-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πρώτον συγχαρητήρια στους Πράσινους που πήραν την εξουσία αν και δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο. Δύο έτη πλύσιμο εγκεφάλου από τα ΜΜΑ ήταν αρκετό.
Βασικα αυτο το φανταστηκες φυσικα... Ο Γιωργακης αν κατι ετρωγε απο τα media ηταν θαψιμο! Αλλωστε ηταν μονιμα φυτεμενος και στις στατιστικες! Τα Media ποτε δεν τον προμοταρισαν! Ta media αν κατι ανεδειξαν ηταν τα εργα και ημερες της ΝΔ που ξεκολλωθηκε να τους δινει συνεχως καυτες ειδησεις με απατες σκανδαλα κλπ... Δεν ηταν ο Γιωργος που αναδειχθηκε, δεν ηταν καποια ικανοτητα δικη του που τον εφεραν στην παρουσα θεση, αλλα η πληρη ακυβερνησια σε ολα τα επιπεδα του Κωστακη.
Να κερασω κανα μπαλσαμικο?
+1
-
Πρώτον συγχαρητήρια στους Πράσινους που πήραν την εξουσία αν και δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο. Δύο έτη πλύσιμο εγκεφάλου από τα ΜΜΑ ήταν αρκετό.
Βασικα αυτο το φανταστηκες φυσικα... Ο Γιωργακης αν κατι ετρωγε απο τα media ηταν θαψιμο! Αλλωστε ηταν μονιμα φυτεμενος και στις στατιστικες! Τα Media ποτε δεν τον προμοταρισαν! Ta media αν κατι ανεδειξαν ηταν τα εργα και ημερες της ΝΔ που ξεκολλωθηκε να τους δινει συνεχως καυτες ειδησεις με απατες σκανδαλα κλπ... Δεν ηταν ο Γιωργος που αναδειχθηκε, δεν ηταν καποια ικανοτητα δικη του που τον εφεραν στην παρουσα θεση, αλλα η πληρη ακυβερνησια σε ολα τα επιπεδα του Κωστακη.
Δε νομίζω. Όταν ο ΓΑΠ έχασε το 2007 όλοι έπεσαν να το φάνε και να σπρώξουν τον Μπένι.
Δεν φτούρισε όμως η προσπάθεια (τιμή και δόξα στον ΓΑΠ γι' αυτό, και δεν μιλάω ειρωνικά)...Και από τότε που η ΝΔ έδειξε μεγάλα σημάδια φθοράς, ο ΓΑΠ έλαβε τρομερό σπρώξιμο από ΜΜΕ για να γίνει πρωθυπουργός...δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα...
Αν καταφέρει και βάλει στο περιθώριο τους Βενιζελικούς και κάνει πράξη κάποιες από τις καινοτόμες ιδέες του, θα τον παραδεχτώ.
-
ουδεις εσπρωξε τον μπενι γιατι απλα δεν ειναι ανθρωπινως δυνατον..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ουδεις εσπρωξε τον μπενι γιατι απλα δεν ειναι ανθρωπινως δυνατον.. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ουδεις εσπρωξε τον μπενι γιατι απλα δεν ειναι ανθρωπινως δυνατον..Πρώτον συγχαρητήρια στους Πράσινους που πήραν την εξουσία αν και δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο. Δύο έτη πλύσιμο εγκεφάλου από τα ΜΜΑ ήταν αρκετό.
+1 τν Γιωργακη δεν τον προμοταραν και μονιμα στην TV επαιζε η ΝΔ λογω των σκανδαλων ποια πλυση εγκεφαλου λες?
