-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
μολις γυρισα απο εφορευτικη επιτροπη....
μην παει ποτε κανεις σας
για πες....
Tι να πει ο άνθρωπος; Ότι σε σκίζουν για ένα 20ωρο και μάλιστα χωρίς αμοιβη ενώ ο δικαστικός αντιπρόσωπος τσιμπάει 1000άρικο; Εχει γραφτεί κι αλλού. Όπως και τόσα και τόσα κακώς κείμενα στο Ελλάντα, διαιωνίζεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.
ΥΓ Αν δεν με απατούν τα νομικά μου γιατί τα εγκατέλειψα προ 25ετίας, απαγορεύεται η επίταξη εργασίας. Ας είχε κανείς τα ...κέφια να καταφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και θα τα λέγαμε. Γενικά το θέμα είναι απλό. Χρειάζεται το κράτος για τις ανάγκες της εκλογικής διαδικασίας εφορευτικά μέλη; ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...
πες το ρε φιλε..
αν και μπορει να σου βγαλει μια 'πληρωμη' σαν αυτη που εχεις ως φανταρος
και δεν ειναι οτι απλα καθεσαι 20 ωρες εκει..γ@μιεσαι κανονικα κιολας
-
Εγώ θέλω να δώ τί θα τους πώ αύριο στο γραφείο αν με ρωτήσουν τί έγινε κέρδισαν οι Σοσιαλίστές στην Ελλάδα, θα έρθει η κομμουνιστική επανάσταση?
ψήνω κάτι σε στύλ όσο παίζετε εσείς μπάσκετ άλλο τόσο σοσιαλιστές είναι αυτοί, άν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε πείτε το
εν τω μεταξύ
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=321456&cid=1και λίγος ψωμιάδης εγγυητής της ενότητας της φιλελεύθερης δημοκράτικής παράταξης
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=321457&cid=1# -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
και λίγος ψωμιάδης εγγυητής της ενότητας της φιλελεύθερης δημοκράτικής παράταξης
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=321457&cid=1#Αυτός δεν ήταν που στήριζε τον Καραμανλή μέχρι τελικής πτώσεως;
Τώρα πάει να γλύψει τον/την νέο/α αρχηγό.... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
και λίγος ψωμιάδης εγγυητής της ενότητας της φιλελεύθερης δημοκράτικής παράταξης
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=321457&cid=1#Αυτός δεν ήταν που στήριζε τον Καραμανλή μέχρι τελικής πτώσεως;
Τώρα πάει να γλύψει τον/την νέο/α αρχηγό....έπεσε δεν έπεσε?
Ψωμιάδης -
Ποιον Σαμαρα ρε παιδια...ατομο που εριξε κυβερνηση της ΝΔ να κανουμε αρχηγο?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ποιον Σαμαρα ρε παιδια...ατομο που εριξε κυβερνηση της ΝΔ να κανουμε αρχηγο?αρχισε κιολας η εσωστρεφια....?
-
για μια ακομα φορα τα exit polls πεφτουν εξω....
στο 10.3% η τελική διαφορα.....
-
τελευταία ενημέρωση βγάζει τα ακόλουθα
ΠΑΣΟΚ 160 44.00 %
ΝΔ 92 33.71 %
ΚΚΕ 20 7.44 %
ΛΑΟΣ 15 5.58 %
ΣΥΝ 13 4.53 %
Οικολογοι 2.48 %
οπότε σε αυτόΟ χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Να το λες Μακάρι να βγω ψεύτης, δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάποιο από τα 2 μεγάλα κόμματα αλλά εφόσον δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το δικομματισμό, καλό είναι να εναλλάσσονται στην εξουσία ώστε να μην γίνουν υπερβολικά αλαζονικά (βλ. ΠΑΣΟΚ, 1981-1990/1993-2004)
ζητείται ελπίς...
Ακριβώς drifter. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση, την οποία ούτε στηρίζω, ούτε ανέχομαι...χρόνια προσπαθώ να πείσω κόσμο.....ότι η ψήφος οπουδήποτε πλην των δύο μεγάλων ΔΕΝ είναι χαμένη............μάταια όμως........
Τι θα κάνουμε;
δε νομίζω να μπορεί να απαντήσει κανένας...
αλήθεια η αποχή στο 30 % είναι αρκετά υψηλή έτσι?
ή είναι πάλι αποχή κουκουρούκου ένεκα προβλημάτων στους εκλογικούς καταλόγους?? -
ή είναι πάλι αποχή κουκουρούκου ένεκα προβλημάτων στους εκλογικούς καταλόγους??
παίζει σημαντικα, και η αίσθηση που αποκόμισα απο το εκλογικο κέντρο είναι οτι υπήρχε συμμετοχή.
