-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βιάζεσαι πολύ. Σήμερα αυτό ακριβώς το θέμα το άκουσα στις ειδήσεις της ΕΤ1 το μεσημέρι.
- Το πρόγραμμα δεν είχε αρχισει ακόμα, άρα δεν κόψανε κανένα κεφάλι.
-Είπαν αυτό που ακριβώς έγραψα, για αδιαφανείς προσλήψεις.
-Δεν είχαν εξασφαλιστεί οι πόροι.
-Το πρόγραμμα θα γίνει έτσι κι αλλιώς, δεν καταργήθηκε τίποτα.
Επιβεβαιωνω. Γνωστη μου στα Τρικαλα ειδοποιηθηκε απο τη δ/νση ββαθμιας οτι προς το παρον παγωνει ο διορισμος της, κατι που φυσικα περιμενε αφου (οπως τα μισα Τρικαλα ) ειχε διοριστει με μεσολαβηση Χατζηγακη*
Της ειπαν οτι θ' αλλαξουν τον τροπο επιλογης, μαλλον με διαδικασια τυπου ΑΣΕΠ (οποτε μαλλον δεν εχει τυχη...)Οντως. Η διαδικασία επιλογής ωρομισθίων αναστέλλεται για λίγο. Η επιλογή πλέον θα γίνεται μέσα από τους πίνακες του ΑΣΕΠ. (πηγή: τέως διευθυντής στο ΥΠΕΠΘ, πασόκος παλαιάς κοπής).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η προ-προηγούμενη σελίδα είναι άκρως διδακτική.Οχι πως μου πέφτει λόγος αλλα αυτή η ταχτική δεν σε έχει κουράσει; Γιατί μοας τα κάνεις τσουρέκια με τις (και καλά) ηθικολογίες;
Να σου κάνω μια ερώτηση επι προσωπικού; Εσυ ο ηθικός το πρωί δεν εργάζεσαι κάπου; Δεν πληρώνεσαι απο κάποιον; Δεν τον κοροιδεύεις όταν φορουμάρεις; Είσαι σωστός απέναντι στον όποιον εργοδότη σου(αλήθεια ιδιώτης η δημόσιο είναι; ); Αμα είναι παίξουμε το παιγνίδι της ηθικής να τα βγάλουμε στο τραπέζι όλα. Εγώ θα παίξω τίμια, ότι θες ρωτάς
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
; Δεν τον κοροιδεύεις όταν φορουμάρεις; Είσαι σωστός απέναντι στον όποιον εργοδότη σου;Δεν ξερω για ηθικο,αλλα αυτο ειναι λιγο unfair απο μερους σου
Ειναι σα να να λες πως οποιος ποσταρει παρασκευιατικα μετα τις εντεκα,μενει μεσα επειδη δεν εχει γκομενα
(εγω ντυνομαι για να βγω σε λιγο )
-
Ποια ηθική τρομάρα σας (εσύ χρησιμοποίησες α' πρόσωπο);
Πήγε απλώς να πείσει το άτομο ότι κάτι παράνομο (που τον βόλευε) ήταν ΟΚ και νόμιμο και τέτοιες ασυναρτησίες. Κι επειδή του ήρθε απάντηση τεκμηριωμένη, άρχισε να γράφει προσβλητικές μαλακίες. Βρήκε κι ο άλλος πικραμένος ευκαιρία να πεταχτεί...χέσε μέσα.
Στο τέλος παρατέθηκαν αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ (του οργάνου που όοοοολοι αγαπάνε και στηρίζουν ), τα οποία κόλλαγαν γάντι στην περίπτωση και έληξε η τελετή.
BTW, εγώ δεν έκλεψα τη δουλειά κανενός. Ούτε γιατί είμαι όμορφος, ούτε γιατί έχω μπάρμπα, ούτε γιατί έχω γκόμενα εν τοις πράγμασι. Παιδεύτηκα παραπάνω, αλλά ΟΚ, δεν χρωστάω σε κανέναν πούστη.
Αν όμως το είχα κάνει, θα άφηνα για άλλους τις μεγάλες παρόλες. Εντάξει, την έκανες [όχι εσύ, οποιοσδήποτε], σκάσε και κάτσε στο σκαμπό σου. Όχι να πας να βγεις κι από πάνω, γιατί θ' ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν, ούτε θα σε συμφέρουν. ΚΙ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ Ν' ΑΚΟΥΣΕΙΣ. Απλό είναι.Πάω τώρα στα μωρά. Μην ανησυχεί η ομήγυρις.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
; Δεν τον κοροιδεύεις όταν φορουμάρεις; Είσαι σωστός απέναντι στον όποιον εργοδότη σου;
Δεν ξερω για ηθικο,αλλα αυτο ειναι λιγο unfair απο μερους σου
Ειναι σα να να λες πως οποιος ποσταρει παρασκευιατικα μετα τις εντεκα,μενει μεσα επειδη δεν εχει γκομενα
(εγω ντυνομαι για να βγω σε λιγο )
Εγω δεν έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να βγάλω τους υπόλοιπους ανήθικους, ούτε το παίζω ηθικός σε κανένα. Σύμφωνα με τον Μάνο είμαι χαμουρίτσας, περιμένω λοιπον να μου αποδείξει την ακεραιότητα του σύμφωνα με τα δικά του πρότυπα ακεραιότητας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάω τώρα στα μωρά. Μην ανησυχεί η ομήγυρις.(γκόμενες ή κάνατε και άλλο με τη σύζυγο)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποια ηθική τρομάρα σας (εσύ χρησιμοποίησες α' πρόσωπο);Πήγε απλώς να πείσει το άτομο ότι κάτι παράνομο (που τον βόλευε) ήταν ΟΚ και νόμιμο και τέτοιες ασυναρτησίες. Κι επειδή του ήρθε απάντηση τεκμηριωμένη, άρχισε να γράφει προσβλητικές μαλακίες. Βρήκε κι ο άλλος πικραμένος ευκαιρία να πεταχτεί...χέσε μέσα.
Στο τέλος παρατέθηκαν αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ (του οργάνου που όοοοολοι αγαπάνε και στηρίζουν ), τα οποία κόλλαγαν γάντι στην περίπτωση και έληξε η τελετή.
BTW, εγώ δεν έκλεψα τη δουλειά κανενός. Ούτε γιατί είμαι όμορφος, ούτε γιατί έχω μπάρμπα, ούτε γιατί έχω γκόμενα εν τοις πράγμασι. Παιδεύτηκα παραπάνω, αλλά ΟΚ, δεν χρωστάω σε κανέναν πούστη.
Αν όμως το είχα κάνει, θα άφηνα για άλλους τις μεγάλες παρόλες. Εντάξει, την έκανες [όχι εσύ, οποιοσδήποτε], σκάσε και κάτσε στο σκαμπό σου. Όχι να πας να βγεις κι από πάνω, γιατί θ' ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν, ούτε θα σε συμφέρουν. ΚΙ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ Ν' ΑΚΟΥΣΕΙΣ. Απλό είναι.Πάω τώρα στα μωρά. Μην ανησυχεί η ομήγυρις.
Δεν μου απάντησες στα ερωτήματα μου. Πληρώνεσαι και δεν δουλεύεις, κάποιον κοροιδεύεις σύμφωνα με τις δικές σου ηθικές αξίες πάντα έτσι;
Την επόμενη φορά που θα γυρίσει στο προσωπικό, θα το κλειδώσω. Εχει παρατραβήξει. Πείτε τα με ΡΜ (Moderator)
-
.... δεν το γυρνάμε στο 'Ντόρα ή Αβραμό' που έχει πιο πολύ πλάκα ?
Εν τω μεταξύ , όλοι κορόιδευαν τις 'αμερικανιές' του Georgakis με την αναδειξη προέδρου μέσω ψηφοφορίας από την βαση από του κόμματος αλλά τώρα ολοι βλεπουν ότι με με τόση παραφιλολογία που κυκλοφορεί αυτός ειναι ο μοναδικός τρόπος για να κυλήσουν ήρεμα τα πράγματα.
Βεβαια έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα . Ο Κωστας τους έχει τόσο βαρεθεί ( αντε γαμ... κοινώς ) που τους λέει οτι 8 Νοε αυτός θα είναι φευγάτος .
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... δεν το γυρνάμε στο 'Ντόρα ή Αβραμό' που έχει πιο πολύ πλάκα ?.
Περιμένω με ενδιαφέρον, τις ραδιουργίες που θα κάνει ο κόμης Βλαντ Ντρακούλ υπέρ της νυχτερίδας θυγατρός του και τον γεμάτο επιχειρήματα και κρυφά νοήματα πολιτικό λόγο του Αβραμό (δηλαδή το απόλυτο κενό)
-
Oοοοοοοοολα αυτά που λετε εδω και κανα δυο σελίδες, γιατι δεν τα λετε στα 'Περι πολιτικής' ή καπως ετσι οπως λεγεται το τοπικ...;; Νομίζω οτι το θέμα Εκλογές 2009 θα πρέπει να κλείσει τώρα πια....
-
-
@tasos
Για να κλείσει αυτή η ιστορία, που δεν την άνοιξα εγώ, σου λέω μόνο ότι δεν έχεις καταλάβει ούτε ποιες είναι οι δικές μου ηθικές αξίες, ούτε ότι επιτίθενται κάποιοι σε άλλους για να καλύψουν την καμπούρα τους.Εκτός αν θεωρείς ότι το να πατάς σε άλλους παραβιάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού είναι θεμιτό, οπότε πάσο.
BTW, guilty as charged. Αν και υπάρχει ελεύθερος χρόνος για λίγο χάζεμα ρε παιδί μου, δεν δουλεύω σε φάμπρικα (ακόμα ).
