-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν μια μελλουσα μαμα που δουλευει σε μια μικρη επιχειρηση προσπαθησει να απολαυσει τα παραπανω ΑΛΛΑ το αφεντικο εχει αλλη αποψη,την περιμενει στην αρχη ενας μικρος εκβιασμος και μετα μια μεγαλη απολυση.
Οχι φυσικα για αυτον τον λογο αλλα ....αφορμες ειναι ευκολο να βρεθουν.
Δεν υπαρχει μεσο προστασιας.Ως γνωστον η ομπρελλα του συνδικαλισμου δεν χωραει ολους τους ιδιωτικους.Για πες, γιατί έχω στη δουλειά 4 (τέσσερες) κοπελιές, που έχουν αρχίσει να γεννάνε εδώ κ 2 χρόνια κ δεν βλέπω να σταματάνε.
-
Αν μια μελλουσα μαμα που δουλευει σε μια μικρη επιχειρηση προσπαθησει να απολαυσει τα παραπανω ΑΛΛΑ το αφεντικο εχει αλλη αποψη,την περιμενει στην αρχη ενας μικρος εκβιασμος και μετα μια μεγαλη απολυση.
Δεν υπαρχει μεσο προστασιας.Ως γνωστον η ομπρελλα του συνδικαλισμου δεν χωραει ολους τους ιδιωτικους.Για πες, γιατί έχω στη δουλειά 4 (τέσσερες) κοπελιές, που έχουν αρχίσει να γεννάνε εδώ κ 2 χρόνια κ δεν βλέπω να σταματάνε.
Αααα ναι,μια ειδικα για σενα.
Συμφωνα με το νομο περι ισοτητος,ανετα θα μπορουσες να καταγγειλεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναικα για σεξουαλικη παρενοχληση με τετοιο σωματοτυπο που εχεις. -
Έχω δεί διάφορες ταχτικές στην σταδιοδρομία μου πάνω στο θέμα αλλα να μη σου βάζω ιδέες
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αν δεν θέλει μπορεί να κάνει οικονομίες απο μικρός και να σταματήσει νωρίτερα ή να πάει να μείνει σε σπηλιά και να τρώει ακρίδες ή ας αυτοκτονήσει
no problem
Να το κάνουμε κάπως καλύτερα, τον κάθε άνεργος νέο για πολύ καιρό, για να μη γίνεται βάρος στην οικογένεια και αυξάνονται και τα ποσοστά ανεργίας να τον 'ανακυκλώνουμε' . Οπως λέει και το αφεντικό μου, καλύτερα λίγοι και να περνάμε καλύτερα
-
Tι βροχη ειναι αυτη απο το πρωι....
Αντε,να ξεπλυθει ο τοπος απ'τη δεξια.
-
Εμεις παντως ολο το καλοκαιρι δεν ειχαμε μυγες, κατι προτοφανες για την περιοχη (εξω απο χαλκιδα) μιας και οσα χρονια μενω εδω περα μας εχουν ταραξει. Ειναι τυχαιο οτι μετα την προκηρυξη των εκλογων εχουμε γεμισει; Ουτε οι μυγες και τα κουνουπια δεν την παλευαν στην 'Ελλαδα της Δεξιας'. Τωρα που ειδαν τις δημοσκοπησεις σου λενε 'ασφαλες ειναι, ας ξαναπαμε'
ΥΓ: Ντρουλη ντρουλη ντρουλη χοντρουλη...οσο και να ξελαρρυγγιαζεσαι ( οοοοοοοοοοολα τα λεφτα ) και να γεμιζεις τον τοπο ελληνικες σημαιες (ξερεις το κομμα σου λεγεται ΝΔ και εχει εμβλημα, δεν εχεις εμβλημα την ελληνικη σημαια μονο) ξερεις τι σε περιμενει. Εμας δεν ξερουμε (ακριβως) τι μας περιμενει ομως...
