-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κάτι που μου ήρθε τώρα: Τι κάνετε όσοι ζητάτε πάντα απόδειξη όταν γνωστός σας μαγαζάτορας σε μαγαζί της γειτονιάς (π.χ. κάβα) με τον οποίο κάθε φορά πιάνετε συζήτηση 'ξεχνάει' να σας κόψει απόδειξη γι αυτά που ψωνίσατε (π.χ. 1-2 κιλά ξηρούς καρπούς)?'Ρε 'συ... την απόδειξη ξέχασες'... Το έχω κάνει... Η απάντηση ήταν 'Α, ναι... δίκιο έχεις, κάτσε να στην κόψω...'
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κάτι που μου ήρθε τώρα: Τι κάνετε όσοι ζητάτε πάντα απόδειξη όταν γνωστός σας μαγαζάτορας σε μαγαζί της γειτονιάς (π.χ. κάβα) με τον οποίο κάθε φορά πιάνετε συζήτηση 'ξεχνάει' να σας κόψει απόδειξη γι αυτά που ψωνίσατε (π.χ. 1-2 κιλά ξηρούς καρπούς)?
'Ρε 'συ... την απόδειξη ξέχασες'... Το έχω κάνει... Η απάντηση ήταν 'Α, ναι... δίκιο έχεις, κάτσε να στην κόψω...'
Μια χαρά σε βρίσκω.
Άλλος?
-
Κάτι που μου ήρθε τώρα: Τι κάνετε όσοι ζητάτε πάντα απόδειξη όταν γνωστός σας μαγαζάτορας σε μαγαζί της γειτονιάς (π.χ. κάβα) με τον οποίο κάθε φορά πιάνετε συζήτηση 'ξεχνάει' να σας κόψει απόδειξη γι αυτά που ψωνίσατε (π.χ. 1-2 κιλά ξηρούς καρπούς)?
'Ρε 'συ... την απόδειξη ξέχασες'... Το έχω κάνει... Η απάντηση ήταν 'Α, ναι... δίκιο έχεις, κάτσε να στην κόψω...'
Μια χαρά σε βρίσκω.
Άλλος?
κανω τα στραβα ματια
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κανω τα στραβα ματια
Δεν είχα αμφιβολία...
Α, υπόψη, κι εγώ ζητάω μόνο όταν έχω κάποιο λόγο να ζητήσω. Σπάνια πάντως τυχαίνει να μην μου δώσουν...
-
κανω τα στραβα ματια
Δεν είχα αμφιβολία...
Α, υπόψη, κι εγώ ζητάω μόνο όταν έχω κάποιο λόγο να ζητήσω. Σπάνια πάντως τυχαίνει να μην μου δώσουν...
ειναι σε μεγαλο βαθμο θεμα της στιγμης κ πως θα μου τη δωσει.. γιατι ειναι πραγματα που δε χαλαω φαια ουσια κ δε θα τα σκεφτω, αντιδραω εντελως αυθορμητα σ'αυτα κ κανω το πρωτο πραγμα που θα μου ερθει στο μυαλο . επισης αν καποιου δε μου αρεσει η φατσα του μπορει να κανω φασαρια για 1 ευρωλεπτο . στην καβα της γειτονιας ομως με τις προϋποθεσεις που αναφερθηκαν (φιλικες σχεσεις) μαλλον θα εκανα τα στραβα ματια. εκτος αν ειχα ξυπνησει στραβωμενος κ ψαχνομουν για καυγα
-
Μεγαλύτερο πρόβλημα έχω όταν ακούω έναν δάσκαλο να διαμαρτύρεται ότι τα 1500 ευρώ που παίρνει το μήνα είναι μισθός πείνας...1500 δεν παίρνει δάσκαλος νέος. Μετά από 30 χρόνια παίζει.
(γιατί σε λίγο όταν θα αναφέρεται η φράση ΕΕ θα παίζει μπαγλαμαδάκι ταξίμι στο backround )
-
Τι κάνετε όσοι ζητάτε πάντα απόδειξη όταν γνωστός σας μαγαζάτορας σε μαγαζί της γειτονιάς (π.χ. κάβα) με τον οποίο κάθε φορά πιάνετε συζήτηση 'ξεχνάει' να σας κόψει απόδειξη γι αυτά που ψωνίσατε (π.χ. 1-2 κιλά ξηρούς καρπούς)?Φωνάζω τον Kacey...
