-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τώρα που μεγαλώνει ο ανταγωνισμός:
301-C-Elysse-Rapid-Toledo
πρέπει να δώση μάχη επιχειρημάτων στο φόρουμ.
Χεχε!Όλα αυτά που αναφέρεις είναι μια κατηγορία κάτω.
Ανταγωνιστές του fluence είναι το octavia και το c4L.Και το Octavia ειναι μεχρι να αλλαξει η γενια
Το καινουριο θα ειναι D segment αρα μένει το Rapid για το Fluence που δεν υπαρχει συγκριση κατα την ταπεινη μου γνώμηΕγω πιστευω πως και το Rapid ειναι φουτουριστικο οπως ενα αλλο μοντελο κυριαρχος της φαουβε
-
Το καινουριο θα ειναι D segment αρα μένει το Rapid για το Fluence που δεν υπαρχει συγκριση κατα την ταπεινη μου γνώμη++
Εχεις δικιο, το Rapid ειναι σαφως καλυτερο.
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ανταγωνιστές του fluence είναι το octavia και το c4L.Και το Octavia ειναι μεχρι να αλλαξει η γενια
Το καινουριο θα ειναι D segment αρα μένει το Rapid για το Fluence που δεν υπαρχει συγκριση κατα την ταπεινη μου γνώμηΕγω πιστευω πως και το Rapid ειναι φουτουριστικο οπως ενα αλλο μοντελο κυριαρχος της φαουβε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νονε Αμφιβαλεις? Εδω ειναι φουτουριστικο το γκολφ, δεν θα ειναι το ραπιντ??
-
Εγω δεν έχω λογο να διαφωνησω (νταξ Θωμά αρκει ρε )
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Νονε Αμφιβαλεις? Εδω ειναι φουτουριστικο το γκολφ, δεν θα ειναι το ραπιντ??
Η τριάδα rapid-jetta-toledo, το fiat linea και το 301 βασίζονται σε μοντέλα της πιο κάτω κατηγορίας (Β, polo, punto & 207/8), οπότε ανταγωνιστές του fluence είναι πράγματι το octavia, το αστρα και το c4. Το octavia5 είναι ποιοτικότερο του δικού μας, να λέμε την αλήθεια. Έχοντας εμπειρία από 3 διαφορετικές εκδόσεις του, παραδέχομαι ανοιχτά ως κάτοχος της ποιοτικότερης του fluence, πως είναι ανώτερο σε αυτόν τον τομέα. Αν υπάρχουν αντιρρήσεις, το συζητάμε.
Έχοντας +103.000χλμ άλλαξα φίλτρο καυσίμου, σε μια προσπάθεια να απαλλαγώ από τις διακοπές του κινητήρα, ο οποίος δείχνει να είναι underpowered. Θα ξέρουμε αν υπήρξε αποτέλεσμα μόλις ξαναγεμίσω με καύσιμο, αφού η παρούσα ποσότητα περιέχει έξτρα καθαριστικό για μπεκ και τότε το πρόβλημα μειώνεται/εξαφανίζεται.
υγ: το περιοδικό μας απ' ότι είδα δεν έβγαλε τεύχος δεκεμβρίου. Farewell? Ελπίζω όχι, διότι 23 χρόνια συνήθεια δε θες να την αλλάξεις... Κανένα από τα υπόλοιπα δε θα πλήρωνα για να το διαβάσω, τα θεωρώ ελλιπέστατα και 'βγαλμένα στο πόδι', χώρια που κανένα άλλο δεν έχει 'αντίλογο'.
-
Ουτε οι 4Τ εχουν Αντιλογο πια. Παντως βγηκε τευχος Δεκεμβριου. Το Drive ισως ειναι καλυτερο πλεον.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αφού βγήκε κ Δεκεμβρίου καλά είναι!
Μέσα του μήνα μάλλον θα ξέρουμε αν θα δούμε και επόμενο, τόσο 4T όσο και Autobild.