(vodafone,κουμπαροι,πακιστανοι,αγονη γραμμη,βατοπαιδι,siemens,ομολογα,offshore εταιριες,επεισοδια του Δεκεμβριου , φωτιες που καηκε ολη η Ελλαδα κ.λ.π)
τετοια ακυβερνησια και τοσα σκανδαλα δεν γινανε ουτε επι Μητσοτακη απο το 89 εως το 1993 οποιος το θυματε -
Ο χρήστης cerngeneva έγραψε:
Αφού στείλω τους “αγωνιστικούς” χαιρετισμούς στους συν-νεο-έλληνες από την Γενεύη και το CERN, ας γράψω μερικά περί εκλογών.1.Ελάχιστα σοβαρά άτομα μεταξύ των υποψηφίων βρίσκει κανείς (τουλάχιστον από τα προβεβλημένα): Από την ΝΔ δυσκολεύομαι να βρω κάποιο σοβαρό άτομο, ίσως ο λιγότερο κακός να είναι ο Σουφλιάς επειδή φαίνεται να συνεχίζει το έργο των προκατόχων του του ΠΑΣΟΚ στα δημόσια έργα (και δεν άρχισε από την αρχή τις διαδικασίες, το γνωστό νεο-ελληνικό ράβε-ξύλωνε που δεν οδηγεί πουθενά εκτός από σπατάλη χρόνου και χρήματος, αν βέβαια “καταπιούμε” το χωροταξικό, και αυτά τα νομοσχέδια με τους αποχαρακτηρισμούς στον Υμηττό κλπ...). Από το ΠΑΣΟΚ θεωρώ έντιμο άτομο (αλλά και με κάποιες εμμονές) τον Αλέκο Παπαδόπουλο ο οποίος δυστυχώς δεν είναι υποψήφιος (και επί Σημίτη ηττήθηκε από την διαπλοκή των νοσοκομείων αλλά τουλάχιστον προσπάθησε...) Από το ΚΚΕ ακούω τον Μπογιόπουλο συνήθως με ενδιαφέρον (όταν βέβαια δεν βάζει την γνωστή κασέτα με το κεφάλαιο και τις πολυεθνικές). Από τον ΣΥΝ θεωρώ σοβαρά άτομα τον Κουβέλη και τον Δραγασάκη (που δυστυχώς δεν είναι υποψήφιος και του οποίου οι προτάσεις για την οικονομική κρίση είναι ενδιαφέρουσες). Από το ΛΑΟΣ συμπαθώ τον Βορίδη. Δεν συνιστούν όμως αυτοί μια κρίσιμη μάζα καθότι δεν ανήκουν σε έναν ενιαίο πολιτικό χώρο...
2.Πολύς λόγος γίνεται για την πράσινη ανάπτυξη, την οικολογία και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αυτό που δεν λένε όμως τα παλλικάρια (ΟΛΑ τα παλλικάρια, αν βέβαια το ξέρουν), είναι πως **σε κανένα κράτος του κόσμου οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν καλύπτουν πάνω από το 1/5 των αναγκών του πληθυσμού! **(Την πρώτη θέση την έχει η Δανία και οι Σκανδιναυικές χώρες με 20% αλλά και με πρόγραμμα κατασκευής νέων πυρηνικών αντιδραστήρων, στην Ελλάδα δεν φτάνει ούτε το 5% επί του παρόντος). **Με το υπόλοιπο 80+% τι θα κάνετε λεβέντες? **(και με δεδομένη την λειψυδρία και την πτώση της ποιότητας του εξορυσσόμενου λιγνίτη? Θα βασιστείτε στο φυσικό αέριο και τα λοιπά fossil fuels με τις υψηλές εκπομπές αερίων θερμοκηπίου?)
3.Περί οικονομίας (για αυτούς που λένε τι χρειαζόμαστε τους ξένους οικονομολόγους, δεν έχουμε εγχώριους επιστήμονες): Είναι φανερό που οδήγησαν την κατάσταση οι νεοελληνικοί πολιτικο/οικονομικοί φωστήρες! Από την άλλη όμως δεν χρειάζεσαι έναν νομπελίστα για να σου πει ότι για να απαλλαγείς από τα ελλείμματα χρειάζεται μείωση δαπανών και αύξηση εσόδων, απλά πράγματα. Πολιτική βούληση χρειάζεται κυρίως.