Για τον αρχηγό, κατά σειρά από τον χειρότερο προς τον καλύτερο:
Σαμαράς (θέλει δαχτυλίδι από τους καραμανλικούς, αλλά τ΄@@ του θα πάρει νομίζω και ελπίζω)
Αβραμόπουλος (το παίζει αριστοκράτης -πράγμα όχι καλό για υπερκομματικό αρχηγό-, από την άλλη ας τον πολέμησαν το νοσοκομειακό κατεστημένο με τα αντιπολιτευτικά παπαγαλάκια και τις γιατρουδάρες όταν προσπάθησε να βάλει μια τάξη στη ληστεία των κρατικών πόρων, δεν νομίζω ότι είναι επαρκής)
Ντόρα (το μη χείρον, αρκετά ικανή, αρκετά ευφυής, ξέρει ελληνικά, πήρε και διεθνές χρίσμα από τη θητεία της στο Εξωτερικών, αλλά δυστυχώς τη δασκάλεψε ο μπαμπάς της, που αν και ήταν Πρωθυπουργός με όραμα -όσα είπε έγιναν, αλλά...20 χρόνια αργότερα!!-, είναι παλαιοκομματικής νοοτροπίας την οποία κατανάγκη μετέδωσε στη θυγατέρα) -
Ρε συ Μανο..!!! Οχι μονο συνεχίζεις εδω, απαντάς και στο τόπικ περι αρχηγού της (Ν)εας (Δ)ικτατορίας ΕΔΩ....!!! eleos ρε φίλε..!!
-
Εδώ τέθηκε το ερώτημα, το άλλο θέμα δεν ξέρω αν θα μείνει ανοικτό. Να το μεταφέρω κι ας γίνει ό,τι θέλει.
Και στο κάτω-κάτω, όταν κάποιος δέχεται δημοσίως επίθεση, δικαιούται δημοσίως ν' απαντήσει. Τα pm έχουν αξία μόνο αν η αρχική επίθεση έγινε με pm.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Oοοοοοοοολα αυτά που λετε εδω και κανα δυο σελίδες, γιατι δεν τα λετε στα 'Περι πολιτικής' ή καπως ετσι οπως λεγεται το τοπικ...;; Νομίζω οτι το θέμα Εκλογές 2009 θα πρέπει να κλείσει τώρα πια....say it goldenmouth!
-
Θα ήθελα να πω ότι οι πρώτες κινήσεις του ΓΑΠ είναι εύστοχες, τουλάχιστον από επικοινωνιακής πλευράς. Με νέους ανθρώπους γύρω του, που έχουν ευχάριστη παρουσία και βγάζουν ενεργητικότητα, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.
ΟΚ, δεν κατάλαβα ακριβώς τι θα κάνει ο 'Ισπανός αρχιτέκτονας που μεταμόρφωσε τη Βαρκελώνη' στα χωριά και τη φύση της Ηλείας, αλλά ας πούμε ότι κάτι καλό έχουν στο μυαλό τους.... -
σουρεαλ καταστασεις & εκμεταλλευση ολυμπιακων ακινητων
-
«[...] Η πρώτη έκπληξη, όμως, για τους νέους υπουργούς ήρθε χτες, όταν διαπίστωσαν ότι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα γραφεία Τύπου των υπουργείων ήταν κατεστραμμένοι!
Διαγράφηκαν ακόμη και τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των διαπιστευμένων - ανά υπουργείο - συντακτών.
«Γιατί έγινε αυτό» ρωτήσαμε χτες υπάλληλο ενός γραφείου Τύπου. «Μου φαίνεται πολύ κουτό» μας απάντησε «δεν μπορώ να το κατανοήσω». Το ίδιο ερώτημα έχουμε και εμείς. Γιατί να καταστραφούν οι σκληροί δίσκοι και τα αρχεία; Μήπως, έκρυβαν κάτι εκεί, ή, τα θεωρούσαν περιουσία τους;»ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 12/03/2004
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
«[...] Η πρώτη έκπληξη, όμως, για τους νέους υπουργούς ήρθε χτες, όταν διαπίστωσαν ότι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα γραφεία Τύπου των υπουργείων ήταν κατεστραμμένοι!
Διαγράφηκαν ακόμη και τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των διαπιστευμένων - ανά υπουργείο - συντακτών.
«Γιατί έγινε αυτό» ρωτήσαμε χτες υπάλληλο ενός γραφείου Τύπου. «Μου φαίνεται πολύ κουτό» μας απάντησε «δεν μπορώ να το κατανοήσω». Το ίδιο ερώτημα έχουμε και εμείς. Γιατί να καταστραφούν οι σκληροί δίσκοι και τα αρχεία; Μήπως, έκρυβαν κάτι εκεί, ή, τα θεωρούσαν περιουσία τους;»ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 12/03/2004
Απίστευτη καφρίλα αν έγινε έτσι. Πολλά ακούστηκαν πάντως. Κι ότι πήραν φεύγοντας μέχρι και το χαρτί και τα μελάνια από τους εκτυπωτές ακούστηκε.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Απίστευτη καφρίλα αν έγινε έτσι. Πολλά ακούστηκαν πάντως. Κι ότι πήραν φεύγοντας μέχρι και το χαρτί και τα μελάνια από τους εκτυπωτές ακούστηκε.
Για τοτε λες ή για τωρα;
Εκλογές 2009