-
Πολλά μπράβο στον φίλο που τόλμησε και πήρε ένα αμάξι σου πολλοί δεν θα το έπαιρναν (λόγο σχήματος, υποτιθέμενης αξιοπιστίας) και το έχει κατά ευχαριστηθεί..
Καλή συνέχεια. Θα συνεχίσω να διαβάζω με ενδιαφέρον την εξέλιξη και την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον χρόνο και τα πολλά χιλιόμετρα..
-
θα δω τις λεπτομέρειες από κοντά αλλά είναι αυτοκίνητο από πελάτη που αγόρασε καινούργιο και έδωσε το παλιό του.
Τον Απρίλιο του 2011 υπήρχε έκδοση του fluence με dci110 και κιβώτιο edc στην Ελλάδα; -
Ναι υπήρχε το dci 110 αυτόματο.
-
Ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση!
Να ρωτήσω επίσης πόσο κόστιζε περίπου αυτή η έκδοση με τις 17ες ζάντες;Επίσης το κιβώτιο ταχυτήτων φθείρεται εύκολα το ασημί πλαστικό του με τη βάση του;
Από θέμα αξιοπιστίας είναι καλό το κιβώτιο edc; -
Επίσης στο dekra http://www.used-car-report.com/ που βαθμολογεί την αξιοπιστία των αυτοκινήτων
έχει το megane/fluence να είναι πάνω από το honda civic και hyundai i30 της γενιάς του! -
Το ταπεινό 1,6 πάντως με τα παρα λίγο 70000 χλμ σε 6 σχεδόν χρόνια το μόνο θέμα που έχει παρουσιάσει είναι ένας μισάνοικτος θερμοστάτης που αλλάχθηκε γιατί δεν μπορουσε να κρατήσει τη θερμοκρασία εν κινήσει και έπεφτε.
Έχει κάνει σέρβις με εσωτερικούς-εξωτερικούς ιμάντες+τρόμπα νερού τον Ιούλιο του 15. Έχει 3 χαζοτριξιματάκια επιδιορθώσιμα όταν ξεβαρεθεί ο ιδιοκτήτης του (ένα στο κάλυμμα του πίνακα των οργάνων, ένα στο κάλυμμα της πόρτας του οδηγού κι ένα κάτω από το κάθισμα ου συνοδηγού).
Παρατηρήσεις από εμένα: 2 τα τεράστια μειονεκτήματα του αυτοκίνητου.
-Ότι δέρμα έχει μέσα όπου και να το έχει είναι απολύτως μάπα σαν αντοχή (στο κάθισμα του οδηγού μου έχει γίνει σμπαράλια στο αριστερό αυτί της βάσης + τιμόνι που είμαστε στο δεύτερο και φθείρεται ακόμα και με ελεεινή προσοχή. Καμιά σχέση με το πρώτο που έγινε κομματάκια σε ένα χρόνο βέβαια αλλά και πάλι....). Κατ' επέκταση, κι επειδή για επισκευές μου έχουν ζητήσει κάτι νούμερα άρρωστα, θα περαστεί δέρμα σε όλο το σαλόνι κάποια στιγμή ή δέρμα σε συνδυασμό με κάποιο ύφασμα (πχ alcantara) και θα ξεμπλέξουμε και με αυτό. Το δεύτερο είναι τα στοπ των θυρών που γ@μιούνται σε χρόνο 0 είναι επίσης πανάκριβα αλλά έχω αγοράσει κάποια πιο ενισχυμένα απέξω με μεταλλικές μπίλιες αντί για πλαστικές που έχει το μαμά στο 1/3 της τιμής του μαμίσιου στοπ και θα τα τοποθετήσω μόνος καθώς έχω και το workshop manual του αμαξιού πλέον. Όποιος το χρειαστεί ή το θέλει ας μου στείλει ένα pm να του το στείλω.
Κατά τα λοιπά το αμάξι λειτουργεί σαν καλοκουρδιμένο ελβετικό ρολογάκι, κάνει αεροπορικά ταξίδια όποτε το ζητήσει το αρρωστάκι που το οδηγάει και μετακινείται με άνεση λόγο της πολύ όμορφα ρυθμισμένης ανάρτησης του στην πόλη.
*Μια και είπατε για λάστιχα επάνω εγώ Michelin Energy Saver + φοράω και του ταιριάζουν επίσης πολύ. Περισσότερο από τα 1ης τοποθέτησης Goodyear Efficient Grip. Όταν αλλάξω βέβαια κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθώ στο διάδοχο του 1ης τοποθέτησης Efficient Grip Performance να το δοκιμάσω κι αυτό καθότι όπου διαβάζω οι κριτικές σε αντίστοιχης λογικής αμαξάκια είναι πάρα πολύ καλές.
Αυτά απο μένα. Χριστός Ανέστη, υγεία, ευτυχία κι ότι καλύτερο σε όλους -
Χρονια και ζαμανια Ορεστη! Χρονια πολλα και καλα χιλιομετρα!
-
Τα δέρματα του γκρουπ είναι ΓΤΠ. Και στο QQ και στα Micra είναι για γέλια...
Το αγαπώ το Fluence του Ορεστη!
-
Εμενα το fluence παροτι ακουγε τα εξ αμαξης οταν παρουσιαστηκε ειτε αισθητικα ειτε οτι ηταν low budget κατασκευη (καμια σχεση) απ την αρχη μου κατσε καλα σα σχημα και οχημα . Μαλιστα στο fl το θεωρω και ομορφο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα δέρματα του γκρουπ είναι ΓΤΠ. Και στο QQ και στα Micra είναι για γέλια...Το αγαπώ το Fluence του Ορεστη!
και του clio ΙV ... είναι 'τραγικά'. Το τιμόνι έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια φθοράς, μόλις μετά από 30.000χλμ
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Σαν κάτοχος ενός renault fluence diesel 1.5 110dci edc μπορώ να πω ότι είναι ένα όμορφο και πολύ καλό στο δρόμο αυτοκίνητο. Σε αντίθεση με αυτό που διάβασα στο δικό μου μεταχειρισμένο το δερμάτινο σαλόνι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το τιμόνι και φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
Το κιβώτιο ταχυτήτων είχε κάποια φθορά και μου φάνηκε μέτριας ποιότητας. Κι αυτό που βρήκα μείον είναι ο θόρυβος του κινητήρα diesel και η ποιότητα στο κλείσιμο της πόρτας καθώς και το stop στις πόρτες αλλά έχει με 20 ευρώ στο ebay.
Καλές βόλτες με τα fluence!
-
Πολύ καλό το workshop Ορέστη. Ευχαριστώ!
-
και εκεί που νόμιζα πως το thread είχε δει τα ραδίκια ανάποδα, παρατηρώ πως ζωήρεψε, για πάμε:
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Από σήμερα το Fluence έχει πλέον +200.000 χλμ.
Θέλει 1 φρέσκια τετράδα λάστιχα (400€) και πάμε πάλι για toyo cf2 proxes και θα φύγουν τα cf1, τα οποία ήταν πολύ καλά για το συγκεκριμένο όχημα.
Εννοείται πως το κρατάμε για άλλο τόσο και βάλε, άμα αντέξει, γιατί οι υποχρεώσεις αυξάνονται διαρκώς και η χρηματοδότησή τους απαιτεί τη λύση μιας ολοένα και πιο δύσκολης πολυπαραμετρικής εξίσωσης!
Κοιτούσα τι παίρνω σήμερα με αντίστοιχο εξοπλισμό και χρήματα ίδια με αυτά που έδωσα στο τέλος Αυγούστου του 2010 και το αποτέλεσμα πάει προς κανένα kia rio 1.1d, βαριά 1.4 και πολύ μου είναι. Για την επόμενη κατηγορία, ούτε λόγος...αν σου άρεσαν τα cf1 τότε με τα cf2 θα θες να το οδηγείς ακόμη περισσότερο το έρμο......
Αυτό που δεν έγραψα είναι ότι τα cf1 ήταν παντού (νερό, κράτημα, φρένα, διάρκεια ζωής) κατά πολύ καλύτερα από τα continental της πρώτης τοποθέτησης, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το fluence έγινε ξαφνικά στριφτερό. Ποτέ δεν ήταν και το ήξερα από την αρχή, δεν αγοράστηκε για αυτόν το σκοπό και όπως λες, ελπίζω τα cf2 να αποδειχθούν έστω ισοδύναμα, αν όχι καλύτερα, με τα cf1.
