-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ας κόλλαγαν. Τα τεράστια ασφάλτινα run off δίνουν συγχωροχάρτι στους απρόσεκτους οδηγούς.
+οο
Φεύγεις εκτός πίστας; Τέλος ο αγώνας! (στο 99% των περιπτώσεων)Σιγά μη βάλουν και τάφρο με κροκόδειλους!
Ας βάζαν εκεί τους Ντε Τζέζαρις, Νακάνο και Γιονγκ να τρέχουν όλοι μαζί
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και τότε γιατί δεν ασχολείται κανείς απ΄όσους είτε έχουν έννομο συμφέρον είτε είναι η δουλειά τους να ασχοληθούν ?
Ούτε ο race director
Ούτε οι αγωνοδίκες
Ούτε οι άλλοι πιλότοι
Ούτε οι άλλες ομάδεςΓια την ακριβεια δεν ξερουμε αν ασχοληθηκαν ή οχι, ξερουμε οτι δεν τιμωρησαν.
Οχι, ξέρουμε ότι δεν ασχολήθηκαν επειδή όταν ασχολούνται βγάζει λεζάντα 'The Stewards are investigating the incident between car X and car Y'. Πχ. στο περιστατικό στο Pit lane το έβγαλαν μέσα στον ίδιο γύρο.
Παντως το ποιος εχει εννομο συμφερον να κανει τι ακριβως δεν ειναι τοσο αυτονοητο. 2η τερματισε η ομαδα που χρωστα λεφτα σε αυτη που τερματισε 1η και διαπραγματευεται μια συμφωνια ανταλλαγης οδηγου εναντι χρεους. 3η τερματισε μια ομαδα που στα αλλα της αυτοκινητα εχει κινητηρα της 1ης, 4η και 5η μια ομαδα που το εχει ηδη σχολασει κλπ.
Θεωρίες συνομωσίας ή μου φαίνεται ?
Δηλαδή όοολοι οι άλλοι που δεν είναι 'στο κόλπο', κανείς τους δεν το σχολίασε στον Whiting, να προσπαθήσουν να ανέβουν όλοι τους μία θεσούλα ? Εκτός και αν είναι όοολοι στο κόλπο...Οσο για τους αγωνοδικες, επειδη ειχαμε το εθνικο μας καμαρι στο σωμα σε αυτο τον αγωνα...
Αρα συμπεραίνουμε πως όλοι και μόνο εμείς είμαστε οι 'αετοί' που δε μας ξεφεύγει τίποτα και έχουμε άποψη για όλα. Ελα ρε συ...
-
Σχετικα με την λεζαντα, αν δεν κανω λαθος στο tv feed (σε αντιθεση με το feed που περνουν οι ομαδες στο pit wall) δε βγαινουν υποχρεωτικα ολα τα μηνυματα του race control προς τις ομαδες. Αν εχετε αλλωστε προσεξει τυπικα το μηνυμα στις οθονες μας βγαινει δευτερολεπτα πριν βγει ενα δευτερο που επικοινωνει καποια ποινη. Προφανως αυτο δεν μπορει να αντιστοιχει σε πραγματικο χρονο και επισης δε θυμαμαι μια φορα να βγηκε investigation χωρις ποινη, για το τελευταιο διορθωστε με αν κανω λαθος.
Οσο για το ποσο θεωρειες συνομωσιας μπορει να ειναι αυτο που εγραψα, σορι αλλα διαφωνω. Ετσι λειτουργουν τα πραγματα στο τσιρκο απο παντα. Και για το δεν ξερω ποσο αετοι ειμαστε ή δεν ειμαστε, αλλα σιγουρα το εθνικο μας καμαρι απεχει πολυ απο αυτο τον τιτλο. Τι ξερει και τι δεν ξερει, τι μπορει και τι δεν μπορει το ξερω και το ξερεις.
-
δε θυμαμαι μια φορα να βγηκε investigation χωρις ποινη
Κι εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Ή αν βγήκε καρτούλα 'investigation' και τελικά δε δόθηκε ποινή, λίγο αργότερα θα έβγαινε καρτούλα ότι οι αγωνοδίκες θα κρίνουν το συμβάν μετά το τέλος του αγώνα.
Το 'χω παρατηρήσει κι εγώ αυτό που λες με τις καρτούλες 'investigation', προφανώς τις βγάζουν όταν ήδη έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Μου κάνει για ένα ακόμα τηλεοπτικό τρικ του Μπέρνι για...σασπένς!
-
Να κάνω κι εγώ ένα rephrase στο rephrase. Στο Spa, με αυτό το μονοθέσιο, ο συγκεκριμένος πιλότος και 5ος να έφτανε στην Eau Rouge θα τους πέρναγε έναν έναν σε 1-2 γύρους. Και τον Φιζικέλα τον πέρασε στα ίσα και τον κράτησε ως το τέλος του αγώνα. Όπως γνωρίζουμε όλοι άλλο να φτάσεις και άλλο να προσπεράσεις πολύ περισσότερο ένα μονοθέσιο με KERS.
Αν ήταν Monaco ή Ουγγαρία ή καμμιά Βαρκελώνη να πω ΟΚ πείτε καμμιά παρόλα για ανάλυση. Αλλά εδώ είναι τζάμπα σάλια ή τζάμπα πλήκτρα.
Κατά τ' άλλα ένα μεγάλο respect στον Τάκαρο. Έφτιαξε θέμα από το πουθενά...
Περιμένω στη Monza τα άγρυπνα μάτια των φορουμιτών να ελέγχουν σα γεράκια την έξοδο της Ascari όπου επίσης είναι ασφαλτοστρωμένη για να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για την ανάλυση που είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει μετά τον αγώνα... -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και για το δεν ξερω ποσο αετοι ειμαστε ή δεν ειμαστε, αλλα σιγουρα το εθνικο μας καμαρι απεχει πολυ απο αυτο τον τιτλο. Τι ξερει και τι δεν ξερει, τι μπορει και τι δεν μπορει το ξερω και το ξερεις.Κάποιον του 'δώσαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια...
Καλό πράγμα να έχουμε και Ελληνα στην επιτροπη!
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Και για το δεν ξερω ποσο αετοι ειμαστε ή δεν ειμαστε, αλλα σιγουρα το εθνικο μας καμαρι απεχει πολυ απο αυτο τον τιτλο. Τι ξερει και τι δεν ξερει, τι μπορει και τι δεν μπορει το ξερω και το ξερεις.
Κάποιον του 'δώσαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια...
Καλό πράγμα να έχουμε και Ελληνα στην επιτροπη!
Ναι, το Δεσποτόπουλο.....
2009 ING Belgian Grand Prix-Spa