-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Το Σάββατο ήμουν στον τερματισμό στο Πλατάνι. Ερημιά... Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσος κόσμος υπήρχε στην ανάβαση.
Την Κυριακή ανέβηκα Καλάβρυτα (μέσω Χαλανδρίτσας - άρα και Μάνεσι για όσους δεν ξέρουν την περιοχή) και δυστυχώς δε μπόρεσα να παρακολουθήσω κάποια ειδική. Αλλά νομίζω πως πρέπει να αναφέρω 2-3 πράγματα από τη διαδρομή. Το πρωί ανέβαιναν κάποια αυτοκίνητα - άλλα σπορ κι άλλα 'φτιαγμένα' - προφανώς για να πιάσουν θέση μες την ειδική. Οι οδηγοί τους όμως πρέπει να την είχαν δει όλοι Βατάνεν γιατί οι περισσότεροι με προσπέρασαν σε εντελώς τυφλά με υψηλές ταχύτητες. Ευτυχώς που δεν ερχόταν κάποιος άλλος στο αντίθετο ρεύμα... Βοήθησε σε αυτό και η αρκετά πρωινή ώρα...
Αλλά και το απόγευμα στο γυρισμό τα ίδια και χειρότερα γίνονταν. Και το απόγευμα όλο και κάποια αυτοκίνητα κινούνταν προς Καλάβρυτα. Δεν ήταν άδειος ο δρόμος όπως το πρωί. (Αλλά και το πρωί που ήταν άδειος ένα αυτοκίνητο να τύχει να 'ρχεται κατά την τυφλή προσπέραση - και όλο και κάποιο αγροτικό περνάει που και που ακόμη και τα χαράματα - είναι αρκετό για να γίνει το μακελειό.) Μετά τη λήξη του ράλι λοιπόν σε κάποιο σημείο μετά το Μάνεσι είχε δημιουργηθεί μεγάλο κομβόι από Ι.Χ. λόγω οχήματος της ΕΛΠΑ που μετέφερε προς Πάτρα ένα αγωνιστικό (Saxo ήταν). Αρκετοί οδηγοί αποφάσισαν να φύγουν από το τέλος της ουράς και να προσπεράσουν ένα σωρό αυτοκίνητα, μέσα σε τυφλές καμπές του δρόμου και χωρίς να έχουν καν χώρο να μαζευτούν στο ρεύμα κυκλοφορίας τους! (Και να είχαν βέβαια χώρο σε ένα τυφλό σημείο που βλέπεις το όχημα τελευταία στιγμή λίγες οι πιθανότητες να το αποφύγεις...) Τέλος θυμάμαι μια Mercedes η οποία έμενε στο αντίθετο συνέχεια χωρίς να επιχειρεί προσπέραση. Σε μία στροφή (ευτυχώς πολύ κλειστή και στενή, επομένως πολύ αργή) ήρθε τετ-α-τετ με το λεωφορείο της γραμμής Πάτρα - Καλάβρυτα. Σε μια γρηγορότερη στροφή δε θα αποφεύγονταν τα χειρότερα.
Κάτι πρέπει να γίνει και με αυτή την κατάσταση. Ο αγώνας είναι για τα αγωνιστικά, αλλά δυστυχώς πολλοί από τους θεατές οδηγούσαν σα να χρονομετρούνταν αυτοί. Στους δρόμους έχω δει ένα σωρό ριψοκίνδυνες προσπεράσεις. Οι οδηγοί δυστυχώς υπερεκτιμούν τις ικανότητες τους και δεν αντιλαμβάνονται πως όταν οδηγούν στο όριο, αν κατά λάθος το ξεπεράσουν - και το λάθος κάποτε γίνεται - πιθανότατα τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Αλλά πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ τι σκέφτονται οι οδηγοί που προσπερνούν στα τυφλά, γιατί σε τέτοιες προσπεράσεις φυσικά δεν τίθεται καν θέμα ικανότητας, μόνο τύχης...
