηλιους,δαδες κλπ(αναλογα βρε παιδι μου!) τα πισω παραθυρα με φωτο του...αγαπημενου σου!!!!(υποψηφιου)
και ορμας
σε περνανε για κομματοσκυλο που ...εχεις τους σκοπους ,τρως πλεον τις μουτζες ΜΟΝΟ απο τους αντιπαλους,τους κομματικους,που....ουτος οι αλλως θα τις ετρωγες! (το παραπανω το διαβαζεις σε στυλ σερβετα απο τους ΑΜΑΝ....)λυση 2. βαζεις στο youtube το βιντεακι απο τον μαυρογιαλουρο ,το σημειο με τις μουτζες και συνηθιζεις(θα ειναι και αναλογο το...κοινο που θα στις ριχνει!)..... και...ξαναορμας....
υγ. οι παραπανω λυσεις ειναι γραμμενες ως αστειο(για οσους δεν εχουν αισθηση χιουμορ.....που τελικα υπαρχουν αρκετοι...)
σοβαρες απαντησεις απο τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ,θα ηταν θεμιτο.... -
Παντα ειχες ελλειψεις στο στησιμο εσυ .........
Ακου ενα στησιματακι .... καλο
Βαζεις την φωτο του ενος αρχηγου στο καπω , του αλλου ... στην κωλοπορτα , και τα μικρα κοματα στις πλαινες ....
εχεις κερδισει .... τουλαχιστον τα απορημενα χαζοβλεματα , χωρις μουτζα !
με τεσσερα κλικ , καθαρισες
6 και μπορει και 7 ετοιμοι , για φορτωμα ........ηδη
περιμενετε , μην βιαζεστε , η λεσχη ακομα μαζευει τζερσευ , μερικα θα βαλει και στην σταση (την γνωστη ) γιατι εμαθε οτι καποιος ετοιμαζεται να περασει με 6η σκασμενη
-
Amaxopoulos και APR, άπαιχτες οι προτάσεις σας. Έχω κι εγώ άλλη μία. Να κατεβάσω το αγωνιστικό, να το καμουφλάρω γεμίζοντας τα παράθυρα, τα φτερά και το καπώ με αφίσες ώστε να μη φαίνεται το ρολ-κέιτζ, να βάλω μια ντουντούκα από πάνω που θα παίζει μία των ύμνο του ενός κόμματος και μία του άλλου και... όποιον πάρει ο χάρος.
Όσον αφορά αυτό...
Ο χρήστης APR έγραψε:
μην βιαζεστε , η λεσχη ακομα μαζευει τζερσευ, μερικα θα βαλει και στην σταση (την γνωστη ) γιατι εμαθε οτι καποιος ετοιμαζεται να περασει με 6η σκασμενη...επειδή ήμουν στη γνωστή στάση όταν ο Τάκης Καϊτατζής έκοψε στα δύο μια μπαριέρα, ένα Μιτσουμπίσι και κάνα δυο δέντρα με γεμάτη 5η, θα παρακαλούσα όποιον το σκέφτεται να κόψει τις βλακίες. Ως θεατής τότε έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου με αυτό που είδα.
Άσε που το συγκεκριμένο σημείο στο φετινό αγώνα θα είναι με την ανάποδη φορά.
34o ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2009