-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εχουμε και φορμουλα 1 τοτε γμτ!!!Πιστευω να μην κανουν καμια μ@λ@κια και την δειξουν κονσερβα!!Αν και ειναι Ιαπωνια αρα λογικα θα ειναι νωρις!!!
Μια χαρουλα! Βλέπεις GP, ψηφίζεις και μετά σαπίζεις στον ύπνο
-
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ Π#%#$@ΤΑΝΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ...
ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ...
_
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μια χαρουλα! Βλέπεις GP, ΔΕΝ ψηφίζεις και μετά σαπίζεις στον ύπνο
fixed
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Bασικα πιστευω πως πρεπει ο Γιωργακης να βγει σε λιγο καιρο να ανακοινωση ενα προγραμμα π.χ. τι θα γινει τελικα με τις αποσυρσης και τα πρασινα τελη για να ξερουμε τι θα κανουμεEτσι, ετσι...
Τι οικονομικη κριση, ποιος Παπουλιας, ποιος Γιωργακης, ποιος Κωστακης...Τα πρασινα τελη και η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ειναι το καυτα προβληματα του Ελληνα...
Πως ειπατε??
Βουλιαζουμε??
Ε, τοτε να σωσουμε το SUV ρε παιδια, να σωσουμε το SUV!!!! -
Φοβάμαι ότι πολύ λίγοι σε αυτοί την χώρα αντιλαμβάνονται σε τι οικονομικη κατάσταση είμαστε σαν χώρα και το που πάμε!
Και δυστυχώς οι πολιτικοί δεν είναι σε αυτούς.Προσέξτε πολύ που θα κατευθύνουν την μπάλα οι μεγαλο-εκδότες και τα συμφέροντα τους.
-
(σας το γράφω όπως μου το μετέφεραν) Χρυσοχοϊδης σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό (τον ρωτάνε και απαντάει):
Δημ. :Είστε έτοιμοι;
Χρυσ.:Είμαστε πανέτοιμοι!Δημ.:Τι θα κάνετε με τους ημιυπαίθριους; Θα πληρώσουμε έκτακτη εισφορά; Πώς θα μειωθούν οι δημόσιες δαπάνες;
Χρυσ.:...Μου κάνετε πολύ ειδικές ερωτήσεις! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φοβάμαι ότι πολύ λίγοι σε αυτοί την χώρα αντιλαμβάνονται σε τι οικονομικη κατάσταση είμαστε σαν χώρα και το που πάμε!
Και δυστυχώς οι πολιτικοί δεν είναι σε αυτούς.Προσέξτε πολύ που θα κατευθύνουν την μπάλα οι μεγαλο-εκδότες και τα συμφέροντα τους.
Πραγματικά και το πιο ανησυχητικό απ' όλα είναι η σιωπή...
Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι αποφεύγουν όλοι συστηματικά να τοποθετηθούν και να παρουσιάσουν κάποιο πλάνο. Ούτε καν δηλώσεις όπως γινόντουσαν παλιότερα. Είναι όλοι πολύ υποτονικοί και συγκρατημένοι και δεν νομίζω να είναι μόνο ιδέα μου...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πραγματικά και το πιο ανησυχητικό απ' όλα είναι η σιωπή...Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι αποφεύγουν όλοι συστηματικά να τοποθετηθούν και να παρουσιάσουν κάποιο πλάνο. Ούτε καν δηλώσεις όπως γινόντουσαν παλιότερα. Είναι όλοι πολύ υποτονικοί και συγκρατημένοι και δεν νομίζω να είναι μόνο ιδέα μου...
Ενώ άμα άρχιζαν τα μεγάλα λόγια '...θα κάνουμε αυτό, εκείνο και τούτο...' τότε δε θα ανησυχούσαμε, ε;
Μιλάνε -> φαφλατάδες
Δε μιλάνε -> κάτι κρύβουνΝομίζω λίγη αισιοδοξία και αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει. Για την ακρίβεια δε μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.
Ή θα αισιοδοξήσουμε και θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να πάμε μπροστά ή ..;
Τι κομπλεξισμός είν΄ αυτός; Οποιουνού δεν του αρέσουν οι πολιτικοί μας και τους απορρίπτει συλλήβδην, ας πάει να μας βγάλει αυτός από την κρίση και να τα κάνει ..ωραία.
Με γκρίνιες και ωχαδερφισμούς δε γίνεται τπτ. 'Το μη χείρον βέλτιστον' στην ανάγκη!
