-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μήπως να βγει από τα μελλοντικά οχήματα λέω εγώ τώρα γιατί έχει κυκλοφορήσει ήδη; Επειδή το είδα από κοντά είναι πολύ ωραίο έχω να πω.+1 το είδα και 'γω και μου άρεσε
-
Και εγω το ειδα και ηταν χαλια.
-
Εχει καιρο παντως να εμφανιστει ο seal να μας πει για το σουπερντουπερουαου οχημα του....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχει καιρο παντως να εμφανιστει ο seal να μας πει για το σουπερντουπερουαου οχημα του....αυτο που ειναι μονο για λιγους και εκλεκτους ?
-
Πάντως σε ένα συγκριτικό του Autobild με το Α3 1.4 manual, σε ρεπρίζ το Λέξους ήταν αισθητά γρηγορότερο.Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, με το S-tronic το Α3 το πλησιάζει στα χρήματα, οπότε δεν είναι τόσο ακριβό(σε σχέση με τον ανταγωνισμο).
-
Εντάξει.......αλλά εδώ μιλάμε για γιαπωνέζικες μλκιες. Μη το συγκρίνεις με αυτοκίνητα που υπερέχουν ...γιατί έτσι!
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Εντάξει.......αλλά εδώ μιλάμε για γιαπωνέζικες μλκιες. Μη το συγκρίνεις με αυτοκίνητα που υπερέχουν ...γιατί έτσι!Το οδήγησα πρόσφατα και είναι μακράν καλύτερο από ένα Α3 με DSG ακόμα και ας είναι δίλιτρο....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εντάξει.......αλλά εδώ μιλάμε για γιαπωνέζικες μλκιες. Μη το συγκρίνεις με αυτοκίνητα που υπερέχουν ...γιατί έτσι!
Το οδήγησα πρόσφατα και είναι μακράν καλύτερο από ένα Α3 με DSG ακόμα και ας είναι δίλιτρο....
Kαι είναι κατόρθωμα να είναι καλύτερο από ένα Α3 δηλαδής;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το οδήγησα πρόσφατα και είναι μακράν καλύτερο από ένα Α3 με DSG ακόμα και ας είναι δίλιτρο....
Ναι, αλλά περίμενε ένα-δυό χρονάκια να βγεί το καινούργιο Α3, που θα είναι έτη φωτός μπροστά!!!!
Ή αλλιώς...... και τί ξέρεις εσύ απ' αυτοκίνητα!!!!!! -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Ναι, αλλά περίμενε ένα-δυό χρονάκια να βγεί το καινούργιο Α3, που θα είναι έτη φωτός μπροστά!!!!
Ή αλλιώς...... και τί ξέρεις εσύ απ' αυτοκίνητα!!!!!!Σιγά-σιγά μαθαίνω όμως....
-
Μπαζο απο τα λίγα το όχημα.
Ακλαφτο θα παει. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μπαζο απο τα λίγα το όχημα.
Ακλαφτο θα παει.Το είδα σε λευκό από πίσω.Καλά δεν βλέπεται με τίποτα.......
Lexus CT 200 (compact 5door hatchback)