-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@ italakias & elteo: δεν καταλαβα καθολου το ειρωνικο υφος και να μου κανετε τη χαρη....
Επειδη η η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια, θα ηθελα να μαθω σε ποιο ακριβως κοματι του ποστ μου δεν συμφωνειτε?
Εκτος αν η απαντηση ειναι οτι πισω απο ενα πληκτρολογιο γινονται ολοι μαγκες...Μπα. μαλλον σαν λογικοι ανθρωποι αδιαφορουν για το αν εχει αγωνιστικη ιστορια η οποιαδηποτε μαρκα, τους ενδιαφερει το τελικο προιον και μονο. Δλδ χεστηκαμε τι εκανε η αλφα ρομεο καποτε, τωρα τι κανει?
καλα πώς τολμας να ξεστομιζεις τετοιες κουβεντες????
μα τι προσπαθεις να μας πεισεις με τις φωτο ,οτι η μαζντα εχει ιστορια;
ε δεν εχει ιστορια.με ενα RX 7 {το οποιο μια ντελτονα του πεταγε σκονη στο παρμπριζ σε δρομο με στροφες}και ενα MX 5[το οποιο ποτε δεν φτασει το κυρος μιας σπαιντερ] δεν φτιαχνεις ιστορια.
-
-
Οτι πεις φιλε μου... οτι πεις!
Η νικη το 91 στο Λε Μαν δεν ειναι ιστορια... Συμφωνω μαζι σου.
Το Ποντιουμ στο Ακροπολις του 85 δεν ειναι ιστορια. Οκ.
Τα 15 πρωταθληματα IMSA ειναι αναξια λογου.Επισης με το ποστ μου απευθυνοταν στον επιδοξο αγοραστη του ΜΧ5. Ουτε εχω λογο ουτε θελω να πεισω κανεναν για τιποτα.
-
Να κόψετε τα οφφ τόπικ!
Ιταλάκια τον πατρινό τι τον έχεις?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ιταλάκια τον πατρινό τι τον έχεις?ίνδαλμα;
-
-
Παιδια, κ αλλη ερωτηση, ειδικα για τους κατοχους:
Εχω ηδη αρχισει να κοιταζω μεταχειρισμενα ΜΧ5, μεχρι να βρω αυτο που μου ταιριαζει! Επιθεωρωντας ενα μεταχειρισμενο ΜΧ5 για αγορα, υπαρχουν καποια συγκεκριμενα σημεια του ΜΧ5 που θα πρεπει να κοιταξω πολυ πολυ προσεκτικα? Καποια μηχανικα μερη στα οποια θα πρεπει να δωσω ιδιαιτερη προσοχη?
Ενα ΜΧ5 3ετιας, τι φθορες μπορει να εχει? Ειναι αυτοκινητα τα οποια ειναι πληρως αξιοπιστα, ή να περιμενω να εχουν φθορες? Να τα φοβαμαι τα μεταχειρισμενα ΜΧ5, ή ειναι αυτοκινητα τα οποια ετσι κ αλλιως δεν θα βγαλουν προβληματα οποτε μια καλη ματια απο μηχανικο φτανει?
-
Ο χρήστης adrereste έγραψε:
Παιδια, κ αλλη ερωτηση, ειδικα για τους κατοχους:Εχω ηδη αρχισει να κοιταζω μεταχειρισμενα ΜΧ5, μεχρι να βρω αυτο που μου ταιριαζει! Επιθεωρωντας ενα μεταχειρισμενο ΜΧ5 για αγορα, υπαρχουν καποια συγκεκριμενα σημεια του ΜΧ5 που θα πρεπει να κοιταξω πολυ πολυ προσεκτικα? Καποια μηχανικα μερη στα οποια θα πρεπει να δωσω ιδιαιτερη προσοχη?
Ενα ΜΧ5 3ετιας, τι φθορες μπορει να εχει? Ειναι αυτοκινητα τα οποια ειναι πληρως αξιοπιστα, ή να περιμενω να εχουν φθορες? Να τα φοβαμαι τα μεταχειρισμενα ΜΧ5, ή ειναι αυτοκινητα τα οποια ετσι κ αλλιως δεν θα βγαλουν προβληματα οποτε μια καλη ματια απο μηχανικο φτανει?
Ότι θέλει ένα μτχ αυτοκίνητο:
-καλό μηχανικό (σχετικό με μξ)
-καλό φαναρτζή
-καλή τύχη!Μόνο κανά διαφορικό μην την έχει ακούσει αλλά δε νομίζω...
-
Επειδη οπως εχεις ακουσει το μιατακι το αποκαλουνε καποιοι αυτοκινητο για 'κομμωτριες', ψαξε λιγο και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις κατι απο κατοχο του αλλου φυλλου που το βαρεθηκε και θελει να παρει cc η οτι αλλο...! Τουλαχιστον εγγυασαι οτι θα εχει μηδενικα χιλιομετρα με το πλαι! Εκτος αν εβρεχε...
-
ετσι ακριβως.εγω αγορασα ενα με 46.0000 χλμ του 2002 απο μια γυναικα το οποιο ηταν σε τοσο καλη κατασταση που οταν το πουλησα ο μηχανικος απορουσε οταν το ειδε
αφου για μια στιγμη το ψιλομετανιωσα.για λιγο βεβαια... -
Για μένα είναι μέγα λάθος να αγοράζεις μεταχειρισμένο από γυναίκα.... Κατά 95% δεν ξέρουν πως να φερθούν στο αυτοκίνητο (ούτε ζέσταμα στην εκκίνηση, τσαρουχιάσματα στο φρενάρισμα κ.λπ.) με αποτέλεσμα να το ξεσκίζουν. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις....
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Για μένα είναι μέγα λάθος να αγοράζεις μεταχειρισμένο από γυναίκα.... Κατά 95% δεν ξέρουν πως να φερθούν στο αυτοκίνητο (ούτε ζέσταμα στην εκκίνηση, τσαρουχιάσματα στο φρενάρισμα κ.λπ.) με αποτέλεσμα να το ξεσκίζουν. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις....εξαρταται...αμα ο αντρας πληρωνει...
-
Να την πω εδώ τη γνώμη μου κύριοι mods ή να πάω στο 'Mazda MX-5' θέμα;
-
Δεν την λες απο κει καλυτερα;Να ειναι μαζεμενα ολα μαζι;
-
Ωραιο θεμα παντως, με αξιολογα ποστς, το ειχα πρωτοδιαβασει πριν γινω μελος ειδικα το ποστ του onyx! για τη spider στη σελ.11, τωρα που το ξαναδιαβασα το θυμομουν σχεδον απ'εξω!!
Να αγορασω μεταχειρισμενο ΜΧ5 1.8 2006???