-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαλε 18αρες να γεμισει ο θολος,θα σου βρει ο Γιωργακης ο Αιγιωτης να ουμ σε φιλικη τιμη..Λες ε ?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τα Exalto 2 έχουν χαμηλό treadwear (νομίζω 240) οπότε τρώγονται σχετικά εύκολα. Από την άλλη όμως κρατάνε εξαιρετικά!
Χαμηλο το 240? Τα δικα μου εχουν 140 (050A 205/50-17)....
Μην σπρώχνεστε και τα τωρινά μου έχουν 360(άμα λέω εγώ κεραμίδια)
-
Και μετα λεμε τα bridgestone σκληρα...
Προφανως το 240 ειναι χαμηλο οπως λεει ο Αλεξανδρος, απλα δεν ειναι τοσο τραγικο οταν με το 140 βγαζω αρκετα χιλιομετρα...
-
Λοιπόν με μία βόλτα που έκανε ο πατέρας σήμερα(ναι το Golf έχει ακινητοποιηθεί για πολλοστή φορά καθώς ο συμπλέκτης του αποφάσισε να τα παίξει χθες) έχουμε και λέμε
Ακούμπησε ξεπαρκάρωντας σε κολώνα (μάλλον κόντεψε να την ξυλωσει) και θέλουμε πίσω προφυλακτήρα και για να κάνουμε σεφτέ διέλυσε και το πίσω αριστερό φανάρι.
Άντε τώρα να περιμένω εγώ να μου έρθουν τα ανταλακτικά την στιγμή που περιμενα 4 μήνες για ένα λάστιχο πόρτας και άντε να δω τι θα πληρώσω
Γαμώτ' &%$##@& -
μαλακιες γονεων παιδευουσι τεκνοις
-
Περαστικά Orestisren.
-
Ορέστη περαστικά! Λαμαρίνες είναι και φτιάχνονται!
-
Περαστικα ρε Ορεστη..Οντως εσυ πληρωνεις φιλε?
Το golf σας τελικα ειναι μεγαλο γ@μιδι.. Εκτος απ το οτι ξαναχαλασε τη πληρωσε αθελα της και η Ρενα τωρα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Περαστικα ρε Ορεστη..Οντως εσυ πληρωνεις φιλε?
Το golf σας τελικα ειναι μεγαλο γ@μιδι.. Εκτος απ το οτι ξαναχαλασε τη πληρωσε αθελα της και η Ρενα τωρα..Εμ ποιος πληρώνει λες? Έχω αναστενάξει οικονομικά με το αμαξάκι και τώρα μας ήρθε κι αυτό
Θα με έκοφτε αν δεν πλήρωνα εγώ?
Άντε μωρέ με το μπουρδέλο το VW -
Δε θέλω κακές κουβέντες για το golf, κάτι του κάνετε οικογενειακώς, δεν το αγαπάτε & να τα αποτελέσματα!
540€ τελικά το παρμπρίζ στη DIM, έμεινε μέσα 24 ώρες για να στεγνώσει η κόλλα & μου το έδωσαν & πλυμένο. Συμβουλή: πάντα θραύση κρυστάλλων στο συμβόλαιο. Στο κάτω-κάτω, μόλις έσπασε δεν το σκέφτηκα 2η φορά, όχι σαν μερικούς που περιμένουν να γίνει ρύζι μέχρι να το αλλάξουν. Μου έδωσαν & αυτοκίνητο αντικατάστασης δωρεάν & για άλλη μια φορά εξυπηρέτησαν όπως πρέπει.
Φεύγοντας από το συνεργείο, ήταν απ' έξω μια καινούρια laguna coupe, πολύ ωραία γραμμή, όχι σαν το hatch την αηδία.
-
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Δε θέλω κακές κουβέντες για το golf, κάτι του κάνετε οικογενειακώς, δεν το αγαπάτε & να τα αποτελέσματα!540€ τελικά το παρμπρίζ στη DIM, έμεινε μέσα 24 ώρες για να στεγνώσει η κόλλα & μου το έδωσαν & πλυμένο. Συμβουλή: πάντα θραύση κρυστάλλων στο συμβόλαιο. Στο κάτω-κάτω, μόλις έσπασε δεν το σκέφτηκα 2η φορά, όχι σαν μερικούς που περιμένουν να γίνει ρύζι μέχρι να το αλλάξουν. Μου έδωσαν & αυτοκίνητο αντικατάστασης δωρεάν & για άλλη μια φορά εξυπηρέτησαν όπως πρέπει.
Φεύγοντας από το συνεργείο, ήταν απ' έξω μια καινούρια laguna coupe, πολύ ωραία γραμμή, όχι σαν το hatch την αηδία.
Εμείς το αγαπάμε αλλά το άτιμο είναι ερωτευμένο με τον μηχανικό
Ήθελα να σου πω να ζητήσεις αθερμικό παρπρίζ αλλά εσύ βιάστηκες και το παράγγηλες
Τώρα τι να λέμε για την coupe
Πάντως και το Hatch δεν είναι κακό.Ιδιότροπο θα το χαρακτήριζα εγώ -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δε θέλω κακές κουβέντες για το golf, κάτι του κάνετε οικογενειακώς, δεν το αγαπάτε & να τα αποτελέσματα!
540€ τελικά το παρμπρίζ στη DIM, έμεινε μέσα 24 ώρες για να στεγνώσει η κόλλα & μου το έδωσαν & πλυμένο. Συμβουλή: πάντα θραύση κρυστάλλων στο συμβόλαιο. Στο κάτω-κάτω, μόλις έσπασε δεν το σκέφτηκα 2η φορά, όχι σαν μερικούς που περιμένουν να γίνει ρύζι μέχρι να το αλλάξουν. Μου έδωσαν & αυτοκίνητο αντικατάστασης δωρεάν & για άλλη μια φορά εξυπηρέτησαν όπως πρέπει.
Εμείς το αγαπάμε αλλά το άτιμο είναι ερωτευμένο με τον μηχανικό
Ήθελα να σου πω να ζητήσεις αθερμικό παρπρίζ αλλά εσύ βιάστηκες και το παράγγηλες
Τώρα τι να λέμε για την coupe
Πάντως και το Hatch δεν είναι κακό.Ιδιότροπο θα το χαρακτήριζα εγώGay-golf?
Παρήγγειλα το ίδιο με αυτό που έιχε απ΄τη μαμά, θυμάμαι (αν & γέρων!) την κουβέντα περί αθερμικού, αλλά δεν είπα κάτι κατά την παραγγελία επειδή θα έμπαινε στην ασφάλεια & δεν ήθελα να έχω τραβήγματα με την υδρόγειο.
Η γνώμη μου παραμένει ίδια: σου εύχομαι μια coupe (με τον 1.6dci 160ps, αν βγει). Η hatch μαζί με juke & actyon είναι τα 3 πιο άσχημα αυτοκίνητα της αγοράς. Παρ΄ όλα αυτά & εντελώς υποθετικά, θα σκεφτόμουν σαν επιλογή τη hatch με τον 1.6dci 160ps, λόγω μοτέρ & μόνο.
-
Μα δεν εξηγείται αλλιώς ότι θέλει να βλέπει τον μηχανικό συνέχεια
Δεν νομίζω να βγει η Coupe με το μοτέρ αυτό
Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για τις ευχές -
Ορέστη (και λοιποί ιδιοκτήτες fluence), καλό είναι να έχετε κάβα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων γιατί είναι δυσεύρετα, λόγω περίεργου κουμπώματος. Μου κόπηκε εν μέσω βροχής και ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα.
-
Εγώ τα έχω αλλάξει.Τα πρώτα που είχα επάνω ρημάχτικαν στο 8μηνο
Μόνο σε αντιπροσωπίες τα έχω βρει
27 ευρώ το ένα πάνε -
Αύριο ξαναπαίρνει το αμάξι ο πατέρας
Η Golfaρα θυμήθηκε να ρίξει το παραθυρο του οδηγού για 3η φορά στην 10ετή ιστορίας της και θα το πάρει να πάει για δουλεία
Ε ρε ρημάδι θα μου το φέρουν -
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Ορέστη (και λοιποί ιδιοκτήτες fluence), καλό είναι να έχετε κάβα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων γιατί είναι δυσεύρετα, λόγω περίεργου κουμπώματος. Μου κόπηκε εν μέσω βροχής και ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα.Δεν αλλαζουν μόνο τα λάστιχα?
Μια ζωή σε όλα τα αμαξια αυτό κάνω. Δεν έχω παρει ποτε ολοκληρο το σύστημα με τον βραχίονα και το κούμπωμα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ορέστη (και λοιποί ιδιοκτήτες fluence), καλό είναι να έχετε κάβα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων γιατί είναι δυσεύρετα, λόγω περίεργου κουμπώματος. Μου κόπηκε εν μέσω βροχής και ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα.
Δεν αλλαζουν μόνο τα λάστιχα?
Μια ζωή σε όλα τα αμαξια αυτό κάνω. Δεν έχω παρει ποτε ολοκληρο το σύστημα με τον βραχίονα και το κούμπωμα!Καπως πρεπει να βγαλουν στην Ρενω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μια ζωή σε όλα τα αμαξια αυτό κάνω. Δεν έχω παρει ποτε ολοκληρο το σύστημα με τον βραχίονα και το κούμπωμα!Καπως πρεπει να βγαλουν στην Ρενω
Πες τα εσύ ... για να μην τα ξαναλέω εγώ!!!
Ακου 27€ ο ένας! Με λιγότερα ... 'αλλοδαπό' στην οροφή έχω και τα καθαρίζει και με μαλακό πανακι για να μην χαραχτεί το τζάμι!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πες τα εσύ ... για να μην τα ξαναλέω εγώ!!!
Ακου 27€ ο ένας! Με λιγότερα ... 'αλλοδαπό' στην οροφή έχω και τα καθαρίζει και με μαλακό πανακι για να μην χαραχτεί το τζάμι!!!
Renault Fluence