-
Άσχετο,αλλά στο εκλογικό τμήμα που πήγα να ψηφίσω στους καταλόγους είχαν και τον παππού μου που πέθανε πρόσφατα το 1983.
Μέχρι που σκέφτηκα να μεταμφιεστώ σε γέρο και να πάω να ξαναψηφίσω στη θέση του. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Άσχετο,αλλά στο εκλογικό τμήμα που πήγα να ψηφίσω στους καταλόγους είχαν και τον παππού μου που πέθανε πρόσφατα το 1983.
Μέχρι που σκέφτηκα να μεταμφιεστώ σε γέρο και να πάω να ξαναψηφίσω στη θέση του.κλασσικός καταυλακιώτης
-
Ιδέα!
Liapis for president -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Ιδέα!
Liapis for presidentΠάλι ανηψιός; Ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο από το σόι....
-
http://www.youtube.com/watch?v=kZjXjUU8 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=000W5MXL ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=zSUkvMMu ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=GBGtBkbO ... re=related
-
Μέχρι που σκέφτηκα να μεταμφιεστώ σε γέρο και να πάω να ξαναψηφίσω στη θέση του.κλασσικός καταυλακιώτης
α'ι' κουρέψου.........
Ιδέα!
Liapis for presidentΚάτι πιο καλό:Αχιλλέας for president.... τόπο στα νιάτα...
-
ανέβηκαν κι εδω τα πρώτα σχόλια
http://www.nu.nl/algemeen/2095302/griek ... s-toe.html
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@christos dimou
τι να πω.. πηγα και γω σαν ανιδεος.. ειμασταν 3 αναπληρωματικοι μονο και τελικα κατσαμε και βγαλαμε ολη αυτη τη δουλεια (οι 4 τακτικοι ουτε καν εμφανιστηκαν)ελεγα και γω ποσο τραγικο να ειναι..και τελικα ειναι παρα πολυ
εισαι εκει απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 11:30-12:30 αν εισαι τυχερος και τελειωσει νωρις το μετρημα, αλλιως πας 1-2 οπως εμεις ή και ξημερωματαη ωρα δεν περναει με τιποτα και η δουλεια ειναι ατελειωτη..
εγω εφτιαχνα πακετακια με ψηφοδελτια ασταματητα και μου γυριζε ματι οταν καποιοι μου ελεγαν ειναι τσαλακωμενα
σε καποια φαση ειχα γινει μηχανη και δε μιλιομουν, τα ματια μου ειχαν κοκκινησει (ειχα κοιμηθει ελαχιστα, την κοπανησα και για 2.5 ωρες να την πεσω για λιγο υπνουπηρχαν καθυστερες που αντι να βγαζουν το αυτοκολητο στα ψηφοδελτια το σαλιωναν
και ατομα που ενω εβλεπαν ξεκαθαρα το γραμμα εξω απο την αιθουσα μας επεμεναν να μας ρωτανε πού ψηφιζουν.. δε μπορουσαν να ακολουθησουν την αλφαβητικη σειρααλλα ο εφιαλτης αρχισε την ωρα της καταμετρησης..
ειναι πολυ ευκολο να γινει λαθος και με τους εκλογικους αντιπροσωπους εκει δε μπορεις να κανεις και πολλες λαμογιες..
καναμε λαθος με τους σταυρους της ΝΔ και ψαχναμε να βρουμε 3 χαμενες ψηφους..στο τελος ειδικα ειμασταν ολοι κουρασμενοι και ελεγχαμε ο ενας τον αλλον για να μη γινουν λαθη..με μερικα κολπακια ομως (τα οποια τα μαθαμε στη πραξη) το μετρημα εγινε πολυ πιο ευκολο.
απλα οι ωρες δεν περνουν με τπτ..οι δουλειες που πρεπει να γινουν απο τους τυχαια επιλεγμενους ειναι οι εξης..
τακτοποιηση ψηφοδελτιων και ευρεση των ονοματων στους καταλογους (εκει να δειτε χαμος και ατομα που δεν ξερουν καν πού ψηφιζουν)
μετα μετρηση φακελων..
στη συνεχεια ανοιγμα φακελων και αριθμηση ψηφοδελτιων
μετα μετρηση των ψηφοδελτιων καθε κομματος και αποστολη του 1ου τηλεγραφηματος για να δουμε το ποσοστο του καθε κομματοςκαι τελος αφου τα ταξινομησουμε ανα παραταξη μετραμε τους σταυρους για να δουμε τι παιρνει ο καθε βουλευτης (εκει γινεται τρελος χαμος)
βοηθαει να ταξινομεις τα ψηφοδελτια σε αυτα με 1 σταυρο, 2 σταυρους..., 4 σταυρους και αυτα που εχουν παραπανω απο τους επιτρεπομενους μαζι με αυτα που δεν εχουν κανενα(ειναι το ιδιο)επισης βλεπαμε πολλους καθυστερημενους που δεν εβαζαν σταυρο αλλα κυκλωναν το λογοτυπο του συριζα..αλλους (μαλλον εγκεφαλικα νεκρους γερους) που εβαζαν σταυρο στο λογοτυπο του παπαθεμελη γιατι εγραφε το ονομα του
στη εκλογικο μου διαμερισμα ειχαμε εκτος τοπου αποτελεσματα (σε συνολο 349) δλδ 124 πασοκ,120 νδ , 34 λαος , 30 (το πολυ) κκε και πιο πισω ο συριζα..
