-
Ένα άρθρο από κάποιον περίεργο...
http://www.timesonline.co.uk/tol/drivin ... 171178.ece
-
μια χαρα ειναι το ατομο.απλα δεν εχει μαθει να χαϊδευει τις εταιριες οπως τα ελληνικα περιοδικα.Τα λεει λιγο παραπανω
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
μια χαρα ειναι το ατομο.απλα δεν εχει μαθει να χαϊδευει τις εταιριες οπως τα ελληνικα περιοδικα.Τα λεει λιγο παραπανωΤο διάβασες?
-
του αρεσει, αν καταλαβα καλα
-
Στον παραεισαγωγέα στον παραεισαγωγέα....χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Την πάτησα και έμαθα για αυτόν κατι μέρες αφού είχα πάρει το δικό μου 8αρι το 05'. Τότε θα γλύτωνα για το ίδιο ακριβώς αμάξι 5-6.000€ Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή, δεν μπορούν να σου πούν τίποτα.
Στα ΜΧ5 δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές αλλα και πάλι είναι αρκετά φθηνότερα απο την ΕΛΜΑ
Η ΕΛΜΑ εβγαλε τρελα λεφτά απο το 8αρι... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
80.000 χλμ ειναι παρα πολλα για σπορ αυτοκινητο και τα λεφτα που γενικα κοστιζει το s2000 ειναι παρα πολλα
για μοτερ χοντα λεμε ομως οχι για φιατ
ναι και?? δε μιλαμε για μοτερ civic 1.4 , αλλα για μοτερ που χτυπαει 9αρες
τωρα θετεις θεμα για ολα τα μεταχειρισμενα σπορ αυτοκινητα
ναι και για αυτα σιγουρα.. το πολυ μεχρι 30.000 χλμ και παλι ρισκαρεις γιατι δε ξερεις ποιος το ειχε και τι του εκανε..
στα παραπανω το αυτοκινητο ετσι κι αλλιως θα εχει αρχισει να ζηταει.
οικονομικα μπορει να σε συμφερει και ας τρεχεις στα συνεργεια , ομως μπορει να να ταλαιπωρηθεις
αποψη μου ειναι να παιρνεις καινουριο μεχρι εκει που σε παιρνει
Στα 80000 και καθαρό τελείως να είναι (που δεν το νομίζω) θα ζητήσει τόσα πολλά που θα το πληρώσεις χρυσό, μοντέλο που κοντεύει 10ετία είναι...
-
Αν και φανατικός οπαδός της χόντα θεωρώ το s2000 ειδικό αυτοκίνητο σε σχέση με το mx-5 που είναι σαφώς ποιο ευκολοδήγητο στις καθημερινές μετακινήσεις ενώ είναι και αναλογικά επίσης fun to drive! Σε επιδόσεις βέβαια το χόντα είναι αλλού αλλά ποιος νοιάζεται;
Προσωπικά θα έπαιρνα ένα 1.8 μχ-5! Είναι απωθημένο μου από την πρώτη γενιά που το ζαχάρωνα πιτσιρικάς και απλά προσδοκώ να το αποκτήσω ως δεύτερο αυτοκίνητο όποτε (και αν ), τα οικονομικά μου το επιτρέψουν. -
[quote='spyros.s'] Σε επιδόσεις βέβαια το χόντα είναι αλλού αλλά ποιος νοιάζεται;
quote]
πολλοι νοιαζονται... -
Φίλε μου σε ένα παιχνίδι σαν το mx5 η απόλυτη ιπποδύναμη δεν είναι το παν. Η οδηγική ευχαρίστηση είναι...άλλωστε με το γκάζι ποτέ δεν χορταίνεις...πάντα θες και άλλο!
Το s2000 έχει το καλύτερο ατμοσφαιρικό μοτέρ μέχρι 2000cc ever. Είναι το πλέον απόλυτο roadster στην κατηγορία...απλά το άλλο είναι κομψό και ευκολοδήγητο ακόμα και για τον άσχετο που θα το πρωτοδηγήσει. Θα έδινες από την άλλη σε κάποιον αδαή να κάνει γρήγορη βόλτα το s2000;
-
Παιδια ποσο περιπου κοστολογειτε ΜΧ5 1.8 2006 με 30 - 50κ χμ, στα τρεχοντα επιπεδα τιμων?
Κανενα 15αρι ??? Τοσο περιπου λεει το autobild, και μου φαινεται λογικο, οταν μπορεις να βρεις το προ facelift MX5 καινουργιο base εκδοση, με 18κ. -
Ο χρήστης adrereste έγραψε:
Κανενα 15αρι ??? Τοσο περιπου λεει το autobild, και μου φαινεται λογικο, οταν μπορεις να βρεις το προ facelift MX5 καινουργιο base εκδοση, με 18κ.
Έχει μείνει κανένα base? Και αν ναι, φαντάζομαι το γνωρίζεις ότι δεν έχει ούτε a/c...
-
γενικα το MX 5 πρωτοβγηκε εκανε αρκετη αισθηση.Τωρσ πλεον ειναι αρκετα ξεπερασμενο με παλαιολιθικο κινητηρα και μετρια αισθητικη
επισης ειναι πολυ ακριβο για φτηνο και πολυ φτηνο για ακριβο.Που σημαινει:Πολυ ακριβο για πρωτο αυτοκινητο γιατι μια ζωη θα φοβασαι μη στο χτυπησουν εκει που το παρκαρεις, γενικα ακαταλληλο για καθημερινη χρηση.χρειαζεται κατα τη γνωμη μου να χεις και ενα 1000-1100 για τις 'βρωμοδουλιες'.
Επισης ειναι φτηνο για καλο αυτοκινητο μιας και υπαρχουν πλεον αρκετα πιο ενδιαφεροντα αυτοκινητα οπως S2000, Lotus Elise κ.α. τα οποια βεβαια ειναι και ακριβοτερα -
εισαι υπερβολικος..ειναι σιγουρα υπερτιμημενο κια για μενα δεν αξιζει για κανενα λογο, αλλα δεν ειναι και τοσο κακο (το αντιθετο) και σιγουρα ειναι μια χαρα καθημερινο.εχει πολυ μικρο μηκος και δεν εχει και κανα τρελο μοτερ που να καταπινει τοση βενζινη.
επισης υπαρχουν και πιο ενδιαφερονα roadster οπως Ζ4 Μ και boxter s , αλλα ειναι κι αυτα πολυ ακριβα
-
το μονο χειροτερο αυτοκινητο που θα μπορουσα να φανταστω ειναι το Μπαρκετα (τι αλλο..φιατ ) κια ισως το MG
-
δλδ το μπαρκετα δεν σαρεσει ε;
ποσα λιγα ξερεις -
που ησουνα εσυ???
-
χαλασε ο υπολογιστης ,το τροφοδοτικο καηκε
-
ελεγα μηπως σε 'εξαφανισαν' παλι
το παρακρατος του φορουμ
-
Don't feed the troll.
(και όχι Ιταλάκια, δεν λέω εσένα ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Don't feed the troll.
(και όχι Ιταλάκια, δεν λέω εσένα )λιγη πλακιτσα κανουμε μωρε... αμαν
Να αγορασω μεταχειρισμενο ΜΧ5 1.8 2006???