-
Δεν έγραψα πως είμαι υπερ των 'ΘΑ', των μεγάλων υποσχέσεων και των περίφημων (μόνο στο χαρτί) κυβερνητικών προγραμμάτων.
Ωστόσο, όταν γνωρίζει κανείς εκ των έσω πως η κατάσταση είναι δύσκολη σε πολλούς τομείς, αυτό επηρεάζει σίγουρα και την συμπεριφορά του προς τα έξω. Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να βγει τώρα κάποιος σοβαρός πολιτικός και να το παίζει μάγκας, όταν γνωρίζει πως τα πράγματα είναι άσχημα, ανεξαρτήτως του ποιος θα αναλάβει.
Όσο για το περί πολιτικού δυναμικού, στην πλειοψηφία τους η εικόνα τους είναι απογοητευτική. Και δεν φταίει ο κόσμος γι αυτό αλλά οι ίδιοι. Και το μεγαλύτερο κακό έγινε όταν τα τζάκια θέλησαν να κάνουν την πολιτική επάγγελμα.
-
ΟΚ (αν και με γενικολογίες τέτοιες...).
Τώρα τι κάνουμε; Ας τους βρίζουμε λοιπόν για να ΄χουμε το κεφάλι μας ήσυχο, ότι τουλάχιστο ..αντιδράσαμε!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φοβάμαι ότι πολύ λίγοι σε αυτοί την χώρα αντιλαμβάνονται σε τι οικονομικη κατάσταση είμαστε σαν χώρα και το που πάμε!Kαι γιατι να το αντιληφθουν??
Με 40% παραοικονομια χεστηκανε για το που παει η χωρα.Και δυστυχώς οι πολιτικοί δεν είναι σε αυτούς.
Eννοια σου και οι πολιτικοι εχουν υψηλο ενστικτο αυτοσυντηρησης.
Σε εμας τους πολιτες για πρωτη ισως φορα στην Ιστορια της χωρας επαφιεται να τους δειξουμε οτι βαρεθηκαμε τις κοκορομαχιες, τις κουφιες υποσχεσεις, και τις παροχες με δανεικα.
Μηπως ηρθε η ωρα να τελειωνουμε με την εναλλαγη δυο κομματων που ασκουν την ιδια ουσιαστικα πολιτικη και το μονο τους ενδιαφερον ειναι το ποιος θα εχει τη διαχειρηση ??Προσέξτε πολύ που θα κατευθύνουν την μπάλα οι μεγαλο-εκδότες και τα συμφέροντα τους.
Μεχρι τωρα παντως αβαντα απο καναλια εργολαβους εχουν οι Σουφλιας - Γιωργακης...
Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι αποφεύγουν όλοι συστηματικά να τοποθετηθούν και να παρουσιάσουν κάποιο πλάνο.Να παρουσιασει πλανο ποιος?
-Ο Γιωργακης?Που να το βρει??
-Ο Κωστακης?Γιατι δεν το εφαρμοσε?
-Η Αλεκα?Ζουμε στο 2009, 92 χρονια μετα την εφοδο στα Χειμερινα ανακτορα.
-Ο Καρατζαφυρερ? 556 χρονια εχουν περασει και ακομα να πιστεψει οτι πρωτευουσα μαςσ δεν ειναι η Κωνσταντινουπολις.
-Οι ΑλεκοΑλεξηδες?Αυτοι ειναι Ζαλισμενοι ακομα απο τη σφαλιαρα του Κοροβεση και Μεθυσμενοι απο τη Μεγαλη Δεκεμβριανη Επανασταση.Εξαλλου η UtopiaLand δεν εχει ακομα ανακαλυφθει.
-Οι Οικολογοι Πρασινοι??Ειδαμε και το 'πλανο του Γιοσκα Φισερ.Ούτε καν δηλώσεις όπως γινόντουσαν παλιότερα. Είναι όλοι πολύ υποτονικοί και συγκρατημένοι και δεν νομίζω να είναι μόνο ιδέα μου...
Μαλλον επειδη καταλαβαν οτι πλεον ειμαστε παααααρα πολυ κοντα στο πατο και οτι μονος του κανενας (πολιτικος εννοω) δεν μπορει να κανει τιποτα απολυτως.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι αποφεύγουν όλοι συστηματικά να τοποθετηθούν και να παρουσιάσουν κάποιο πλάνο. Ούτε καν δηλώσεις όπως γινόντουσαν παλιότερα. Είναι όλοι πολύ υποτονικοί και συγκρατημένοι και δεν νομίζω να είναι μόνο ιδέα μου...
