-
Να υποθέσω οτι αυτός είναι ο ορισμός του πραγματικού jet-ski ??
-
φαν του Daniel Simon?
-
Νταξ, καλουτσικος ειναι ο Simon.....
-
Μετά την καλοπέραση του ΣΚ , ώρα για επιστροφή στις υποχρεώσεις.
Για να δούμε πως πρέπει να κινηθούμε ώστε τελικά να μπορέσουμε να πλασαρισθούμε στην τελική πεντάδα....Ακούω (διαβάζω) προτάσεις.
Κάποιος που να θέλει και να μπορεί να αναλάβει 3D? -
Ποιά 5-άδα ?
-
Ο χρήστης conmarap έγραψε:
Ποιά 5-άδα ?Φαντάζομαι οτι για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις κάποια θέση στην τελική 3άδα , καλό θα είναι να βρεθούμε στην τελική ομάδα σχεδίων που θα αξιολογηθούν.Δεν πιστεύω να είναι πάνω από 5-8 προτάσεις.
-
Ναι , αλλά εννοώ σε ποίον διαγωνισμό .
-
-
Μπορώ να σχεδιάσω και εγώ τίποτα. Πείτε μου.
-
Μόλις έκανα ένα γρήγορο σκιτσάκι. Μόλις το photoshop-άρω θα το ανεβάσω
-
Φυσικά είναι απλά ένα σκίτσο των 2 λεπτών, δεν θα παραμείνει έτσι όπως είναι. αλλά κρατείστε το καλούπι του και την 'μούρη' του
-
Προβληματίζομαι με το θέμα των θυρών (είσοδος - έξοδος από το όχημα).....
-
dukes....
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
dukes....Είναι μια λύση όντως.
Κάτι γίνεται με την παχυσαρκία εκεί στο Αμέρικα όμως -
Κάτι θα σκεφτώ και εγώ αύριο
-
Η είσοδος και η έξοδος είναι μεγάλο taboo. Δεν θα έπρεπε. Σκέφτηκα κάτι απλό και επικεντρώθηκα σε άλλα στοιχεία. Για θύρες μπορούν να υιοθετηθούν αυτές του Renault Captur. Έχετε σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο για το σώμα του οχήματος?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Και ενα σχέδιο απο μένα ...έτσι για πλάκα !
Κωνσταντίνε θα σου φάω τη δουλειάγια πρωτη προσπαθεια ειναι οκ
κανε πιο ξεκάθαρες τις γραμμες, αν δεν εισαι καλός στο σχέδιο χρησιμοποίησε σαν βαση(κανε τις ρόδες και τα βασικά μερη του αμαξωματος, ώμους οροφή κλπ από ένα υπάρχον που εχει παρόμοιες διαστάσεις με αυτό που θελουν στην FF)
όπως πχ αυτό
http://www.netcarshow.com/volkswagen/20 ... t_concept/
μονο που δεν ξέρω αν θελει ψηλοτερη θεση οδήγησης από αυτό@ vengas, Σ'ευχαριστώ πολύ για την επιείκεια σου .
Πάντως χωρίς να φιλοδοξώ να γίνω σχεδιαστής( παρά την βροχή των προτάσεων από αυτοκινητοβιομηχανίες ) ,ευπρόσδεκτες και οι συμβουλές σου . -
-
Λίγο - πολύ έχουμε μια κατεύθυνση για το εμπρόσθιο τμήμα.
Πάμε τώρα να διερευνήσουμε το πίσω.
-
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου