-
Ο χρήστης seal έγραψε:
Τώρα αν κανένας έμπορος το έφερε από εξωτερικό (το θεωρω απίθανο) τι να σου πω... Επίσης και το να ήρθε εκθεσιακό από άλλη χώρα στην Ελλάδα και μάλιστα Κόρινθο είναι παράξενο...
Το αυτοκίνητο το είδα λίγο έξω απ την Κόρινθο και εν κινήσει. Ε όσο να πεις δεν είναι και τεράστια απόσταση από την Αθήνα! Θα μπορούσε να κάνει κάποιο στέλεχος της εταιρείας ένα μικρό ταξίδι να το δει πώς είναι στο δρόμο πχ...
Όπως και να χει, από κοντά είναι μάλλον χειρότερο απ ότι στις φωτογραφίες...Δεν είναι μόνο η πίσω κολώνα/παράθυρο που δείχνουν εντελώς χάλια, είναι και ο κώλος του που δείχνει περισσότερο επίπεδος απ ότι πίστευα.
Εχετε ξεφύγει από το θέμα μερικοι.... Και κατι μου λεει πως κανενας απο αυτους τους... 'μερικους' δεν θα αγοράσει το ct
Oποτε please αφηστε τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθουν με αυτο
Τα λεμε
Εσύ θα το αγοράσεις ή το πουλάς; Να μας πεις για να ξέρουμε δλδ...
Γενικά πάντως δε το κόβω να το αγοράζουν και πολλοί...
-
......Αν είχε σηματάκι με 'κύκλους', 'προπέλα' ή 'αστέρι' μάλλον θα είχε βρωμίσει ο τόπος!
Ευτυχώς πάντως, γιατί είναι άσχημο............!!!!!!!! -
Ειδικά όσον αφορά τη Λέξους, δε νομίζω οτι της λείπει το κατάλληλο έμβλημα για να πουλήσει. Τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό...Και στην κατηγορία αυτή, θα είναι ακόμη πιο εύκολο για κάποιον να επιλέξει Λέξους αντί των γερμανικών (στα μεγαλύτερα είναι που υπάρχει δισταγμός).
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ειδικά όσον αφορά τη Λέξους, δε νομίζω οτι της λείπει το κατάλληλο έμβλημα για να πουλήσει. Τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό...Και στην κατηγορία αυτή, θα είναι ακόμη πιο εύκολο για κάποιον να επιλέξει Λέξους αντί των γερμανικών (στα μεγαλύτερα είναι που υπάρχει δισταγμός).Δεν νομίζω να το πιστεύεις ή να το στηρίζεις κάπου αυτό που λες!!!!!
Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, όχι στις Η.Π.Α.!
Κοίτα γύρω σου πόσες 'Μπέμπες', 'Μερσεντές',Audi κυκλοφορούν και πόσα Lexus........ και δεν νομίζω να είναι μόνο από τις 'βασικές' εκδόσεις αυτές οι παραπάνω πωλήσεις!
Τέλος πάντων, πέρα από τον (υποκειμενικό σε μεγάλο βαθμό) τομέα της αισθητικής, το αυτοκίνητο έχει πολλά χαρίσματα απέναντι στον ανταγωνισμό και οπωσδήποτε δεν υστερεί (δεν είμαι απόλυτος, γιατί δεν τό'χω οδηγήσει).
Εγώ, αν αγόραζα τώρα και με ενδιέφερε η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων και τιμής, θα το κατέτασσα πρώτο στις επιλογές μου! -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ενα πολυ μικρο review το CT200 . Eσωτερικα το βρισκω πολυ ομορφο και προσεγμενο ( μαλλον ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας του ) εξωτερικα ομως και ειδικα σε αυτο το χρωμα το βρισκω μάπα ......Για βαψομαλλιάδες weekend drivers σαν αυτόν του review, καλό είναι...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εδω ο sv2 παραπανω εγραψε ουσιαστικα οτι αυτο το περι χρωματων δεν ισχυει και μερικοι επιμενουν...
Πόσες αντιπροσωπίες-εκθεσεις LEXUS ξερεις ???
seal να σε ρωτησω 2 πραγματα ? φυσικα και αν θες απαντας .
