-
Οταν θες να βαλεις αυτα που εχει γραψει αλλος πατας πανω στο μηνυμα του το κουμπι παραθεση και μετα γραφεις το δικο σου μηνυμα εξω απο τα [quote] [/quote] .Οτι ειναι μεσα στα [quote][/quote] ειναι η παραθεση.Επισης υπαρχει και η προεπισκοπιση μυνηματος για να τσεκαρεις αν ολα ειναι σωστα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οταν θες να βαλεις αυτα που εχει γραψει αλλος πατας πανω στο μηνυμα του το κουμπι παραθεση και μετα γραφεις το δικο σου μηνυμα εξω απο τα >.Οτι ειναι μεσα στα >
ειναι η παραθεση.Επισης υπαρχει και η προεπισκοπιση μυνηματος για να τσεκαρεις αν ολα ειναι σωστα.
Bill....ευχαριστώ για την υπομονή σου (έπεσες σε γερικο σκυλί που δεν μαθαίνει εύκολα νέα κόλπα!... )
-
-
[quote]Υιοθέτησα στη μάσκα γραμμές από τον προφυλακτήρα του Punto Evo καθώς και το νέο σήμα που περιβάλλεται (στο πάνω μέρος) από οριζόντιο πλαίσιο χρωμίου.
Ωχ...θα αρχίσει η γκρίνια τώρα για το άν αποτελεί επιτυχημένη ή όχι προσπάθεια η επανασχεδίσαη της μούρης στο Punto Evo !!!
-
Tα σχέδια ακόμα κινούνται γύρω από τον άξονα 'εξέλιξη' του μοντέλου που κυκλοφορεί σήμερα.
Μάλλον σχετικά σύντομα θά έρθει η εντολή από 'ψηλά' για ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης...
-
-
Κωνσταντίνε πόση ώρα σου παίρνει κατά μέσο όρο να κάνεις ένα σχέδιο?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Κωνσταντίνε πόση ώρα σου παίρνει κατά μέσο όρο να κάνεις ένα σχέδιο?Για σκίτσα σαν αυτά που παρουσιάζονται εδώ 3-5 λεπτά.
Είναι δεδομένο πως σ αυτό το στάδιο εξέλιξης ενος νέου μοντέλου οι σχεδιαστές πρέπει να γεμίσουν πολλά μπλόκ σχεδίασης (χαρτί ή ηλεκτρονικά) με ιδέες έως ότου επιλεγούν τα πιο αντιπροσωπευτικά. 'Αρα εδώ το ζητούμενο είναι ο χρόνος (και ο όγκος). -
σου έχω μια πρόταση
αν έχεις όρεξη στήσε μια απλή κάμερα για αυτά τα 3-5 λεπτά και πόσταρε ένα βίντεο.
για εμένα που δεν έχω δει τη διαδικασία θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ και τα παιδιά που έχουν όνειρα κ βλέψεις στο θέμα.
αν πάλι ζητάω πολλά ρίχνω το φταίξιμο στη περιέργεια και δηλώνω αθώος. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
σου έχω μια πρόταση
αν έχεις όρεξη στήσε μια απλή κάμερα για αυτά τα 3-5 λεπτά και πόσταρε ένα βίντεο.
για εμένα που δεν έχω δει τη διαδικασία θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ και τα παιδιά που έχουν όνειρα κ βλέψεις στο θέμα.
αν πάλι ζητάω πολλά ρίχνω το φταίξιμο στη περιέργεια και δηλώνω αθώος.Ευχαρίστως θα το έκανα αν είχα στη διάθεσή μου μια κάμερα (μια φορά κάθε χρόνο λέμε ότι θα πάρουμε και μετά μέσα στο κυνήγι της καθημερινότητας το ξεχνάμε).
Τα παιδιά εδώ που είναι και ιδιαίτερα εξοικιωμένα με την τεχνολογία μπαίνοντας στο youtube θα βρουν πολύ εύκολα παρα πολλά βιντεάκια μ αυτή τη λειτουργία (σκιτσάρισμα).
Αθώος!... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Υιοθέτησα στη μάσκα γραμμές από τον προφυλακτήρα του Punto Evo καθώς και το νέο σήμα που περιβάλλεται (στο πάνω μέρος) από οριζόντιο πλαίσιο χρωμίου.
Ωχ...θα αρχίσει η γκρίνια τώρα για το άν αποτελεί επιτυχημένη ή όχι προσπάθεια η επανασχεδίσαη της μούρης στο Punto Evo !!!
ε........... μα ειναι να μην αρχισει ??
τσπ
ρε κωνσταντινε (συγνωμη και για το ρε)
με εχεις τρομοκρατησει τα σχεδια σου ειναι ζαπτινιστικα και βαλε....
ηρεμησε λιγο γιατι θα σκισω τα δικα μου
απο που μπορω να βρω ωραιες οδηγιες...το προβλημα το εχω στην προοπτικη του ογκου...εκει κολλαω -
-
-
στο επομενο σχεδιο παρακαλω να προτεινει ο Wagner αν γινεται τι γαρνιτουρα χρειαζεται
εγω ξεκινησα απο διαφορετικο δρομο, εβαλα καποια σχεδιαστικα στοιχεια και τωρα θα κανω αλλαγες για να μοιαζει πιο πολύ σε Fiat
το κακό ειναι οτι τα διαφορα Bravo Stilo κλπ δεν εμοιαζαν και πολυ μεταξυ τους -
επειδη δυσκολευομουν να κανω σχεδιο με μικρες ροδες, πηρα ενα υπαρχον μοντελο σε καλή φωτογραφία. Συγκεκριμενα ανοιξα την εικονα στον υπολογιστη, κατεβασα την οθονη του υπολογιστη σε οριζοντια θεση, εβαλα ενα χαρτι πανω στην οθονη του υπολογιστη και με πολυ απαλες γραμμες διεγραψα τα περιγραμματα της ροδας και τα αλλα βασικα σημεια...μετα αφοβα εβαλα τα σχεδιαστικα στοιχεια που ειχα στο μυαλο μου...ετσι δεν κουραστηκα να βρω μια καλη οπτικη γωνια που θα φαινεται sexy το αυτοκινητο με κανονικες ροδες
-
[code][/code]>Ο χρήστης vengas έγραψε:
επειδη δυσκολευομουν να κανω σχεδιο με μικρες ροδες, πηρα ενα υπαρχον μοντελο σε καλή φωτογραφία. Συγκεκριμενα ανοιξα την εικονα στον υπολογιστη, κατεβασα την οθονη του υπολογιστη σε οριζοντια θεση, εβαλα ενα χαρτι πανω στην οθονη του υπολογιστη και με πολυ απαλες γραμμες διεγραψα τα περιγραμματα της ροδας και τα αλλα βασικα σημεια...μετα αφοβα εβαλα τα σχεδιαστικα στοιχεια που ειχα στο μυαλο μου...ετσι **δεν κουραστηκα να βρω μια καλη οπτικη γωνια **που θα φαινεται sexy το αυτοκινητο με κανονικες ροδες
Αυτός είναι ο γρήγορος τρόπος εκμάθησης του προοπτικού!
Ο άλλος είναι η συνεχής δοκιμή και εξάσκηση. -
Ορίστε μια ακόμη προσπάθεια που είναι πιο κοντά στην τωρινή φιλοσοφία της μάρκας.
vengas προσπάθησε να αντιγράψεις σχέδια επαγγελματιών εκτός από φωτογραφίες, μου έχει δώσει αυτή την συμβουλή ένας σχεδιαστής ο Ιάκωβος, βέβαια δεν την χρησιμοποίησα πολύ αλλά για το εσωτερικό (σαλόνι) που είχα κάνει κάτι τέτοιο βγήκε πολύ καλό και έμαθα πολύ γρήγορα να φτιάχνω την ίδια προοπτική και μόνος μου.
-
Έπεσε η απόδοση του σχεδιαστικού μας team σήμερα βλέπω (ήταν και δύσκολη ημέρα στην εταιρία)....
Νεότερα από εμένα πιθανό αύριο το βράδυ....
απόψε μόνο real photos!
(μένω μ αυτό έως ότου προκύψει το νέο!). -
Άσχετο με το θέμα εργασίας μας. Απλά το βάζω ως δείγμα του πως παρουσιάζουμε κάποιες λεπτομέρειες όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.
-
Πολύ ενδιαφέρον, εγώ απο χθες έχω κολλήσει με το σχέδιο που έκανες Κωνσταντίνε με το πίσω μέρος του bravo. Είναι καταπληκτικό, αν και μοιάζει αρκετά με το τωρινό είναι πανέμορφο! Επίσης ήθελα να σου ζητήσω να μου δώσεις ένα παράδειγμα αυτής της προοπτικής που μου είπες να ασχοληθώ (3/4 καθαρό - είπες ότι τα κάνω λίγο σαν να τα κοιτάω απο κάτω, κάτι που ισχύει). Γενικά αν μου δώσεις ένα παράδειγμα σε σχέδιο θα μπορέσω να ξεκινήσω να την μάθω και αυτή. Επίσης είναι άδικο εσύ να έχεις ένα τόσο όμορφο λευκό αυτοκίνητο! (βασικά δεν είναι γιατί εγώ είμαι ακόμα 19 χρονών και σίγουρα έχεις κάνει σημαντικά πράγματα στην ζωή σου για να το αποκτήσεις!). Σίγουρα όμως είναι κάτι που σε κάνει περήφανο
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου