-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
με την επόμενη φορά πριν ποστάρω κάτι , θα στο στέλνω με π.μ και αν το εγκρίνεις το ανεβάζω. Οκ??
Καθολου ΟΚ.
Αν δε θελεις να σχολιαζονται τα ποστ σου αναρτησε ταμπελα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΣΦΑΤΟ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΟ σχολιασμός του ποστ περί του εάν είναι δεξιός ο Παπαδόπουλος είναι ...ότι ο Παπακωνσταντίνου και ο Ραγκούσης είναι, ογκόλιθοι του σοσιαλισμού???
Koιτα τι γραφεις:
de νομίζω ότι θα πάει χαμένος αυτός. Μπορεί να βρει θέση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ .
Μπορεί να ήταν και άγιος. Δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό που γράφεις διότι δεν το γνωρίζω. Το δέχομαι.
Ήταν όμως ένας από τους πολλούς για τους οποίους ισχύει το 'ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος' και σίγουρα δεν αισθανόταν άνετα στο συγκεκριμένο κομματικό σχηματισμό.Δε γνωριζεις αλλα ξερεις οτι ο Παπαδοπουλος ευεργετηθηκε απο το Γιωργακη.
Δε γνωριζεις τη πορεια του ως κυβερνητικο στελεχος ουτε τους λογους που 'δεν αισθανόταν άνετα στο συγκεκριμένο κομματικό σχηματισμό' αλλα κρινεις οτι ο Παπαδοπουλος μπορει να παει στη ΝΔ.Αυτό λες εσύ σχολιασμό???
Nαι.Σχολιαζω το ποιος εφυγε και το ποιους επελεξε ο Γιωργακης για συνεργατες.
Το ζορι σου ποιο ειναι?? -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και ο λοβερδος βενιζελικος ειναι αλλα ειναι πρωτη γραμμη,αμα δεν ξερεις να μην λες.Aυτός έκανε πίσω αρκετά νωρίς, είναι πρώτος σε σταυρούς στη Β' Αθηνών και ήταν υφυπουργός του Γιωργάκη στο Υπουργείο των Εξωτερικών....διαφορετικά και αυτός θα ήταν στον πάγκο...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και ο λοβερδος βενιζελικος ειναι αλλα ειναι πρωτη γραμμη,αμα δεν ξερεις να μην λες.Το ποιος ειναι τι, ποσως με ενδιαφερει.
Σιγα τωρα μη κατσω να συγκρινω το Παπαδοπουλο με το Λοβερδο.
Ο ενας αθορυβος κι αποτελεσματικος, ο αλλος γνωστος θαμωνας των τηλεπαραθυρων και αν και πανεπιστημιακος (αν εχει στις μερες μας καποια αξια ο τιτλος) χωρις καποια ιδιαιτερη επιτυχια εκτος απο τις επιδοσεις του στις κοκορομαχιες στα διαφορα 'δελτια των 8' -
Ο μόνος πολιτικός στην Ελλάδα που προσπάθησε να βάλει μια τάξη στην υγεία κηρύσσοντας το πόλεμο στα αδηφάγα πιράγχας του χώρου της υγείας, ο Αλέκος Παπαδόπουλος θα είναι εκτός ψηφοδελτίων του Γιωργάκη!!! Εύγε George!!!!
de νομίζω ότι θα πάει χαμένος αυτός. Μπορεί να βρει θέση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ .
Aλέκος Παπαδόπουλος
“Αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Παραμένω απλό μέλος του Κινήματος και εύχομαι στην παράταξή μου καλή επιτυχία. Ενημέρωσα ήδη τον Πρόεδρο του Κινήματος με σχετική επιστολή.'
Ήταν ένας από τους λίγους αποδεδειγμένα αδιάφθορους αλλά και ικανούς Υπουργούς όλης της μεταπολίτευσης. Συγχαρητήρια στο πολιτικό μας σύστημα αλλά και στο ΠΑΣΟΚ που τον έβγαλε εκτός. Μπορείτε να αντιληφθείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια πλέον γιατί κάποιοι μένουν εντός και κάποιοι βγαίνουν εκτός μάχης.Μπορεί να ήταν και άγιος. Δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό που γράφεις διότι δεν το γνωρίζω. Το δέχομαι.
Ήταν όμως ένας από τους πολλούς για τους οποίους ισχύει το 'ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος' και σίγουρα δεν αισθανόταν άνετα στο συγκεκριμένο κομματικό σχηματισμό.
Εάν έφυγε και δεν ...τον έφυγαν , θεωρώ πάντως ότι μια ξεκάθαρη/τίμια στάση
Η απόφαση είναι δική του γιατί ξέρει καλά τι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει τη χώρα...
Είναι ένα από τα άτομα που αν εκλεγόταν το ΠΑΣΟΚ περίμενα στο Υπουργείο Εσωτερικών ή Υγείας καθώς είναι ένα από τα λίγα που θα μπορούσαν να βάλουν τάξη στο χάος του Κράτους ή στα οικονομικά της Υγείας που εξελίσσονται σε ωρολογιακή βόμβα.Αλλά ο Γιωργάκης δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τον μεταπείσει να παραμείνει υποψήφιος. Ας ελπίσουμε ότι αν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ θα μπει στην Κυβέρνηση ως εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός, αν και το θεωρώ απίθανο. Με αυτά και αυτά και τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στα κανάλια και να λέει ότι τα 2/3 του δημοσίου χρέους δημιουργήθηκαν επί ΝΔ, δεν τον βλέπω καλά το Γιωργάκη....
Όσο για το Λοβέρδο, καλός αλλά κυρίως επικοινωνιακός και αγαπημένο παιδί των media. Γιατί άραγε στις μη προεκλογικές περιόδους βλέπουμε στα τηλεπαράθυρα ή στα πάνελ των εκπομπών τους ίδιους και τους ίδιους; -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Σχετικα με τον Αλεκο Παπαδοπουλο.
Απο τους πολιτικους που ολα τα κομματα θα ηθελαν να εχουν στο δυναμικο τους.
Επαρχιωτης, αθορυβος, εργασιομανης, εκανε εργο χωρις φανφαρες και μανια αυτοπροβολης.
Και στο Υπουργειο Υγειας και στο Οικονομικων αλλα κυριως εβαλε τη σφραγιδα του στη μεγαλυτερη ισως Διοικητικη μεταρρυθμιση της χωρας, το προγραμμα Καποδιστριας.
Παντα ειχε το θαρρος να λεει δημοσια και χωρις δειλια τη γνωμη του και χαιρει εκτιμησης απο ολο το πολιτικο φασμα.Βεβαια ηταν 'Βενιζελικος' και γιαυτο απομονωθηκε-παραγκωνισθηκε απο τον Γιωργακη.
Συγκρινετε το υφος του Αλ.Παπαδοπουλου με του Ραγκουση ή του Παπακωνσταντινου για να δειτε το ποιόν της 'αλλης πολιτικης' που ευαγγελιζεται ο Γιωργακης.Το ότι ήταν επαρχιώτης του προσθέτει κάτι??? Τον κάνει αυτομάτως πιο ικανό σε κάτι???
Καθόλου αθόρυβος δεν ήταν. Αρθογραφούσε πολλάκις σε εβδομαδιαίο και ημερήσιο τύπο. Μάλιστα στις παρουσιάσεις των βιβλίων του φιγουράριζε πρώτη μούρη ο Μητσοτάκης ο οποίος πολλές φορές τον είχε υμνήσει. Επίσης δεν ήταν καθόλου αθόρυβος διότι επι εποχών παντοδυναμίας του Σημίτη και λίγο πιο μετά είχε ξεσαλλώσει και δεν ήξερε τι έλεγε. Τα θυμάσαι ή να στα θυμίσω εγώ??
Που το είδες/διάβασες/άκουσες ότι χαίρει εκτίμησης από όλο το πολιτικό φάσμα??? Εκτός από τον Καρατζαφέρη και το Μητσοτάκη ποιος άλλος έχει μιλήσει κολακευτικά για τον Παπαδόπουλο???
Ξέρεις πόσοι εργασιομανείς υπάρχουν και δε θα τους μάθουμε ποτέ? Τον Παπαδόπουλο ξέρεις ποιος τον...ανέσυρε από την Άρτα και τον έφερε εις τας Αθήνας ??? Εργασιομανής ήταν όσο και οι υπόλοιποι που το πρωί είναι στον Λυριτζή και το βράδυ στο Χατζηνικολάου. Και είχαν τα κινητά ανοιχτά γαι να πεταχτούν γαι καμια ψηφοφορία στη Βουλή. Ακόμη άντεχα κι έβλεπα τηλεόραση τότε και τα θυμάμαι πολύ καλά.
Στο Υπουργείο Οικονομικών ποιο ακριβώς ήταν το έργο του??? Τι άφησε πίσω του???
Πολλοί έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Και ο Πάγκαλος και ο Πολύδωρας και ο ...Τατούλης. Αλλά είναι απλώς καραγκιόζηδες για να μην πω τίποτε χειρότερο.
Στο Ραγκούση (ούτε καν ξέρω που κρατάει η σκούφια του) τι ακριβώς σε ενοχλεί?? Είναι ...πολύ ΠΑΣΟΚ για τα γούστα σου??? Είναι πιο δεξιός από τον Παπαδόπουλο και λιγότερο σοσιαλιστικός ογκόλιθος??? Είναι πολύ Αριστερός και χαραμίζεται στο ΠΑΣΟΚ??
Όπως και να'χει όλα τα προηγούμενα που έγραψες είναι σχολιασμός στα περί Παπαδόπουλου.
Κάνε λοιπόν το σχολιασμό χωρίς τις δυο γραμμών 'εξυπναδούλες' που έκανες μερικά ποστ πιο πάνω. Δε βοηθάει σε κάτι. Είναι που είναι ευαίσθητο το συγκεκριμένο τοπικό, μη γ***θεί τελείως, κρίμα θα είναι.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Η απόφαση είναι δική του γιατί ξέρει καλά τι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει τη χώρα... Ο 88888 υποστηρίζει ότι τον έφυγε ο Παπανδρέου. Εγώ δε μπορώ να εικοτολογώ. Δε γνωρίζω και δε με ενδιαφέρει.Δε μιλώ απαξιωτικά σε καμια περίπτωση. Αλλά είναι φανερό ότι κανείς δε γνωρίζει εάν έφυγε ή τον έφυγαν. Εγώ δε μπορώ να κάνω την καφετζού
Είναι ένα από τα άτομα που αν εκλεγόταν το ΠΑΣΟΚ περίμενα στο Υπουργείο Εσωτερικών ή Υγείας καθώς είναι ένα από τα λίγα που θα μπορούσαν να βάλουν τάξη στο χάος του Κράτους ή στα οικονομικά της Υγείας που εξελίσσονται σε ωρολογιακή βόμβα. Τα υπουργεία εφαρμόζουν μια συνολική πολιτική, δεν είναι τσιφλίκια των Υπουργών. Εάν ας πούμε ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών , εσύ περιμένες τι??? Πάταξη της γραφειοκρατίας ας πούμε??? αναφέρω ένα τυχαίο παράδειγμα. Τι ακριβώς???Αλλά ο Γιωργάκης δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τον μεταπείσει να παραμείνει υποψήφιος. Δε νομίζω να συνηθίζεται αυτό. Ούτε όταν έφυγε ο Θεωνάς έκανε τούμπες το ΚΚΕ για να μείνει ούτε και στην αποχή του Λιάπη παρακάλεσε ο Καραμανλής. Ας ελπίσουμε ότι αν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ θα μπει στην Κυβέρνηση ως εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός, αν και το θεωρώ απίθανο. Δε με αφορά επίσης αλλά απλώς να σου υπενθυμίσω ότι και το 2004 είχε πει ότι δε θα κατέβει.Με αυτά και αυτά και τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στα κανάλια και να λέει ότι τα 2/3 του δημοσίου χρέους δημιουργήθηκαν επί ΝΔ, δεν τον βλέπω καλά το Γιωργάκη....
Όσο για το Λοβέρδο, καλός αλλά κυρίως επικοινωνιακός και αγαπημένο παιδί των media. Γιατί άραγε στις μη προεκλογικές περιόδους βλέπουμε στα τηλεπαράθυρα ή στα πάνελ των εκπομπών τους ίδιους και τους ίδιους; Σαφώς και είναι δημιούργημα των ΜΜΕ. Η πρώτη του εμφάνιση σε εκπομπή ήταν σε ...ένα ανακλινδρο μιας καλοστεκούμενης γριάς που είχε εκπομπή στη ΕΤ1 πριν πολλά χρόνια. Μου διαφεύγει το όνομά της -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
O κ. Αλαβάνος έχει καταγωγή (*), όχι αστεία. Αλλά δεν μας το λένε, το κρατάνε μυστικό γιατί ο κ. Αλαβάνος (πρέπει να) είναι ανεξάρτητος και αυτοδημιούργητος. Χοχοχο!!!
(*): ψάξτε το λιγάκι...
Αν με χάσετε τις επόμενες ημέρες θα ψάχνω την καταγωγή του Αλαβάνου. Μη με αναζητήσετε
-
Η απόφαση είναι δική του γιατί ξέρει καλά τι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει τη χώρα... Ο 88888 υποστηρίζει ότι τον έφυγε ο Παπανδρέου. Εγώ δε μπορώ να εικοτολογώ. Δε γνωρίζω και δε με ενδιαφέρει.Δε μιλώ απαξιωτικά σε καμια περίπτωση. Αλλά είναι φανερό ότι κανείς δε γνωρίζει εάν έφυγε ή τον έφυγαν. Εγώ δε μπορώ να κάνω την καφετζού
Είναι ένα από τα άτομα που αν εκλεγόταν το ΠΑΣΟΚ περίμενα στο Υπουργείο Εσωτερικών ή Υγείας καθώς είναι ένα από τα λίγα που θα μπορούσαν να βάλουν τάξη στο χάος του Κράτους ή στα οικονομικά της Υγείας που εξελίσσονται σε ωρολογιακή βόμβα. Τα υπουργεία εφαρμόζουν μια συνολική πολιτική, δεν είναι τσιφλίκια των Υπουργών. Εάν ας πούμε ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών , εσύ περιμένες τι??? Πάταξη της γραφειοκρατίας ας πούμε??? αναφέρω ένα τυχαίο παράδειγμα. Τι ακριβώς???Αλλά ο Γιωργάκης δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τον μεταπείσει να παραμείνει υποψήφιος. Δε νομίζω να συνηθίζεται αυτό. Ούτε όταν έφυγε ο Θεωνάς έκανε τούμπες το ΚΚΕ για να μείνει ούτε και στην αποχή του Λιάπη παρακάλεσε ο Καραμανλής. Ας ελπίσουμε ότι αν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ θα μπει στην Κυβέρνηση ως εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός, αν και το θεωρώ απίθανο. Δε με αφορά επίσης αλλά απλώς να σου υπενθυμίσω ότι και το 2004 είχε πει ότι δε θα κατέβει.Με αυτά και αυτά και τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στα κανάλια και να λέει ότι τα 2/3 του δημοσίου χρέους δημιουργήθηκαν επί ΝΔ, δεν τον βλέπω καλά το Γιωργάκη....
Όσο για το Λοβέρδο, καλός αλλά κυρίως επικοινωνιακός και αγαπημένο παιδί των media. Γιατί άραγε στις μη προεκλογικές περιόδους βλέπουμε στα τηλεπαράθυρα ή στα πάνελ των εκπομπών τους ίδιους και τους ίδιους; Σαφώς και είναι δημιούργημα των ΜΜΕ. Η πρώτη του εμφάνιση σε εκπομπή ήταν σε ...ένα ανακλινδρο μιας καλοστεκούμενης γριάς που είχε εκπομπή στη ΕΤ1 πριν πολλά χρόνια. Μου διαφεύγει το όνομά τηςΜε τη λογική σου πρέπει να εξαφανιστούμε ως χώρα καθώς δεν υπάρχουν άνθρωποι ικανοί να μας βγάλουν από το αδιέξοδο... Όταν το κεφάλι δείξει το δρόμο μπορεί να κάνει κάτι και για να αλλάξει η νοοτροπία των πολιτών...αλλιώς....
-
Όσο για το Λοβέρδο, καλός αλλά κυρίως επικοινωνιακός και αγαπημένο παιδί των media. Γιατί άραγε στις μη προεκλογικές περιόδους βλέπουμε στα τηλεπαράθυρα ή στα πάνελ των εκπομπών τους ίδιους και τους ίδιους; Σαφώς και είναι δημιούργημα των ΜΜΕ. Η πρώτη του εμφάνιση σε εκπομπή ήταν σε ...ένα ανακλινδρο μιας καλοστεκούμενης γριάς που είχε εκπομπή στη ΕΤ1 πριν πολλά χρόνια. Μου διαφεύγει το όνομά τηςΜε τη λογική σου πρέπει** να εξαφανιστούμε ως χώρα** καθώς δεν υπάρχουν άνθρωποι ικανοί να μας βγάλουν από το αδιέξοδο... Όταν το κεφάλι δείξει το δρόμο μπορεί να κάνει κάτι και για να αλλάξει η νοοτροπία των πολιτών...αλλιώς....
εξαφανισμένοι είμαστε εάν εξαιρέσεις ...akropolis...greek islands and mousakas. Υπάρχουμε κάπου αλλού??? Απλώς ακόμη μερικοί θέλουν να το παλεύουν. Δικαίωμά τους βεβαίως, αφού αυτό θέλουν αυτό να κάνουν, κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αν με χάσετε τις επόμενες ημέρες θα ψάχνω την καταγωγή του Αλαβάνου. Μη με αναζητήσετε
αχ με αυτά τα quote ρε Τάσο Θα το φάω το ban , δεν το γλιτώνω
-
αχ με αυτά τα quote ρε Τάσο Θα το φάω το ban , δεν το γλιτώνω
Μην ανησυχεις, είναι σε καταστολή
-
ουφ
-
Γιατί άραγε στις μη προεκλογικές περιόδους βλέπουμε στα τηλεπαράθυρα ή στα πάνελ των εκπομπών τους ίδιους και τους ίδιους;Έχεις μετρήσει μήπως τις εμφανίσεις του 'τέκνου' Κυριάκου στις τηλεοράσεις ?
Στην κρατική πάντως, έχω χάσει το μέτρημα... -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
O κ. Αλαβάνος έχει καταγωγή (*), όχι αστεία. Αλλά δεν μας το λένε, το κρατάνε μυστικό γιατί ο κ. Αλαβάνος (πρέπει να) είναι ανεξάρτητος και αυτοδημιούργητος. Χοχοχο!!!
(*): ψάξτε το λιγάκι...
Πονηρούλη, κάτι ξέρεις εσύ και μας το κρύβεις.
Αν από την άλλη δεν ξέρεις , ρώτα τον βλαμμένο να σου πει. -
Ο μόνος πολιτικός στην Ελλάδα που προσπάθησε να βάλει μια τάξη στην υγεία κηρύσσοντας το πόλεμο στα αδηφάγα πιράγχας του χώρου της υγείας, ο Αλέκος Παπαδόπουλος θα είναι εκτός ψηφοδελτίων του Γιωργάκη!!! Εύγε George!!!!
**de νομίζω ότι θα πάει χαμένος αυτός. Μπορεί να βρει θέση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ **.
'...Ο Αλέκος γνώριζε ότι ο Παπανδρέου τον έχει ξεγράψει και δεν επρόκειτο να τον στηρίξει ο μηχανισμός που ελέγχει ο Ραγκούσης στη Β' Αθηνών. Να είναι όμως άραγε μόνο αυτό; Κανείς δεν το πιστεύει καθώς πριν από μερικές ημέρες διέρρευσε από κυβερνητικά κλιμάκια ότι έχει γίνει πρόταση στον Αλέκο για μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία.* Θεωρούνταν μάλιστα σχεδόν σίγουρο ότι ο Καραμανλής θα τον έκανε υπουργό αν αποφάσιζε ανασχηματισμό**. Ο ίδιος πιστεύει ότι ακόμη και αν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Παπανδρέου δεν θα καταφέρει να διατηρηθεί στην εξουσία παραπάνω από λίγους μήνες καθώς ο Καραμανλής θα προκαλέσει εκλογές τον Μάρτιο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν δεν είναι υποψήφιος ο Κάρολος Παπούλιας. Πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκεται η αλήθεια σε αυτή την εκτίμηση; Έλα ντε.*
http://www.parapolitika.gr/el/π� ... E%B5%CE%B9
Γιατί να μην έχω τέτοιες μαντεψιές και στο 'στοίχημα' γμτ???? Χορηγός του ΟΠΑΠ κοντεύω να καταντήσω
-
H τελευταία εκπομπή τού κύριου Λεβέντη.
Α μέρος
http://www.dailymotion.com/video/xaeu92 ... 6-yyy_news -
**de νομίζω ότι θα πάει χαμένος αυτός. Μπορεί να βρει θέση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ **.
'...Ο Αλέκος γνώριζε ότι ο Παπανδρέου τον έχει ξεγράψει και δεν επρόκειτο να τον στηρίξει ο μηχανισμός που ελέγχει ο Ραγκούσης στη Β' Αθηνών. Να είναι όμως άραγε μόνο αυτό; Κανείς δεν το πιστεύει καθώς πριν από μερικές ημέρες διέρρευσε από κυβερνητικά κλιμάκια ότι έχει γίνει πρόταση στον Αλέκο για μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία.* Θεωρούνταν μάλιστα σχεδόν σίγουρο ότι ο Καραμανλής θα τον έκανε υπουργό αν αποφάσιζε ανασχηματισμό**. Ο ίδιος πιστεύει ότι ακόμη και αν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Παπανδρέου δεν θα καταφέρει να διατηρηθεί στην εξουσία παραπάνω από λίγους μήνες καθώς ο Καραμανλής θα προκαλέσει εκλογές τον Μάρτιο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν δεν είναι υποψήφιος ο Κάρολος Παπούλιας. Πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκεται η αλήθεια σε αυτή την εκτίμηση; Έλα ντε.*
Γιατί να μην έχω τέτοιες μαντεψιές και στο 'στοίχημα' γμτ???? Χορηγός του ΟΠΑΠ κοντεύω να καταντήσω
Σιγα το στελεχος που θα παρει η ΝΔ στους κολπους της για να μαζευει ροχαλες απο τα πασοκια....
Οσο για τον Καραμανλη,αφου προκαλεσε την πτωση της κυβερνησης του τωρα ψαχνει να δει πως θα προκαλεσει και την εξοδο του μετα τις εκλογες,ειναι πολλα τα κλεμμένα και θελει επειγοντως να φυγει να παει να τα φαει. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Γιατί άραγε στις μη προεκλογικές περιόδους βλέπουμε στα τηλεπαράθυρα ή στα πάνελ των εκπομπών τους ίδιους και τους ίδιους;
Έχεις μετρήσει μήπως τις εμφανίσεις του 'τέκνου' Κυριάκου στις τηλεοράσεις ?
Στην κρατική πάντως, έχω χάσει το μέτρημα...Μα η διαπίστωση είναι γενική...από το συγκεκριμένο προχώρησα προς το όλον...είναι δε, διακομματική...το να βλέπουμε του ενός ή του άλλου κόμματος μόνο, είναι σα να φοράμε παρωπίδες....απλά γινόταν σύγκριση κάποιων στελεχών του ΠΑΣΟΚ και όχι από εμένα και έτσι μπήκε στη κουβέντα...
-
-
O Tσοχατζοπουλος δε θα ειναι υποψηφιος τελικά.
Αντε ρε Παπανδρεου ξεπάστρεψέ τους όλους τους δεινοσαυρους.Ρε λε να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ?
Εκλογές 2009