υγ: δεν είναι έρμο, μην το λυπάσαι καθόλου! Το πήρα γνωρίζοντας πως θα γράψει πολλά! Τι; Σαν κάτι άλλους που έχουν αυτοκίνητα που κάνουν 1000 χλμ το χρόνο με το ζόρι;
τα cf2 είναι καλύτερα στο νερό από τα τα cf1, όπως αποδείχθηκε σήμερα. Βοήθησαν επίσης στην αποφυγή σκύλου σε μέγεθος αγελάδας, βράδυ με άπειρη βροχή στην εθνική. Η φλουέντζα με το μακρύ μεταξόνιο αποδείχθηκε κυρία στο elk test ή - μάλλον - dog test. Πήρα αμέσως τηλέφωνο τη Νέα Οδό να μαζέψουν το ζωντανό, θα πήγαινε τσάμπα και θα προξενούσε και ατύχημα...
Τα cf2 ειναι απο τις καλες προτασεις της αγορας ,τα φοραω πλεον και εγω!
Περιμενουμε τωρα ενημερωση στις 300000χλμ δηλ σε κανα χρονο;;;;;Ε, περίπου! Υπολογίζω πως τα 6 χρόνια θα κλείσουν στα 250.000 χλμ, δεν κάνω πολλά πια, μόνο 40κάτι το χρόνο.
Έκανα πριν 2-3 μέρες το σέρβις των 240.000 χλμ στον DIM, ο οποίος δεν ανήκει πια στο επίσημο δίκτυο της renault. 350€ με αλλαγή φίλτρου πετρελαίου. Τα cf2 τα συνιστώ και είναι καλύτερα από τα cf1.Το ταπεινό 1,6 πάντως με τα παρα λίγο 70000 χλμ σε 6 σχεδόν χρόνια το μόνο θέμα που έχει παρουσιάσει είναι ένας μισάνοικτος θερμοστάτης που αλλάχθηκε γιατί δεν μπορουσε να κρατήσει τη θερμοκρασία εν κινήσει και έπεφτε.
Έχει κάνει σέρβις με εσωτερικούς-εξωτερικούς ιμάντες+τρόμπα νερού τον Ιούλιο του 15. Έχει 3 χαζοτριξιματάκια επιδιορθώσιμα όταν ξεβαρεθεί ο ιδιοκτήτης του (ένα στο κάλυμμα του πίνακα των οργάνων, ένα στο κάλυμμα της πόρτας του οδηγού κι ένα κάτω από το κάθισμα ου συνοδηγού).
-Ότι δέρμα έχει μέσα όπου και να το έχει είναι απολύτως μάπα σαν αντοχή (στο κάθισμα του οδηγού μου έχει γίνει σμπαράλια στο αριστερό αυτί της βάσης + τιμόνι που είμαστε στο δεύτερο και φθείρεται ακόμα και με ελεεινή προσοχή. Καμιά σχέση με το πρώτο που έγινε κομματάκια σε ένα χρόνο βέβαια αλλά και πάλι....). Κατ' επέκταση, κι επειδή για επισκευές μου έχουν ζητήσει κάτι νούμερα άρρωστα, θα περαστεί δέρμα σε όλο το σαλόνι κάποια στιγμή ή δέρμα σε συνδυασμό με κάποιο ύφασμα (πχ alcantara) και θα ξεμπλέξουμε και με αυτό. Το δεύτερο είναι τα στοπ των θυρών που γ@μιούνται σε χρόνο 0 είναι επίσης πανάκριβα αλλά έχω αγοράσει κάποια πιο ενισχυμένα απέξω με μεταλλικές μπίλιες αντί για πλαστικές που έχει το μαμά στο 1/3 της τιμής του μαμίσιου στοπ και θα τα τοποθετήσω μόνος καθώς έχω και το workshop manual του αμαξιού πλέον. Όποιος το χρειαστεί ή το θέλει ας μου στείλει ένα pm να του το στείλω.θα σου στείλω pm να μου το στείλεις, μαζί και πιθανές διευθύνσεις για αγορά του στοπ με μεταλλικές μπίλιες. Αληθώς Ανέστη Ορέστη και καλώς σε ξαναβρίσκω!
Έχω και εγώ πρόβλημα με το στοπ της πόρτας και στο DIM μου ζήτησαν 105€ μόνο για το ανταλλακτικό.
Με την ταπετσαρία δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα ούτε και με το κάθισμα του οδηγού, το οποίο έχει μόνο μια γρατσουνιά, αλλά αυτή έγινε από μεταλλική πόρπη από το τζιν μου.
Το τιμόνι έχει φυσιολογική φθορά, σε καμμία περίπτωση δεν είναι ελεεινό, ενώ από το λεβιέ έχει φύγει εδώ και καιρό η μεταλλική επίστρωση και έχει μείνει το πλαστικό υλικό που έχει από κάτω.
Δέρμα δε βάζω. Δε συζητώ για alcantara, με 2 μωρά δεν παίζει. Εξ' άλλου σε τόσο περπατημένο αυτοκίνητο, δεν έχει νόημα πλέον τέτοιου είδους επένδυση.Εμενα το fluence παροτι ακουγε τα εξ αμαξης οταν παρουσιαστηκε ειτε αισθητικα ειτε οτι ηταν low budget κατασκευη (καμια σχεση) απ την αρχη μου κατσε καλα σα σχημα και οχημα . Μαλιστα στο fl το θεωρω και ομορφο!
Φίλε nonos, την αλήθεια πρέπει να τη κοιτάμε κατάματα: το fluence (μας;) ήταν, είναι και θα είναι low budget car, διότι σχεδιάστηκε ως τέτοιο. Όταν αγόρασα το δικό μου, σε έκδοση privilege, είχε ακριβώς τα ίδια λεφτά με το megane το ¨ξεβράκωτο¨ με τα πλαστικά τάσια. Το ταμπλό πχ έχει το ίδιο σχήμα, αλλά τα υλικά...
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Σαν κάτοχος ενός renault fluence diesel 1.5 110dci edc μπορώ να πω ότι είναι ένα όμορφο και πολύ καλό στο δρόμο αυτοκίνητο. Σε αντίθεση με αυτό που διάβασα στο δικό μου μεταχειρισμένο το δερμάτινο σαλόνι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το τιμόνι και φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
Το κιβώτιο ταχυτήτων είχε κάποια φθορά και μου φάνηκε μέτριας ποιότητας. Κι αυτό που βρήκα μείον είναι ο θόρυβος του κινητήρα diesel και η ποιότητα στο κλείσιμο της πόρτας καθώς και το stop στις πόρτες αλλά έχει με 20 ευρώ στο ebay.
[/quote]
καλοτάξιδο φίλε carbuyer,δεν ήξερα ότι το dci είχε εισαχθεί με edc.
Ο θόρυβος του κινητήρα έχει βελτιωθεί σε επόμενες εκδόσεις του, πχ σε nissan juke έχει εντελώς άλλη χροιά, δεν πίστευα πως είναι το ίδιο μοτέρ. Στη δε a-class απλά δε μίλησα... Και αυτό είναι αντιληπτό ακόμα και απ' εξω από τα αυτοκίνητα, δηλ. δεν είναι μόνο θέμα ηχομόνωσης. -
Μωρέ για τα δέρματα δεν ξέρω τι λέτε. Σε πάρκινγκ μέσα, δε το χτυπάει ο ήλιος ποτέ, κρεμούλες περιποίησης συνέχεια και η κατάσταση απλά δράμα .....
Το βαμμένο πλαστικό καπάκι του λεβιέ πωλείται και μόνο του πάντως στο ebay. -
Μερικά links για fluence.
Stop πόρτας
http://www.ebay.co.uk/itm/222015662300?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.co.uk/itm/141569787914?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.co.uk/itm/131535601671?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITΚαλύμματα
http://www.ebay.co.uk/itm/391030573130?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITRearview Mirror camera, universal (έιδα πολύ καλά σχόλια για αυτά)
http://www.ebay.co.uk/itm/391379006417?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.co.uk/itm/381540055152?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITΈχετε καμία άποψη για τέτοιου είδους led φώτα H7;
http://www.ebay.co.uk/itm/272094193100?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT -
Για άγνωστο λόγο δε μου έκανε login στο φορουμ κι αναγκάστηκα να ξαναγραφτώ. Σας έχει συμβεί ποτέ;
-
Ο χρήστης paddler έγραψε:
και εκεί που νόμιζα πως το thread είχε δει τα ραδίκια ανάποδα, παρατηρώ πως ζωήρεψε, για πάμε:Από σήμερα το Fluence έχει πλέον +200.000 χλμ.
Θέλει 1 φρέσκια τετράδα λάστιχα (400€) και πάμε πάλι για toyo cf2 proxes και θα φύγουν τα cf1, τα οποία ήταν πολύ καλά για το συγκεκριμένο όχημα.
Εννοείται πως το κρατάμε για άλλο τόσο και βάλε, άμα αντέξει, γιατί οι υποχρεώσεις αυξάνονται διαρκώς και η χρηματοδότησή τους απαιτεί τη λύση μιας ολοένα και πιο δύσκολης πολυπαραμετρικής εξίσωσης!
Κοιτούσα τι παίρνω σήμερα με αντίστοιχο εξοπλισμό και χρήματα ίδια με αυτά που έδωσα στο τέλος Αυγούστου του 2010 και το αποτέλεσμα πάει προς κανένα kia rio 1.1d, βαριά 1.4 και πολύ μου είναι. Για την επόμενη κατηγορία, ούτε λόγος...αν σου άρεσαν τα cf1 τότε με τα cf2 θα θες να το οδηγείς ακόμη περισσότερο το έρμο......
Αυτό που δεν έγραψα είναι ότι τα cf1 ήταν παντού (νερό, κράτημα, φρένα, διάρκεια ζωής) κατά πολύ καλύτερα από τα continental της πρώτης τοποθέτησης, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το fluence έγινε ξαφνικά στριφτερό. Ποτέ δεν ήταν και το ήξερα από την αρχή, δεν αγοράστηκε για αυτόν το σκοπό και όπως λες, ελπίζω τα cf2 να αποδειχθούν έστω ισοδύναμα, αν όχι καλύτερα, με τα cf1.
υγ: δεν είναι έρμο, μην το λυπάσαι καθόλου! Το πήρα γνωρίζοντας πως θα γράψει πολλά! Τι; Σαν κάτι άλλους που έχουν αυτοκίνητα που κάνουν 1000 χλμ το χρόνο με το ζόρι;
τα cf2 είναι καλύτερα στο νερό από τα τα cf1, όπως αποδείχθηκε σήμερα. Βοήθησαν επίσης στην αποφυγή σκύλου σε μέγεθος αγελάδας, βράδυ με άπειρη βροχή στην εθνική. Η φλουέντζα με το μακρύ μεταξόνιο αποδείχθηκε κυρία στο elk test ή - μάλλον - dog test. Πήρα αμέσως τηλέφωνο τη Νέα Οδό να μαζέψουν το ζωντανό, θα πήγαινε τσάμπα και θα προξενούσε και ατύχημα...
Τα cf2 ειναι απο τις καλες προτασεις της αγορας ,τα φοραω πλεον και εγω!
Περιμενουμε τωρα ενημερωση στις 300000χλμ δηλ σε κανα χρονο;;;;;Ε, περίπου! Υπολογίζω πως τα 6 χρόνια θα κλείσουν στα 250.000 χλμ, δεν κάνω πολλά πια, μόνο 40κάτι το χρόνο.
Έκανα πριν 2-3 μέρες το σέρβις των 240.000 χλμ στον DIM, ο οποίος δεν ανήκει πια στο επίσημο δίκτυο της renault. 350€ με αλλαγή φίλτρου πετρελαίου. Τα cf2 τα συνιστώ και είναι καλύτερα από τα cf1.Το ταπεινό 1,6 πάντως με τα παρα λίγο 70000 χλμ σε 6 σχεδόν χρόνια το μόνο θέμα που έχει παρουσιάσει είναι ένας μισάνοικτος θερμοστάτης που αλλάχθηκε γιατί δεν μπορουσε να κρατήσει τη θερμοκρασία εν κινήσει και έπεφτε.
-Ότι δέρμα έχει μέσα όπου και να το έχει είναι απολύτως μάπα σαν αντοχή (στο κάθισμα του οδηγού μου έχει γίνει σμπαράλια στο αριστερό αυτί της βάσης + τιμόνι που είμαστε στο δεύτερο και φθείρεται ακόμα και με ελεεινή προσοχή. Καμιά σχέση με το πρώτο που έγινε κομματάκια σε ένα χρόνο βέβαια αλλά και πάλι....). Κατ' επέκταση, κι επειδή για επισκευές μου έχουν ζητήσει κάτι νούμερα άρρωστα, θα περαστεί δέρμα σε όλο το σαλόνι κάποια στιγμή ή δέρμα σε συνδυασμό με κάποιο ύφασμα (πχ alcantara) και θα ξεμπλέξουμε και με αυτό. Το δεύτερο είναι τα στοπ των θυρών που γ@μιούνται σε χρόνο 0 είναι επίσης πανάκριβα αλλά έχω αγοράσει κάποια πιο ενισχυμένα απέξω με μεταλλικές μπίλιες αντί για πλαστικές που έχει το μαμά στο 1/3 της τιμής του μαμίσιου στοπ και θα τα τοποθετήσω μόνος καθώς έχω και το workshop manual του αμαξιού πλέον. Όποιος το χρειαστεί ή το θέλει ας μου στείλει ένα pm να του το στείλω.θα σου στείλω pm να μου το στείλεις, μαζί και πιθανές διευθύνσεις για αγορά του στοπ με μεταλλικές μπίλιες. Αληθώς Ανέστη Ορέστη και καλώς σε ξαναβρίσκω!