Ποσο χρονων εισαι και το ct200 θα ειναι το πρώτο σου αυτοκινητο ? -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ενα πολυ μικρο review το CT200 . Eσωτερικα το βρισκω πολυ ομορφο και προσεγμενο ( μαλλον ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας του ) εξωτερικα ομως και ειδικα σε αυτο το χρωμα το βρισκω μάπα ......
Για βαψομαλλιάδες weekend drivers σαν αυτόν του review, καλό είναι...
Δυστυχώς δεν απευθύνεται σε hairy chested, full of testosterone everyday drivers...
Αυτοί μόνο με τις brutal εκδόσεις των Α3 TDI και σειρά 1 D θα παίξουν (αν η Mustang είναι στο συνεργείο ε? ).
-
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Δεν νομίζω να το πιστεύεις ή να το στηρίζεις κάπου αυτό που λες!!!!!
Κοίτα γύρω σου πόσες 'Μπέμπες', 'Μερσεντές',Audi κυκλοφορούν και πόσα Lexus........ και δεν νομίζω να είναι μόνο από τις 'βασικές' εκδόσεις αυτές οι παραπάνω πωλήσεις!
Τέλος πάντων, πέρα από τον (υποκειμενικό σε μεγάλο βαθμό) τομέα της αισθητικής, το αυτοκίνητο έχει πολλά χαρίσματα απέναντι στον ανταγωνισμό και οπωσδήποτε δεν υστερεί (δεν είμαι απόλυτος, γιατί δεν τό'χω οδηγήσει).
Εγώ, αν αγόραζα τώρα και με ενδιέφερε η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων και τιμής, θα το κατέτασσα πρώτο στις επιλογές μου!Ακριβως επειδη εχει βρωμισει ο τοπος απο Α-class κ 116 που κυκλοφορουν ως επι το πλειστον εντος των τειχων πιστευω κι εγω πως θα πετυχει. Εκτος του οτι υπερτερει στο κοστος συντηρησης, εχει ανταγωνιστικοτατο 'σημα' το οποιο μαλιστα ειναι κ περισσοτερο 'exclusive' καθως η εταιρια δραστηριοποιειται μεχρι τωρα σε μεγαλυτερες κατηγοριες.
-
Μακάρι (να πετύχει, έχει όλα τα φόντα), αλλά δεν το βλέπω!
Εξαρτάται βέβαια και τί εννοείτε λέγοντας 'θα πετύχει' , ότι δηλ. θα πουλήσει 100-200 κομμάτια;
Το θέμα είναι στα μεγάλα αστικά κέντρα να πλησιάσει στις πωλήσεις Α3 και σειρά 1 ! -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ενα πολυ μικρο review το CT200 . Eσωτερικα το βρισκω πολυ ομορφο και προσεγμενο ( μαλλον ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας του ) εξωτερικα ομως και ειδικα σε αυτο το χρωμα το βρισκω μάπα ......
Δυστυχώς δεν απευθύνεται σε hairy chested, full of testosterone everyday drivers...
Αυτοί μόνο με τις brutal εκδόσεις των Α3 TDI και σειρά 1 D θα παίξουν (αν η Mustang είναι στο συνεργείο ε? ).
Θα μπορούσε απλά να μην είναι βαρετό και άσκημο.
-
Το θέμα είναι στα μεγάλα αστικά κέντρα να πλησιάσει στις πωλήσεις Α3 και σειρά 1 !
Άμα πλησιάσει στα μεγάλα αστικά κέντρα, είτε σε Ελλαδίτσα είτε σε ΕΕ, τις πωλήσεις των Α3 ή 1, τότε δεν θα έχει απλώς πετύχει, αλλά θα έχει σαρώσει, αφού θα έχει ξεπεράσει και μάλιστα πολλές τάξεις μεγέθους το αρχικό πλάνο σε βαθμό μάλιστα που δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα για παράδοση.
Εξαρτάται βέβαια και τί εννοείτε λέγοντας 'θα πετύχει' , ότι δηλ. θα πουλήσει 100-200 κομμάτια;
Σε όλα τα προιόντα ένα είναι το κριτήριο της επιτυχίας. Να πιαστούν οι στόχοι του αρχικού πλάνου, ή και να ξεπεραστούν.