-
Δυστυχώς πρώτη φορά βλεπω τοπικ τα τελευταια χρονια σ'αυτό το φορουμ που να ΔΙΑΦΩΝΩ τοσο κάθετα!
Οκ, υποθέτω όλοι είσαστε μισθωτοί οσοι γράφετε τις αποψεις σας εδώ...
Οκ θα συμφωνήσω 10000% στο οτι πρέπει να κόβουμε αποδείξεις ούτως ή άλλος... Όμως γιατί ο τόσος σας φανατισμός ωστε να κάνετε τετοιο θέμα για τις αποδείξεις που δεν σας δίνουν;
Συμφωνώ, οτι 3,5 ευρα και 5 ευρά που πληρώνουμε τους καφέδες μας είναι εξωφρενικό το ποσό, αλλά να σας πώ κ κάτι; Τόσο τον έχουν! Αν θέλουμε δεν πάμε! Κ με τις αποδείξεις... Οκ δεν σας κόψανε αποδειξη... Αν την κόβανε, θα την πέρνατε να την περάσετε στα έξοδα σας; Δεν έχετε τόοοοσα άλλα πράγματα να δηλωσετε σαν εξοδα, που η αποδειξη που αποφεύγει ενα καταστημα να σας είναι τοσο φλέγον ζήτημα;
Επειδή ξέρω οτι θα πέσετε να με φάτε με αυτά που λέω, σας προλαβαίνω και σας ενημερωνω οτι εγώ στα καταστήματα που διατηρώ κόβω ανελληπώς και πάντα αποδείξεις. Σε όλα... Πρώτον, γιατί δεν θελω να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ 'τί ειναι αυτός, 'με παίρνει' να μην του κόψω απόδειξη, κτλ) Δεύτερον, κόβω αποδείξεις γιατι προτιμώ να πληρώνω 2000 ΦΠΑ το δίμηνο-τρίμηνο κτλ, παρά να πληρώσω στη 5ετία ή στην Συνάφεια πως τα λένε όλα εχω χάσει τον μπούσουλα 50.000 ευρώ μαζεμένα...
Οκ, συμφωνώ οτι φαινομενικά νομίζεται οτι τα μαγαζιά ειναι θησαυροφυλάκεια! Οτι εμείς που εχουμε μαγαζιά τη νύκτα μετά που κλείνουμε μετράμε και κάνουμε βουτιές (σαν τον Σκρούτζ) μέσα στα λεφτά που αποφύγαμε μη κοβοντάς σας απόδειξεις!Αντί ρε παιδιά, να παρακαλάτε να έχουν δουλειά τα καταστήματα, να μπορούν να 'βγάζουν' τις υποχρεώσεις τους, να προσλαμβάνουν κόσμο, έστω ρε γμτ με τα 600 ευρά, αν θέλετε πάτε για δουλειά αν δεν θέλετε οχι πάλι, δεν ειναι με το ζόρι!!!
Δούλεψα 4 χρόνια μισθωτή σε μια αλυσίδα φρανσάϊζ στα Χανιά, φωτοτυπίες/δακτυλογραφησεις κτλ, δεν λεω το όνομα θα γίνει διαφήμιση. Υπεύθυνη καταστήματος Χανίων ήμουν. Ξέρετε πόσα έπαιρνα; 200.000 δρχ κ δούλευα 12ωρα... Τώρα εχω 2 καταστήματα, άσχετου αντικειμένου με το 'επαγγελμα που σπούδασα' αλλά αν η μοίρα τα φέρει έτσι θα επιδιώξω να ξαναγίνω υπάλληλος! Να ξέρω οτι στις 1 θα παρω εστω τα 600 ευρώ κ να ξέρω οτι είτε σπάσουν τις βιτρίνες του καταστήματος που δούλευω, είτε ανοίξει ίδιο κατάστημα δίπλα, εγώ πάλι θα παίρνω 600 ευρώ, το πολύ πολύ αντί για τις 1 του μήνα στις 10!
Εχω φίλους που δουλεύουν μισθωτοί και κάνουν τα ίδια παράπονα με σας... η απάντηση η δική μου πάντα είναι... 'κάνε μαγαζί κ τα ξαναλέμε'...
Άλλωστε κ εσεις, σαν μισθωτοί δεν κάνετε άλλες 'λαμογιές' ωστε να γλυτώσετε χρήματα απο κάπου;
Δεν σκέφτεστε ας πούμε να 'δηλωσετε' ενα ψεύτικο ατύχημα στην Ιδιωτική σας Ασφάλεια ωστε να πάρετε κανενα φράγκο παραπάνω; Δεν κάνετε το ίδιο αν μπορείτε σε πιθανό τρακάρισμα με το αυτοκίνητό σας; Αν μπορείτε δεν γράφετε εξετάσεις σε άλλο βιβλιάριο για να μην τις πληρώσετε; ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! Κ εγώ το εχω κάνει αυτό... Δεν με νοιάζει όμως να το κάνει οοοολος ο κόσμος, μαγκιά του!Αυτή η νοοτροπία μας να κοιτάμε τί 'βγάζει' ο άλλος κ να θέλουμε να του το μειώσουμε, δεν το καταλαβαίνω! Ας είναι 'μάγκας' οποιος μπορεί κ να τα βγάζει! Κ εσείς, ας αναλώνεται τις ώρες σας σχολιάζοντας πόσα εβαλε στην τσέπη του ο 'Ελληνας Κροίσος Μαγαζάτορας' μη κοβοντάς σας απόδειξη!
Δεν αξίζει... αμαρτία!!! -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
αν η μοίρα τα φέρει έτσι θα επιδιώξω να ξαναγίνω υπάλληλος! Να ξέρω οτι στις 1 θα παρω εστω τα 600 ευρώ κ να ξέρω οτι είτε σπάσουν τις βιτρίνες του καταστήματος που δούλευω, είτε ανοίξει ίδιο κατάστημα δίπλα, εγώ πάλι θα παίρνω 600 ευρώ, το πολύ πολύ αντί για τις 1 του μήνα στις 10!Θα τα παίρνεις τα 600 σίγουρα; Δεν γίνονται απολύσεις σε αυτή την χώρα;
Κοίτα, αποδείξεις καλά κάνουν και ζητάνε όσο κι αν δεν σου αρέσει, κι ο λόγος είναι απλός και τον ξέρεις. Πληρώνουν το φπα και απαιτούν να πάει εκεί που πρέπει και όχι στην τσέπη του επιχειρηματία η του όποιου άλλου. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
αν η μοίρα τα φέρει έτσι θα επιδιώξω να ξαναγίνω υπάλληλος! Να ξέρω οτι στις 1 θα παρω εστω τα 600 ευρώ κ να ξέρω οτι είτε σπάσουν τις βιτρίνες του καταστήματος που δούλευω, είτε ανοίξει ίδιο κατάστημα δίπλα, εγώ πάλι θα παίρνω 600 ευρώ, το πολύ πολύ αντί για τις 1 του μήνα στις 10!
Θα τα παίρνεις τα 600 σίγουρα; Δεν γίνονται απολύσεις σε αυτή την χώρα;
Κοίτα, αποδείξεις καλά κάνουν και ζητάνε όσο κι αν δεν σου αρέσει, κι ο λόγος είναι απλός και τον ξέρεις. Πληρώνουν το φπα και απαιτούν να πάει εκεί που πρέπει και όχι στην τσέπη του επιχειρηματία η του όποιου άλλου.Αυτό ακριβώς ειναι το λαθος μας, η κακή νοοτροπία μας... Γιατί να μας ενδιαφέρει τί βάζει ο άλλος στην τσέπη του; Ας βάλει κ πετρέλαια κ φύκια επιχρυσομένα!
Τι δικιά σας τσέπη να κοιτάζετε... μας πήρε τίποτα; Μήπως μαζί με το πετρέλαιο μας πήρε κ τίποτα δικό μας; Τότε, ναι, παω πάσο...
Αλλα δεν νομίζω να μας παίρνει το ΦΠΑ μας! Τί κ αν το μας το δώσει τί κ αν όχι (σε μορφή απόδειξης) εσείς, (γιατί εγω είμαι 'αντίπαλός' σας στην συζήτηση δυστυχώς) πάλι τα ίδια μετρητά θα εχετε στηντ τσέπη σας!Όσο για τις απολύσεις που είναι κ φλέγον ζήτημα πάλι θα σταθώ δυστυχώς απεναντί σας...
Επειδή δεν θέλω να λεω 'σας' 'τσεπη σας' 'απόλυσή σας' θα κανω μια υπόθεση...Ειμαι ξανα μισθωτή στην εταιρεία που ελεγα πριν...
Με απολύουν ενα ωραίο πρωί... Ναί, ΦΥΣΙΚΑ κ ο μισθός θα μου λειψει! Θα βγώ στη γύρα για δουλειά... Θα περάσω αγχος, στέρηση, τρελό τρέξιμο για να βρω αλλου το 'προς το ζην'... Δεν θα πληρώσω το νοίκι για ενα μήνα, για δυο, δεν θα παω για καφε ξανα μεχρι να βρω δουλειά, τα παιδιά μου δεν θα τα παω στον παιδότοπο για 3 μηνες...
Ας πάμε ομως κ στην πραγματικότητα με μένα... Εχω ενα κατάστημα το οποιο εδωσα 20.000 ευρώ για να φτιάξω (ηλεκτρολογους/υδραυλικους) κ άλλα 15.000 για να βάλω τα τραπεζοκαθισματα ψυγεια, φουρνους κτλ.... Εδωσα 3500 ευρω σε περιττες εγκαταστάσεις για να βγαλω την αδεια να ειμαι νόμιμη... Δουλεύω δόξα το Θεο 8 χρόνια, μια χαρούλα. Πριν ενα μήνα η ιδιοκτητρια μου είπε οτι το θέλει για τον γιό της... Εγώ; Εγώ, η ΜΕΓΑ ΚΡΟΙΣΟΣ Επιχειρηματιας, τί κανω τώρα; Θα πάρω τα υδραυλικά, τις γυψοσανίδες κ τους εξαερισμούς που μου ζήτησε το υγειονομικό για να λειτουργήσω σπίτι μου να τα βάλω στο σαλόνι μου; Εμενα ποιος με καλύβει; Μπορώ να καθίσω, ναι, 12 ετη ακόμα, με προστατεύει ο νόμος σαν επαγγελματκή στέγη. Μένει ομως η ιδιοκτήτρια πάνω απο το καταστημα. και αποφάσισε οτι το χώρο εξω απο το μαγαζι θα τον κανει γκαράζ... Τα τραπεζοκαθίσματα πού να τα βάλω; Μαλλον κ αυτα στο σαλόνι του σπιτιού μου, γιατί λογικά εκεί θα καταλήξω κ εγω...
Απο αυτή την 'απόλυση' λοιπον, εγώ μπαίνω γυρω στα 50.000 ευρώ 'μέσα', χάνω ένα 'πλάνο ζωής' που ελεγα οτι θα δουλεψω 15 χρονάκια με αυτά τα τραπεζοκαθίσματα, κ οκ;;;
Δεν θα κόψω κ εγω το καφε, τα παιδιά απο τους παιδότοπους και τα κομμωτήρια; Εγω ομως θα τα κόψω για πολύ περισσότερο γιατι οικονομικά η 'απολυση' η δική μου είναι μεγαλύτερη απο αν με 'απέλυε' το αφεντικό μου απο την εταιρεία...Για αυτό επιμένω λοιπόν... απο την ταπεινή μεριά της Ελληνίδας Κροισου Επιχειρηματίας!!!!
-
αν η μοίρα τα φέρει έτσι θα επιδιώξω να ξαναγίνω υπάλληλος! Να ξέρω οτι στις 1 θα παρω εστω τα 600 ευρώ κ να ξέρω οτι είτε σπάσουν τις βιτρίνες του καταστήματος που δούλευω, είτε ανοίξει ίδιο κατάστημα δίπλα, εγώ πάλι θα παίρνω 600 ευρώ, το πολύ πολύ αντί για τις 1 του μήνα στις 10!
Κοίτα, αποδείξεις καλά κάνουν και ζητάνε όσο κι αν δεν σου αρέσει, κι ο λόγος είναι απλός και τον ξέρεις. Πληρώνουν το φπα και απαιτούν να πάει εκεί που πρέπει και όχι στην τσέπη του επιχειρηματία η του όποιου άλλου.Αυτό ακριβώς ειναι το λαθος μας, η κακή νοοτροπία μας... Γιατί να μας ενδιαφέρει τί βάζει ο άλλος στην τσέπη του; Ας βάλει κ πετρέλαια κ φύκια επιχρυσομένα!