Για τον αγωνα εχεις να πεις κατι??
Πανω-κατω αυτο που περιγραφεις γινεται σε ολους τους αγωνες που πανε θεατες.Αν γίνεται σε όλους τους αγώνες ένας λόγος παραπάνω για αστυνόμευση.
Για τον αγώνα τι να πω; Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι στο Πλατάνι υπήρχε μεγάλη έλλειψη από θεατές, αποκαρδιωτική εικόνα... Εμένα, που είχα στο μυαλό μου την κοσμοθάλλασσα της ανάβασης, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όπως και να το κάνουμε έχει άλλη ατμόσφαιρα ο αγώνας με το πλήθος να συνωστίζεται στις ειδικές.
Τα αυτοκίνητα εντυπωσιακά. Το βλέμμα μου τράβηξε το Alpine από τα ιστορικά, το οποίο αν δεν κάνω λάθος εγκατέλειψε την Κυριακή.
Ελπίζω την Κυριακή να υπήρχε περισσότερος κόσμος, αλλά απ' ότι διάβασα μερικά posts πιο πάνω για τη Φτέρη άδεια ήταν.
Ίσως και να φταίει το ότι δεν υπήρχαν δρόμοι πρόσβασης στις ειδικές ή ίσως να χρειάζονταν περισσότερη διαφήμιση ο αγώνας.
Πάντως - αρνητική δυστυχώς - εντύπωση μου έκανε και η οδηγική συμπροφορά των θεατών. Άλλο να οδηγάς 'επικίνδυνα' και άλλο να κινείσαι εντελώς στην τύχη. Πρώτη φορά είδα μέσα σε μια μέρα τόσους οδηγούς να παίζουν ρώσικη ρουλέτα.
-
Καμιά φωτογραφία από τον αγώνα θα δούμε??? Δε νοείται σάιτ σαν το rally.gr να έχει φώτο αρχείου!!! Επίσης ντροπή που στο συκεκριμένο σάιτ δεν υπάρχει περιγραφή του πρώτου σκέλους του αγώνα. Σαν να κάνουν αγγαρεία δλδ. Γι'αυτό το σπορ στη χώρα μας δε θα πάει ΠΟΤΕ μπροστα.
-
Μπορεις αν θες καλη ενημερωση και ρεπορταζ να δεις το msfree.gr ωραιες φωτογραφιες και πραγματικα καλη πληροφορηση
-
-
-
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Αργυρίου της Α6 με το Corsa ειναι αυτός που έτρεχε παλιότερα με Starlet κτλ;
-
Οχι δεν ειναι ο Κ.Αργυριου που εκανε παπαδες με το Starlet την δεκαετια του ΄90 . Συμμμετυχε στο Micra Challenge με καλα αποτελεσματα τυρουμενων των αναλογιων .
-
Θα ηθελα να δωσω συνχαρητηρια στους ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ - ΠΕΤΟΥΣΗ για την πολυ καλη τους επιδοση , αν και δεν την ολοκληρωσαν . Παρολα τα προβληματα που αντιμετοπησαν ολο το διημερο , καταφεραν να φτασουν μεχρι την 5η θεση , πριν εγκαταληψουν απο ημιαξονιο .
Αν συνυπολογιστει οτι καναν μολισ μια μερα δοκημες οπως και σεδ καθε αγωνα που λαμβανουν μερος , οι επιδωσεις τους περνουν ακομα μεγαλυτερη αξια . -
[quote='APR']Καλη εβδομαδα κυριοι ...........
Αναβαθμιση θελουν ολοι αυτοι που δεν μπορουν να τελειωσουν ακομα και εναν αγωνα ασφαλτινο ..... χωρις κλαταρισμα ελαστικου (που ειναι και ομολογουμενως αρχηγοι των Ελληνικων αγωνων ) ........
Αντε πρωι πρωι , με τις μπαρουφες σας .......κολλημενοι , σας διαβαζουν και τα παιδια και ενας ενας καταστρεφοντε και δεν τους ξαναβλεπουμε στους αγωνες .........
ΒΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ????
ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ 'ΕΠΙΑΣΕ' ΛΑΣΤΙΧΟ ?
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΟΝΤΑΝΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΑ ???
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΡΥΠΑΕΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ,ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ???
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ 'ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ' ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ.'ΛΟΥ-ΜΟΥ'
-
Kαλη ημερα .......
Πρωτα απ'ολα εχεις διαβασει φιλε μου Λου Μου την εκτιμηση μου για τις οδηγικες ικανοτητες του οδηγου σου τα τελευταια χρονια στο χωμα και οχι μονον ( ακομα και για τις τελευταιες σας εμφανισεις σε χωματα ιταλικα με ολους μεσα , ειχαμε υποκλιθει ) ...........
Εδω με εξωθει ο Πανουλης κι η του , με την αντικα και ανεδαφικη προταση του , να τον αρχηγο του χωματος ( σκεψου αν επιανα τους υπολοιπους που σε αριστερη στροφη κανουν μπουκα πριν το απεξ σημαδευοντας τις μπαριερες στην εξοδο στο ψαχνο )για το ποια θελει αναβαθμιση απ'τις δυο (ψωματινη -ασφαλτινη ).
Δικαιολογημενα να κλανετε μεντες και να κανετε λαθη , ολοι οι οταν πιανετε 180+ χλμ και στριβετε στην ασφαλτο , γιατι οπως και να το κανουμε στους πανω απ'τα 40( σκεπτομαι τον φιλο μας τον 59αρη ) η εξασκηση σας με 80 σε κατηφορικο κροκαλο (μπορει και εκει να μην μπαινει η καρφιτσα στην πισω τρυπα εκεινη την ωρα ) αλλα το αποτελεσμα των συνεπειων .....δεν εχει καμια σχεση ακομα και στον επιρεασμο της σκεψης !
Αυτο λοιπον και μονον λογοκρινει ο και ειναι απλο παραδειγμα ο πυροβολισμος μου στον πιανιστα Αρη .
Παμε στο αλλο τωρα το καρφακι σου ....
Οντως , θελω αναβαθμιση αγαπημενε μου Λου Μου σαν μηχανικος -προετοιμαστης ( αφου δεν μπορεσε να αντεξει ενα μοτερ των 192 hp γυρνοντας στις 8150 επι 3 χρονια σιρκουι ραλλυ κ.α. και εσπασε στις 12.640 rpm\min οταν την 2η αντι για 4η σε κατεβασμα απο 5η .... και στεναχωρηθικα , εν αντιθεση με τον Γιωργο που με παρηγορουσε χαρουμενος ) , και επειδη η συνταξη ειναι πολυ κοντα και δεν μπορεσα να φτιαξω ενα σαν του Raikonen να πηγαινει στις 180000 r\m και να κανει 5 χρονια αγωνες , παρεδωσα την συνεχεια στον γιο Βασιλη .....
Ε τωρα , μην μου πεις οτι ηταν και καμια κακιουλα .........ενα κλαταρισμα
Φιλικα φιλακια
-
Ειχα σκοπο να ανεβω για να παρακολουθησω τον αγωνα, μαζι με αλλα δυο ζευγαρια.
Μπηκα στο ανανεωμενο site του ΑΟΠ και πηρα την πρωτη κρυαδα. Χαρτης, προσβασεις ουτε για πλακα. Μπαινω στο site της ΕΘΕΑ..μηπως και εχω καλυτερη τυχη αλλα και εκει μια απο τα ιδια.Το ωραριο ανοιγε σωστα μονο με save as, o ειδικος κανονισμος σε ενα προβληματικο word document και οι συμμετοχες σε excel. Τελικα εμαθα καποιες πληροφοριες απο το φορουμ
αλλα το ολο θεμα της παρακολουθησης ενος αγωνα μοιαζει κοροιδια.
Κυριοι λιγη σοβαροτητα. Ειμαστε στο 2009, υπαρχει ενα οπλο που λεγεται ιντερνετ και δεν μπορειτε να κανετε μια απλη σοβαρη δουλεια. Ειμαστε ακομα στο excel και στο word. Καντε ενα ρημαδι PDF να φαινεται λιγο πιο σοβαρο. Βαλτε ενα χαρτη με ΚΑΛΗ αναλυση.
Το rally.gr αρχιζει βεβαια και κοιμαται τον υπνο του δικαιοιυ και ειναι κριμα για ολους μας.
Ειναι αδιανοητο να μαθαινουμε αυτα που θεωρουνται αυτονοητα μεσα απο το φορουμ.
Πως θα ερθει κοσμος οταν το μονο που φαινεται ειναι αρπακολα και τσαπατσουλια.
Απορουμε μετα γιατι γινεται της π......νας στα drift και στα time attack..
Εχει γινει που εχει γινει τριμπ...λο η κατασταση του να τρεξει καποιος, αποτελειωστε το και με τους θεατες... να εχει γινει σωστη δουλεια.Οπως εχει πει και ο Lef σας βαρεθηκαμε.
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Ειχα σκοπο να ανεβω για να παρακολουθησω τον αγωνα, μαζι με αλλα δυο ζευγαρια.
Μπηκα στο ανανεωμενο site του ΑΟΠ και πηρα την πρωτη κρυαδα. Χαρτης, προσβασεις ουτε για πλακα. Μπαινω στο site της ΕΘΕΑ..μηπως και εχω καλυτερη τυχη αλλα και εκει μια απο τα ιδια.Το ωραριο ανοιγε σωστα μονο με save as, o ειδικος κανονισμος σε ενα προβληματικο word document και οι συμμετοχες σε excel. Τελικα εμαθα καποιες πληροφοριες απο το φορουμ
αλλα το ολο θεμα της παρακολουθησης ενος αγωνα μοιαζει κοροιδια.
Κυριοι λιγη σοβαροτητα. Ειμαστε στο 2009, υπαρχει ενα οπλο που λεγεται ιντερνετ και δεν μπορειτε να κανετε μια απλη σοβαρη δουλεια. Ειμαστε ακομα στο excel και στο word. Καντε ενα ρημαδι PDF να φαινεται λιγο πιο σοβαρο. Βαλτε ενα χαρτη με ΚΑΛΗ αναλυση.
Το rally.gr αρχιζει βεβαια και κοιμαται τον υπνο του δικαιοιυ και ειναι κριμα για ολους μας.
Ειναι αδιανοητο να μαθαινουμε αυτα που θεωρουνται αυτονοητα μεσα απο το φορουμ.
Πως θα ερθει κοσμος οταν το μονο που φαινεται ειναι αρπακολα και τσαπατσουλια.
Απορουμε μετα γιατι γινεται της π......νας στα drift και στα time attack..
Εχει γινει που εχει γινει τριμπ...λο η κατασταση του να τρεξει καποιος, αποτελειωστε το και με τους θεατες... να εχει γινει σωστη δουλεια.Οπως εχει πει και ο Lef σας βαρεθηκαμε.
Δυστυχώς συμφωνώ απολύτως και το είχα επισημάνει και αρκετό καιρό πριν τον αγώνα.....
-
Τα εχετε επισημανει και φαινοντε ..........
Ναι , αλλα κυριοι οταν δεν υπαρχουν λεσχες που να δουλευουν αυτο το σπορ σε επαγγελματικο επιπεδο το 2009 , και εξαρτωντε οι αγωνες απ'την ορεξη τριων τεσσαρων ανθρωπων και χωρις < χρημα >, που μπορει να δινουν στην κυριολεξια τον εαυτον τους , αλλα κι αυτο δεν φτανει ............. μην περιμενετε να δειτε , εκπληξεις .
Δεν ηξερε οχι μονον η Πατρα , ουτε κι η ευρητερη περιοχη των ειδικων διαδρομων οτι γινεται αγωνας , αυτο το διαπιστωσαμε .........
Απ' την αλλη αν μιλησετε με ανθρωπους της διοργανωσης , θα παρετε την εντυπωση οτι πραγματι ειναι εξαντλημενοι απ'την προσπαθεια να κανουν εναν τελειο αγωνα .....
Δεν γινεται αυτο , το εχουμε χιλιοσυζητησει κι εδω μεσα , απο ερασιτεχνες το 2009 !
Σε γενικες γραμμες ο αγωνας ηταν και πηγε , μια χαρα ......... απο διαφημιση ενημερωση κτλ παιρνει 0 ..........
υ.γ. και μπορει για το φιλο μου τον Κουλη να ειναι η του τα κεντρα του αγωνα μεσα σε κοσμο , αλλα οπως αποδεικνιεται ουτε κοσμος ερχεται στις εκκινησεις -τερματισμους στην Πατρα ουτε στα σερβις παρκ (εκτος απ'τους ενοχλητικους που σουλατσαρουν με τα καμπριο και τους καγκουρες ) , και νομιζω αν το κεντρο γινοταν παλι στα καλαβρητα ......... πιο μαζεμενο αγωνα θα ειχαμε και πιο οικονομικο ( με μονο μειονεκτημα τους σπονσορες μερικων Πατρινων συμμετοχων ) .
υ.γ.2 Αυτη την φορα , ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η αντιμετωπιση και ο αριθμος της αστυνομιας !!!! τι εγινε ρε παιδια ? μα τοση ευγενεια που ψαχνομουν
αψογοι .u.γ.3 για το αγωνιστικο μερος του αγωνα τα γραφει πολυ ωραια ο Νιζακ στο ,
και το μονο που θα ηθελα να σας πω .... ειναι οτι πραγματικα αισθανομαι τυψεις που δεν μπορουμε να παμε στο Ραλλυ Κρητης , γιατι γνωρισα τον πυραυλο εδαφους -εδαφους Νικολιδακη και την παρεα-ομαδα του , και πραγματικα ειναι αξιολατρευτα παιδια !
Το πως αντιμετωπιζουν τους αγωνες γενικα ,μ'αυτη την γνησια απλοτητα , ακομα και μεσα στην μεγαλη τους ατυχια το (σπασμενο ημιαξονιο ) ειχαν φοβερο χιουμορ και το γελιο που ριξαμε με σχετικα αγωνιστικα περιστατικα .... ηταν απιθανο .
το επιθετο που επικρατουσε -
[quote='APR']:roll: Kαλη ημερα .......
Πρωτα απ'ολα εχεις διαβασει φιλε μου Λου Μου την εκτιμηση μου για τις οδηγικες ικανοτητες του οδηγου σου τα τελευταια χρονια στο χωμα και οχι μονον ( ακομα και για τις τελευταιες σας εμφανισεις σε χωματα ιταλικα με ολους μεσα , ειχαμε υποκλιθει ) ...........
Δικαιολογημενα να κλανετε μεντες και να κανετε λαθη , ολοι οι οταν πιανετε 180+ χλμ και στριβετε στην ασφαλτο , γιατι οπως και να το κανουμε στους πανω απ'τα 40( σκεπτομαι τον φιλο μας τον 59αρη ) η εξασκηση σας με 80 σε κατηφορικο κροκαλο
ΠΟΙΟΣ 'ΚΛΑΝΕΙ' ΦΙΛΕ APR ΜΕ ΤΑ 180 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΤΕΡΗΣ ?
ΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΜΕ 203 ΤΙΣ ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ,(ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ),ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ,ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΩΡΓΟ,ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[,(ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ),ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ,ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
.
Eννοεις φυσικα στο χωμα ......... οντως δεν ειχα την χαρα να το απολαυσω !
