-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εντωμεταξύ προέρχομαι και απο καβγά με βιομηχανικό εργάτη βασικού μισθού που ψήφισε καρατζαφέρη και καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να αναλύσω .....
ας μαντέψω
του είπες οτι έπρεπε να είχε ψηφίσει ΚΚΕ
γιατί εσένα προσπάθησα να σε πείσω να ψηφίσεις κκε;
οχι
άπλα προσπάθησα να βρω απο που ξεκίνησε ο καυγάς
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εντωμεταξύ προέρχομαι και απο καβγά με βιομηχανικό εργάτη βασικού μισθού που ψήφισε καρατζαφέρη και καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να αναλύσω .....
ας μαντέψω
του είπες οτι έπρεπε να είχε ψηφίσει ΚΚΕ
γιατί εσένα προσπάθησα να σε πείσω να ψηφίσεις κκε;
οχι
άπλα προσπάθησα να βρω απο που ξεκίνησε ο καυγάς
Ξεκινησε τη στιγμή που μου είπε τι ψήφισε
-
Ξεκινησε τη στιγμή που μου είπε τι ψήφισεντροπή να μην δέχεσαι τις επιλογές των άλλων
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ντροπή να μην δέχεσαι τις επιλογές των άλλων
Τις δέχομαι, απλά υπάρχει ένα αόρατο χέρι που με σπρώχνει να τους πω πως είναι μ@λάκες
-
Τις δέχομαι, απλά υπάρχει ένα αόρατο χέρι που με σπρώχνει να τους πω πως είναι μ@λάκες
ελπίζω να μη βρεθεί κανένα ορατό και ευέξαπτο χέρι και περιορίσει τις εμφανίσεις του αόρατου χεριού
-
o πήχης δεν μπορεί να είναι χαμηλά, και αν όντως καταφέρουν να είναι χειρότεροι απ τους προηγούμενους μιλάμε πλέον για το απόλυτο αδιέξοδο της αστικής δημοκρατίας στην ελλάδα
-
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτοί είναι μ@λάκες και όχι εσύ...???? (δεν μιλώ προσωπικά απλά δες το ως άσκηση εργασίας όπου ο άλλος φανατικός του Καρατζαφέρη λέει σε κάθε ΚΚΕ ότι είναι @@λάκας που ψήφισε την Παπαρήγα).
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
o πήχης δεν μπορεί να είναι χαμηλά, και αν όντως καταφέρουν να είναι χειρότεροι απ τους προηγούμενους μιλάμε πλέον για το απόλυτο αδιέξοδο της αστικής δημοκρατίας στην ελλάδαΟ πήχης δεν είναι χαμηλά καθώς το ΠΑΣΟΚ τον ανέβασε πολύ ψηλά προεκλογικά λέγοντας ότι θα κάνει θαύματα.
Το αν θα είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους δυστυχώς θα το κρίνουν τα κανάλια και πίστεψε με δεν πρόκειται να τους βγάλουν χειρότερους. Αν τους βγάλουν θα τους ψηφίσω καθώς αυτό θα σημαίνει ότι δεν έκαναν χατίρια.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτοί είναι μ@λάκες και όχι εσύ...???? (δεν μιλώ προσωπικά απλά δες το ως άσκηση εργασίας όπου ο άλλος φανατικός του Καρατζαφέρη λέει σε κάθε ΚΚΕ ότι είναι @@λάκας που ψήφισε την Παπαρήγα).
Ειλικρινά δεν με ενοχλεί η προοπτική να είμαι εγώ ο μαλάκας, πέρα απ αυτό γνωρίζω άριστα την συνεισφορά του κκε σε ότι άπτεται των εργασιακών θεμάτων, την οποία έχω επανειλημμένα τονίσει εκτιμώ αφάνταστα ως προς την αποτελεσματικότητα της
-
Ίσως είναι η ιδέα μου, αλλά το υπουργικό συμβούλιο αποτελεί ανταμοιβή εσωκομματικών συμμάχων του Πρωθυπουργού και προσπάθεια παροπλισμού των εσωκομματικών του αντιπάλων.
Και Υπουργός Εξωτερικών, ε; Μην τυχόν ξεφύγει κανένα quotation...
'...Το γραφείο του πρωθυπουργού είναι οργανωμένο κατά τα πρότυπα του Λευκού Οίκου και θα ασκεί εποπτικό και συντονιστικό ρόλο. Τα στελέχη του θα είναι πανεπιστημιακοί, τεχνοκράτες και στενοί συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου.'...
Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως είναι η ιδέα μου, αλλά το υπουργικό συμβούλιο αποτελεί ανταμοιβή εσωκομματικών συμμάχων του Πρωθυπουργού και προσπάθεια παροπλισμού των εσωκομματικών του αντιπάλων.Προφανως ετσι ειναι,παντα η συνθεση του υπουργικου συμβουλιου δεν ειναι παρα αποτελεσμα εσωκομματικων διεργασιων και συμμαχιων.Ας ελπισουμε περα απο τα κολλητηλίκια να εχουν και καποιο αλλο προσον.
-
Τον Βενιζέλο δεν τον έκανε υπουργό? Λάθος είδα?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τον Βενιζέλο δεν τον έκανε υπουργό? Λάθος είδα?Υπουργό Εθνικής Άμυνας
-
-
Δεν το είχα δει αυτό ρε συ
http://www.youtube.com/watch?v=Y_YUsG7QI5w&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=vzWmeiMa ... re=related -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...
Υ.Γ (άσχετο) Οι ψηφίσαντες ΝΔ στην Α' Αθήνας το έχουν κάψει εντελώς ??? στείλαν στη Βουλή τον Πιπιλή και άφησαν έξω την Κουντουρά??? νεκρόφιλοι είναι??Εδώ οι των Χανίων στήριξαν Χρήστο Μαρκογιαννάκη, αντί για τον φερέλπι και συμπαθέστατο Μανούσο Βολουδάκη! Τι να λέμε...
-
1.τι να λεμε...διαβητες...μολυβια...
2.ειναι τυχαιο που αυτος ο τεχνοκρατης που θελει να φερει ο Γιωργος εχει συμβουλεψει τον Ομπαμα τον ιδιο να σταματησει για τα συμφεροντα των ΗΠΑ τους αγωγους της Ρωσιας;
-
O Σπηλιωτόπουλος είχε πει να πάμε στα 4 μίλια. (μετά είπε ότι έφταιγε η μετάφραση της τούρκικης εφημερίδας) Πήγαμε ? Όχι. Ήταν προδότης? Με την καμια. Βλαξ ίσως.
Όλα αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση, πολύ κακό για το τίποτα.
-
Κοιτώντας τη σύνθεση του Υ.Σ. κάτι με κάνει να συμφωνήσω με τον greo που έγραψε:
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θεωρω οτι ο Γεωργακιος ειναι πολιτικο ζωον περισσοτερο απο πολλους, θεωρω αδυνατον να μην εχει αντιληφθει το αδιεξοδο της σοσιαλδημοκρατιας τυπου Σημιτη, Μπλερ, Στρεντερ και Ζοσπεν, θεωρω απιθανο να μην εχει καταλαβει οτι δε χρειαζεται μια πολιτικη να ειναι φιλολαϊκη, αρκει να φαινεται. Επισης πιστευω οτι θα νοιωσει εσωτερικη αναγκη να 'καθαρισει' ιδεολογικα το χωρο και να τον επαναπροσδιορισει ως ασκηση εξουσιας, θελοντας να δωσει ουσια στο ρολο του ως προεδρος της Διεθνους τους.Μόνος του ή με συμβουλάτορες, χειρίστηκε ΙΜΟ πολύ καλά τις εσωκομματικές (αν)ισορροπίες. Εβαλε τον Μπένι σε 'ακλόνητο' πόστο, αλλά με 'δικό του' τοποτηρητή. Τον φιλόξο Γκαστόνε, μου έφερε ένα τσουβάλι ψήφους τον έβαλε στα ζόρια. Εκανε 'γενναιόδωρο' άνοιγμα στους ΟικοΠρασινους -και τελικά κατέληξε στην πωστηλένε (ΕΕΠ, έχει κανείς τίποτα παραπάνω γι' αυτήν?). Μέσα και ο φιλόπονος Αρκάς λοχαγός, αλλά και η Άντζελα (...). Εξω η ex-κραταιά Βάσω, μέσα η Μαριλίζα. Α, και ο Βούγιας!
Αλήθεια, το 'κλιματικής αλλαγής' στον τίτλο του υπουργείου, τι να σημαίνει άραγε? Να περιμένουμε Κ.Υ.Α. που να ρυθμίζει τα του κλίματος, πχ.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Μέσα και ο φιλόπονος Αρκάς λοχαγός,O Pέππας ήταν από τους ελάχιστους επιφανείς σημιτικούς που τον στήριξαν. Μη σου πω ότι δεν ήταν και άλλος αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Εκλογές 2009