-
Alba ευχαριστούμε!!!
Τέτοιες πληροφορίες και στοιχεία ενδυναμώνουν την εικόνα που έχουμε για έναν σχεδιαστικό οίκο-κέντρο ή μια παραγωγό εταιρία και τις δημιουργίες του.
Απορία...απευθύνομαι σε κύριο ή σε κυρία? ..έχω μπερδευτεί. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Απορία...απευθύνομαι σε κύριο ή σε κυρία? ..έχω μπερδευτεί.transgender
-
Και το δικό μου Bristolάκι...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Και το δικό μου Bristolάκι...
.......................Τούμπανο!!!
-
-
nitce
-
Ας βάλουμε λίγο...'τρέλλα' στην AR μας!
Κινητήρας μπροστά , κίνηση πίσω , κατευθυντήριοι τροχοί οι πίσω!!!
Η ακόμα καλύτερα τετραδιεύθυνση με αντικατάσταση των εμπρός τροχών με 'σφαίρες' που περιστρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις.
-
Πολύ προχώ...
Ελπίζω μόνο με τους κατευθυντήριους πίσω να έχει κόφτη ταχυμέτρου στα 20χαω...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πολύ προχώ...Ελπίζω μόνο με τους κατευθυντήριους πίσω να έχει κόφτη ταχυμέτρου στα 20χαω...
Θα είναι το πρώτο κλάρκ της AR!!!
-
Και ένα μπροστινό render...
-
ερωτηση
γιατι εσεις οι σχεδιαστες σχεδιαζετε τοσο φουτουριστικα?
θα ηθελα να δω ενα σχεδιο σας ,με τις ιδιες 'γραμμες' αλλα πιο γηινο ,κατι που θα μπορουσε να βγει σε παραγωγηααα
καμια μοτο θα σχεδιασετε επιτελους -
το πιο πανω ανετα παραγεται με καποιες αλλαγες....
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
ερωτηση
γιατι εσεις οι σχεδιαστες σχεδιαζετε τοσο φουτουριστικα?Για τον ίδιο λόγο που οι σχεδιαστές μόδας βγάζουν στις πασαρέλες ό,τι πιο απίθανο μπορείς να δεις. Δεν θα βγει ποτέ στην παραγωγή, απλά δίνει το concept. Το οποίο στην παραγωγή θα 'λειανθεί' όπως σωστά λες.
-
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
Τα concept συνήθως δίνουν τάσεις... τα στοιχεία που θέλει να δώσει έμφαση ο σχεδιαστής τονίζονται και κάποια απο αυτά περνάνε τελικά στην παραγωγή... τουλάχιστον ότι και όπως περάσει απο το οικονομοτεχνικό κόσκινο... -
Και κατόψεις/προσόψεις για να το κλείσουμε και αυτό...
-
wow πωρωθηκα τωρα απο 8 Ιουλιου που τελειωνουν οι εξετασεις ανοιγω το Rhino και αρχιζω με τισ ωρες
-
Πολύ καλό το bristol! Συγχαρητήρια κατα τη γνώμη μου είναι το καλύτερό σου μέχρι τώρα. Οι μόνες αλλαγές που θα έκανα εγώ είναι στην οροφή ειδικά στο τελείωμά της και στο b-pillar (θα έβαζα λίγο πιο απότομη κλίση προς τα πίσω). Επίσης γιατί δεν δοκιμάζεις να μειώσεις λίγο το προφιλ των ελαστικών; Σήμερα θα επιστρέψω και εγώ με σχέδια, περνάω περίεργη φάση ύπνου αλλά θα τα καταφέρω
Όπως υποσχέθηκα απο πάνω να ένα γρήγορο και μέτριο σκίτσο για την Αλφα GT.
Uploaded with ImageShack.us
Θα βελτιωθώ είναι η βαρεμάρα του πρωινού ξυπνήματος το μεσημέρι
-
Thanks Θάνο.
Την κλίση πίσω ήθελα να την κρατήσω όσο πιο κοντά γινόταν στο Bristol Fighter (στο οποίο είναι ακόμα πιο μακριά και φτάνει μέχρι τέρμα πίσω)...
Αυτό που λες για τα ελαστικά γίνεται για 2 λόγους, πρώτον γιατί θέλω να τα κρατήσω σε 'γήινες' διαστάσεις και δεύτερον επειδή όταν τελειώνω το αμάξωμα το πρώτο πράγμα που θέλω να δώ είναι πως θα κάτσει επάνω σε τροχούς (είναι η καλύτερη στιγμή της όλης διαδικασίας ) και γι'αυτό όπως θα έχεις παρατηρήσει βάζω σε όλα το ίδιο σετ... (μου γλυτώνει και λίγο χρόνο απο την ήδη χρονοβόρα διαδικασία)...
Όλο λέω να κάνω και κανένα άλλο σχέδιο και όλο το αναβάλλω...Μ'αρέσει η GT.
-
-
Εγώ δεν έκανα τίποτα!!!
Τράβηξα μόνο μια φωτό με φυσικό φως!
Κάτι θα κάνω το βράδυ...
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου