-
Οχι...δεν έχει καμία σχέση με 2CV!!!!....
-
citroen forum
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
citroen forumΤι εννοεί ο ποιητής?
-
Μιας και ειναι ''μαρκας'' το σχεδιο, δειξε το να θες στο αντιστοιχο thread της εταιρείας
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Μιας και ειναι ''μαρκας'' το σχεδιο, δειξε το να θες στο αντιστοιχο thread της εταιρείαςΜπααα...καλύτερα ας μείνουμε περιχαρακωμένοι στο μικρό Τοπικό του Σχεδιασμού.
Μπορεί να έχουμε τίποτα 'παρατράγουδα' εκεί....(είναι , δεν είναι , θα μπορούσε να είναι αν..., κλπ κλπ)
Αν και θα μπορούσε το κάθε τοπικό εταιρίας να μας αναθέτει από μια 'δουλειά'... -
Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλό να έρχονται άτομα από άλλα τοπικ και να μας αναθέτουν 'δουλειές'. Το είχα πει και παλιότερα αλλά μόνο ο j.marr και ο 106 μας έχουν τιμήσει με τις προτάσεις τους. Σήμερα το βράδυ θα ανεβάσω λίγο πιο προσσεγμένα σχεδιάκια για την DS μου. Τι παθαίνουμε πάντως και κολλάμε όλοι μαζί με κάποιες μάρκες, μετά την Fiat και την Saab τώρα its citroen time (για λίγο καιρό φαντάζομαι)
Κωνσταντίνε ενδιαφέρουσα η ιδέα να κρατήσεις τα φώτα του προφυλακτήρα ως κύρια, διαφωνώ λίγο με την πρόσφατη σχεδιαστική γλώσσα της citroen κυρίως λόγω κάποιων λεπτομερειών (βλ. DS3) και πιστεύω πως χρειάζεται συμάζεμα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πολύ καλό!
-
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πολύ καλό!
+1 αλλά μπορούν να απλουστευτούν καποια σημεια και να εχει πιο εντονο χαρακτηρα
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
και η όμορφη DS μου βελτιωμένη:
αλλά θα συμβουλευα να την βαλεις και στο φωτοσοπ, να περασεις λιγη μπογια πανω της σε ενα layer με κανενα μικρο opacity, για να φαινονται οι γραμμες του σχεδίου. Μετά κανεις και τις σκιάσεις/φωτεινες επιφανειες και θα το καταλάβουμε καλυτερα το σχεδιο
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
+1 αλλά μπορούν να απλουστευτούν καποια σημεια και να εχει πιο εντονο χαρακτηρα
Dont worry, θα γίνει ούτως η άλλως όταν περάσει στην παραγωγή και μετά θα τα αναζητάς...
-
συγκεκριμενα εχω αυτες τις αποριες/προτασεις
κοκκινες γραμμες--> αυξηση του 1ου ογκου(καλυτερες αναλογιες)-->γραμμη στον κιτρινο κυκλο προεκταση της αλλης στον ελαφρυ πορτοκαλί
σχεδιαστικό στοιχειο στον πορτοκαλι κυκλο, στην πισω 3/4 οψη εχει χαθει
μπλε κυκλος--> ωραιο σημειο για να αρχιζει αεροτομη, αν χρειαζεται, στα προτυπα της F50 για να προλαβω αυτούς που μολις ειπα για αεροτομη θα τρεξουν να με ουν καγκουρα
γαλαζιος κυκλος---> μου φαινονται περιττα, προσδιδουν μια αγριοτητα αλλα μου φαινονται too much , ενας στυλατος δυναμικος καθρευτης θα γεμιζε ωραια εκεινη την περιοχηπαντως το σχεδιο μαμαει, Κωνσταντινε σε διαγωνισμο της Local motors θα πιανε πολύ καλό βαθμό και λογω πολύ καλης χρησης μαρκαδορων
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
...........σχεδιαστικό στοιχειο στον πορτοκαλι κυκλο, στην πισω 3/4 οψη εχει χαθειΠάντα συμβαίνουν λάθη - ουδείς αλάνθαστος- πόσο δε μετά από ένα δεκάωρο στη δουλειά.....
(το είδα αλλά βαρέθηκα να το διορθώσω , για τις υπόλοιπες παρατηρήσεις ίσως αργα το βράδυ να έχω απαντήσεις). -
Χρονια πολλα Κωνσταντινε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:
Χρονια πολλα ΚωνσταντινεΝα είσαι καλά BILL33 , ευχές και για τους δικούς σου ανθρώπους!
-
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χρονια πολλα Κωνσταντινε+1 χρονια πολλα κυρ δασκαλε!!!!
-
Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Χρονια πολλα Κωνσταντινε+1 χρονια πολλα κυρ δασκαλε!!!!
Ρε παλιομαθητούδια!!!
...να είσαι καλά vengas , ότι επιθυμείς και εσύ!
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου