-
Ο χοντρός βαριέται που ζει και είναι ανίκανος. Τώρα αυτό που κάποτε φάνταζε ακατόρθωτο θα γίνει πραγματικότητα. Ο Giorgakis το καλό παιντί θα γίνει πρωθυπουργός. Πιάστε θέση και θα γελάσουμε πολύ ή θα κλάψουμε. Και οι μεν και οι δε χέσε ψηλά και αγνάντευε είναι. Θα μου πείτε ρε μάστορα κάποιος πρέπει να κυβερνήσει αυτή την έρημη χώρα. Εδώ είναι το πρόβλημα. Ας συγκεντρωθούμε στη δουλίτσας μας, στον καθημερινό μας αγώνα γιατί όσο περισσότερο ασχολούμαστε με δ'αύτους τόσο χαλάμε τη ζαχαρένια μας.
-
Απλώς, για να το κλείσουμε το θέμα αυτό, δεν θεωρώ σωστό να υπάρχουν μακρές προεκλογικές περίοδοι. Όποτε συνέβη αυτό, πχ επί Οικουμενικής και ύστερα, επί Σημίτη-Παπανδρέου ή τώρα, τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά, οι κυβερνώντες κοίταζαν μόνο ν' αρπάξουν ό,τι προλάβαιναν, ιδίως βλέποντας ότι τους περιμένει ήττα.
Αν δεν υπήρχε η προαναγγελία πρόωρων εκλογών την Άνοιξη, όφειλε ο Καραμανλής να κάτσει να κυβερνήσει υλοποιώντας όσα είχε προεκλογικά υποσχεθεί. Αλλά υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις, νομίζω ότι καλά έκανε (κι ας υποκρύπτονται άλλα πίσω από τα λεγόμενά του). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
, όφειλε ο Καραμανλής να κάτσει να κυβερνήσει υλοποιώντας όσα είχε προεκλογικά υποσχεθεί.pleeeease, o Kαραμανλής δεν κυβέρνησε ούτε sec εδώ και 5μιση χρόνια τώρα θα κυβερνήσει?
είναι σαν να παίζει η εθνική άμυνα μέχρι το 85 και όταν το φάει να περιμένεις να παίξει επίθεση για το θέαμα. -
Εγώ πάντως το έκανα το χρέος μου πριν μισή ώρα...και μάλιστα χρέος μεγαλύτερο απ αυτό των εκλογών!
Έλαβα μέρος σε τηλεφωνικό γκάλοπ
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εγώ πάντως το έκανα το χρέος μου πριν μισή ώρα...και μάλιστα χρέος μεγαλύτερο απ αυτό των εκλογών!Έλαβα μέρος σε τηλεφωνικό γκάλοπ
Φυσικά Ένωση Κεντρώων ψήφισες έτσι;
-
πλάκα κάνεις;;
Στα γκάλοπ ΠΑΝΤΑ ψηφίζεις το κόμμα σου..να κρατήσουμε τα ποσοστά!
στις εκλογές κάνεις ο,τι θες...έτσι κι αλλιώς απ τους 300, οι 280 θα ναι οι ίδιοι..
-
Βλέπω όλοι να ξορκίζουν τις εκλογές ή τις ισχνές κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες αλλά εδώ και 2 χρόνια η χώρα δεν μπορούσε να κυβερνηθεί. Τα ΜΜΕ με το ΠΑΣΟΚ να ζητούν εκλογές κάθε λίγο και λιγάκι από τη στιγμή που ο Γιώργος ενανεξελέγη, να βγάζουν ξαφνικά σκάνδαλα στη φόρα σκάνδαλα που υπάρχουν σχεδόν όλα από την εποχή του ΠΑΣΟΚ και τα συνέχισαν τα φυντάνια της ΝΔ (Βατοπέδι, Siemens, MAΝ:όλα αυτά και άλλα πολλά που δε μας λένε είχαν ξεκινήσει επί ΠΑΣΟΚ για να μην πω ότι είναι διαχρονικά). Στόχος πρώτος: να εξαφανίσουν από προσώπου γης το Ρουσόπουλο ο οποίος έφερε τις νίκες στη ΝΔ και τους είχε βάλει στο μάτι με το νομοσχέδιο με το Βασικό Μέτοχο.Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τον Καραμανλή ότι δεν τα έβαλε με τους νταβατζήδες. Μια χαρά τα έβαλε αλλά απέτυχε καθώς ο Βασικός Μέτοχος δεν πέρασε. Και σιγά-σιγά τον έφαγαν. Στόχος 2ος: να καταστήσουν τη χώρα ακυβέρνητη για να την ελέγχουν καλύτερα. Στόχος 3ος: να οδηγήσουν τη χώρα σε ακυβερνησία ή σε μια πολύ αδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ όπως θα είναι μία κυβέρνηση Γιωργάκη. Ήλθε και η κρίση και το γλυκό δεν μπόρούσε να δέσει καλύτερα....
Ας μην ξεχνάμε επίσης το γεγονός ότι κάθε φορά που επίκειται η άνοδος της Δεξιάς στην εξουσία αλλάζει επί το αναλογικότερο ο εκλογικός νόμος ενώ αλλάζει και πάλι όταν συμβαίνει το αντίθετο...αυτά είναι βασικά όταν μια χώρα σαν την Ελλάδα θέλει να προχωρήσει μπροστά και να χαράξει πολιτική...να προβεί στις αναγκαίες αλλαγές...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
:yikes: πλάκα κάνεις;;Στα γκάλοπ ΠΑΝΤΑ ψηφίζεις το κόμμα σου..να κρατήσουμε τα ποσοστά!
στις εκλογές κάνεις ο,τι θες...έτσι κι αλλιώς απ τους 300, οι 280 θα ναι οι ίδιοι..
Είναι στο χέρι μας να μην είναι ίδιοι αλλά να είναι άλλοι,πηγαίνοντας κόντρα σε αυτούς που θέλουν τα ΜΜΕ ή τα κομματικά επιτελεία...
-
ναι κι εγώ προσωπικά τις ξορκίζω..
Κάθε δυο χρόνια εκλογές;; τι θα γίνει;; θα ξεπουληθούμε κι άλλο;; αντέχουμε να τα σκάμε κάθε τόσο;; Τώρα θα πει κάποιος οτι ούτως ή άλλως τα σκάμε...Δύσκολος ο προϋπολογισμός του 2010, όμως οι κρατικές επιχορηγήσεις για τα προεκλογικά έπεσαν...
Έπειτα σκέφτομαι τα λόγια των κομμάτων. Οι 2 μεγάλοι υπόσχονται κάθαρση. Το πασοκ λέει για αποτυχημένη κυβέρνηση, σκάνδαλα κτλ, όμως τα λόγια αυτά βγαίνουν απ τους ίδιους της 20ετίας...
απ την άλλη η νδ λέει στο περίπου 'τέρμα τα ψέμματα, θα γίνει τώρα δουλεία, καιρός να δουλέψουμε, φοροδιαφυγή κτλ στο στόχαστρο' . Δηλ 5,5 χρόνια τι κάναμε ρε παίδες;; Τίποτα;; Γιατί πρέπει να εκλεχθούν για να ξεκινήσουν αυτό το φοβερό και πολύτιμο έργο;; Και τι πάει να πει νωπή εντολή;; ψάρι είναι να ναι φρέσκια;; κάθε 2 ετία θα ζητάμε εντολή;; κυβέρνηση με ανασφάλειες, που να αναζητά επιβεβαίωση δεν έχω ξαναδει...
Προσωπικά πιστεύω οτι οι εκλογές γίνονται από μεριάς νδ, ακριβώς για να χαθούν...είναι ζόρικα τα πράγματα. Και ποντάρουν -πιστεύω- στο γεγονός οτι μια νέα κυβέρνηση εξακολουθεί (παραδόξως) να γεννά μια νέα ελπίδα, η οποία δεν θα επιβεβαιωθεί...και τότε το πασοκ θα δυσαρεστήσει τους πάντες. Το βλέπεις άλλωστε και στα λόγια των μέχρι πρότεινως κυβερνώντων: 'να δούμε εσείς τι θα καταφέρετε καλύτερα, πού θα τα βρείτε τα λεφτά'
μακάρι ό,τι είναι να βγει, να κριθεί σε μια κυριακή...
-
Αθήνα
Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ αφήνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως επανεξετάζει τις υποψηφιότητες Ψινάκη και Ανατολάκη, λέγοντας ότι η πρόταση ίσως έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για είχε και την ανάλογη επώαση.
Ερωτηθείς γιατί επέλεξε τα δύο αυτά πρόσωπα απάντησε: «Προσπαθώ να βρω πρόσωπα, που θα φέρουν στην πολιτική εκείνους που τής έχουν γυρίσει την πλάτη. Τα νέα παιδιά ή ακόμα και εκείνες τις γυναίκες των μεσημβρινών ζωνών της τηλεόρασης. Απευθύνθηκα σε κάποια πρόσωπα, έκανα διάλογο. Δεν έχω καταλήξει πουθενά, ίσως η πρόταση έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για να είχε και την ανάλογη επώαση. Θα δούμε. Πάντως το μήνυμά μου είναι να φέρω μέσα καινούργια πρόσωπα».
Πρόσθεσε ότι θέλει να εκπέμψει το μήνυμα ότι η πολιτική δεν είναι μόνο για τα «σκουρόχρωμα κουστούμια».
«Ο κοινοβουλευτισμός και η δημοκρατία είναι για όλους. Μπορεί να είναι ο Ψινάκης, μπορεί να είναι και κάποιος άλλος. Εγώ έχω το μυαλό προς αυτή την κατεύθυνση» συμπλήρωσε.
Σε ερώτηση πώς θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΛΑΟΣ ο Ηλίας Ψινάκης, απάντησε πως κάθε ένας που έχει μια διαφορετική άποψη από την κατεστημένη, είναι ευπρόσδεκτος τουλάχιστον ως προς τη διατύπωση της πρότασης.
«Είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος, πέρα από το πως ο ίδιος έχει επιλέξει να παρουσιάζεται και έχει και πολύ καλές σπουδές στα οικονομικά» τόνισε για τον κ. Ψινάκη.
Newsroom ΔΟΛ
Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!
-
«…** εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας **(…) θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και...
το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δε δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα (…). Ο Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι».
(Θ. Πάγκαλος, «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», 16/9/2001)Από το trwktiko....
Πάντως ξέρω καλά ότι θα αρχίσουν κάποιοι να λένε τι έκανε ο Πάγκαλος, τί είναι ο Πάγκαλος κτλ...αλλά γιατί είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ; -
Ελα τωρα,μετα απο 8 χρονια ο αλλος αποκτα τα προσοντα να γινει γιατρος
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
«…** εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας **(…) θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και...
το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δε δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα (…). Ο Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι».
Πάντως ξέρω καλά ότι θα αρχίσουν κάποιοι να λένε τι έκανε ο Πάγκαλος, τί είναι ο Πάγκαλος κτλ...αλλά γιατί είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ;Εγώ πάλι πιστευω ότι ο Παπανδρεου είναι για πρωθυπουργός αλλά κάτι σημιτιδες και παγκαλοι και ΕΙΔΙΚΑ τον Βενιζελο έπρεπε να τους ειχε ηδη στειλει πακέτο στην Αραβία.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Πάντως ξέρω καλά ότι θα αρχίσουν κάποιοι να λένε τι έκανε ο Πάγκαλος, τί είναι ο Πάγκαλος κτλ...αλλά γιατί είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ;Καλα ο Παγκαλος ας μην μιλαει και πολυ....οπου πηγε αφησε συντρίμμια.
Υπουργος Ιμιων,Οτσαλαν και Ολυμπιακης.Δυσκολες αποστολες μεν,απετυχε σε ολες δε.Τωρα γιατι ειναι στα ψηφοδελτια...καλως ειναι.Εχει πολιτικο λογο και ευφραδεια,και αναλαμβανει αφοβα επικινδυνες αποστολες χωρις να μετραει το πολιτικο κοστος (οπως τοτε που τον εβαλαν υποψηφιο δημαρχος απεναντι απο τον κυριο Τιποτα και εφαγε τα μουτρα του).
Απλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να παρει ποστο,ως manager ειναι επιπεδου Κωστακη και αυτος.
Πρεπει να τον κανουν κατι κομματικο,ή υπουργο τυπου να γουσταρουμε,κατι χωρις νοημα και ουσια παντως. -
Αλήθεια ελπίζει κανείς ότι με το υπάρχον πολιτικό σκηνικό μπορεί να ελπίζει η χώρα? Προσωπικά όταν βγήκε η ΝΔ ήλπισα ότι ο χοντρός θα κάνει τις ριζικές αλλαγές που υποσχέθηκε. Τώρα κατέληξα πως είναι το λιγότερο άτολμος αν όχι ανίκανος. Είμαι παντελώς απαισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον της χώρας μας.
-
μια απο τα ιδια...
corsair o George ειναι Apple Fan Boy μην βγει λεω εγω...
παντως ο αντ1 του εδωσε και αυτοδυναμια...
-
Εγω βρηκα τι θα ψηφισω!
'Το ΚΚΕ(μ-λ) και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα αρνηθεί την κρατική επιχορήγηση και θα έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους και τη νεολαία στους χώρους δουλειάς, στους χώρους σπουδών, στις γειτονιές, εκεί που θα οργανωθούν οι νέοι αγώνες αντίστασης στη λαίλαπα που το σύστημα μας υπόσχεται μετά τις εκλογές'.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αλήθεια ελπίζει κανείς ότι με το υπάρχον πολιτικό σκηνικό μπορεί να ελπίζει η χώρα? Προσωπικά όταν βγήκε η ΝΔ ήλπισα ότι ο χοντρός θα κάνει τις ριζικές αλλαγές που υποσχέθηκε. Τώρα κατέληξα πως είναι το λιγότερο άτολμος αν όχι ανίκανος. Είμαι παντελώς απαισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον της χώρας μας.Το δικό μας μέλλον είναι λαμπρό.
Ιδιαίτερα αν ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μας επειδή το κράτος φαλίρησε.Ίσως αν πουλήσουμε κάποιο μεγάλο νησί στους Τούρκους να ξεχρεώσουμε.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Προσωπικά όταν βγήκε η ΝΔ ήλπισα ότι ο χοντρός θα κάνει τις ριζικές αλλαγές που υποσχέθηκε.Τοσο καιρο ζηταω αυτο το :parta: για εμοτικον κι ακομα δεν το χουν βαλει..
τεσλος παντων,σημασια εχει οτι παλι μου αποδεικνυεις οτι εισαι τραγικος..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προσωπικά όταν βγήκε η ΝΔ ήλπισα ότι ο χοντρός θα κάνει τις ριζικές αλλαγές που υποσχέθηκε.
Τοσο καιρο ζηταω αυτο το :parta: για εμοτικον κι ακομα δεν το χουν βαλει..
τεσλος παντων,σημασια εχει οτι παλι μου αποδεικνυεις οτι εισαι τραγικος..
Pasxo εσύ με την alfa θα πας να ψηφίσεις?
Αν ναι,ξεκίνα τώρα με τα πόδια,πρέπει να βγάλουμε κυβέρνηση με τη μία
Εκλογές 2009