-
Χρησιμοποιώ μπλε Pelikan Stick , δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο , παντού τα βρίσκεις
-
Αύγουστος 2010 , ζεστές καλοκαιρινές ημέρες , πελάτες άφαντοι , εν μέσω κρίσης , ευκαιρία για σκιτσάρισμα
-
Πολύ ωραία τα σχέδια με στυλό
Γενικά το στυλό σαν τεχνική έχει το κακό (για εμένα τουλάχιστον) πως δύσκολα μπορείς να το συνεχίσεις με χρώμα κλπ στο photoshop.
Μία γενική παρατήρηση, γιατί δεν χρησιμοποιείτε σκάννερ? Τα σχέδια θα φαίνονται πολύ καλύτερα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γενικά το στυλό σαν τεχνική έχει το κακό (για εμένα τουλάχιστον) πως δύσκολα μπορείς να το συνεχίσεις με χρώμα κλπ στο photoshop.
.
αν το χρωμα του στυλού στο photoshop αλλάξει σε μαυρο? παλι το ιδιο δύσκολο είναι?
-
Εμένα προσωπικά με δυσκολεύει όχι για το χρώμα (που δεν έχει σημασία) αλλά επειδή αν γίνει η σκίαση με γραμμές κλπ με στυλό δύσκολα μπορεί να αλλάξει στο photoshop. Ενώ το μολύβι έχει περισσότερες διακυμάνσεις στο πόσο σκούρο είναι και μπορώ να το δουλέψω καλύτερα μετά.
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
1989-1990 η εταιρία Πρωτοκατασκευαστική ΕΠΕ , μετά την παρουσίαση του Seat Ibiza cabrio και μερικών άλλων μετασκευών σε αυτοκίνητα ενοικιάσεων
καμια φοτο απο αυτα εχεις??
Μετασκευή του Golf II σε Semi Cabrio από την Πρωτοκατασκευαστική ΕΠΕ με άδεια της VW το 1991...
-
To Golf αυτό το θυμάμαι από περιοδικά της εποχής. Κάτι παρόμοιο δεν είχε γίνει και σε Fiat Fiorino?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To Golf αυτό το θυμάμαι από περιοδικά της εποχής. Κάτι παρόμοιο δεν είχε γίνει και σε Fiat Fiorino?H μετατροπή του Fiorino ήταν πολύ πιο απλοική.Απλά αφαιρούνταν το πίσω χώρισμα της καμπίνας , χωρίς κατασκευή ενισχύσεων κλπ.Ηταν η οικονομική λύση να έχεις 4θέσιο κάμπριο με άδεια ημιφορτηγού!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
H μετατροπή του Fiorino ήταν πολύ πιο απλοική.Απλά αφαιρούνταν το πίσω χώρισμα της καμπίνας , χωρίς κατασκευή ενισχύσεων κλπ.Ηταν η οικονομική λύση να έχεις 4θέσιο κάμπριο με άδεια ημιφορτηγού!
Μπορουμε να κανουμε κ το δικο μου γκολφακι ετσι???
-
-
Σοδειά της ημέρας....
-
ενα σχεδιάκι για το morgan eva με κάποια ελάχιστα στοιχεία διαφορετικά
Uploaded with ImageShack.us
Ορίστε το original το οποίο κοιτούσα:
http://www.netcarshow.com/morgan/2012-e ... per_12.htm
-
πολυ μου αρεσει που επιτελους εγκατελειχαν τα αλλοιθωρα φαναρια εμπρος εκεί στη Morgan
-
-
-
για δώσε καμιά κατεύθυνση...τι είναι αυτό?
-
είναι μία μικρή έμπνευση από αυτα που λέγαμε για μικρό απλό αυτοκίνητο με ηλεκτροκινητήρα στο κέντρο, αύριο θα ποστάρω και άλλα σχεδιάκια περισσότερο ασκήσεις και λιγότερο σημαντικές ιδέες. Το project που είπες πάντως ας το προχωρήσουμε!
-
-
Θάνο , μια ιδέα του ύφους του περιεχομένου αλλά και του όγκου που πρέπει να έχει το portfolio σου.
Youtube Video -
Ευχαριστώ, ενδιαφέρον και πιο εύκολα πραγματοποιήσιμο απο ότι περίμενα. Εγώ τώρα είμαι γερμανία για λίγο αλλά όταν επιστρέψω θα ξεκινήσω σοβαρότερο και συχνότερο ποστάρισμα. Επίσης να κανονίσουμε να μιλήσουμε Κωνσταντίνε γιατί έχω κάποιες πληροφορίες παραπάνω για όλο το θέμα με το enfield στη σύρο που ίσως μας οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσα κουβέντα, θα σου στείλω προσωπικό μύνημα μόλις επιστρέψω την άλλη εβδομάδα για να κανονίσουμε.
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου