-
Εμαθα για το forum απο ενα φιλαρακι και αποφασισα να ζητησω την γνωμη των ειδικων.Ηρθε πια η ωρα να αγορασω καινουργιο αυτοκινητο.
Μπορω να διαθεσω μεχρι και 55.000 περιπου και εχω διαφορα πραγματα στο μυαλο μου, χωρις να μπορω να αποφασισω.Η δικη μου αποψη ειναι να παρω την νεα Z4, αλλα δεν ξερω.
Τι θα με συμβουλευατε?Με ενδιαφερουν κυριως coupe spor αυτοκινητα αλλα δεκτες ολες οι αποψεις.
-
Εμαθα για το forum απο ενα φιλαρακι και αποφασισα να ζητησω την γνωμη των ειδικων.Ηρθε πια η ωρα να αγορασω καινουργιο αυτοκινητο.
Μπορω να διαθεσω μεχρι και 55.000 περιπου και εχω διαφορα πραγματα στο μυαλο μου, χωρις να μπορω να αποφασισω.Η δικη μου αποψη ειναι να παρω την νεα Z4, αλλα δεν ξερω.
Τι θα με συμβουλευατε?Με ενδιαφερουν κυριως coupe spor αυτοκινητα αλλα δεκτες ολες οι αποψεις.
-
-
Καλως ήρθες!Προβλέπω μεγάλη σφαγή... Θα διαβάσεις απο μεταχειρισμένη Cayman μέχρι Land Cruiser... Μια καλή αρχή είναι να πεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις το αυτοκίνητο. Είσαι ανήσυχος οδηγός ή το θέλεις για χαλαρές βόλτες στην παραλιακή; Ξέρεις από πίσω κίνηση ή μήπως προτιμάς κάτι πιο εύκολο (τετρακίνητο); Προτιμάς τούρμπο ή ατμόσφαιρα; Θέλεις κάτι αγωνιάρικο (σκληρό και απόλυτο) ή κάτι πιο ταξιδιάρικο; Πες μας για σένα... ξεκίνα από τα παιδικά σου χρόνια.
-
-
φιλε μου με 55.000 παιρνεις οποιο αυτοκινητο θες (σχεδον) ... εισαι σε πολυ ευχαριστη θεση παντως...Ζ4 παντως ειναι πανεμορφο αυτοκινητο και λογικα θα ναι και πολυ καλο...και πολυ σωστα ειπε ο realzeus οτι εδω θα ακουσεις οτι να ναι...ας ξεκινησω και γω με μια προταση...Μ αυτα τα λεφτα καλη και λιγοτερα ισως ειναι και το S3...πολυ καλο σπορ αυτοκινητο
-
Καλησπερα και απο εμενα! Nομιζω και εγω οπως ειπε πρωτιστος και ευστοχα ο Realzeus,
θα πρεπει να μας διαφωτισεις περαιτερω, ωστε να δεις και μια παραγωγικη
σφαγη προτεινομενων αυτοκινητων που θα ακολουθησει μετα...
Btw, το ιστορικο των αυτοκινητων που ειχες? -
Πρέπει να μας πεις αν προορίζεται για μοναδικό αμάξι σου, τι απαιτήσεις έχεις, τι θες απο αυτό αλλά εννοείται ότι θα έπρεπε να πάρεις 370Ζ χωρίς να μπεις καν στον κόπο να ανοίξεις θέμα
Θα σου προταθούν ΤΤ, Brera, θα γίνει ένας μικρός πόλεμος για αυτά τα δύο, μετά BMW 325 και Mitsubishi Pajero καθώς και Lexus RX και τελικά θα πάρεις Audi Α5.
Case rested -
Παιδια πρωτα απ'ολα ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση.Θα σας διαφωτισω λοιπον.