-
Και μετά τις εκλογές Γιόχαν θα έχετε μύγες δυστυχώς. Αφου θα χεστούμε στο χρήμα και στις παροχές
-
Τασο ετοιμα τα εχω τα σεντουκια. Αδεια ηταν τοσα χρονια που μου ζηταγε ο Καρατζαφυρερ 'να μολαρω το χρημα'. Τωρα με τον jorgensen ελπιζω να τα γεμισω.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
αν δεν θέλει μπορεί να κάνει οικονομίες απο μικρός και να σταματήσει νωρίτερα ή να πάει να μείνει σε σπηλιά και να τρώει ακρίδες ή ας αυτοκτονήσει
no problem
Να το κάνουμε κάπως καλύτερα, ο κάθε άνεργος νέος για να μη γίνεται βάρος στην οικογένεια και αυξάνονται και τα ποσοστά ανεργίας να τον 'ανακυκλώνουμε' . Οπως λέει και το αφεντικό μου, καλύτερα λίγοι και να περνάμε καλύτερα
Περίμενα -χωρίς αγωνία- να διαβάσω τέτοιου ύφους απαντήσεις. Άργησαν μόνο λίγο και ανησύχησα.
Μοτίβο:
να θάψουμε ζωντανούς τους γέρους
να ανακυκλώσουμε τους νέους
να εκτελέσουμε τους μη παραγωγικούς εργαζόμενους -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Έχω δεί διάφορες ταχτικές στην σταδιοδρομία μου πάνω στο θέμα αλλα να μη σου βάζω ιδέεςΈστω και εκτός θέματος (και - μεταξύ μας κ παραέξω να μην βγει - σιγά το θέμα, δλδ) θα το πω: Δεν πιστεύω ότι κάποιος σοβαρός εργοδότης θα έδιωχνε ποτέ έναν καλό υπάλληλο λόγω άδειας λοχείας (ή όπως αλλιώς την λένε). Άλλωστε ο α/α υπάλληλος, ακόμα και σε άδεια, εκκρεμότητες δεν αφήνει.
Η γυναίκα μου δουλεύει στο Δημόσιο, και πάλι κάθε φορά που παίρνει πολυήμερη άδεια μια - δυο φορές πηγαίνει στο γραφείο να βοηθήσει. Για να μην πω για την εποχή (μάλλον ... τις εποχές) που είχε άδεια τοκετού και τα τηλεφωνήματα για λόγους δουλειάς ήταν καθημερινά. Ε, κάποια στιγμή τέλος οι τοκετοί και με τα μούτρα στη δουλειά. Είναι καλή στη δουλειά της, ΠΟΛΥ καλή. Κ δεν το λέω εγώ, αλλά οι προϊστάμενοί της.Εκλογές αύριο. Χθες βράδυ είδα στην τιβί ότι οι συγκεντρώσεις με τις σημαιούλες συνεχίζονται. Τι σκ@τά ελπίζουν αυτοί που κατεβαίνουν στις πλατείες και κουνάνε σημαιούλες;
ΥΓ. DAP, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
-
Τι σκ@τά ελπίζουν αυτοί που κατεβαίνουν στις πλατείες και κουνάνε σημαιούλες;Μηπως οτι θα εχουν την ευκαιρια να αποδειξουν πως κι αυτοι ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους?
-
Πως; Κουνώντας σημαιούλες;
-
Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη
-
Μα ... δεν πλρώνονται.
Εκτός και ξέρεις κάτι που δεν ξέρω (ή θέλεις να πεις κάτι που δεν καταλαβαίνω). -
Μα ... δεν πλρώνονται.Δεν μπορεις να το γνωριζεις αυτο.Αφενος υπαρχουν οι επαγγελματιες σημαιοκουνιστες,κι αφετερου υπαρχει ο παραδοσιακα στρατευμενος κοσμος που ελπιζει οτι θα βολευτει μετεκλογικα.Υπαρχουν βεβαια και οι (κομματικοι)νεολαιοι που πανε για το χαβαλε και τα γκομενετα
-
Καλά.
-
Λέω να μην γράψω τίποτα άλλο για να μην επηρρεάσω το εκλογικό αποτέλεσμα
-
Να πέσει και μια λόκα μέχρι αύριο στις 19:00 για να είμαστε και σύννομοι
-
http://www.youtube.com/watch?v=DayUNL9I ... _embedded#
-
http://www.youtube.com/watch?v=btN4WVRG ... re=related
![](http://fc00.deviantart.com/fs15/f/2007/046/d/3/I__m_stupid_by_jkarofwilderness.gif) ![](http://fc03.deviantart.com/fs5/i/2004/342/e/b/_soapbox__by_Kuniicha.gif)
11 συνιστώσες, 1 φωνή!
Εκλογές 2009