-
Έχουμε δει τελευταία πολλούς δεινούς overtakers και το ξεχάσαμε? Ελπίζω απλά ότι σε αυτά τα τραινάκια θα είναι και κάποιοι πιό βαρβάτοι να μας χαρίσουν λίγο θέαμα...
-
Καλώς ... θα το αλλάξω .
Εαν δούμε μονότονο αγωνα και στο Σπα ... εχει 'καεί εντελώς' το σπορ
-
Ποσοι θα παρουν αραγε 'πολυ ανοιχτα' την La source αυριο στην εκκινηση??
-
Ο Φιζικέλας ανέκαθεν τα πήγαινε καλά στο Spa αλλά αυτό παραπάει...
Πολύ δυνατοί για νίκη μου φαίνονται ο Trulli, o Raikkonen ακόμα και ο Vettel. Δεν πρόσεξα σήμερα πόσο και που χρησιμοποιούσαν το KERS αλλά θεωρώ ότι ο KR θα έχει πλεονέκτημα σε αρκετά σημεία.
Λούης, Alonso και Button μπορούν να μπουν στους βαθμούς αλλά για να πετύχουν κάτι παραπάνω από 3η θέση θα πρέπει να υπάρξουν συνοδοί παράγοντες... Εγκαταλείψεις, βροχές κλπ.
Θέλω μια μπόρα έτσι στον 10ο γύρο να γίνει της ανωμαλίας... -
Μετά και τα βάρη η επίδοση του Fisichella είναι εκπληκτική.
Πάμε για πρώτη νίκη Toyota και πρωτους βαθμούς Force India. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Φιζικέλας ανέκαθεν τα πήγαινε καλά στο SpaΣαν τώρα θυμάμαι τα όργια που έκανε εκεί το 2001 με την Benetton Renault, στην αρχή της επανάστασης για τους γάλλους...
Εκτιμώ ότι θα το παλέψει στα ίσια... δεν είναι δα και τοοοοόσο ελαφρύτερος. Προμηνύεται αγώνας απ' τους λίγους. Καλή θέαση!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Καλώς ... θα το αλλάξω .Εαν δούμε μονότονο αγωνα και στο Σπα ... εχει 'καεί εντελώς' το σπορ
Not in a million years, my friend
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Καλώς ... θα το αλλάξω .
Εαν δούμε μονότονο αγωνα και στο Σπα ... εχει 'καεί εντελώς' το σπορ
Not in a million years, my friend
- 7km
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καλα και ο Τρουλι εριξε πολυ ξυλο στον Γκλοκ!!Παλιά μου τέχνη κόσκινο...
-
Βασικά και μόνο να βλέπεις μονοθέσια να γυρίζουν στο Σπα είναι κ@βλα. Σπα, Σουζουκα, Μόντσα και Μονακό(δεν έχει προσπεράσματα αλλά είναι 'ειδική περίπτωση') είναι όαση στη σύγχρονη F1.
-
Χαμός!!
Θα δούμε φοβερό αγώνα σήμερα.
Εντάξει, ο Fisico είναι ελαφρύς...αλλά ο Barrichello που είναι κατά 4λτ ελαφρότερος γιατί δε τον 'μάζεψε'?
Ελπίζω στον Κίμι να φύγει στην εκκίνηση με το KERS.
Θα δούμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αγώνα σήμερα... ...χαλάλι το μπάνιο
-
Τετοιο αγωνες σε τετοιες ιστορικες πιστες αποδεικνυουν ποσο αχρηστα ειναι τα τιλκεδρομια της μεσης ανατολης
Σπα και ξερο ψωμι
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Τετοιο αγωνες σε τετοιες ιστορικες πιστες αποδεικνυουν ποσο αχρηστα ειναι τα τιλκεδρομια της μεσης ανατοληςΣπα και ξερο ψωμι
Spa και μόνο Spa...θέλω να πάω του χρόνου.
-
O Kimi είναι το τεράστιο φαβορί
-
Βεβαια..και περσυ το ιδιο εκανε..στην 1η στροφη..
-
Έλα ρε Κίμι τρέλανε μας!
-
Δε θα μου έκανε εντύπωση αν έτρωγε drive through, ήταν αρκετά χοντρή η κίνηση του. Αν δε φάει ποινή έχει τον αγώνα στο τσεπάκι
-
Γιατι να φαει ποινη,που να πηγαινε???
-
Τι προσπέραση ήταν αυτή????! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τι προσπέραση ήταν αυτή????! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!Ο Rubens πάλι αποκοιμήθηκε;
2009 ING Belgian Grand Prix-Spa