Τι δικιά σας τσέπη να κοιτάζουμε... μας πήρε τίποτα; Μήπως μαζί με το πετρέλαιο μας πήρε κ τίποτα δικό μας; Τότε, ναι, παω πάσο...
Αλλα δεν νομίζω να μας παίρνει το ΦΠΑ μας! Τί κ αν το μας το δώσει τί κ αν όχι (σε μορφή απόδειξης) εσείς, (γιατί εγω είμαι 'αντίπαλός' σας στην συζήτηση δυστυχώς) πάλι τα ίδια μετρητά θα εχετε στηντ τσέπη σας!Αστιεύεσαι έτσι; Το φπα στο πληρώνω ρητά και κατηγορηματικά για να μπει στο κρατικό πορτοφόλι. Το οποίο θα γυρίσει σε μένα(λέμε τώρα) ως κοινωνική παροχή. Δεν δικαιούσαι να το κλέψεις.
-
Τι δικιά σας τσέπη να κοιτάζουμε... μας πήρε τίποτα; Μήπως μαζί με το πετρέλαιο μας πήρε κ τίποτα δικό μας; Τότε, ναι, παω πάσο...
Αλλα δεν νομίζω να μας παίρνει το ΦΠΑ μας! Τί κ αν το μας το δώσει τί κ αν όχι (σε μορφή απόδειξης) εσείς, (γιατί εγω είμαι 'αντίπαλός' σας στην συζήτηση δυστυχώς) πάλι τα ίδια μετρητά θα εχετε στηντ τσέπη σας!Ναι, μας πήρε κάτι δικό μας. Μας πήρε την 'έκτακτη εισφορά' και όλα τα άλλα χαράτσια που θα μας χώσει το κράτος επειδή τα ταμεία του είναι άδεια ακριβώς επειδή ο ένας κι ο άλλος σκέφτονται όπως εσύ και δεν πληρώνουν το ΦΠΑ και τους φόρους που τους αναλογούν.
Ή δεν έχει φτάσει μέχρι εκεί ο συλλογισμός σου?
-
Φοβερή λογική! Φυσικά και δε θα έχω τα ίδια λεφτά στην τσέπη, γιατί από τη στιγμή που το κράτος -λόγο ανικανότητας- δε μπορεί να φορολογήσει τον μαγαζάτορα στο ποσό που του αντιστοιχεί θα αναγκαστεί να καλύψει τα έξοδα του μέσω αύξησης φόρου από σίγουρες πηγές. Και οι πιο σίγουρες πηγές στην Ελλάδα είναι ο μισθωτός και ο συνταξιούχος. Με λίγα λόγια για να έχεις εσύ μεγαλύτερο κέρδος θα 'τρώω' εγώ μεγαλύτερο φόρο. Για να έχεις τις όποιες παροχές σου προσφέρει αυτό το ρημάδι το κράτος.
Θεωρώ πως κανείς εδώ μέσα δεν ασχολείται με τα πόσα βγάζει ο 'Ελληνας Κροίσος Μαγαζάτορας'. Μακάρι να είναι σωστός επαγγελματίας, να έχει μεγάλα κέρδη και να μπορεί να δίνει δουλειές στον κόσμο που το έχει ανάγκη. Θα πρέπει όμως κάθε Έλληνας πολίτης να φορολογείται δίκαια και ανάμεσα σε αυτούς τους πολίτες είναι και οι 'Έλληνες Κροίσοι Μαγαζάτορες, Γιατροί, Δικηγόροι, Τραγουδιστές, κλπ.'.Όσο για τις 'λαμογίες' μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως ευτυχώς δε σκέφτονται και λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αλλα δεν νομίζω να μας παίρνει το ΦΠΑ μας! Τί κ αν το μας το δώσει τί κ αν όχι (σε μορφή απόδειξης) εσείς, (γιατί εγω είμαι 'αντίπαλός' σας στην συζήτηση δυστυχώς) πάλι τα ίδια μετρητά θα εχετε στηντ τσέπη σας!Αστιεύεσαι έτσι; Το φπα στο πληρώνω ρητά και κατηγορηματικά για να μπει στο κρατικό πορτοφόλι. Το οποίο θα γυρίσει σε μένα(λέμε τώρα) ως κοινωνική παροχή. Δεν δικαιούσαι να το κλέψεις.