Και το πλάνο για τη χώρα μας είναι μερικές δεκάδες ταξινομήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το αυτοκίνητο είναι ένα φουλ υβριδικό μικρομεσαίο ιαπωνικό πρίμιουμ, άρα ένα περιθωριακό προιόν στην αγορά και σε καμμία περίπτωση κάτι το βασικό και θεμελιώδες. Πίριοντ. -
Η κρίση είναι κρίση, δεν αντιλέγω!
Ναι όμως, θα το θεωρήσω επιτυχημένο εφ'όσον πλασαριστεί και κονταροχτυπηθεί με τους γερμανούς αντιπάλους, όπως ακριβώς θα συνέβαινε στο Αμέρικα ή και σε άλλες πιο υγιείς αγορές (που δεν είναι η ελληνική).
Δεν πιστέυω βέβαια ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί, γιατί ο Έλληνας, ακόμη και πετροδολλάρια να είχε, πάλι το γερμανικό τρίο (στην οποιαδήποτε κατηγορία) θα προτιμούσε! -
Πάντως εγώ θα περιμένω γι' αυτό που κρύβεται πίσω του, τις επόμενες εκδόσεις που λογικά θα επακολουθήσουν. Έχω ξαναγράψει ότι για μένα θα είναι η ύψιστη έκπληξη αν το αυτοκίνητο μείνει σε αυτή την περιθωριακή έκδοση, και δεν υπάρξουν επεκτάσεις της γκάμας και μάλιστα με συμβατικούς κινητήρες και όχι άλλα υβριδικά σύνολα.
Η φίρμα το έχει ανάγκη αν θέλει να δει χαίρι στα μέρη μας. Αυτή τη στιγμή ξεκινάει από πολύ περισσότερα κυβικά και μεγέθη αμαξώματος, και δεν είχε ΠΟΤΈ της ένα συμβατικό χατς, την κυρίαρχη φόρμα πωλήσεων σε ΕΕ. -
Επειδή το έβαλα πέρσι στην λίστα μου (άργησε να έρθει όμως) απέναντι στην σειρά 1 μάλλον η Lexus θα επικρατούσε. Θα επικρατούσε όμως για λάθος λόγο. Για το σήμα και για το σχήμα της που και τα δύο ξεχωριζουν. (Έχω και μια μικρή εμπειρία με το ... 'airbus' GS450h, οπότε η επιλογή έπαιζε σχεδόν σίγουρη).
Νομίζω ότι πρέπει να το δει με άλλο μάτι ο κόσμος και σίγουρα θα εκτιμήσει αυτό που προσφέρει που δεν είναι μόνο premium όνομα. Θεωρώ αυτόνοητη την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία της. Πιστεύω πως είναι το μόνο αμάξι που θα μπορούσε να με κερδίσει με τον υβριδικό του χαρακτήρα σε θέματα που αγνοούσα από την στιγμή που οπτικά ήμουν ευχαριστημένος. Δυστυχώς όμως θα κοιταζα πολυτέλεια Lexus και όχι οικονομία Lexus που το συγκεκριμένο φαίνεται να το προσφέρει ως αρχικό σκοπό και όχι ως συμπλήρωμα στον χαρακτήρα του και στο όνομα του. Και θα έκανα το εξής λάθος: Θα κοίταζα τον εξοπλισμό (οπτικό) περισσότερο από την ουσία του. Τι εννοώ? Θα απέρριπτα την βασική έκδοση για χάρη του premium look.
Ας το προσέξουν λίγο αυτό οι υποψήφιοι αγοραστές ή μελλοντικοί κάτοχοι. Μήπως το βλέπουν, αν όχι λανθασμένα, με διαφορετική ματιά.ΥΓ. Με έβαλε σε σκέψεις η κουβέντα του σεβαστού SV2 σε συνάντηση πριν 2 μέρες που ανέφερε για το συγκεκριμένο τις πιθανές διαφορές μεταξύ βασικού με 15άρες ζάντες σε σχέση με τις πλούσιες εκδόσεις σε σχέση με τον αρχικό σκοπό του αυτοκινήτου που είναι η οικονομία σε χρήμα, καυσιμα, καυσαέρια κλπ υπέρ του υβριδικού.
