-
Πριν 10 χρόνια η Hyundai-Kia ήταν 11η σε παγκόσμιες πωλήσεις. Τώρα βρίσκεται στην 4η θέση, http://www.autoblog.com/2009/08/18/hyun ... automaker/
-
Πριν 10 χρόνια η Hyundai-Kia ήταν 11η σε παγκόσμιες πωλήσεις. Τώρα βρίσκεται στην 4η θέση, http://www.autoblog.com/2009/08/18/hyun ... automaker/
-
-
να δεις οταν θα βγαλουν το αντι - mx 5 τι εχει να γινει......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να δεις οταν θα βγαλουν το αντι - mx 5 τι εχει να γινει......σιγα μην ασχοληθουν με τετοιους κουβαδες....
-
To κακο ειναι οτι προσαρμοζεται παράλληλα και η τιμολογιακη της πολιτικη,αλλιως θα μιλαγαμε για τρελο value for money.Παντως η κριση της εδωσε ώθηση.
-
Tuck you hyoundai!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To κακο ειναι οτι προσαρμοζεται παράλληλα και η τιμολογιακη της πολιτικη,αλλιως θα μιλαγαμε για τρελο value for money.Παντως η κριση της εδωσε ώθηση. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To κακο ειναι οτι προσαρμοζεται παράλληλα και η τιμολογιακη της πολιτικη,αλλιως θα μιλαγαμε για τρελο value for money.Παντως η κριση της εδωσε ώθηση.e καλά αυτό εννοείται, το ίδιο έγινε με την Toyota το ίδιο θα γίνει και με την Geely
-
σε 15 χρονια θα ερθουν στις 10 πρωτες θεσεις τα κινεζικα
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σε 15 χρονια θα ερθουν στις 10 πρωτες θεσεις τα κινεζικαΑκριβως θα βλεπεις καμια Lifan κανα ΤΑΤΑ!!!Θα τριβουμε τα ματια μας!!!
-
Σιγουρα αξιζουν συγχαρητηρια στους κορεατες οχι τοσο για τα νουμερα των πωλησεων και μονο αλλα γιατι αυτη η ταση φανερωνει την στροφη του κοσμου στα προιοντα τους εκει που στο παρελθον ολοι τα κοιταγανε απαξιωτικα, μεσα σε 10 χρονια εχουν κανει αλματα προοδου σε ολους τους τομεις ( ασφαλεια-ποιοτητα- αξιοπιστια κ.λ.π)
Ποιος θα το περιμενε οτι μεσα σε 10-15 χρονια θα αντιστραφουν οι ρολοι και απο εκει που οι κορεατες επερναν κινητηρες απο την mitsubish πλεον να ειναι σε θεση να δινουν αυτοι κινητηρες και τεχνογνωσια στην Mitsubish και την chrysler ( theta engine) και να ριχνουν ακυρο στο αιτημα της Mercedes για συνεργασια και κοινη κατασκευη κατασκευη κινητηρων
http://www.automobilemag.com/features/news/0805_hyundai_engines/index.html- Περιμεντε να βγαλει η Hyundai στην αγορα τον 1.6turbo που αναπτυσσει ........... εκει να δειτε τι θα παθουν οι αλλοι κατασκευαστες
-
Το ΚΙΑ βγαινει απο το μ**ακια?
Πικαντο οκ.
Για μεσα στην πολη την παλεύει.
Το CEED δυνατουτσικο αλλα εσωτερικο οτι να ναι...Τα GETZ,ACCENT & SANTA FE είναι πολυ ωραία σχεδιαστικά.
Το getz μάλιστα είναι και καλο σε επιδόσεις.Δεν του λοιπουν πολλά σε σχεση με σουιφτ,κορσα,c3,πολακια κλπ
-
Ο χρήστης abba έγραψε:
Το ΚΙΑ βγαινει απο το μ**ακια?
Πικαντο οκ.
Για μεσα στην πολη την παλεύει.
Το CEED δυνατουτσικο αλλα εσωτερικο οτι να ναι...Τα GETZ,ACCENT & SANTA FE είναι πολυ ωραία σχεδιαστικά.
Το getz μάλιστα είναι και καλο σε επιδόσεις.Δεν του λοιπουν πολλά σε σχεση με σουιφτ,κορσα,c3,πολακια κλπ
To Getz εχει καταργηθει ο αντικαταστατης του ειναι το i20
Σου αρεσει σαν σχεδιο το accent??? προσωπικα το θεωρω τραγικο
τωρα για το KIA-MALAKI@ που εγραψες ωντος κανει ωραιο λογοπαιγνιο
Αbba να σε ρωτησω κατι? και αν εχεις την καλοσυνη μου απαντας ,
ποσο χρονων εισαι? -
Δηλαδη θα σας χαλουσε το καινουργιο Hundai Coupe με τον 1.6Τ και την πισω κινηση ε? Ναι, ναι ξερω φερνει λιγο στην τελευταια Celica μεσα-εξω αλλα ειλικρινα θα σας χαλουσε? Εμενα σιγουρα οχι.
-
Ειμαι ενας πολυ ώριμος(!!!!!!!!!) 22χρονος!
Εχω παπουδιστικο γουστο στο αμαξι,αλλα παιχνιδιαρικο στυλ οδηγησης!!!!!!!!!
Γιατι ρωτας!
Να αρχισω να ανυσηχώ για την εικόνα μου? -
ix55, ix35, genesis sedan -coupe..άλματα στην εικόνα της εταιρείας σε ποιότητα, κατασκευή, εικόνα...νομίζω ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να κάνει κρίσεις για αυτά τα οχήματα με υποτιμητικά σχόλια αναφερόμενος στο καλό value for money. .το santa fe ως κάτοχος του έχω την άποψη από τη συμβίωση μα΄ζι του ότι είναι ένα εξαιρετικό suv
-
Ο χρήστης abba έγραψε:
Ειμαι ενας πολυ ώριμος(!!!!!!!!!) 22χρονος!
Εχω παπουδιστικο γουστο στο αμαξι,αλλα παιχνιδιαρικο στυλ οδηγησης!!!!!!!!!
Γιατι ρωτας!
Να αρχισω να ανυσηχώ για την εικόνα μου?Μπα οχι τιποτα
-
Ο χρήστης ikaruga έγραψε:
Δηλαδη θα σας χαλουσε το καινουργιο Hundai Coupe με τον 1.6Τ και την πισω κινηση ε? Ναι, ναι ξερω φερνει λιγο στην τελευταια Celica μεσα-εξω αλλα ειλικρινα θα σας χαλουσε? Εμενα σιγουρα οχι.Μπροστινή κίνηση θα έχει! Πίσω κίνηση έχει το Genesis Coupe που μάλλον δεν θα έρθει στην Ευρώπη και είναι πολύ μεγαλύτερο και ακριβότερο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδη θα σας χαλουσε το καινουργιο Hundai Coupe με τον 1.6Τ και την πισω κινηση ε? Ναι, ναι ξερω φερνει λιγο στην τελευταια Celica μεσα-εξω αλλα ειλικρινα θα σας χαλουσε? Εμενα σιγουρα οχι.
Μπροστινή κίνηση θα έχει! Πίσω κίνηση έχει το Genesis Coupe που μάλλον δεν θα έρθει στην Ευρώπη και είναι πολύ μεγαλύτερο και ακριβότερο.
Σοβαρα μιλαμε τωρα? Δηλαδη η πισω κινηση θα παραμεινει για το μοντελο με τον 2.7 μονο??
Hyundai-Kia η νέα Toyota?