Έχω και εγώ πρόβλημα με το στοπ της πόρτας και στο DIM μου ζήτησαν 105€ μόνο για το ανταλλακτικό.
Με την ταπετσαρία δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα ούτε και με το κάθισμα του οδηγού, το οποίο έχει μόνο μια γρατσουνιά, αλλά αυτή έγινε από μεταλλική πόρπη από το τζιν μου.
Το τιμόνι έχει φυσιολογική φθορά, σε καμμία περίπτωση δεν είναι ελεεινό, ενώ από το λεβιέ έχει φύγει εδώ και καιρό η μεταλλική επίστρωση και έχει μείνει το πλαστικό υλικό που έχει από κάτω.
Δέρμα δε βάζω. Δε συζητώ για alcantara, με 2 μωρά δεν παίζει. Εξ' άλλου σε τόσο περπατημένο αυτοκίνητο, δεν έχει νόημα πλέον τέτοιου είδους επένδυση.Εμενα το fluence παροτι ακουγε τα εξ αμαξης οταν παρουσιαστηκε ειτε αισθητικα ειτε οτι ηταν low budget κατασκευη (καμια σχεση) απ την αρχη μου κατσε καλα σα σχημα και οχημα . Μαλιστα στο fl το θεωρω και ομορφο!
Φίλε nonos, την αλήθεια πρέπει να τη κοιτάμε κατάματα: το fluence (μας;) ήταν, είναι και θα είναι low budget car, διότι σχεδιάστηκε ως τέτοιο. Όταν αγόρασα το δικό μου, σε έκδοση privilege, είχε ακριβώς τα ίδια λεφτά με το megane το ¨ξεβράκωτο¨ με τα πλαστικά τάσια. Το ταμπλό πχ έχει το ίδιο σχήμα, αλλά τα υλικά...
καλοτάξιδο φίλε carbuyer,δεν ήξερα ότι το dci είχε εισαχθεί με edc.
Ο θόρυβος του κινητήρα έχει βελτιωθεί σε επόμενες εκδόσεις του, πχ σε nissan juke έχει εντελώς άλλη χροιά, δεν πίστευα πως είναι το ίδιο μοτέρ. Στη δε a-class απλά δε μίλησα... Και αυτό είναι αντιληπτό ακόμα και απ' εξω από τα αυτοκίνητα, δηλ. δεν είναι μόνο θέμα ηχομόνωσης.[/quote]7 χρόνια fluence, 299.300+ χλμ... έπεσε έξω ο φίλος GGAB, δεν 300άρισα! Σέρβις όμως έρχεται και μάλιστα μεγάλο, με ιμάντα χρονισμού και φίλτρο καυσίμου και τα γνωστά λάδια-ξύδια. Δισκόπλακες πάντως δε θέλω, ίσως τακάκια. Λάστιχα όμως θέλω. Αν δε βάλω πάλι τα cf2, ίσως δοκιμάσω κάτι kumho, δε θυμάμαι δυστυχώς μοντέλο. Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες πώς πάτε; Τι φοράτε; Εντυπώσεις;
-
Μονο τις Κυριακές το βγαζεις πλεον;;;;
Καλη συνέχεια.... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλη συνέχεια....Εννοείται! Και κάνω 1000 χλμ κάθε κυριακή, έτσι για ξεσκούριασμα!
Kumho Ecowing ES01 KH27, εννοούσα, αλλά μετά από λίγο ψάξιμο, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη στις καθυστερήσεις του ματς(!), πάλι στα cf2 μας βλέπω. -
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Καλη συνέχεια....Εννοείται! Και κάνω 1000 χλμ κάθε κυριακή, έτσι για ξεσκούριασμα!
Kumho Ecowing ES01 KH27, εννοούσα, αλλά μετά από λίγο ψάξιμο, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη στις καθυστερήσεις του ματς(!), πάλι στα cf2 μας βλέπω.Κumho βάλε......eco καμίας μάρκας όμως μη βάλεις!!!
Renault Fluence