-
Η ύπαρξη της απλής έκδοσης με τις 15'' σιδερένιες ζάντες και το βασικό εξοπλισμό εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Για να κάνει πιο προσιτό το αυτοκίνητο σε περισσότερο κόσμο και να το κυκλοφορήσει ευκολότερα με λήζινγκ αλλά και ως ενοικιαζόμενο, και παράλληλα να εγγράψει ρεκόρ οικονομίας, αυτονομίας και εκπομπών διοξειδίου με την υβριδική πλατφόρμα του.
Από εκεί και πέρα στην χώρα μας υπάρχει και κάτι άλλο και λέγεται φόρος πολυτελείας, ο οποίος μετά τα 28.000 ευρώ εργοστασιακής τιμής ανεβαίνει στο 40% (το υψηλότερο ποσοστό).
Σαν αποτέλεσμα είναι το εύρος της λιανικής του να είναι ασσύληπτο, ξεκινάει από τα 28.500 και φτάνει στα 52.000 φουλ εξτρά, και όλα αυτά με ένα και μόνο διαθέσιμο κινητήρα.
Εγώ θα το έπαιρνα στη βασική, και αργότερα θα προσέθετα μερικά στοιχεία εξοπλισμού, αν αυτό είναι δυνατό. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
... εγγράψει ρεκόρ οικονομίας, αυτονομίας και εκπομπών διοξειδίου με την υβριδική πλατφόρμα του.
...
Εγώ θα το έπαιρνα στη βασική, και αργότερα θα προσέθετα μερικά στοιχεία εξοπλισμού, αν αυτό είναι δυνατό.2, 3 λόγια μόνο!
- Είπες ακριβώς το μεγάλο υπέρ της ύπαρξης της βασικής έκδοσης.
- Ο φόρος πολυτελείας δεν υπάρχει στην βασική έκδοση.
- Στην καλύτερη θα πετούσα τις σιδερένιες για ένα καλό ζευγος αλουμινίου επώνυμες aftermarket πάλι όμως σε 15άρες.
-
Ξέρουμε την τιμή τσιφ της βασικής?
Πάντως ο φόρος πολυτελείας μετά τις πρόσφατες ρυθμίσεις Δεκεμβρίου έχει 3 κλίμακες.- 20-22.000 ευρώ 10%
- 22-28.000 ευρώ 30%
- Πάνω από 28.000 ευρώ 40%
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Θα μπορούσε απλά να μην είναι βαρετό και άσκημο.
όταν το οδηγήσουμε και το δούμε απο κοντά,ειμαστε εδώ για να συζητήσουμε.
Να λες βέβαια το CT άσκημο (?) και την σειρά 1 όμορφη ή το Α3 μη βαρετό, είναι εντυπωσιακό
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Ειδικά όσον αφορά τη Λέξους, δε νομίζω οτι της λείπει το κατάλληλο έμβλημα για να πουλήσει. Τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό...Και στην κατηγορία αυτή, θα είναι ακόμη πιο εύκολο για κάποιον να επιλέξει Λέξους αντί των γερμανικών (στα μεγαλύτερα είναι που υπάρχει δισταγμός).
Δεν νομίζω να το πιστεύεις ή να το στηρίζεις κάπου αυτό που λες!!!!!
Εγώ, αν αγόραζα τώρα και με ενδιέφερε η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων και τιμής, θα το κατέτασσα πρώτο στις επιλογές μου!Δεν εννοούσα οτι θα πετύχει νούμερα που πιάνουν οι γερμανοί ανταγωνιστές. Αλίμονο! Εννοούσα οτι όποιος φτάσει να δει το αυτοκίνητο σαν πιθανή αγορά του, δεν θα κολλήσει απαραίτητα στο σήμα στη μάσκα. Αν μιλούσαμε για 5series/GS/E class, τότε ναι η Λέξους μειονεκτεί σε πρεστίζ γι αυτό και λίγοι την προτιμούν. Αλλά στην κατηγορία των μικρομεσαίων, πιστεύω οτι θα έχει καλύτερη τύχη, αφού δεν υπάρχουν μόνο οι τρεις γερμανικές φίρμες ως επιλογές.
Το οτι θα είναι καλό αυτοκίνητο το πιστεύω κι εγώ. Η ένστασή μου έχει να κάνει με την εμφάνιση. Από κει και πέρα πρόκειται για ένα ειδικό μοντέλο, λόγω των τεχνικών του λύσεων. Μερικοί δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα υβριδικά. Θα δείξει!
Lexus CT 200 (compact 5door hatchback)