-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ ιδανικά θα ήθελα έναν...μουγκό πρωθυπουργό, αλλά να παράγει έργο. Τώρα κάποιοι φαίνεται να προτιμούν έναν φαφλατά, ακόμη κι αν είναι άχρηστος.
Μια χαρά το βρίσκω, που ξέρεις μπορεί να βαρεθώ να κάθομαι και να πω 'δε γίνομαι πρωθυπουργός', να έχω ένα κοινό ρε παιδί μου
Σου έχω πει ότι έχω γράψει - χωρίς να το γνωρίζουν βέβαια οι αποδέκτες - λόγο υπουργού της ΝΔ ...Και μάλιστα αυτός που τον παρέλαβε (με δουλειά, μεταξύ άλλων, να γράφει λόγους ) είπε : 'Ούτε εγώ δεν τα λέω τόσο καλά'
Προδότης...
Θα επιληφθεί σχετικά η αριστερή πτέρυγα του φόρουμ στην επόμενη συνεδρίαση. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άσχετα με τα σαρδάμ, που δε μου λενε απολύτως τπτ, όταν τον ειχα παρακολουθήσει σε πολιτικές συζητήσεις μου φάνηκε εντελώς φελός.
Οι αναλύσεις του (θεός να τις κάνει) ήταν επιπέδου νηπιαγωγείου.
Κάνω λάθος ρε ηταφιΡε συ, αν θέλεις πολιτικές συζητήσεις με ουσία, δεν ψάχνεις σε τέτοια κόμματα. Δεν βγάζεις (καλώς ή κακώς...) πρωθυπουργό για να σου παράγει πολιτική, τον βγάζεις για να κάνει διαχείριση πλέον. Το θέμα πολιτική, σαν μέλος η Ελλάδα της ΕΕ έχει ψιλοκλείσει...
Πολιτικά φελός; Μπορεί και ναι! Ομολογουμένως, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, βαριέμαι αφόρητα να παρακολουθήσω πολιτική συζήτηση πλέον...
Τι να πω, μην βγω και υποστηρικτής του Γιωργάκη, δεν θα την...παλέψω, αλλά ξαναλέω, κανείς, ούτε πρωθυπουργός, ούτε οποιοσδήποτε άλλος, δεν κρίνεται από τα 5 σαρδάμ που θα κάνει σε μια ωριαία ομιλία. Είναι απλά χαζό.
-
Δηλαδή απ' όσο τον έχεις δει, διαπίστωσες ότι είναι ένα άτομο πολύ έξυπνο και ικανό να κυβερνήσει την χώρα.
Εγώ νομίζω ότι ούτε για παίκτη σε τηλεπαιχνίδι δεν θα τον επέλεγαν αν δεν είχε αυτό το επώνυμο.
-
ειμαι μεταξυ εεκ -τροτσκιστες και ανταρσυα.. που να το ριξω λετε;
παρακαλω απαντηστε με σοβαρα, πολιτικα κριτηρια
τι γνωμη εχετε για τον σαββα μιχαηλ; πιστευετε θα μπορουσε να ηγηθει μιας αντικαπιταλιστικης επαναστασεως;οι κυβερνησεις πεφτουνε, η αγαπη μενει.. fυck the system_ Ⓐ
οικογενεια = φυλακη Ⓐ
στα ομορφοτερα παιδικα παραμυθια δεν υπαρχουν οικογενειες Ⓐ
κοινοκτημοσυνη στα βυζια της παμελα αντερσον Ⓐ
λαε πεινας κ μιναρεις. φαε κ γαμα Ⓐ
κοτα ή παπια; Ⓐ
σουβλακι ή πιτσα; Ⓐ
οι μπατσοι πουλανε τα xbox 360 Ⓐ
το αιγαιο ανηκει στον μπομπ σφουγγαρακη Ⓐ
στο τελευταιο δεντρο που θα μεινει, κρεμαστειτε Ⓐ
το 4tf θα το ριξει στον πρασινο ηλιο κ τον λαος Ⓐ
το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο Ⓐ
ερχεται ο πρασινος ηλιος Ⓐ
.. και ο χριστος.. look busy Ⓐ
ας αρχισουν οι κλωτσες στο εκπαιδευτικο προτσες Ⓐ
μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις κ τον τσακωσανε Ⓐ
οποιος θελει τους παπαδες να τους παρει σπιτι του Ⓐ
τα παιδια σας εχουν εθιστει στην κοκα κολα Ⓐ
πολη που καιγεται λουλουδι που ανθιζει Ⓐ
το bravo του πασχου καιει λαδια Ⓐ
η bmw του κουκ ειναι μωβ Ⓐ
ρουχα σινιε σχεσεις σικε Ⓐ
εισαι ομορφος; κανε πλαστικη Ⓐ
ας γινουμε ασχημοι Ⓐ
οι beatles κονομησαν Ⓐ
αλληλεγγυη στις χοντρες Ⓐ
ο μικυ μαους σωζει Ⓐ