Νομίζω ως έθνος χρειαζόμαστε μάλλον ψυχανάλυση οπότε προτείνω, ψυχολόγους στη Βουλή! Βλέπε
Wellcome κατ' αρχή. Καλό post, βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους, στα περισσότερα συμφωνώ. ΙΠΖ
-
o ΓΑΠ δεν μου γέμιζε ούτε μου γεμίζει το μάτι.
αν το 2007 ψήφιζα στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ θα το έριχνα στο Μπένι.
δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω οτι στα 2-3 σημαντικά θέματα που προέκυψαν αυτά τα χρόνια αναθεώρηση αρ 16, σχέδιο Ανάν αλλά και η φιλοσοφία της βιώσιμης και πράσινης ανάπτυξης μας έβρισκαν απο την ίδια πλευρά των διλημμάτων.
βέβαια έχει ένα βεβαρυμένο παρελθόν με ευρωψηφοδέλτιο με Ματσούκα, με κάτι τυχάρπαστους Μάνους και Ανδρουλάκηδες αλλά δείχνει μια πορεία βελτίωσης.
ελπίζω και εύχομαι να μην κάνει τα ίδια λάθη πρωτάρη στο νέο υπουργικό συμβούλιο.
επίσης δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει οτι η ευρύτατη νίκη του λύνει τα χέρια αλλά και τον γεμίζει με ευθύνεςξαναλέω για ένα χρόνο δεν θα κουνηθεί φύλλο._
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πρώτον συγχαρητήρια στους Πράσινους που πήραν την εξουσία αν και δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο. Δύο έτη πλύσιμο εγκεφάλου από τα ΜΜΑ ήταν αρκετό.Ας προσέχατε παίδες των μπλε. Τι τα ήθελε ο Χοντρός τα βέτο... Δεν καθόταν στον Μπαϊρακτάρη για κανένα Σουβλάκι πήγε στο Βουκουρέστι.
ειλικρινά περίμενα σοβαρότερη αυτοκριτική.
Μα για το Παιντί μιλάγαμε μέχρι προχτές
10 μονάδες διαφορά δεν τις κάνουν τα ΜΜΕ Χρήστο, αν υπήρχε έργο δε θα φτάνατε ποσοστά του 81
-
Πώς δεν υπήρχε έργο; Η Εγνατία που ολοκληρώθηκε και ο αγωγός που θα...ολοκληρωνόταν, δεν είναι έργα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Arrows, το ίδιο έλεγαν και για το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ. Τελικά αντί για 8+, έκανε 5,5 και πολύ του ήταν.
rx8, όταν διάβαζες ότι οι ΗΠΑ 'ανησυχούν' από τη μια για τους αγωγούς, από την άλλη για το μη γρήγορο και επωφελές για τις ίδιες κλείσιμο των συμφωνιών για αγορά αεροσκαφών (το σχετικό thread του φόρουμ ακόμα χάσκει ανοιχτό) και έχουν ένα μάτσο βολικούς πολιτικούς να περιμένουν τον χοντρό να πέσει σαν καρπούζι, δεν σου έκανε εντύπωση; Δεν είναι ο Κωστάκης ο Κίτσος Τζαβέλλας, αλλά δεν φημολογήθηκε καν ότι ήταν 'ο άνθρωπός τους'.
Δεν ξέρω αν συνηθίζεται, αλλά σύντομος λόγος νικητή εκλογών διαβασμένος από χαρτί δεν μου κάθεται καλά. Πες ρε παιδί μου κάτι κι ας κάνεις σαρδάμ, κι ας πεις για κάλτσες και σοσόνια, κάνε μια προσπάθεια.
Τέλος πάντων, συντάσσομαι μ' αυτό που γράφει ο pik. 'απο εκει και περα το αποτελεσμα σεβαστο ο λαος μιλησε και μαζι με ολους και εμεις ολοι αρα και εγω.'
να ρωτήσω ρε παιδιά, τις συμφωνίες για τα φ16 ποιός στο διάολο τις έκλεισε σε βάρος του γιουροφάιτερ? κάνω λάθος? δε το θυμάμαι το θρεντ
Aναφέρομαι σε νεότερη αγορά, αυτή που λες ήταν λύση ανάγκης, για να κλείσουν άμεσα τρύπες.
Περισσότερα εδώ. Μη δώσεις μεγάλο βάρος στις 'εκτιμήσεις' των -πάντα- έγκριτων αρθρογράφων, αλλά στους αριθμούς των αεροσκαφών που έπρεπε και πρέπει να αγοραστούν. Καμιά 30ριά πήρε κάπου στο 2005-6006 η Ελλάς.Οι Αμερικανοί, με αντάλλαγμα κάποιες «θετικές» παρεμβάσεις στα εθνικά θέματα (τύπου ονομασίας της FYROM) προωθούν τη λύση για άμεση προμήθεια F-16 με στόχο τη μετάθεση του διαγωνισμού και της προμήθειας του 4ης γενιάς αεροσκάφους για χρόνο που θα είναι διαθέσιμο το δικό τους (JSF), έτσι ώστε να αποκλειστεί ευρωπαϊκή λύση.
Υποκύπτοντας στις αμερικανικές πιέσεις, η κυβέρνηση της Ν.Δ. εμφανίζεται να προωθεί την ενδιάμεση λύση της αγοράς 20 F-16 με δικαίωμα επέκτασης της αγοράς για άλλα 20, με σκοπό την κάλυψη άμεσων αναγκών, και παράλληλα να μεταθέσει στο μέλλον την απόφαση για τον τρόπο προμήθειας του «EUROFIGHTER». Η πρόθεση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση των ευρωπαϊκών κρατών που μετέχουν στην κατασκευή του Ευρωμαχητικού, καθώς πριν από την υλοποίηση του αεροσκάφους είχε ζητηθεί και είχε διασφαλιστεί η υποστήριξη του προγράμματος από όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Αλλά και στρατιωτικά η απόφαση αυτή δεν εξυπηρετεί τις επιχειρησιακές απαιτήσεις τής Πολεμικής Αεροπορίας. Κι αυτό, διότι η Τουρκία σήμερα αναβαθμίζει της 3ης γενιάς F-16 και εντάσσεται για προμήθεια στο 4ης γενιάς αεροσκάφος. Αυτό θα έχει ως συνέπεια σύντομα η χώρα μας να βρεθεί παρασάγγες πίσω στην ισορροπία στον αέρα, αντιμετωπίζοντας τα τέταρτης γενεάς τουρκικά αεροσκάφη με τρίτης γενεάς ελληνικά.
τί ακριβώς μου έβαλες να διαβάσω?
-
Μην κεράσεις μπαλσάμικο κράτα το για αργότερα.. Το ότι δεν είχε σιγοντάρισμα ο ΓΑΠ από τα ΜΜΑ από που το συμπέρανες?? Μετά ακριβώς το Βουκουρέστι όπου και η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πλησίασε τις 8 μονάδες ξεκίνησε το φάγωμα του χοντρού. Τυχαία εντελώς ο Κοντομηνάς έβγαλε το Βατοπέδι? Τυχαία τα media ξεχάσαν τον κύριο κατάλληλο Μπένι και άρχισαν να σιγοντάρουν τον ΓΑΠ? Τυχαία τα media παρουσιάζαν τη Siemens ως σκάνδαλο ΝΔ όταν όλες μα όλες οι υπόπτες συμβάσεις ήταν επί ΠΑΣΟΚ??? Τυχαία τα media απέφευγαν να αναφερθούν στον Τσουκάτο που είχε δηλώσει για τα 1,000,000 μάρκα??? Εδώ στα Δεκεμβριανά ο πράσινος μπάτσος χρεώθηκε ολόκληρος στην Κυβέρνηση όπως και οι φωτιές του 2007 λες και τότε δεν ήταν ο ίδιος ο αρχηγός των ΕΚΑΜ (Φούρλας) του ΠΑΣΟΚ??? Εδώ ο πρώην Γενικός Δερβέναγας του ΟΤΕ το 2004 είχε φύγει νύχτα για τη Ασία και κανείς μα κανείς δεν του καταλογήσε ευθύνη για τα γεγονότα της Siemens λες και αυτός απλά ήταν εκεί για να βάζει την υπογραφή του ?? Αποκορύφωμα βέβαια το debate των 6 όπου ο λαλίστατος ΓΑΠ δεν κατάφερε να κάνει ερώτηση στον Χοντρό και τα media τον έβγαζαν πρώτο... για να μην μιλήσουμε για το 2ο debate όπου ο ΓΑΠ 3 φόρες δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του (λες και αυτός δεν έλεγε ψέματα). Ε όχι τώρα αυτοί που το 2000 έβαλαν τους Αλβανούς να ψηφίσουν να μας μιλάμε περί σκανδάλων....