Ειμαι 20χρονων και σπουδαζω.Εχω ιδεα απο πισοκινηση,2χρονια οδηγησω μια 316bmw και μια Ε200.Και τα 2 τα εχω πιεσει οσο δεν παει.Μου αρεσει να γνωριζω μεχρι που μπορει να φτασει το αυτοκινητο που οδηγω. Θελω να το ανοιγω στις ευθειεσ(παντα) και να τσουλαω στισ στροφεσ(που και που), θελω ομωσ να κανω και ανετο ταξιδι Δυστυχως ο πατερασ μου ειναι λιγο περιεργοσ οποτε διστυχως αποκλειεται το μεταχειρισμενο και οχι παραπανω απο 2.500 αντε 3.000 cc. Οπωσ καταλαβαινετε ως νεοσ εχω αδυναμια στα γρηγορα coupe αλλα θελω να ακουσω ολες τισ ιδεες, γιατι τελικα κανεισ δεν ξερει τι γινεται! τελος δεν με ενδιαφερει η συντηρηση αφου αλλοσ πληρωνει-δηλωνει
-
Nα πρωτεινω κι εγω ή θα με παρετε με τις
-
Ο χρήστης Stefanos13 έγραψε:
Παιδια πρωτα απ'ολα ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση.Θα σας διαφωτισω λοιπον.Ειμαι 20χρονων και σπουδαζω.Εχω ιδεα απο πισοκινηση,2χρονια οδηγησω μια 316bmw και μια Ε200.Και τα 2 τα εχω πιεσει οσο δεν παει.Μου αρεσει να γνωριζω μεχρι που μπορει να φτασει το αυτοκινητο που οδηγω. Θελω να το ανοιγω στις ευθειεσ(παντα) και να τσουλαω στισ στροφεσ(που και που), θελω ομωσ να κανω και ανετο ταξιδι Δυστυχως ο πατερασ μου ειναι λιγο περιεργοσ οποτε διστυχως αποκλειεται το μεταχειρισμενο και οχι παραπανω απο 2.500 αντε 3.000 cc. Οπωσ καταλαβαινετε ως νεοσ εχω αδυναμια στα γρηγορα coupe αλλα θελω να ακουσω ολες τισ ιδεες, γιατι τελικα κανεισ δεν ξερει τι γινεται! τελος δεν με ενδιαφερει η συντηρηση αφου αλλοσ πληρωνει-δηλωνει
To μισό φόρουμ σε φθονεί μετά από αυτό το post
Πάρε την Cayman, έστω και τελείως βασική, και βάλε μέσα μια ξανθιά στην υγειά μαςNα πρωτεινω κι εγω ή θα με παρετε με τις
Δε νομίζω να θέλει C6 , αν και έχει μασάζ αυτή και χωράει πολλά ξανθά μωρά
-
να προσθεσω τελος οτι ειμαι ιδιαιτερος τυπος που δεν θελει να ειναι ενας απο τους πολλους, και αυτο παει για ΤΤ και SLK.δυστυχως 2πανεμορφα αυτοκινητα που τα βλεπεισ ομως οπου βρεθεισ κι οπου σταθεις. γι αυτο και σκευτηκα z4.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εχει χαρη που ειπε οχι 3000 κυβικα αλλιως
Που το καταλαβες οτι θα ελεγα για c6 ?:ysterical:
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εχει χαρη που ειπε οχι 3000 κυβικα αλλιως
Που το καταλαβες οτι θα ελεγα για c6
-
Αν πεις C6 Βαγγέλη το Pumaro το έχεις σίγουρο...
Ευθείες και που και που κανένα στρίψιμο με κουπέ; Audi TTS μου μυρίζεται... εναλλακτικά ΒΜW Ζ4 SDrive 30i. Tο αγαπημένο μου θα ήταν το Nissan 370Ζ αλλά πρώτον παραείναι σκληροπυρηνικό για την χρήση που το θέλεις, δεύτερον θέλει μεγάλη εμπειρία για να το πας χωρις τα ηλεκτρονικά και τρίτον είναι 3700 κυβικά οπότε αποκλείεται. Πάντως φιλική συμβουλή... αφού στα 20 θα πάρεις αυτοκίνητο 250+ ίππων κάνε ένα έξοδο ακόμα και πήγαινε και στο Safetrack (Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης) του περιοδικού. Νομίζω θα είναι με διαφορά το πιο χρήσιμο 'έξτρα' από όλα όσα θα πληρώσεις για το αυτοκίνητο.
-
Γιατι δεν μου βγαζει χ να διαγραψω το μυνημα κολαει και παει δυο φορες
-
Ο χρήστης Stefanos13 έγραψε:
Παιδια πρωτα απ'ολα ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση.Θα σας διαφωτισω λοιπον.Ειμαι 20χρονων και σπουδαζω.Εχω ιδεα απο πισοκινη Δυστυχως ο πατερασ μου ειναι λιγο περιεργοσ οποτε διστυχως αποκλειεται το μεταχειρισμενο και οχι παραπανω απο 2.500 αντε 3.000 cc.
Περίεργος άνθρωπος αυτός ο πατέρας σου...
-
διαθετει κ 55000 ο ανθρωπος χεχεχε
-
Πάρε μια Laguna GT με τετραδιέυθυνση για να μπαίνεις με οσα στις στροφες...
δε κυκλοφορούν και πολλές..
νταξει ίσως δεν είναι σπορ κουπε..
-
TTS να μην τα σκας σε βενζινες με τα παλιοτριλιτρα
θα εχεις καταναλωση το 12αρι σου και θα αραζεις
Τι να αγορασω ρε παιδια?