κατω το κρατος πανω το baywatch Ⓐ
το μελλον σας επιτιθεται Ⓐ
παιδεια μας το χαος Ⓐ
το μεικ απ δεν καλυπτει το κενο Ⓐ
παοκ ουισκι και iron maiden δισκοι Ⓐ
υπαρχει ζωη πριν το θανατο; Ⓐ
ζωη οχι επιβιωση Ⓐ
φουντα οχι πρεζα Ⓐ
μπιριμπα, οχι ποκερ Ⓐ
κατω τα γκραφιτι που ομορφαινουν τις πολεις των εθελοδουλων του συστηματος Ⓐ
θα βρεξει, τα πουλια πετανε χαμηλα Ⓐ
βαρεθηκα Ⓐ
και ψιλοπεινασα Ⓐ
+1 ποστ στο ποστ καουντερ Ⓐ
-
Αν ένας άνθρωπος σαν τον Καραμανλή έγινε ρόμπα και μπαλάκι από συνεργάτες του και βαρώνους, ένας άνθρωπος σαν τον Παπανδρέου τι θα γίνει;
Κατάλληλος να τον βλέπεις χαμογελαστό όταν του δίνεις παραγγελία το πρωί (τσάκω 1 εσπρέσσο Τζώρτζη), συμπαθητική παρέα για το γυμναστήριο, γενικά δείχνει καλός καγαθός. Άντε να τα βάλει τώρα με τα σαΐνια. Εκτός αν ρωτάει τη μαμά (μακάρι δηλαδή), που είναι γριά π...να και σίγουρα το αγαπάει το παιδί για να το αφήσει να πάει σούμπιτο στον πάτο από το πρώτο τρίμηνο.
Με λίγα λόγια, φιλότιμος αλλά γκαζοζέν. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν ένας άνθρωπος σαν τον Καραμανλή έγινε ρόμπα και μπαλάκι από συνεργάτες του και βαρώνους, ένας άνθρωπος σαν τον Παπανδρέου τι θα γίνει;
Κατάλληλος να τον βλέπεις χαμογελαστό όταν του δίνεις παραγγελία το πρωί (τσάκω 1 εσπρέσσο Τζώρτζη), συμπαθητική παρέα για το γυμναστήριο, γενικά δείχνει καλός καγαθός. Άντε να τα βάλει τώρα με τα σαΐνια. Εκτός αν ρωτάει τη μαμά (μακάρι δηλαδή), που είναι γριά π...να και σίγουρα το αγαπάει το παιδί για να το αφήσει να πάει σούμπιτο στον πάτο από το πρώτο τρίμηνο.
Με λίγα λόγια, φιλότιμος αλλά γκαζοζέν.Sorry δηλαδή αλλά τί άνθρωπος είναι/ήταν ο Καραμανλής για να προβάλει αντιστάσεις?
Τί είχε πετύχει στη ζωή του ώστε να πατά γερά στα πόδια του? -
Αληθεια τι πρεπει να χει πετυχει καποιος για να πατα γερα στα ποδια του?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειμαι μεταξυ εεκ -τροτσκιστες και ανταρσυα.. που να το ριξω λετε;Να σου πω εγω τους βαρεθηκα τους ΝΑΡιτες που μου τα εχουν σπασει τελευταια (παλιοτερα ειχαμε πλακωθει κιολας) οποτε οχι ΑΝΤΑΡΣΥΑ -αν και ειχα παει τυχαια σε μια συγκεντρωση στα Γιαννενα πριν τις ευρωεκλογες, ακουσαμε ωραια πραγματα και φαγαμε ωραιο σουβλακι
Λοιπον καιρος να παρει καμια σοβαρη αποφαση αυτος ο Τσιπρας να βγει μπροστα να διαλυσει τον ΣΥΡΙΖΑ οπως τον εχουνε κανει, να στειλει τις συνιστωσες, τους ανανεωτικους και δεν ξερω γω τι αλλο στη γωνιά να συσκεφθουν με τον εαυτο τους να δουν γιατι τα εκαναν οπως τα εκαναν και να κατεβει σκετος ΣΥΝ προς ωρας, να μπει στη Βουλη και βλεπουμε... Να κανουν στην ακρη τα τοτεμ γιατι, να σου πω, τρεφω απεριοριστο σεβασμο στον Κοροβεση, αλλα εφαγε ΠΟΛΥ ξυλο τοτε βρε αδερφε και του εχει αφησει κουσουρια κι εχουμε αλλους αγωνες που πρεπει επιτελους να δοθουν και να κερδηθουν ενω ετσι οπως εχει η κατασταση η ομαδα παιζει χειροτερη μπαλα κι απο την εθνικη του Ρεχαγκελ αν με νιωθεις.... -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Sorry δηλαδή αλλά τί άνθρωπος είναι/ήταν ο Καραμανλής για να προβάλει αντιστάσεις?
Τί είχε πετύχει στη ζωή του ώστε να πατά γερά στα πόδια του?Τίποτα το ιδιαίτερο, πλην όμως δείχνει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στην πράξη τα σκάτωσε, ήταν άτολμος, ίσως γιατί ακριβώς δεν έχει ζοριστεί στην πολιτική του καριέρα, ούτε καν ως υπουργός.
Ως Πρωθυπουργός πρέπει να είσαι όχι απλώς 'έτοιμος να υποστείς το κόστος', αλλά άτεγκτος. Όχι να σου καίνε την πρωτεύουσα μερικά παπαράκια και να βάζεις τον αρμόδιο υπουργό να συνιστά 'αυτοσυγκράτηση'. Όχι να κάνουν μπορδέλο την εικόνα της κυβέρνησης 5 άτομα και να τους καλύπτεις, αντί να τους πετάς έξω με ξηλωμένα γαλόνια και να τους στέλνεις στον εισαγγελέα για να λουφάξουν και τα άλλα εκκολαπτόμενα λαμόγια... Τέλος πάντων, απέτυχε και ως αποτυχημένος θα μείνει στην ιστορία. Απλώς ΙΣΩΣ μάθει από τα λάθη του, ενώ ο άλλος μάλλον θα χαμογελάει στη γέφυρα ενώ το νερό θα του μουλιάζει το μουστάκι. Εκτός αν η μαμά του διορίσει τίποτα λυκόσκυλα να τον φυλάνε. -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Αληθεια τι πρεπει να χει πετυχει καποιος για να πατα γερα στα ποδια του?να είναι Μπερλουσκόνι (χωρίς τον εθισμό του στο σεξ ) ίσως ;
οι ιταλοί τον ψηφίζουν γιατί είναι πλούσιος και δεν θα λαδώνεται...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι να σου καίνε την πρωτεύουσα μερικά παπαράκια και να βάζεις τον αρμόδιο υπουργό να συνιστά 'αυτοσυγκράτηση'.δλδ τι να εκανε? να επεβαλλε στρατιωτικο νομο,lockdown και να βγαζε τα τανκς στους δρομους?Δεν γινονται ευκολα αυτα,και δεν ειναι μονο το πολιτικο κοστος στη μεση...
Όχι να κάνουν μπορδέλο την εικόνα της κυβέρνησης 5 άτομα και να τους καλύπτεις, αντί να τους πετάς έξω με ξηλωμένα γαλόνια και να τους στέλνεις στον εισαγγελέα για να λουφάξουν και τα άλλα εκκολαπτόμενα λαμόγια...
Αμ δε μπορουσε.Εξαρτημενος ηταν.Γραμματια πληρωνε.Και τετοιοι ειναι οι συσχετισμοι σε ολα τα κομματα
-
skye ξέχασες το Mito και όχι Scirroco...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απλώς ΙΣΩΣ μάθει από τα λάθη τουmanosk τώρα με αποτελείωσες! 5,5 χρόνια μετά και δύο θητείες και μου λες 'ίσως μάθει από τα λάθη του'?
Να σου πω τι? Πως χ@στηκα?
Υπάρχει πιθανότητα να ξαναβγεί δηλαδή και να τα κάνει 'σωστά'?Ο Giorgos πάντως είμαι σίγουρος πως χειρότερος από αυτό που φαίνεται δεν είναι! Ίσως να είναι και αρκετά καλύτερος...Θα δούμε!
Εdit: Για να πατά γερά στα πόδια του κάποιος καλό είναι να έχει δουλέψει κάπου κάπως κάποτε και αν γίνεται να έχει διακριθεί στη δουλεία του. Ειδικά για τη θέση του πρωθυπουργού καλό είναι να έχει περάσει κάποια χρόνια ως Υπουργός ή έστω Δήμαρχος ή κάτι παρόμοιο.
-
Εdit: Για να πατά γερά στα πόδια του κάποιος καλό είναι να έχει δουλέψει κάπου κάπως κάποτε και αν γίνεται να έχει διακριθεί στη δουλεία του. Ειδικά για τη θέση του πρωθυπουργού καλό είναι να έχει περάσει κάποια χρόνια ως Υπουργός ή έστω Δήμαρχος ή κάτι παρόμοιο.
Δλδ η Ντορουλα παει σφαιρα για πρωθυπουργος,ετσι?
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Νομίζω δεν έχει δουλέψει ποτέ της. Σίγουρα πάντως πληρεί καλύτερα τις προυποθέσεις από τον Καραμανλή.
-
Νομίζω δεν έχει δουλέψει ποτέ της. Σίγουρα πάντως πληρεί καλύτερα τις προυποθέσεις από τον Καραμανλή.
ε πως,δημαρχος,υπουργος-μην υποτιμας το cv της
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Eγώ όσο βλέπω να ασχολούνται με τα ελληνικά του, τόσο αρχίζω και τον συμπαθώ μάλλον τον Γιωργάκη. Δεν τον κάνει λιγότερο άχρηστο αυτό, αλλά του φούστη, τόσα χρόνια στην πολιτική, υπουργός επίσης κάμποσα χρόνια, δεν μπορούν να ασχολούνται με τα στραβά του; Δεν μπορεί, όλο και κάποια θα έχει κάνει!Για να κρίνουμε τελικά αν είναι ικανός ή άχρηστος.
To έχουν αυτό οι Δεξιοί .. Το 89 το ΠΑΣΟΚ είχε όλα τα φόντα να πάρει κάπου στο 20% εάν το προεκλογικό κλίμα είχε μείνει σε αμιγώς πολιτικά ζητήματα.
Αντί γι αυτό τους απασχολούσε πόσους ****** είχε αρπάξει η Μιμή , το αν έπρεπε να την πάει στη Ρόδο για να μη σοκαριστεί η Θάτσερ και ετοίμαζαν κρεμάλες στο Σύνταγμα.Ε, τους ηρθε η 40άρα και μετά συνιστούσαν ψυχίατρους.
Τα ίδια κάνουν/θα κάνουν και τώρα :Δε μπορεί να μιλήσει, είναι αμερικάνος ..είναι...είναι...
-
Απλώς ΙΣΩΣ μάθει από τα λάθη του
manosk τώρα με αποτελείωσες! 5,5 χρόνια μετά και δύο θητείες και μου λες 'ίσως μάθει από τα λάθη του'?
Να σου πω τι? Πως χ@στηκα?
Υπάρχει πιθανότητα να ξαναβγεί δηλαδή και να τα κάνει 'σωστά'?Ο Giorgos πάντως είμαι σίγουρος πως χειρότερος από αυτό που φαίνεται δεν είναι! Ίσως να είναι και αρκετά καλύτερος...Θα δούμε!
Είχε τις ευκαιρίες του και απέτυχε. Θα τον διαδεχθεί η Ντόρα και τέλος. Ο νεότερος επίτιμος στην ιστορία.
Δεν θα ξαναβγεί. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τίποτα το ιδιαίτερο, πλην όμως δείχνει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στην πράξη τα σκάτωσε, ήταν άτολμος, ίσως γιατί ακριβώς δεν έχει ζοριστεί στην πολιτική του καριέρα, ούτε καν ως υπουργόςΑ τον καημένο τον μπούλη
ΚΙ ο Ανδρέας διετέλεσε πρώτη φορά ως πρωθυπουργός το 1981 αγαπητέ δεξιέ Μάνο αλλά γ@μούσε κι έδερνε
-
Ο Ανδρέας είχε και μια κάποια ζωή πριν πολιτευτεί, ασκούσε κι ένα επάγγελμα, είχε και 2 γκόμενες. Και είχε ηγετική φυσιογνωμία. Όπως και ο Καραμανλής νωρίτερα, που επίσης μάμαγε σε όλη του την καριέρα. Τέτοιοι σπάνια εμφανίζονται (δεν είναι όμως πάντα καλό να εμφανίζονται, κι ο Χίτλερ κι ο Μουσολίνι επιτυχημένοι ήταν... ).
Εκλογές 2009