Ελέος.... δηλαδή λες και ζούμε σε άλλη χώρα.... όταν ο Μπένι έχασε και την ίδια περίοδο ο χοντρός έπαιξε το Εθνικοπατριωτικό του χαρτί τότε τα media άλλαξαν. Τυχαίο βεβαίως βεβαίως.... Εδώ ακόμα και για τις υποκλοπές κατά του Χοντρού ο Χοντρός έφταιγε. Αλλά τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν... Να τον χαίρεστε στο ΓΑΠ... αλλά κράτα το ξυδάκι ... θα σου χρειαστεί για να κάνεις γαργάρες αργότερα... Εγώ τη συνείδηση μου την έχω ήσυχη. Το κόμμα που ψήφισα ούτε 0.5% δεν πήρε οπότε από εδώ και πέρα έχω το ελεύθερο βολής....
ΥΓ. Για να δούμε πόσους θα στείλει στον εισαγγελέα ο κύριο ΓΑΠ τώρα που πήρε την εξουσία??? Εκεί όμως δεν φτάνουν οι κραυγές των Media χρειάζονται και στοιχεία.... Και από ξέρω η ιστορία αυτή ήδη έχει στοιχίσει μερικές χιλιάδες ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο ειδικά στην υπόθεση του Βατοπεδίου που η δίκη δικαίωσε πανηγυρικά τη Μονή εις βάρους του πρώτου.
-
μολις γυρισα απο εφορευτικη επιτροπη....
μην παει ποτε κανεις σας
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πώς δεν υπήρχε έργο; Η Εγνατία που ολοκληρώθηκε και ο αγωγός που θα...ολοκληρωνόταν, δεν είναι έργα;Για πες μου σε τι ποσοστό ήταν η Εγνατία το 2004 και τι ποσοστό είναι σήμερα. Τι είχε γίνει σε 10 έτη και τι έγινε σε 5.
Για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης μέχρι πρότινος οι φίλοι και Σύμμαχοι Βούλγαροι είχαν τοποθετήσει χιλιάδες εμπόδια. Φυσικά άλλα αντίστοιχα έργα που δεν είχαν αυτά τα προβλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.
Για πες μου το 2004 τι είχε γίνει από έργα στο Μαλιακό?? Σε τι κατάσταση ήταν ο Αθηνών - Λαμίας?? Είχε ξεκινήσει καμία σήραγγα στην παράκαμψη των Τεμπών??? Η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου που ξεκινούσε και που κατέληγε?? Σε τι φάση βρισκόντουσαν τα σιδηροδρομικά έργα στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονική???
Για το Μετρό της Θεσσαλονικής που ήταν το 2004 και που είναι σήμερα?? Το γεγονός ότι του χρόνου θα φτάνεις στη Γλυφάδα με το μετρό της Αθήνας οφείλεται και μόνον στον ΓΑΠ γιατί τίποτα δεν γινόταν τα τελευταία 5 χρόνια.