'Λεμε τώρα' οτι θα γυρίσει στον μισθωτό κ τον συνταξιούχο, έτσι; Γιατί αυτό να είσαι σίγουρος οτι δεν θα γίνει, όση φορολογία κ αν πληρώνει ο Μαγαζάτορας...
-
'Λεμε τώρα' οτι θα γυρίσει στον μισθωτό κ τον συνταξιούχο, έτσι; Γιατί αυτό να είσαι σίγουρος οτι δεν θα γίνει, όση φορολογία κ αν πληρώνει ο Μαγαζάτορας...
Μην πιάνεσαι απ το 'λέμε τώρα'. Το να μην αποδώσεις το ΦΠΑ που σου πλήρωσα είναι καρακλοπή.Σημασία δεν έχει ποιος είναι το θύμα, ο κλέφτης είσαι εσυ πάντως ρητά και κατηγορηματικά.
-
+10000
Το βρίσκω εντυπωσιακό ακόμα και για Ελληνικά δεδομένα το ότι μερικοί (-ές) το θεωρούν 'δικαίωμά τους' (το οποίο θα έπρεπε οι υπόλοιποι να ...προστατέψουμε!!!) το να κλέβουν ΦΠΑ κλπ φόρους - εις βάρος φυσικά όλων των άλλων που δε θέλουν/δεν έχουν ανάγκη/δε μπορούν να το κάνουν και τελικά θα κληθούν να πληρώσουν τη 'νύφη' για να γεμίσουν τα ταμεία.
-
Δεν λυπάμαι κανένα πολίτη αυτή της χώρας που
-πληρώνει αέρα για να νοικιάσει/ αγοράσει μαγαζί
-πληρώνει μαύρα να πάρει ταξί κλπ
-φορολογείται με κάτι αστείους συντελεστές καθαρού κέρδους
-που πληρώνει μαύρα πάνω ή κάτω απο το τραπέζι
-δεν κοβει αποδειξεις για τις υπηρεσίες του
και άλλα συναφή.Έτσι όπως τα έχουν καταφέρει μάλλον θα φύγουμε για άλλες χώρες οι νόμιμα φορολογούμενοι εργαζόμενοι της χώρας και θα κάτσουν μόνοι τους όλοι οι έξυπνοι που δεν πληρώνουν τίποτα και θα περάσουν πολύ ωραία χωρις αιμοδότες.
Υπάρχουν και όρια αντοχών. -
Είναι η 2η φορά πάντως στο forum που κάποιος υπερασπίζεται τη μη απόδοση ΦΠΑ ως 'δικαίωμα που δε βλάπτει τους άλλους'.
-
Άραγε εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τι σημαίνει η μη απόδοση του ΦΠΑ τον οποίο εγώ ή εσύ πληρώσαμε και κάποιος 'ξύπνιος' τσέπωσε χωρίς να κόψει απόδειξη?...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν λυπάμαι κανένα πολίτη αυτή της χώρας που
-πληρώνει αέρα για να νοικιάσει/ αγοράσει μαγαζί
-πληρώνει μαύρα να πάρει ταξί κλπ
-φορολογείται με κάτι αστείους συντελεστές καθαρού κέρδους
-που πληρώνει μαύρα πάνω ή κάτω απο το τραπέζι
-δεν κοβει αποδειξεις για τις υπηρεσίες του
και άλλα συναφή.Έτσι όπως τα έχουν καταφέρει μάλλον θα φύγουμε για άλλες χώρες οι νόμιμα φορολογούμενοι εργαζόμενοι της χώρας και θα κάτσουν μόνοι τους όλοι οι έξυπνοι που δεν πληρώνουν τίποτα και θα περάσουν πολύ ωραία χωρις αιμοδότες.
Υπάρχουν και όρια αντοχών.Οι νομιμοι δεν θα πανε πουθενα,ψηφιζουν τακτικα,πανε στην εκκλησια ,σε καθε θρησκευτικη αργια στο χωριο,ειναι ανθρωποι της συνηθειας και του μαντριού (και του αρμεγματος).Αν δε εχουν και δουλεια στο δημοσιο,ουτε με βασανιστηρια δεν θα φυγουν θα προτιμησουν να πληρωσουν 100% φορο για τον μισθο τους
Νομιμες αποδειξεις, κολπακια και λαμογιες