Ενώ άμα άρχιζαν τα μεγάλα λόγια '...θα κάνουμε αυτό, εκείνο και τούτο...' τότε δε θα ανησυχούσαμε, ε;
Μιλάνε -> φαφλατάδες
Δε μιλάνε -> κάτι κρύβουνΝομίζω λίγη αισιοδοξία και αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει. Για την ακρίβεια δε μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.
Ή θα αισιοδοξήσουμε και θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να πάμε μπροστά ή ..;
Τι κομπλεξισμός είν΄ αυτός; Οποιουνού δεν του αρέσουν οι πολιτικοί μας και τους απορρίπτει συλλήβδην, ας πάει να μας βγάλει αυτός από την κρίση και να τα κάνει ..ωραία.
Με γκρίνιες και ωχαδερφισμούς δε γίνεται τπτ. 'Το μη χείρον βέλτιστον' στην ανάγκη!
Εγώ αν ήμουν πολιτκός
-ούτε στο 3.00% over θα δανειζόμουν
-ούτε θα πλήρωνα χαραμοφάηδες συμβούλου της πλάκας
-ούτε θα έκανα αττέρμωνες συζητήσεις για πως έγιναν τα πράγματα το 2003 ή 2006 (φταίει ο ένας φταίει ο άλλος κλπ)
-ούτε η φοροδιαφυγή θα μου έφευγε
-ούτε off shore θα είχα
-ούτε μεταθέσεις θα έκανα σε κάθε πικραμένο φαντάρο
-θα ήξερα να ξεχωρίσω την λιμνοθάλασσα από τα οικόπεδα
-δεν θα έβαζα έκτακτη εισφορά στους υπάλληλους και τους συνταξιούχους
-ούτε θα υπηρετούσα συμφέροντα
και όποιος πολιτικός με εκβίαζε για ρουσφέτια θα τον έβγαζα στην σέντρα
......
Αυτοι όλοι τους οι άχρηστοι (ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) που για να μετρήσουν μέχρι το 20 δεν τους φθάνουν τα δάκτυλα των χεριών αλλά θέλουν και των ποδιών τι να που πουν?Απέχω και πλέον σκέφτομαι σοβαρά να εγκαταλείψω και την χώρα!
Είδα χθες ξεκίνησαν τα κασετοφωνάκια οι πολιτικοί από το ένα κανάλι στο άλλο έτσι είναι ο πολιτικός λόγος κύριοι? Είδα και καποια ζόμπι που νόμιζα ότι είχαν εξαφανιστεί αλλά μάταια τα συμφέροντα ξέρουν ποιους θέλουν για να κάνουν την δουλειά τους
-
Πρώτα από όλα τα ίδια τα κόμματα πρέπει να ξεσκαρτάρουν τα ψηφοδέλτιά τους. Όσοι είναι προς σύνταξη ή έχουν κάνουν τη λαδιά τους στο παρελθόν ή είναι ανίκανοι να μην συμπεριλαμβάνονται σε αυτά. Η κάθαρση από εκεί πρέπει να ξεκινήσει.
Σε δεύτερη φάση να προσέχουν και οι ψηφοφόροι που βάζουν τους σταυρούς τους. Μόνο αν ψηφίζουν συνειδητά ικανά άτομα που μπορούν και έχουν τη διάθεση να προσφέρουν σε αυτό το τόπο, μπορεί να αλλάξει κάτι. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρούν δεδομένο κάποιοι πως πρέπει να ψηφίζουν μόνο τα 'ηχηρά' ονόματα και όχι αυτούς που πραγματικά αξίζουν να εκλεγούν (αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα).
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Σε εμας τους πολιτες για πρωτη ισως φορα στην Ιστορια της χωρας επαφιεται να τους δειξουμε οτι βαρεθηκαμε τις κοκορομαχιες, τις κουφιες υποσχεσεις, και τις παροχες με δανεικα.
**Μηπως ηρθε η ωρα να τελειωνουμε με την εναλλαγη δυο κομματων που ασκουν την ιδια ουσιαστικα πολιτικη και το μονο τους ενδιαφερον ειναι το ποιος θα εχει τη διαχειρηση ?? **..............
Να παρουσιασει πλανο ποιος?