επισης ειχαμε και μπολικους οικολογους (μου το παιζουν οικολογοι οι γλυφαδιωτες με τα suv )η δικαστικη αντιπροσωπος (που ηταν και ωραιο γκομενακι) ξεσκιστηκε ειδικα στο τελος πιο πολυ στη δουλεια οπως και η γραμματεας, αλλα αυτες πληρωνονται και μαλιστα καλα..
εμεις ουτε ενα 20αρικο ρε πουστη..μονο καφες του κωλου και φαγητο για σκυλους (ετρωγα οτιδηποτε υπηρχε ακομα και το φαγητο των αντιπροσωπων)
και φυσικα επειδη δε θα τη παλευα χωρις τσιγαρο...καταλαβαινετε τι εκανα
Ασε φιλε σε καταλαβαινω. Ειναι γνωστο οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να ψηφιζουμε και να πηγαινουμε εφορευτικη επιτροπη, ΓΙΑΤΙ αλλιως θα υπαρχουν σοβαροτατες κυρωσεις....
Αφου ειστε κοροιδα, πηγαιντε να κουραζεστε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Βεβαια η πατριδα και οι πολιτικοι μας εχουν χεσμενους ,αλλα εμεις εχουμε χρεος απεναντι στην πατριδα......
Ειναι κοροιδο και η μανα μου που πηγε. Το χαρτακι απο το γιατρο μπορουσε να το παρει ,αλλα δεν ηθελε. Ε δεν στεναχωρηθηκα καθολου που κουραστηκε
Ακομα και χωρις χαρτι γιατρου δεν μπορει να σε αγγιξει κανεις ακομα και αν σε καρφωσει ο δικαστικος αντιπροσωπος. Ακομα και αν γινει το δικαστηριο(0.00001 πιθανοτητες) ,μπορεις να πεις οτι με πονεσε το στομαχι μου ξαφνικα ή οποια δικαιολογια σου κατεβει
Y.Γ Μπορεις να πεις οτι δεν ειδοποιηθηκες κιολας και δεν το ηξερες. Χιλιους 2 λογους μπορεις να βρεις. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
-
τελικα το πασοκ βγηκε γιατι γουσταραν οι ηπα ή τα μμε;
ωπα, εχω καλυτερο σεναριο: το πασοκ βασικα βγηκε γιατι ηθελαν οι αμερικανοεβραιοι, οι οποιοι ως γνωστον ελεγχουν τα ελληνικα μμε που εψησαν τον κοσμο να ψηφισει πασοκ.
ωπα. το δημοκρατικο συστημα θα επετρεπε στα καναλια να κανουν κουμαντο στην πολιτικη;
αρα ισως και η νδ βγηκε καπως ετσι πριν 5 χρονια
υγ ειμαι η εγνατια και μολις τελειωσα...
-
Αφού διάβασα τις τελυταίες 10 σελίδες ένα πράγμα συγκράτησα:
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ουδεις εσπρωξε τον μπενι γιατι απλα δεν ειναι ανθρωπινως δυνατον..Έτσι, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους...
-
Ρε παιδια επειδη τωρα ξυπνησα και διαβασα καμμια 50ρια posts εδω μεσα,τελικα ποιος κερδισε? Να ειστε λιγο πιο ευστοχοι παρακαλω γιατι με μπερδεψατε
Παντως αυτες τις ωρες ο καθενας,πικραμενος ή χαρουμενος εχει την πολυτελεια να κανει ευχαριστες σκεψεις και να διατηρει ανεπαφη τουλαχιστον την ελπιδα.Μπορει σε 100 μερες να τραβαμε τα βυζια μας,μπορει και να χουν γινει καλυτερα τα πραματα,σημασια εχει ομως πως τωρα ειναι ολα ανοιχτα.
Για τη νικη Πασοκ ειναι θεσμικα ευχαριστο το οτι προεκυψε μια αυτοδυναμη κυβερνηση που θα εχει την ανεση να μεταρεψει ολες τις καλες προθεσεις της σε πραξη με θαρρος και σιγουρια και διχως το αλλοθι των...151.Απο κει και περα με μια γυρα που εκανα στη Θεσσαλονικη χθες το βραδυ,ο κοσμος φανηκε μουδιασμενος (καποια στιγμη βεβαια εκλεισε η Τσιμισκη ),και σιγουρα δεν δινει λευκες επιταγες και περιοδο χαριτος.Περιμενουνε ολοι κατι(?)...
Για τη ΝΔ,ακομα και η δεκαρα μπορει να μετατραπει σε κατι θετικο,εαν αποκτησει καθαρτηριο/καθαρτικο χαρακτηρα και αφορμη για ουσιαστικες αλλαγες με γνωμονα το οφελος του τοπου και οχι τις τσεπες Κυπριων μοναχων.Εξαλλου οταν εχεις πιασει πατο μονο τα καλυτερα μπορει να περιμενεις. Θα επιθυμουσα βεβαια να δω απο την πλευρα της,την περιβοητη συναινεση στις αποφασεις Πασοκ,ειδικα την κρισιμη αυτη περιοδο.
Για τη διαφορα προφανως παιξαν ρολο πολλα.Ενα σιγουρο ειναι πως το Πασοκ δεν ειναι σημερα ουσιαστικα διαφορετικο απο το 38.1% του 2007.Το επικοινωνιακο θαυμα 'Γιωργακης' συναγωνιστηκε το επικοινωνιακο ναυαγιο 'Κωστακης'.Κανεις πρωθυπουργος δεν νοειται να παει σε εκλογες που ειναι βεβαιο εξ'αρχης οτι θα χασει με ενα σκληρο προγραμμα που προιδεαζει για ενα ζοφερο μελλον.Ο κοσμος σημερα δεν ειναι ανοητος,ουτε εχει υπομονη.Αν καταλαβει πως θελεις να πας σπιτι σου σε στελνει με κλωτσοπατιναδα.
Στις υποσημειωσεις θα ηθελα να εμπνευστω απο τα διαφορα συνωμοσιολογικα σεναρια που διαβαζω απο το καλοκαιρι,και που παραδοξως επαληθευονται απο τα γεγονοτα,και να υπογραμμισω καποια γεγονοτα των τελευταιων ετων που μου εκαναν εντυπωση.
-Η νεκρανασταση Γιωργακη το 2007.Μετα απο μια δευτερη ηττα,αμφισβητηθηκε ανοιχτα κι οργανωμενα,τα ΜΜΕ τον ειχαν στησει στον τοιχο και πριμοδοτουσαν τον Μπενι,και παρολ'αυτα καταφερε να κανει την ανατροπη λες κι ενα αορατο χερι τον οδηγουσε σε προδιαγεγραμμενη πορεια.Καλιεργησε ηγετικο προφιλ,εκμεταλλευτηκε επιδεξια τις ασιστ τις κυβερνησης και κατεκτησε ακομα και το ηθικο προκριμα για την παραταξη του.Κι ολα αυτα οχι στην τυχη,οχι διχως προγραμμα.
-Η 'εθελουσια αποχωρηση' Καραμανλη.Αφου στηριξε ανοιχτα συνεργατες του που ενεπλακησαν σε ηχηρα,επικοινωνιακα σκανδαλα ξεκινησε ο ιδιος,το 2009 το προσωπικο του downward spiral.Πρωτα 'κουραστηκε' το Φεβρουαριο(ποιος?ενας πολιτικος που ενα χρονο πριν ειχε διεκδικησει τη πρωθυπουργια...).Στη συνεχεια μετα την ηττα των ευρωεκλογων δηλωνε πως ειχε παρει το μηνυμα,εντουτοις δεν επραξε τπτ.Για να καταληξουμε στο τακτικο ατοπημα των προωρων και τις προσπαθειες του μεσα στην προεκλογικη περιοδο οπου εκανε ο,τι μπορουσε για να εξασφαλισεει την νικη του Πασοκ.Τη νικη και την αυτοδυναμια(η οποια μεχρι τις 4 Σεπτεμβριου αν θυμαστε απο τα γκαλοπ δεν ηταν βεβαιη)Και σαν κερασακι στην τουρτα εσπευσε στις πρωτες ωρες της πανωλεθριας και χωρις να τον αμφισβητησει κανεις στο Ζαππειο οχι μονο να παραιτηθει αλλα και να αποκλεισει τον εαυτο του κατηγορηματικα απο το αρχηγιλικι.Ολα συμφωνα με καποιο προγραμμα θα ελεγε κανεις. Κι εντελως συμπτωματικα την κανει απο την πολιτικη σκηνη τωρα που βγηκαν PS3 slim και PSP Go...
PS.Τις επομενες ωρες ισως δεν καταφερω να παρακολουθησω το φορουμ και ν'απαντησω σε σχολια(στα @@@ σας το ξερω ) καθως εχει προγραμματισμενο μπλακ αουτ η ΔΕΗ.
Λετε να αρχισε να μας αλλαζει τα φωτα απο τωρα το Πασοκ?
Εκλογές 2009