Γιατι στην ασφαλτο , οπως θα θυμασαι τα delta Ν 4x4 τελειωναν μετα τα 230 ,οπως και τα περισσοτερα τριμπουρδελα τουρμπο της εποχης , Ν που τρεχαμε τοτε ολοι οι , και στις Φυλες απο Σκουρτα π.χ. πριν την αριστερη μαγαζι κλειστο με γκρεμο δεξια που αν εφτανες κατω ειχε αλλαξει η μοδα στα πουκαμισα , ειχε 5η τελειωμενη οπως Ριτσωνα ραλιαρικη χασιμο πηδαει (τοτε) και τις ακινδυνες σανιδες της συνεχειας το ιδιο , και ολες τις κατηφορικες τοτε Φτερες ,κομπιγαδια τελειωματα και αλλα πολλα εκλεκτα σημεια με κιλα αδρεναλινης .....και το κοντερ στον πατο και φυσικα ουτε με ohlins ουτε με bf και pirelliακια εξαιρετικα να μυριζουν θαλασσα (φρεσκοτατα )Και προς θεου , δεν εννοω οτι κωλονετε στα χιλιομετρα εσεις σαν διδυμο , κι οτι δεν εχετε τα guts (sic ) .......
Η ελλειψη των συχνων τετοιων καταστασεων , κι η νοοτροπια .....< δεν κανουμε σωστες και οσες χρειαζεται δοκιμες , γιατι ετσι κανουν και στο wrc οι επαγγελματιες >, ειναι κατι που φαινεται στο αποτελεσμα το οπτικο και οχι μονον , και δεν το επικροτω αγαπητε μου Λωρη , για το καλο αυτου του σπορ .
Οπως μας εχεις εξηγησει , εσεις ειναι αδυνατον να κανετε αρκετες δοκιμες λογω χρονου .......σεβαστο , αλλα οχι σωστο ,για να ειναι κανονας για ολους , και ιδιαιτερα τους νεους , που παιρνουν παραδειγματα απο εσας , τους πρωταγωνιστες .Το αθλημα θελει και τους Ταλιμπαν με τα τρια τεσσερα περασματα που εχουν ικανοτητες , αλλα και αυτους που μελετουν σωστα και με μετρο και ικανοποιουν εκεινους που πανε στα βουνα να δουνε ........οδηγηση αγωνιστικη !
ΦΙΛΙΑ
-
Άδικα διαφωνείτε και 'αλληλοκαρφώνεστε'....
Ο APR μετά από τόσα χρόνια προσφοράς και τόσα επιτυχημένα αγωνιστικά σίγουρα δεν χρειάζεται αναβάθμιση...
Ο Λώρης με τον Άρη μετά από τόσες επιτυχίες και πρωταθλήματα και σε αυτή τη φάση της αγωνιστικής τους καριέρας σίγουρα δεν χρειάζονται αναβάθμιση....
Ο Γιώργος μάλλον δεν χρειάζεται αναβάθμιση γιατί όποιος έχει τρέξει ξέρει πόσο εύκολο στην ένταση του αγώνα το 'dog' 'ρουφάει' αντί για τετάρτη δευτέρα.....
Καλύτερα στην Ελλάδα να αναβαθμιστούν άλλα πράγματα πρώτα στους αγώνες και μετά βλέπουμε για τις παραπάνω λεπτομέρειες.....εεε;
-
Για το καλό του σπορ : βρείτε μια εταιρία παραγωγής να στήσει το R-Factor (R από το racing).
Κριτική επιτροπή APR, EL-EM, που θα ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις αλλά και μπηχτές. Δηλαδή ο Μουρατίδης με τον Θεοφάνους, γράφουν καλύτερα στο γυαλί ?
Μας λείπει ο καλός της επιτροπής και η Ροζίτα Σώκου πρέπει να είναι εκτός του χώρου, νομίζω.
Θα δοκιμάζουν οδηγοί, συνοδηγοί, προετοιμαστές, οργανωτές και κάθε είδους εμπλεκόμενος με το 'σπορ'.Εκεί να δεις τηλεθέαση
Μη με παρεξηγήσετε, ε ?
-
-
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kahkame kai apospe.....gamato xaxaxaxxaxa
34o ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2009