Ολόκληρο ΚΠΣ πήγε σε έργα σε όλη την Ελλάδα και κυρίως την Αθήνα. Πολλά δις ευρώ σε υποδομές που δεν υπήρχαν. Και βέβαια το επόμενο ΚΠΣ πάλι εκεί θα πάει (λιγότερο ελπίζω στην Αθήνα που μπορεί να έχει και ιδιωτική κάλυψη). Συνέχεια υπάρχει στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά η μνήμη χρυσόψαρου δεν βοηθά. Φυσικά τα ΜΜΑ σε μερικούς μήνες θα αρχίσουν να λένε το πως η Ελλάδα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο και άλλα πολλά και θα το παρουσιάζουν ως έργο ΓΑΠ και αυτό....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μολις γυρισα απο εφορευτικη επιτροπη....μην παει ποτε κανεις σας
για πες....
-
Προς το παρόν ας πάει ο καραμανλής να γυρίσει κανα DVD που έχει και το know-how, να διδάξει στο Tuffts, να βοηθήσει την Νατάσσα να τελειώσει τις σπουδές τις και δεν χρειάζεται να προσφέρει άλλο, αναλαμβάνει ο έτερος ικανότερος.
Αν σοβαρά πιστεύετε ότι ήταν θέμε μιντιακής πολιτικής η πτώση του με τέτοιο πάταγο, επαναλαμβάνω ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα να κάνετε αυτοκριτική.
Προσοχή, δεν μπαίνω σε κριτική πολιτικών θέσεων, με τις οποίες είμαι ούτως ή άλλως εντελώς αντίθετος, μιλάω για ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα. -
Πώς δεν υπήρχε έργο; Η Εγνατία που ολοκληρώθηκε και ο αγωγός που θα...ολοκληρωνόταν, δεν είναι έργα;
Για πες μου σε τι ποσοστό ήταν η Εγνατία το 2004 και τι ποσοστό είναι σήμερα. Τι είχε γίνει σε 10 έτη και τι έγινε σε 5.
Για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης μέχρι πρότινος οι φίλοι και Σύμμαχοι Βούλγαροι είχαν τοποθετήσει χιλιάδες εμπόδια. Φυσικά άλλα αντίστοιχα έργα που δεν είχαν αυτά τα προβλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.
Για πες μου το 2004 τι είχε γίνει από έργα στο Μαλιακό?? Σε τι κατάσταση ήταν ο Αθηνών - Λαμίας?? Είχε ξεκινήσει καμία σήραγγα στην παράκαμψη των Τεμπών??? Η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου που ξεκινούσε και που κατέληγε?? Σε τι φάση βρισκόντουσαν τα σιδηροδρομικά έργα στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονική???
Για το Μετρό της Θεσσαλονικής που ήταν το 2004 και που είναι σήμερα?? Το γεγονός ότι του χρόνου θα φτάνεις στη Γλυφάδα με το μετρό της Αθήνας οφείλεται και μόνον στον ΓΑΠ γιατί τίποτα δεν γινόταν τα τελευταία 5 χρόνια.
Ολόκληρο ΚΠΣ πήγε σε έργα σε όλη την Ελλάδα και κυρίως την Αθήνα. Πολλά δις ευρώ σε υποδομές που δεν υπήρχαν. Και βέβαια το επόμενο ΚΠΣ πάλι εκεί θα πάει (λιγότερο ελπίζω στην Αθήνα που μπορεί να έχει και ιδιωτική κάλυψη). Συνέχεια υπάρχει στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά η μνήμη χρυσόψαρου δεν βοηθά. Φυσικά τα ΜΜΑ σε μερικούς μήνες θα αρχίσουν να λένε το πως η Ελλάδα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο και άλλα πολλά και θα το παρουσιάζουν ως έργο ΓΑΠ και αυτό....
Χρήστο, στα δημόσια έργα ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις κάνουν έργο. Είτε το θέλουμε είτε όχι. Ακόμη και η πιο αποτυχημένη. Το μετρό ο Μητσοτάκης το ξεκίνησε στην Αθήνα. Δεν μιλώ για ποσοστά. Ξέρω ΠΟΛΥ καλά, πως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κυβερνησης, τα έργα θα γίνουν.
