-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Να αναβετε και καμιά λαμπαδα τον Ανδρεα κι εσείς γιατί αμα δεν εβγαινε ακόμα στα μπουντρούμια θα ήσασταν
ειδικά το αριστερό κίνημα έχει τεράστια υποχρέωση στον ΑΠ. Το έθαψε κάνα χλμ κάτω απ την γή.
Ναι εε?
Να μου βρεις τα αποτέλεσματα των εκλογικων αναμετρήσεων του ΚΚΕ επί χουντας επί καραμανλή, ραλλη και ΠαπανδρεουΤο κκε νομιμοποιήθηκε το 74 αγαπητέ Μάκη
Με το πιστόλι στον κροταφο
-
Μια μικρή απορία...
Αφού το ΠΑΣΟΚ έχει 102 βουλευτές, και χρειάζονται 180 για την εκλογή προέδρου,
Τότε η ΝΔ με 2 μικρά κομματα έβγαζε πρόεδρο και χωρίς το ΠΑΣΟΚ....και δεν έπεφτε καθόλου λόγος στον Γιωργάκη...Δεδομένου οτι και στο παρελθύν υπήρξε συμπραξη ΚΚΕ + ΝΔ, ενώ τώρα υπάρχουν
και οι συγκατοικοι της Πολυκατοικίας ΛΑΟΣ...που θα συμφωνούσαν ευκολα.
Γιατί μας το λένε αυτό ως αιτία εκλογών ενώ στην πραγματικότητα και μαθηματικά αλλα και πρακτικά δεν υφήστατε σαν λόγος.... -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
...το Σκόμπυ (και όχι Σκόμπι)...Γιατι παρακαλω; Η λατινικη μορφη ειναι Scobie κι οχι Scoby.
Αλλα κι ετσι να ηταν, επειδη ο Μπαμπινιωτης (για να πει την εξυπναδα του) προτεινει αντιστρεψιμοτητα και οχι απλογραφηση; Και σιγα την καθιερωμενη μορφη δλδ για εναν τυπο που πεθανε πριν μολις 40 χρονια!
29 κατασκευαστες πλυντηριων προτιμουν απλογραφηση. Αυτοι ξερουν. -
Μπομπ Σφουγγαράκη αληθινά θεωρείς την Παπατρίχα πιό σοβαρή από τον Λεβέντη;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
.....................................Eπειδή έχεις άποψη και το κυριότερο : επειδή είσαι ειλικρινής και δε μασάς τα λόγια σου ,άσχετα εάν δεν συμφωνώ μαζί σου, και όχι 'μα και μου' και 'ντάξει μωρέ όλοι ίδιοι είναι' , δυο πράγματα
-Αδικείς τον εαυτό σου όταν λες ότι το 'Βήμα' & τα 'ΝΕΑ' είναι παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ. Νεοελληνική Ιστορία γνωρίζεις και ξέρεις τι ρόλο βαράνε. Το Βήμα στήριξε αρκετά τη σημερινή κυβέρνηση, όχι τερατωδώς όπως στήριζαν τον Σημίτη αλλά τη στήριξαν.
-
Ο Παπανδρέου ανήκε στα φοιτητικά του χρόνια σε ένα τροτσκιστικό πυρήνα, όπως πολλοί στα φοιτητικά μας χρόνια ανήκαμε κάπου. Μέχρι εκεί.
-
Κονσερβοκούτια δεν υπήρξαν ποτέ και είναι λάθος να αναπαράγεται αυτή η μπούρδα έστω και κατά λάθος , έστω και από προοδευτικούς ανθρώπους, όπως ο Μάνος Ελευθερίου στο τελευταίο βιβλίο του. Εκτός και εάν οι πηγές μας είναι οι ταινίες του...Γκατζογιάννη, οπότε πάσο.
Υ.Γ Οτιδήποτε 'ι' ξένης λέξης, πλέον γράφεται με 'γιώτα' . Εχει έρθει σχετική οδηγία εδώ και χρόνια
-
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Μπομπ Σφουγγαράκη αληθινά θεωρείς την Παπατρίχα πιό σοβαρή από τον Λεβέντη;Πατρινε σ αυτες τις εκλογες και παλι(πριν χρονια τον ψηφισα) είμαι μαζί σου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...το Σκόμπυ (και όχι Σκόμπι)...
Γιατι παρακαλω; Η λατινικη μορφη ειναι Scobie κι οχι Scoby.
Αλλα κι ετσι να ηταν, επειδη ο Μπαμπινιωτης (για να πει την εξυπναδα του) προτεινει αντιστρεψιμοτητα και οχι απλογραφηση; Και σιγα την καθιερωμενη μορφη δλδ για εναν τυπο που πεθανε πριν μολις 40 χρονια!
29 κατασκευαστες πλυντηριων προτιμουν απλογραφηση. Αυτοι ξερουν.ήμαρτον ρε, τα ίδια γράφουμε
Βλέπω τώρα τον απερχόμενο πρωθυπουργό στη ΔΕΘ. Κλίνατε επί δεξιά ότι κάτσει. Ασυλο,πορείες, διαδηλώσεις. Πρέπει να έχουν πολλές απώλειες προς τον Καρατζαφύρερ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πρέπει να έχουν πολλές απώλειες προς τον ΚαρατζαφύρερΚοίτα να μην τον δεις ανερχόμενη πολιτική δύναμη σύντομα και ξύνουμε τ @@@@@@ μας
Μην βγάλετε σύντομα συμπεράσματα όμως απλά αναρωτηθείτε το γιατί.
Θα ειναι επειδή είναι τελικά ενα φασιστοειδές ο μεσος ελληνας ή γιατί αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της πλασματικής δημοκρατίας? -
Βλέπω τώρα τον απερχόμενο πρωθυπουργό στη ΔΕΘ. Κλίνατε επί δεξιά ότι κάτσει. Ασυλο,πορείες, διαδηλώσεις. Πρέπει να έχουν πολλές απώλειες προς τον ΚαρατζαφύρερΜμμμμμ, σχετικο ειναι αυτο Στις τελευταιες δημοσκοπησεις δεν τον ειδα πολυ ψηλα τον παπαρα. Ειναι και φαιδρος (με τους Ψινακηδες κλπ) και νομιζω οτι ο βλαμμενος που τον ψηφιζει ψιλοτρομαζει με κατι τετοια Σκεφτεται: 'Καλος ο χαβαλες. αλλα οχι και να βαλουμε τον πουστη στο ψηφοδελτιο!'. Εννοειται πως ειναι τετοιο το επιπεδο που αν επροκειτο πχ για την Εφη Σαρρη δε θα ειχε κανενα προβλημα
Φυσικα ο Κ.Κ. jr ο,τι μπορει, κανει, ειναι η αληθεια: ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται και πολλες φορες μ' επιτυχια αν κρινω απο κατι ομορφιες που διαβαζω εδω στο φορουμ -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φυσικα ο Κ.Κ. jr ο,τι μπορει, κανει, ειναι η αληθεια: ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται και πολλες φορες μ' επιτυχια αν κρινω απο κατι ομορφιες που διαβαζω εδω στο φορουμ
Δεν πνίγεται ΙΜΗΟ, πηδάει απ το πλοίο της πολιτικής με στυλ
Συνειδητα ΙΜΗΟΕίμαι βέβαιος πως σε λίγο καιρό θα με συγχαρείτε για την πολιτική (;) μου διορατικότητα
-
Φυσικα ο Κ.Κ. jr ο,τι μπορει, κανει, ειναι η αληθεια: ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται και πολλες φορες μ' επιτυχια αν κρινω απο κατι ομορφιες που διαβαζω εδω στο φορουμ
Συνειδητα ΙΜΗΟΕίμαι βέβαιος πως σε λίγο καιρό θα με συγχαρείτε για την πολιτική (;) μου διορατικότητα
του έκαναν μια σχετική ερώτηση και είπε (με έμφαση όπως το συνηθίζει καθότι πολύ καραμπουζουκλής) ότι δεν πάει πουθενά, δε θα εγκαταλείψει. Είπε ότι έχει μάθει να παλεύει αλλά αυτό δεν θα το σχολιάσω, δεν έχω τελειώσει και τον καφέ μου και είμαι κάπως...
-
Συνειδητα ΙΜΗΟΝαι αλλα για μένα αυτό ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Θα επρεπε να εξαντλήσει την 4ετία, τότε που πια θα έχει περάσει εντελώς η μπόρα.Τώρα όχι μόνο δεν κάνει καλό στο κόμμα, αλλά βάζει σε περιπέτειες με απανωτές εκλογές όλη την χώρα που το τελευταίο που θέλει τώρα είνα μια σειρά εκλογικών μαχών.
Ο πρόεδρος ειναι δικαιλογία. Προεδρος βγαίνει και χωρίς το ΠΑΣΟΚ
-
Αμα σε εκφράζει γιατι όχι; Σίγουρα μια διασταύρωση γέρου Παπανδρέου με κάτμαν θα έχει σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας
σοβαρά δηλ. το ΚΚΕ σου φαίνεται ποιο σοβαρό από την Ένωση Κεντρώων??
Ναι
-
Συνταγματική Αναθεώρηση πρότεινε πριν από λίγο ο Καραμανλής με αλλαγή του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου κ.ά.
Μίλησε και για ένταξη στην κυβέρνηση τεχνοκρατών και εκτός του χώρου της ΝΔ σε ερώτηση για τους υπουργούς που δεν έχουν δείξει καλή συμπεριφορά..... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αμα σε εκφράζει γιατι όχι; Σίγουρα μια διασταύρωση γέρου Παπανδρέου με κάτμαν θα έχει σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας
σοβαρά δηλ. το ΚΚΕ σου φαίνεται ποιο σοβαρό από την Ένωση Κεντρώων??
Ναι
Ουγκ
Κινούμαι στα πλαίσια της επιχειρηματολογίας σου. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Συνειδητα ΙΜΗΟΝαι αλλα για μένα αυτό ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Θα επρεπε να εξαντλήσει την 4ετία, τότε που πια θα έχει περάσει εντελώς η μπόρα.Τώρα όχι μόνο δεν κάνει καλό στο κόμμα, αλλά βάζει σε περιπέτειες με απανωτές εκλογές όλη την χώρα που το τελευταίο που θέλει τώρα είνα μια σειρά εκλογικών μαχών.
Ο πρόεδρος ειναι δικαιλογία. Προεδρος βγαίνει και χωρίς το ΠΑΣΟΚ
Πρόεδρος δε βγαίνει χωρίς το ΠΑΣΟΚ αφού κανένα από τα μικρά κόμματα δεν έδειχνε διατεθειμένο να συνεργαστεί με τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου. Ο κύριος Παπούλιας θα έπρεπε να έχει μιλήσει για τον εξευτελισμό του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε ο Πρόεδρος να έχει περισσότερες αρμοδιότητες τις οποίες του αφαίρεσαν....
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Συνταγματική Αναθεώρηση πρότεινε πριν από λίγο ο Καραμανλής με αλλαγή του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου κ.ά.
Μίλησε και για ένταξη στην κυβέρνηση τεχνοκρατών και εκτός του χώρου της ΝΔ σε ερώτηση για τους υπουργούς που δεν έχουν δείξει καλή συμπεριφορά.....ε ναι, ως γνωστό αυτά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά μας. Το εάν θα έχουμε Συνταγματικό Δικαστήριο και εάν ο ΠτΔ έχει άλλο ρόλο
αυτούς τους ...τεχνοκράτες όταν αναλαμβάνουν κυβερνητικά πόστα, πολύ τους....σκιάζομαι
-
Είπε ότι έχει μάθει να παλεύει αλλά αυτό δεν θα το σχολιάσω, δεν έχω τελειώσει και τον καφέ μου και είμαι κάπως...Παλεύει να μείνει ξύπνιος μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές
-
Ο/η μεθεπόμενος/η πρωθυπουργός ποιός θα είναι;
εκτός και αν μας βγει επιτυχημένος ο γιωργάκης και τον ξαναβγάλουμε -
Ουγκ
Κινούμαι στα πλαίσια της επιχειρηματολογίας σου.είπα σε μια φάση να γράψω τίποτα παραπάνω αλλά λεώ δε γαμείς
έτσι κι αλλιώς ούτε θέλω ούτε -και να μπορούσα- θα σου άλλαζα τις απόψεις
Εκλογές 2009