Πάντως, τουλάχιστον οι φήμες, μιλάνε για το κακό σενάριο.
Και για μένα ήταν μια συνήθεια δεκαετίας+. Θα είναι βαρύ, όσο κι αν είχαν πτώση τα τελευταία χρόνια οι 4Τ σε πολλούς τομείς, να μην ξαναπάρω τεύχος. -
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Η τριάδα rapid-jetta-toledo, το fiat linea και το 301 βασίζονται σε μοντέλα της πιο κάτω κατηγορίας (Β, polo, punto & 207/8), οπότε ανταγωνιστές του fluence είναι πράγματι το octavia, το αστρα και το c4. Το octavia5 είναι ποιοτικότερο του δικού μας, να λέμε την αλήθεια. Έχοντας εμπειρία από 3 διαφορετικές εκδόσεις του, παραδέχομαι ανοιχτά ως κάτοχος της ποιοτικότερης του fluence, πως είναι ανώτερο σε αυτόν τον τομέα. Αν υπάρχουν αντιρρήσεις, το συζητάμε.
Έχοντας +103.000χλμ άλλαξα φίλτρο καυσίμου, σε μια προσπάθεια να απαλλαγώ από τις διακοπές του κινητήρα, ο οποίος δείχνει να είναι underpowered. Θα ξέρουμε αν υπήρξε αποτέλεσμα μόλις ξαναγεμίσω με καύσιμο, αφού η παρούσα ποσότητα περιέχει έξτρα καθαριστικό για μπεκ και τότε το πρόβλημα μειώνεται/εξαφανίζεται.
υγ: το περιοδικό μας απ' ότι είδα δεν έβγαλε τεύχος δεκεμβρίου. Farewell? Ελπίζω όχι, διότι 23 χρόνια συνήθεια δε θες να την αλλάξεις... Κανένα από τα υπόλοιπα δε θα πλήρωνα για να το διαβάσω, τα θεωρώ ελλιπέστατα και 'βγαλμένα στο πόδι', χώρια που κανένα άλλο δεν έχει 'αντίλογο'.
Αφού με βελτιωτικο φεύγει το πρόβλημα μηπως να αλλαξεις βενζιναδικο?
Γιατι αν βαζεις καθαρο καυσιμο και το κανει και μετα βάζεις κάτι που πιθανα αν ειναι κακο το βελτιωτικό εξισσοροπεί την ποιότητα και δεν το κάνει μαλλον πρέπει να κοιταξεις τον βενζινα σου
BTW δεν υπαρχει διαχωρισμος στην ποιότητα των εκδόσεων
Όλα τα Fluence ίδια είναι σε επιπεδο υλικών.Μονο ο διακοσμος αλλάζει
Επισης μήπως είδες με τι μοτερ έρχεται το facelift ?
Κάθε Παρασκευή Vpower diesel στην τιμη του απλου λοιπον απο μένα (κι απο ταρίφα θείο έχω ακουσει τα καλυτερα ) -
Αφού με βελτιωτικο φεύγει το πρόβλημα μηπως να αλλαξεις βενζιναδικο?
Γιατι αν βαζεις καθαρο καυσιμο και το κανει και μετα βάζεις κάτι που πιθανα αν ειναι κακο το βελτιωτικό εξισσοροπεί την ποιότητα και δεν το κάνει μαλλον πρέπει να κοιταξεις τον βενζινα σουάλλαξα βενζινάδικο, άλλαξα φίλτρο καυσίμου, αλλά δεν έφυγε το πρόβλημα. Τώρα έχω Vpower diesel, σήμερα έχω κάνει 270 χλμ με αυτό, παραμένω underpowered. Πλέον (αφού αποκλείσαμε το απλούστερο με την αλλαγή φίλτρου) στρέφομαι στο wastegate, δεν πιστεύω πια την εκδοχή της τροφοδοσίας καυσίμου, αλλά αυτή της προβληματικής υπερτροφοδότησης λόγω ανακούφισης. Το κακό είναι πως δεν μπορώ λόγω έλλειψης χρόνου να ασχοληθώ ο ίδιος (ασχολούμαι εξ επαγγέλματος με προβλήματα άλλων!). Την εκδοχή αυτή τη στηρίζω στο ότι με 1η, 2α, 3η δε φαίνεται πολύ μεγάλο το πρόβλημα, με 4η, 5η, 6η που πάει να μπει σε overboost κατάσταση (να κρατήσει υψηλή πίεση υπερπλήρωσης) ψοφάει και δεν ανεβάζει όπως έκανε παλαιότερα.
Το βελτιωτικό δεν εξαλείφει το πρόβλημα, μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά και σε μπέρδεψα, το μειώνει. Ισχύουν τα όσα γράφω πιο πάνω. Επειδή το βελτιωτικό αυξάνει τα κετάνια, έχεις καλύτερη καύση, θερμότερα καυσαέρια, άρα μεγαλύτερο ενεργειακό περιεχόμενο (προσφερόμενο) στην τουρμπίνα, γεγονός που την κάνει να αποδίδει λίγο καλύτερα και κατά συνέπεια δεν έχω τις τραγικές διακοπές που έχω με το κοινό καύσιμο. Να γιατί κινείται η σκεψη μου προς την κατεύθυνση που σου ανέλυσα.BTW δεν υπαρχει διαχωρισμος στην ποιότητα των εκδόσεων
Όλα τα Fluence ίδια είναι σε επιπεδο υλικών.Μονο ο διακοσμος αλλάζειΔεν είναι megane η ποιότητα των πλαστικών Ορέστη, είναι fluence! Αυτό εννοούσα.
Επισης μήπως είδες με τι μοτερ έρχεται το facelift ?
Κάθε Παρασκευή Vpower diesel στην τιμη του απλου λοιπον απο μένα (κι απο ταρίφα θείο έχω ακουσει τα καλυτερα )Εμ, δεν είδα;
Δε θα άλλαζα αυτοκίνητο τώρα όμως, ίσως ακόμα και αν κέρδιζα λαχείο και το σκεφτόμουν ΜΟΝΟ για την 320ed! Για κανέναν άλλο λόγο. Θα μείνω με το φλου, αν και δύσκολα θα ξαναπάρω ρενώ. Στο λέω έντιμα και το εννοώ.Ουτε οι 4Τ εχουν Αντιλογο πια. Παντως βγηκε τευχος Δεκεμβριου. Το Drive ισως ειναι καλυτερο πλεον.
δεν ανταποκρίνεται καθόλου στο προσωπικό μου γούστο. Ο αντίλογος στο τεύχος Νοε2012 υπάρχει κανονικά, του δεκ2012 δεν το πήρα ακόμα.
-
Ok τότε όντως πιθανο να είναι σκάστρα ή κανένα σωληνάκι αναθυμιάσεων
Τώρα για τα υπόλοιπα οκ επιλογές
Γι αυτο η αγορά έχει ένα καρο εταιρείες για να υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής όταν κατι δεν μας ικανοποιεί -
Paddler ασε την 320 ed και πιάσε μια C 220 CDI
-
Δεν θέλει ρε σου είπε Renault παλι ο άνθρωπος
Ok πάντως μια φορά το facelift με τον 1.6 dci δεν με χαλαγε καθολου μα καθολου -
Δεν θέλει ρε σου είπε Renault παλι ο άνθρωπος
Ok πάντως μια φορά το facelift με τον 1.6 dci δεν με χαλαγε καθολου μα καθολουΦύγε απο δω TROLL
-
Έλα μου?
εδιτ δεν σου φταίω εγώ που αρχισανε και βαζουν dci στη Merc.Τεσπα -
Περιπολικό στη Βραζιλία. -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Περιπολικό στη Βραζιλία.Ορεστη ετοιμασου!
-
-
http://www.renault.com.gr/range.html
για κάνετε μια βόλτα από εκεί. Τι ΔΕΝ υπάρχει στη λίστα;
Renault Fluence