-
Aν χτυπαει πισω ο ημιακαμπος του golf 4 ( γιατι αυτο συγκρινεται με το megan λογω ημιακαμπτου το 6 εχει πολλαπλους και δεν ειναι ακριβης η συγκριση) ειναι θέμα φθοράς παλαιών σινεμπλοκ , οχι οτι το Megane δεν ειναι καλορυθμιζόμενο, γενικά το αναφέρω..
H δίκαιη αντικειμενικη συγκριση θα ηταν στα ιδια χιλιόμετρα οδομέτρου να συγκριθει ο ημιακαμπτος του golf με του megane στις εγκάρσιες ανωμαλίες. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Aν χτυπαει πισω ο ημιακαμπος του golf 4 ( γιατι αυτο συγκρινεται με το megan λογω ημιακαμπτου το 6 εχει πολλαπλους και δεν ειναι ακριβης η συγκριση) ειναι θέμα φθοράς παλαιών σινεμπλοκ , οχι οτι το Megane δεν ειναι καλορυθμιζόμενο, γενικά το αναφέρω..
H δίκαιη αντικειμενικη συγκριση θα ηταν στα ιδια χιλιόμετρα οδομέτρου να συγκριθει ο ημιακαμπτος του golf με του megane στις εγκάρσιες ανωμαλίες.Μακάρι στο 4 να χτύπαγε μόνο ο ημιάκαμπτος.Το θέμα μου εμένα είναι οτι ενώ τα άλλαξα δεν είδα μεγάλη διαφορα.Τέλος πάντων επιμένω όπως και να έχει αλλά και επειδή στην Renault έχουν ειδίκευση στο να στήνουν άνετα αυτοκίνητα με ημιάκαμπτους ότι δυστυχώς το Golf 6 το διακρίνει μία ενδοτικότητα στις ανωμαλίες του οδοστρώματος.Και το ίδιο πράγμα θα συμβαίνει σίγουρα και στα 30 και στα 60 χιλιάδες χιλιόμετρα.(Εγώ μεταφέρω την αίσθηση που δίνει στους επιβάτες το ένα και το άλλο αυτοκίνητο και όχι στον οδηγό γιατί δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ οδηγώντας δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι άνετο και τι όχι.Βάζω κάποιον άλλο και οδηγεί και βγάζω τα συμπεράσματά μου)
-
r paidia exw ena audi s3 2000 montelo k t exw trakarei k brika n parw k ena golf 4 1.4 k 8elw n balw t moter apo t audi sto golf mipos 3erei kanenas ama ginete?
-
Ο χρήστης sakhspower έγραψε:
r paidia exw ena audi s3 2000 montelo k t exw trakarei k brika n parw k ena golf 4 1.4 k 8elw n balw t moter apo t audi sto golf mipos 3erei kanenas ama ginete?Γίνεται, αλλά είσαι off-topic και τα greeklish απαγορεύονται.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
r paidia exw ena audi s3 2000 montelo k t exw trakarei k brika n parw k ena golf 4 1.4 k 8elw n balw t moter apo t audi sto golf mipos 3erei kanenas ama ginete?
Γίνεται, αλλά είσαι off-topic και τα greeklish απαγορεύονται.
Renault Megane Coupe 1.4 TCe Vs VW Golf 1.4 TSI