Οπως και με τον Γιωργάκη τα έργα θα προχωρήσουν κανονικά και με το νόμο. Γιατί το θέλουν οι εργολάβοι. Γιατί νομίζεις έκανε γαργάρα τον 'Βασικό Μέτοχο' ο Κωστάκης; Για την ψυχή της μάνας του;
Εγώ δεν είπα πως η Εγνατία δεν προχώρησε. Την έζησα από μέσα και όντως προχώρησε και μάλιστα το δυσκολότερο κομμάτι. Αλλά να είσαι σίγουρος πως θα προχωρούσε με οποιονδήποτε πρωθυπουργό.
Αυτό που δεν ισχύει, είναι το ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. Αυτό, είναι απλώς ψέμα.
Τα δημόσια έργα ελάχιστα εξαρτώνται από τις κυβερνήσεις. Γίνονται, απλως κατά καιρούς ευνοούνται διαφορετικοί. Πχ ο Κωστάκης ευνόησε αρκετά Ιόνιο-ΑΕΓΕΚ. Τώρα η ΑΚΤΩΡ θα ζητήσει τα ρέστα, όχι πως έχει παράπονο βέβαια, γιατί μετά την ιστορία με τον βασικό μέτοχο, πήρε μπόλικο πράμα...
Αν κάτι έχω βαρεθεί όμως, είναι τους κομπασμούς για το θέμα αυτό ή τον έρμο τον αγωγό. Αρκετά, φτάνει. Δεν του φταίνε αυτά του Κωστάκη, απλώς παραδέξου το και πάμε παρακάτω.
-
μολις γυρισα απο εφορευτικη επιτροπη....
μην παει ποτε κανεις σας
για πες....
Tι να πει ο άνθρωπος; Ότι σε σκίζουν για ένα 20ωρο και μάλιστα χωρίς αμοιβη ενώ ο δικαστικός αντιπρόσωπος τσιμπάει 1000άρικο; Εχει γραφτεί κι αλλού. Όπως και τόσα και τόσα κακώς κείμενα στο Ελλάντα, διαιωνίζεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.
ΥΓ Αν δεν με απατούν τα νομικά μου γιατί τα εγκατέλειψα προ 25ετίας, απαγορεύεται η επίταξη εργασίας. Ας είχε κανείς τα ...κέφια να καταφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και θα τα λέγαμε. Γενικά το θέμα είναι απλό. Χρειάζεται το κράτος για τις ανάγκες της εκλογικής διαδικασίας εφορευτικά μέλη; ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...
-
@christos dimou
τι να πω.. πηγα και γω σαν ανιδεος.. ειμασταν 3 αναπληρωματικοι μονο και τελικα κατσαμε και βγαλαμε ολη αυτη τη δουλεια (οι 4 τακτικοι ουτε καν εμφανιστηκαν)ελεγα και γω ποσο τραγικο να ειναι..και τελικα ειναι παρα πολυ
εισαι εκει απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 11:30-12:30 αν εισαι τυχερος και τελειωσει νωρις το μετρημα, αλλιως πας 1-2 οπως εμεις ή και ξημερωματαη ωρα δεν περναει με τιποτα και η δουλεια ειναι ατελειωτη..
εγω εφτιαχνα πακετακια με ψηφοδελτια ασταματητα και μου γυριζε ματι οταν καποιοι μου ελεγαν ειναι τσαλακωμενα
σε καποια φαση ειχα γινει μηχανη και δε μιλιομουν, τα ματια μου ειχαν κοκκινησει (ειχα κοιμηθει ελαχιστα, την κοπανησα και για 2.5 ωρες να την πεσω για λιγο υπνο )υπηρχαν καθυστερες που αντι να βγαζουν το αυτοκολητο στα ψηφοδελτια το σαλιωναν
και ατομα που ενω εβλεπαν ξεκαθαρα το γραμμα εξω απο την αιθουσα μας επεμεναν να μας ρωτανε πού ψηφιζουν.. δε μπορουσαν να ακολουθησουν την αλφαβητικη σειρααλλα ο εφιαλτης αρχισε την ωρα της καταμετρησης..
ειναι πολυ ευκολο να γινει λαθος και με τους εκλογικους αντιπροσωπους εκει δε μπορεις να κανεις και πολλες λαμογιες..
καναμε λαθος με τους σταυρους της ΝΔ και ψαχναμε να βρουμε 3 χαμενες ψηφους..στο τελος ειδικα ειμασταν ολοι κουρασμενοι και ελεγχαμε ο ενας τον αλλον για να μη γινουν λαθη..με μερικα κολπακια ομως (τα οποια τα μαθαμε στη πραξη) το μετρημα εγινε πολυ πιο ευκολο.
απλα οι ωρες δεν περνουν με τπτ..οι δουλειες που πρεπει να γινουν απο τους τυχαια επιλεγμενους ειναι οι εξης..
τακτοποιηση ψηφοδελτιων και ευρεση των ονοματων στους καταλογους (εκει να δειτε χαμος και ατομα που δεν ξερουν καν πού ψηφιζουν)
μετα μετρηση φακελων..
στη συνεχεια ανοιγμα φακελων και αριθμηση ψηφοδελτιων
μετα μετρηση των ψηφοδελτιων καθε κομματος και αποστολη του 1ου τηλεγραφηματος για να δουμε το ποσοστο του καθε κομματοςκαι τελος αφου τα ταξινομησουμε ανα παραταξη μετραμε τους σταυρους για να δουμε τι παιρνει ο καθε βουλευτης (εκει γινεται τρελος χαμος)
βοηθαει να ταξινομεις τα ψηφοδελτια σε αυτα με 1 σταυρο, 2 σταυρους..., 4 σταυρους και αυτα που εχουν παραπανω απο τους επιτρεπομενους μαζι με αυτα που δεν εχουν κανενα(ειναι το ιδιο)επισης βλεπαμε πολλους καθυστερημενους που δεν εβαζαν σταυρο αλλα κυκλωναν το λογοτυπο του συριζα..αλλους (μαλλον εγκεφαλικα νεκρους γερους) που εβαζαν σταυρο στο λογοτυπο του παπαθεμελη γιατι εγραφε το ονομα του
στη εκλογικο μου διαμερισμα ειχαμε εκτος τοπου αποτελεσματα (σε συνολο 349) δλδ 124 πασοκ,120 νδ , 34 λαος , 30 (το πολυ) κκε και πιο πισω ο συριζα..
επισης ειχαμε και μπολικους οικολογους (μου το παιζουν οικολογοι οι γλυφαδιωτες με τα suv )η δικαστικη αντιπροσωπος (που ηταν και ωραιο γκομενακι) ξεσκιστηκε ειδικα στο τελος πιο πολυ στη δουλεια οπως και η γραμματεας, αλλα αυτες πληρωνονται και μαλιστα καλα..
εμεις ουτε ενα 20αρικο ρε πουστη..μονο καφες του κωλου και φαγητο για σκυλους (ετρωγα οτιδηποτε υπηρχε ακομα και το φαγητο των αντιπροσωπων)
και φυσικα επειδη δε θα τη παλευα χωρις τσιγαρο...καταλαβαινετε τι εκανα
-
εδώ νομίζω ότι έχεις άδικο αγαπητέ.
την πατέντα σουφλιά να προπληρώσεις τους ιδιώτες την επένδυση μέσω διοδίων δεν την είχαν σκεφτεί μέχρι τώρα
εκεί να δεις ταχύτητα τα έργα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εδώ νομίζω ότι έχεις άδικο αγαπητέ.
την πατέντα σουφλιά να προπληρώσεις τους ιδιώτες την επένδυση μέσω διοδίων δεν την είχαν σκεφτεί μέχρι τώρα
εκεί να δεις ταχύτητα τα έργαΕ ναι, αυτό είναι καινούρια πατέντα! Το έχουμε πει, ο Σουφλιάς τα έδωσε όλα, ο Λαλιώτης θα έχει πρασινίσει από την ζήλεια του!
Εκλογές 2009