-
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Τουλαχιστον με εβγαλες απο τον κοπο του να το εχω και αυτο υποψη μου. Αρα το να την ψαξω σαν 2004 μοντελο με ετοιμη αεροτομη και δερματινα και νεο καντραν ειναι ειναι τα βασικα στοιχεια για να δω οτι ειναι facelift.
Να εισαι καλα γιατι εψαχνα να βρω τροπους να τα ξεχωρισω και δεν μπορουσα. Και παλι ευχαριστω.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
η εν λογω celica ΔΕΝ ειναι με τιποτα 2005 μοντελο.+-
Ακριβώς. Προφανώς πρόκειται για μοντέλο εισαγωγής για αυτό έχει πινακίδες νέου τύπου και άδεια 2005.
Τέτοιες πινακίδες δεν πρέπει να πρόλαβε να πήρε καμία celica όπως και κανένα mr2.
Επίσης έχω αμφιβολίες και για τα 52'500 χλμ που αναφέρει η αγγελία ότι έχει. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
η εν λογω celica ΔΕΝ ειναι με τιποτα 2005 μοντελο.+-
Ακριβώς. Προφανώς πρόκειται για μοντέλο εισαγωγής για αυτό έχει πινακίδες νέου τύπου και άδεια 2005.
Τέτοιες πινακίδες δεν πρέπει να πρόλαβε να πήρε καμία celica όπως και κανένα mr2.
Επίσης έχω αμφιβολίες και για τα 52'500 χλμ που αναφέρει η αγγελία ότι έχει., αλλά οι πινακίδες 'νέου' τύπου ήταν διαθέσιμες μετά τα μέσα του 2004 (και 'γω τέτοιες έχω...) .
-
Ο χρήστης ikaruga έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Τουλαχιστον με εβγαλες απο τον κοπο του να το εχω και αυτο υποψη μου. Αρα το να την ψαξω σαν 2004 μοντελο με ετοιμη αεροτομη και δερματινα και νεο καντραν ειναι ειναι τα βασικα στοιχεια για να δω οτι ειναι facelift.Να εισαι καλα γιατι εψαχνα να βρω τροπους να τα ξεχωρισω και δεν μπορουσα. Και παλι ευχαριστω.
Στα παραπανω προσθεσε τα πισω φαναρια, τον διαφορετικο εμπρος προφυλακτηρα (διαφορετικη πανω εισαγωγη και διαφορετικος σχεδιασμος στο κατω μερος), σκουρα αποχρωση ταμπλο η οποια ειναι ιδια με τις πορτες αντι για την γκρι που βλεπεις στην φωτο, στανταρ ηλιοροφη
Με νεου τυπου πινακιδα ειναι και η δικη μου Celica ΤS f/l 10/2004
-
Παιζει και αυτη ασχετα αν ειναι σε μαντρα της Αθηνας (οπου εκει δεν παιζει να την κοιταξω οπως θα ηθελα) αλλα οποιος ξερε κατι ας το πει.
-
Παιζει και αυτη ασχετα αν ειναι σε μαντρα της Αθηνας (οπου εκει δεν παιζει να την κοιταξω οπως θα ηθελα) αλλα οποιος ξερε κατι ας το πει.ακριβο μου φαινεται.
ποσο ειχε καινουργιο? -
Αυτη ειναι οντως TS facelift
Τα κμ φαινονται πραγματικα απο την φθορα των δερματινων καθισματων τιμονιου και λεβιε
Πρεπει να ειναι εισαγωγης γιατι απο οσο γνωριζω εγω ποτε δεν εισηχθησαν στην Ελλαδα Celica TS f/l με πλυστικο συστημα φανων (απαραιτητο οταν ενα αμαξι εχει xenon)
Η τιμη ειναι σωστη και λογικη και το αμαξι κρινοντας απο τις φωτο φαινεται τιμιο και προσεγμενοΠροσοχη στο service book και ειδικα στο ποσο συχνα γινοταν αλλαγη λαδιων (το εργοστασιο λεει κα8ε 15 η τουοτα ελλας λεει καθε 7.500,αν το αμαξι δουλευει συχνα πανω απο τις 6.000 στροφες η αλλαγη λαδιων καθε 5.000κμ ειναι επιβεβλημενη παρολο που τοποθετουνται λαδια G (long life)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
, αλλά οι πινακίδες 'νέου' τύπου ήταν διαθέσιμες μετά τα μέσα του 2004 (και 'γω τέτοιες έχω...) .
Είσαι σίγουρος? Εδώ (Κρήτη) τις είδαμε μετά το 2005 (τα νούμερα) και για να τις φορέσουμε στα αυτοκίνητά μας (τα σίδερα) μπήκε σχεδόν το 2006.
Aν ναι, ok, άλλωστε δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το τι έγινε στην υπόλοιπη Ελλάδα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παιζει και αυτη ασχετα αν ειναι σε μαντρα της Αθηνας (οπου εκει δεν παιζει να την κοιταξω οπως θα ηθελα) αλλα οποιος ξερε κατι ας το πει.
ακριβο μου φαινεται.
ποσο ειχε καινουργιο?καινουργι ειχε στην Ελλαδα 35κ ευρω
αν το αμαξι ειναι ''καθαρο'' και προσεγμενο και τα κμ ειναι πραγματικα ειναι καλη ευκαιρια (εγω παντως δεν θα την πουλαγα ουτε 25 αλλα εγω ειμαι ερωτευμενος με το αμαξι) τιμες για Celica TS f/l στην Ελλαδα κατω απο 18κ ευρω ''το ψαρι βρωμαει'' (μιλαμε για 50% μειωση αξιας στα 4-5 χρονια για αμαξι το οποιο αποτελει την τελευταια γενια της celica η οποια και δεν θα ξαναβγει στην παραγωγη) -
Ο χρήστης meco έγραψε:
, αλλά οι πινακίδες 'νέου' τύπου ήταν διαθέσιμες μετά τα μέσα του 2004 (και 'γω τέτοιες έχω...) .
Είσαι σίγουρος? Εδώ (Κρήτη) τις είδαμε μετά το 2005 (τα νούμερα) και για να τις φορέσουμε στα αυτοκίνητά μας (τα σίδερα) μπήκε σχεδόν το 2006.
Aν ναι, ok, άλλωστε δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το τι έγινε στην υπόλοιπη Ελλάδα.meco
η πινακιδα στην celica μου ειναι ΙΒ.. και ειναι νεου τυπου (10/2004)
-
Αυτη ειναι οντως TS facelift
Τα κμ φαινονται πραγματικα απο την φθορα των δερματινων καθισματων τιμονιου και λεβιε
Πρεπει να ειναι εισαγωγης γιατι απο οσο γνωριζω εγω ποτε δεν εισηχθησαν στην Ελλαδα Celica TS f/l με πλυστικο συστημα φανων (απαραιτητο οταν ενα αμαξι εχει xenon)
Η τιμη ειναι σωστη και λογικη και το αμαξι κρινοντας απο τις φωτο φαινεται τιμιο και προσεγμενοΠροσοχη στο service book και ειδικα στο ποσο συχνα γινοταν αλλαγη λαδιων (το εργοστασιο λεει κα8ε 15 η τουοτα ελλας λεει καθε 7.500,αν το αμαξι δουλευει συχνα πανω απο τις 6.000 στροφες η αλλαγη λαδιων καθε 5.000κμ ειναι επιβεβλημενη παρολο που τοποθετουνται λαδια G (long life)
Αψογα. Μαλλον θα κανω καμια επιδρομη κατω για να δω τι παιζει απο κοντα. Το μονο πραγμα που με χωλαινει ειναι πως αν θελησω να φωναξω καποιον δικο μου να το δει και αυτος δεν θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.
Παρασκευη μολις φυγω απο τη δουλεια θα παρω το τρενακι και θα παω να το δω το Σαββατο. Αντε να δουμε τι θα δουμε.
-
μπορεις να ζητησεις απο εξουσιοδοτημενο toyota να στο ελεγξει (εναντι αμοιβης) η να πας σε ιδιωτικο κτεο (επισης εναντι αμοιβης)
-
Για τι ποσο μιλαμε?
-
Εκεί κοντά είναι κοι ο Κοντραφούρης.
Έχω ακούσει καλά λόγια. Ειδικεύεται στα Toyota.
Μπορείς να κανονίσεις να το πας για έλεγχο στα μηχανικά εκεί. -
Για τι ποσο μιλαμε?χοντρικα στα 50 με αποδειξη για ελεγχο διαρκειας 45λεπτα με 1ωρα
-
Τελεια!!! Ξερουμε μηπως τι ζηταει για εναν τετιο ελεγχο? Χρηματικα παντα.
-
Για τι ποσο μιλαμε?
χοντρικα στα 50 με αποδειξη για ελεγχο διαρκειας 45λεπτα με 1ωρα
Μαλιστα, εχουμε και λεμε. 50 για τον ελεγχο, 80 το ξενοδοχειο, 30 το τρενακι. Καλα ειμαστε για λιγες ωρες
-
Βρήκα και σελίδα αν θες να επικοινωνήσεις για λεπτομέρειες:
-
Μια και χουμε το σχετικό threadaki να ρωτήσω κι εγω με τη σειρά μου:
1)Φυσιολογική τιμή για Celica 1.8 143?
2)Ποια μοντέλα να κοιτάξω? Έχει διαφορές το facelift?
3)Απο κατανάλωση και χώρους,τι λεει η συμβίωση?Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Εισαι ωραιος παλικαρι. Να 'σαι καλα. Θα τον τιμησω οπως διχνει η κατασταση. Θα σας πω λεπτομεριες αφου εχω δει το αμαξι απο κοντα. Αντε να ερεθει η Παρασκευη τωρα, ποιος περιμενει ως τοτε.
Αγορά Toyota Celica MK7 (T230)