-Ο Καρατζαφυρερ? 556 χρονια εχουν περασει και ακομα να πιστεψει οτι πρωτευουσα μαςσ δεν ειναι η Κωνσταντινουπολις.
-Οι ΑλεκοΑλεξηδες?Αυτοι ειναι Ζαλισμενοι ακομα απο τη σφαλιαρα του Κοροβεση και Μεθυσμενοι απο τη Μεγαλη Δεκεμβριανη Επανασταση.Εξαλλου η UtopiaLand δεν εχει ακομα ανακαλυφθει.
-Οι Οικολογοι Πρασινοι??Ειδαμε και το 'πλανο του Γιοσκα Φισερ.Πως μπορούμε να καταφέρουμε το bold αν ισχύουν τα παρακάτω που γράφεις;
Τι προτείνεις; -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πρώτα από όλα τα ίδια τα κόμματα πρέπει να ξεσκαρτάρουν τα ψηφοδέλτιά τους. Όσοι είναι προς σύνταξη ή έχουν κάνουν τη λαδιά τους στο παρελθόν ή είναι ανίκανοι να μην συμπεριλαμβάνονται σε αυτά. Η κάθαρση από εκεί πρέπει να ξεκινήσει.O Λιαπης παντως προλαβε το ξαδερφο του και εφυγε μονος του.
Ο, στην ιδια υποθεση εμπλεκομενος, Χ.Βερελης αφου πλεον σιγουρευτηκε οτι ο Χριστοφορακος κειται μακραν (και μαλλον δε θα μιλησει ) και οτι το κομμα του ειναι πολυ κοντα στην Εκλογικη Νικη αρα και στον ενταφιασμο με τσιμεντο της υποθεσης Μιζενς σε οτι αφορα τα πρασινοστελεχη, εδηλωσεν οτι συνεχιζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ τη πολιτικη του Καρριερα. Αντε να δουμε και το Μαντελη να επανακαμπτει. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πως μπορούμε να καταφέρουμε το bold αν ισχύουν τα παρακάτω που γράφεις;
Τι προτείνεις;γιατί αν σου προτείνει κάτι θα το κάνεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εχω κάνει πολλά πράγματα στην ζωή μου που μου έχουν προτείνει
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
**Μηπως ηρθε η ωρα να τελειωνουμε με την εναλλαγη δυο κομματων που ασκουν την ιδια ουσιαστικα πολιτικη και το μονο τους ενδιαφερον ειναι το ποιος θα εχει τη διαχειρηση ?? **..............
Να παρουσιασει πλανο ποιος?
-Οι Οικολογοι Πρασινοι??Ειδαμε και το 'πλανο του Γιοσκα Φισερ.Πως μπορούμε να καταφέρουμε το bold αν ισχύουν τα παρακάτω που γράφεις;
Τι προτείνεις;Να μη δωσουμε καταρχην σε κανενα απο τους μεγαλους αυτοδυναμια θα ηταν μια καλη αρχη που θα προσγειωνε και τους μικρους αφου θα τους εφερνε προ των ευθυνων τους να ξανασκεφτουν πιο ρεαλιστικα...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Είδες που θα το κάνω;
-
Όπως όλι μας θα γνωρίζουμε αυτή
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=316063&cid=15
είναι η βασική αιτία των εκλογών.
Ο Κωστάκης μας λέει κατάμουτρα: 'Πάω σε εκλογές για να έχω την συκγατάθεσή σας να σας '
Ο Γιωργάκης θα πει: 'Εμείς χάος παραλάβαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση που τα έφαγε όλα και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια άρα εμείς αναγκαστικά θα πρέπει να σας για το καλό της χώρας'Είναι η πρώτη φορά δηλ. που και οι δύο υποψήφιοι θα κατεβούν με σκοπό να μας και μας το λένε κιόλας
Ο Κωστάκης βέβαια πιστεύει ότι στις προεδρικές ο λαός θα έχει ήδη αγανακτήσει και θα ξαναθέσει θέμα εκλογών και θα ξαναβγεί.
Μεγάλε, ο σοφός λαός λέει: 'Ο καλός καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται' εσύ στην φουρτούνα εγκατέλειψες πρώτος το πλοίο.
Άσε που η Ντόρα περιμένει στην γωνία, αρκεί ο μπαμπάς να πει 'Μπράβο στον Κωστάκη' και την έβαψες.Έτσι λοιπόν πορεύεται η Ελλάδα στην κρίση ... για μια φορά ακόμη 'Εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς '.
Εκλογές 2009